Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Köszi!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

valószinûleg örökké ingyenes marad 😊 igy is sok pénzt kaszálnak hidd el.
a szerók között nincs különbség, kivéve azt hogy a cirypus kifejezetten pvp szeró. a többi ugyanaz.

Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net

Orokke ingyenes lesz a jatek?😄 jah es a szerverek kulomboznek valamiben egymastol vagy csak a nev mas?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

hát brumin nemtudom menyibe kerül 1k cc, de gaiahonon kb. 80-100 millát is elkérnek érte. persze vannak olyan cc-s tárgyak amiket nem ilyen árfolyamon árulnak, pl. 14 napos toa vagy lucky charm. ezek 1k-ba kerülnek, de én még 30 millánál többet sosem fizettem értük, bármennyi is legyen az árfolyama a cc-nek.

lentebb kérdezte valaki hogy a package-ket lehet-e egyben tradelni. sajna nem, csak ha elõtte felbontják.

Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net

Mennyit érnek a különbözõ chest-ek?
TreDoR
1000 cc-t kb. mennyiért szoktak adni, 40M-ért? Vagy ez is szerverenként változik? (Brumharton játszom)

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sziasztok eladnám Archlord játékom díszdobozos tudom ingyenes de gyûjtõknek hátha kell.Kérésre képet küldök.
Jaffa 2843
hát ez elég nagy baj :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

attyspocak
Én a betöltõ max felbontására állítottam a játékot és így használom hiba nélkül. Saja nem tudom natív 1920x1080 felvotáson játszani. Nekem /wide kapcsoló nélkül is tökéletes a kép, de elvileg /wide kapcsolót beírod és máris beállítottad. Natív 1680x1050 nem lesz.

attyspocak
Ha eg városban két csapat öli egymást, az a GvG Guild vs Guild, vagyis klánok közös megegyezés alapján egymással vívnak harcot. Ezt a klánvezérek egyeztetik.
Azt, hogy egy szerveren hányan vannak, a fene sem tudja.

Jaffa 2843
hali

valaki meg tudja mondani hogyan lehet 1680x1050-es felbontásra varázsolni a játékot, ugy hogy még a kezelöszervek is jo helyen legyenek a játékban?
a launcher setupjában nincsenek wide felbontások, igyhát csak ini-ben tudtam átirni :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Atmentem valami masik varosba, mostanaba ott szoktam lenni ott voltak vagy 50+on es oldostek egymast😄😄 az mi volt ? ja es hanyan szoktak lenni egy szerveren ? tegnap delutan PL. High volt a szerver

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

attyspocak
Menyi játékossal találkoztál a kazdõvárosban?
Gondolom kettõél többel. nos az a legnéptelenebb település általában. 😛

nah ma kiprobaltam es nagyon jo jatek , mar 16os vagyok!😄 vagy csak szerintem? mert eleg inaktiv a forumja a jateknak:|

Nah mindjar kiprobalom en is ezt a jatekot tudtok adni valami magyar klant?😊

attyspocak

WT: Lassu amikor már bele jönnél akkor lasul igazán. De vannak trükkök. Pl. az egyébként ingyenes játékban van a CC. Ez pénzárt vehetõ kredit.

Konen:Jogos a petek nem. Packot nem vettem még. 😛

a petek nem tradelhetõek pl ... meg a pack-ok sem amíg ki nincsenek nyitva
ha letoltom a jatekot kell meg valami pach hozza?

az lenne a kerdesem hogy ez free jatek ? menyire jol lehet benne fejlodni silkroad-hoz kepest es kb enyi😄 silkraod-ba csak a lassu fejlodest nem szeretem !

TreDoR
Köszi!

attyspocak
Minde CC-s itemet lehet tradelni tudtommal, amíg nem haszáltad. Értem ez alatt, hogy van mellettük egy lakat ikon. Ha nyitva (kivéve az On/Off itemek) lehet tradelni. Arra figyelni kell, hogy bár a CC tárgyak nem az inventoriba vannak, ha nincs legalább annyi hely hely az inv-ben, mint amennyit elfoglalnak a tradben, nem megy a trade.

Az On/Off tárgyak Lucky és az XP növelõ ToA csak akkor tradelhetõek, ha még egyszer sem kacsoltad be õket. Ezekél ugyi a lakat nem azt jelzi, mint atöbbinél.

TreDoR
Return Orbot lehet tradelni?

attyspocak
A felsõ eleve ad +2 rankot, az már akkor (ha minden ruha adna a sacrificere) +7. Luke nyaki +1 shuta vagy blode gyûrû +1 darabonkánt. Vagyis elviléeg (de persze csak elvileg) +15 a max egy skillre, ha arra minden ruci ad sárgát és két ranko gyûrû meg rankos láncod van.

