Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Ezt akkor sem tudom, hogy lehet kivitelezni. Bankkártyával, Paypal-lel a játékban nem lehet fizetni, viszont csak gameben tud goldot hozzád vágni. Max. ha megadod az accod adatait és õ rárakja az aranyat, de sztem akkor már vissza sem adja...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

attyspocak
Sajnos csak részben van igazad. Egyébként nem Cc-t árulnak, hanem goldot. Amit bot programokkal futtatott karijaik farmolnak össze. Többek közt ezért is ártalmas, o meg nem tett jót a játék gazdaságának sem. Ahogy bejöttek az EP3 tárgyai, megszaporodtak azok, akik gold sellerektõl vettek százmilliókat, így felverték a CC és egyéb árakat.

TreDoR
Sztem az összes ilyen archlord cc, gold, item vásárló oldal kamu (van belõlük jópár), nem hiszem, hogy a hivatlos cogaccounts.codemasters.com-on kívül máshol is lehetne cc-t venni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

persil
MadeInHell-nek írtad válaszba, õ meg reg problémákról beszélt. De, ha én értettem félre, akkor bocs.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

attyspocak
Amirõl beszélsz, az illegális és árt a játéknak.

Hali!
Szeretnék venni játék "pénzt" venni eredeti pénzért az archlordgold.com-on és a fizetési módnál van olyan hogy Paypal és MBook!Mit jelent a Paypal és az MBook?
TreDoR
Szóval ha nem farmolok blode-ot akkor törölhetem a karimat, mert nem lesz pénzem hp potikra? Zsír <#idiota>

attyspocak
Amikor lvl 50 volta akkor én AH-ba eladtam a jobb broppokat és abból vettme Healinget, de akkoriban (ep2) nem voltak ilyen elszakadt árak. pl. a nagy rózsaszjn is kb. 600K volt egy 99-es csomag. A CC meg max 10M volt egy k. Uique mi? Mert akkor még nem volt unique ékszer, csak pár ugynebvezett preorder item. Egyébként 6x-en volt egy xbow broppom, amit 30M-ért adtam el, ami a mai árfolyamon olyna 200M lehetne.

Aztán az EP3 bevezetése után már pl a ruhák ráragadtak az emberre, nem lehetett eladni a 83-as +8 sisakokat, csak potom pénzért. Elötte egy ilyen akár 50-60M is volt. Azóta.....

TreDoR
Mikor írtam, hogy van köze hozzá?

persil
#3910 Nem azért de az account kreálásnak az ég egy adta világon semmi köze nincsen a játékon belüli laghoz...

MaidInHell:
Nem elég, hogy regisztrálsz és aktiválod, utána lépj be az account-oddal és nyomass egyet a create new subscription gombra. Ott állítsd be az archlord-ot, a köv ablakban pedig írb be a letöltésnél kiírt aktiváló kódot és kész.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

TreDoR
Te lvl 50 körül mibõl vettél healing potikat? Vettél cc-t, eladtad és abból, vagy unique?

TreDoR
Nagy a lagg.

MadeInHell
rájöttem márt kösz. De vagy az én gépem a trágya vagy nagy a lagg vagy talán mind 2

TAO BoT Warr

MadeInHell
hali azt írja aktiválva van az accoundom de a gameba nem fogadja el!a viszaigazolásra rámentem és aktiváltam vagy mi de nem jó esetleg valamit elrontottam ? sõt tuti ! van valakinek vmi ötlete mit hagytam ki?

TAO BoT Warr

TreDoR
"Johnny, ha levágsz 10 sárkányt kapsz egy szaftos pörköltöt"

- Kur*a any*d...

Szeretem amikor egy tag kajával "jutalmaz" meg egy küldiért.

attyspocak
Amíg nincs, kár is figyelni a kritikál ütés erejére.

TreDoR
Jah, ha lenne elég skill pontom...

hát pedig az kéne

Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net

TreDoR
Az nincs.

attyspocak
És a Supreme Damage passzívod hanyason van ?

TreDoR
Lvl 4-es paint with blood-om van, de a criticalom nem üt nagyobbat, mint a lvl 3-as hookom.

Marcinko
archerral lvl 60 ig egy álom utána rémálom, merz nincs manája.
Ranger detto avval különbséggel,hogy pár rankos cuccal még könnyebb vele az élet.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

attyspocak
1. Minden szerveren vannak magyarok.
2. A pvp szerveren magasabb (1,5x) a tapasztalati pont arány, így gyorsabb a fejlõdés, ám itt ha egy játékos leöl magadból inv-bõl tárgyakat dobhatsz el, amit a másik értelem szerûen fel fog venni.
3. Nincs legerõsebb kaszt. Mindegyiknek van elõnye és hátránya. 1vs1-ben nézve a dolgot.
agasabb szinten a sorcval könnyebb fejlõdni, de ha egyedül van, akkor a nagy lassításai ellenére leölhetõ. A Knight alig ölhetõ le, de nehéz vele fejlõdni és a criticalt leszámítva ne üt nagyokat. Stb. Stb.

MadeInHell
még 1 kérdés csak cypruson van pvp a többin pvp ground? és meLyik kaszt a legerõsebb,mivel érdemes tolni?