TreDoR
Jah, hogy csak max. +5 lehet, akkor nem is olyan jó XDDD

TreDoR
Szóval az a legjobb infinity armor set egy knightnak, amelyik +17-et ad a sacrifice-hoz (+125% hp). XD

attyspocak
Félreértések elkerülésére:
Egy infinity ruci egy skillhez egy pontot ad, és maximum három skillhez adhat egy ruhat. Azonban öt ruhadarabod van, és nem kizárt, hogy az ötbõl több is adjon egyre +1-et darabonként.

TreDoR
Visszatérve a duplázáshoz, azt valóban nem tudtam, hogy az infinity armorok sárga statja adhat +1-nél többet is 1 skillhez. Viszont, ha valóban algoritmussal oldották meg a skillek szintjeit, az az õ hülyeségük, tudják, hogy egy csomóan dupláznak és megsém cserélték le egy patchben a skillek szintenkénti scriptelésére. Kicsit röhejes, hogy a cheatereket (najó csak buggereket) az összes játékszabály védi, aki meg nem csal, azt kibannolják XDDDDDD

Gubberx
GZ 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TreDoR
Nah, az volt a válaszuk, hogy bannoltak mert több accountot hoztam létre. XD Én meg megírtam nekik, hogy account regeléskor nem jelezték sehol, hogy nem csinálhatok 1-nél több accot, másszóval nem tudtam róla. Úgyhogy levették a bannt XDDD

TreDoR
A gameba és a cogaccounts.codemasters.com-ra nem tudok belépni, viszont a cogsupport.codemasters.com-ra igen. Most ez, hogy a f*szomba van? Na m1, küldök nekik egy ticketet, azzal, hogy bannoltátok azt az accountot amirõl most levelet küldök...

TreDoR
Jah, dupláztam az 50 blode-omat

Gubberx
biztos rosszfát tettél a tûzre 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TreDoR
Hát, mostmeg bannoltak, besz*rok XD

attyspocak
Ez alatt azt érted, hogy a +11 feletti szinteket nem is kellett volna leírni a programban? És az infinity ruhák sárga statjai? El sem lehet képzelni, hogy valaki egy skillre több sárgát is kap?

Sõt mást mondok. Nem feltétlen kellett a +11 feletti szinteket leírni, hiszen elég egy olyan algoritmustmegadni, hogy mennyi a szintek közötti növekedés.

TreDoR
Sztem az egész game egy k*rva nagy csalás. Pl. ezt a duplázást sem értem. Az nhn-esek "véletlenül" scriptelték a skillek lvl 12, lvl 13, lvl 14. szintjét? Érdekes...

attyspocak
Tegnap azt mondta nekem egy klántársam, hogy egy hofitársunk beszélt egy GM-el és az azt állította, hogy lehet az eventen kívülrõl healelni a versenyzõket.

Ebbõl nem ez tûnik ki.

Egyébként az egész event a csalók versenye volt.

attyspocak
Kattints azÚj Magyar Archlord Oldal feliratra és olvass ott.

helo
regeléssel vannak gondjaim, tud valaki segíteni,vagy van valahol valami leírás?

Guillotine
Meg kell tanulnod a ransacking ( kifosztás) ismeretet. Miután meg ölted a mob-ot ransackingolnod kell. Ransackingoláshoz kést kell használnod amit az Adventurer-nél tudod megvenni és ott is tanulhatod meg ezt a képességet.

www.guillotine.atw.hu

acsati
helotok

kéne egy kis segitség. az a feladatom hogy szerezzek 5 broken tollat path of glorybol. na most én már vagy 2 orája ölöm itt a small broken-eket de még egy tollat nem szereztem és ez gyanus. mit csináljak?
légyszi vki adjon tippet. köszi
Egész jó ez az Archlord.😊
Gahaion szerveren vagyok: Jumeogi néven Ork Berserker kaszt.<#idiota>

TreDoR
Nah, egy idõre befejezem a gamet, talán majd valamikor folytatom bb.

Nevetséges.(371kb..XD)
Ez az, amit a kliensnek automatikusan frissítenie kellene.<#falbav>
RF Online magától frissített...^^

Köszönöm szépen a segítséget.<#papakacsint>

TreDoR
Olyan patch-rõl nem tudsz, ami a "server connection ended" féle hibát javítja? XD Rengeteg xpt megspórolna nekem.

attyspocak
Ha jobban tudod, minek kérsz segítséget? <#falbav>

Egyébként van egy külön patch ami javítja a letöltés hibát. Van egy másik, ami pedig egy logi szerver problémát javít.

login patch

fontos frissítés

Kikapcsoltam a tûzfalat is, de mondom itt nem nálam van probléma...

TreDoR
Tûzfal?

Tévedsz.
Magától kéne frissítenie a kliensnek, de nem csinál semmit...
Na mindegy, keresek más ingyenes MMO-t.XD

van egy hír a kliensen ami az új patch-et írja azt is le kell szedned, de még a hivatalos oldalon is le van írva.

Letöltöttem a kilenst, de indításnál hibát ír ki, méghozzá ezt:

Client was not abble to the Patch server
1.Patch server is curretly being checked
2.Inter connection
3.Please make sure Archlord has access trough you Firewall.

Archlord is döglõdik?XD