TAO BoT Warr

MadeInHell
lent olvasom a patch problémát, az megoldva márt csak szeró meg magyar klán kéne kösz

TAO BoT Warr

MadeInHell
volna még valami nem akarja szedni a patch eket:-( és a setup se elérhetõ hogy servert váltsak vagy valami HELP!!! kösz

TAO BoT Warr

MadeInHell
Sziasztok új vagyok a game be most telepítem és volna pár kérdésem:melyik serveren játszak? ahol van valami magyar klán és mikortól tudnátok bevenni?mert nem akarok nooboskodni.kösz

TAO BoT Warr

TreDoR
Sikerült vennem egy toa controlt, lol... Márcsak 400cc kell.

TreDoR
Egyáltalán melyik városban lehet itt cc-s cuccokat szerezni, mert már 2 hete csak azért járok fel "játszani", hogy cct szerezzek. Tullanban próbálkozom, de eddig csak olyanok találtak meg akik át akartak b*szni, vagy a cc árfolyamát akarták tudni...

attyspocak
Eladó:

attyspocak
Igen.

TreDoR
Poison/Lightning-ben mûködik a roundtrip passport?

attyspocak
Twinket keresek Poisonba. Vigyázz én ugye egy rigolyás "öregember" vagyok (Sõt! Páran simán bunkónak tartanak! Bár nem az számít mit mondanak, hanem hogy KI mondja 😛 ) akinek vannak apróbb elvárásai.
Ha egyszer summonáltam valakit, az legyen szíves és legalább aznap ne pazarolja el a lehetõséget, mert a summon orb CC-be kerül. 😊
Nem túl praktikus, ha rohangálnak a twinkek, mivel így is van lagg és a mobok is megtalálhatják. 😛
Illetve nincs vita a drop kapcsán. Azé a drop, akinek én szánom, ha már én ölöm a mobokat.
Nem szeretem azt sem, amikor a twink mellé oda sodródik egy-két ismerõse és elvárják, hogy õk is részesüljenek a zsákmányból. Ha valaki jönni akar azt illik megkérdezni, aki öl a spoton és nem az ácsorgókat. É is vagyok néha ácsorgó más mellett, és ilyenkor - páran tudják - én sem hozok a spottal kapcsolatban semmilyen döntést.
Ha tehát poisonba vágysz ácsorogni drop-ért és türelemmel viseled rigolyáimat, akkor írj rám /w Pocak. Megbeszéljük.

attyspocak
Az AH-ban a fõzéshez és egyebekhez való dolgok árát (tollak, bõrök stb.) néz meg és ami a szindednek megfelelõ mobbol kiszedhetõ és a legdrágábban eladható material, azokat charvingold a mobokbol. Pl. griff tollak 10db kb. 650k-800k.

Crokin
17-es mage guildet keres, karakternév: Razaak.

Repatarurgyán

Guillotine
Nézz körül az Item Trader-nél mit árusítanak és mennyiért és próbáld meg olcsobban eladni ott. Vagy droppoéj egy Unique ékszert és add el.
Jó áraik vannak. 300000000-tól billió-ig bár a max határ a csillagos ég. Bár ehhez szerencse is kell.

www.guillotine.atw.hu

El szoktam adni de igy is ***** kevés pénzem van!Valami más tipp?
Guillotine
Öld le a mobokat és amik kiesnek belõle add el.

www.guillotine.atw.hu

Hali!
azt szeretném kérdezni hogy a küldetéseken kívül hogy lehet még pént szerezni?
attyspocak
A legrosszabb esetben egy szinten 25% az összes küldetésért. +70 után asszem nincs már küldetés.

TreDoR
Kezdetben így van, de lesz olyan szint is ahol 1 küldiért kb. 25%-ot kapsz. Utána sajna ez gyorsan vissza is esik.

Jaffa 2843
egy hirtelen kérdés 😄
érdemes questelni vagy csak mobgyilok?:S questekért nemsok XP jár :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

TreDoR
Azért az a 15 skill sem gyenge amit kap.

attyspocak
A három vár ura minden hónap utolsó vasárnapján mérkõzhet meg a címért. Aki nyer, egy hónapig birtokolhatja, ha csak nem öli meg valaki.
Átváltozik és testõrei lehetnek, akiket õ jelöl ki.
Az illetõ ura a napnak és a holdnak, tud esõt és havat varázsolni és kevesebb bevétele van a klánjának, mintha egy sima váruk lenne. 😛

köszi a válaszokat😊 amúgy azt meg tudnátok még írni, hogy az hogy valaki archlord az mit jelent pontosan?

attyspocak
99-es a max szint játékosnak. Mobban 90-es.

Hogy nagyobb szinten mennyi egy lvlup? Attól függ, hogy mikánt játszol. Kockán de nem sokat költve és nem full twinkel egy hét. Ha full twink és CC és kocka, akkor kevesebb. Azoban kaszt függõ is a lvling sebessége sajna.

Hát tucat mmo-ról beszélünk grind várostrom küldik és ha szerencsés vagy akkor te lehetsz az Archlord(na ez az ami más mmorpg-ben nincs).Szociális részre vagy nagyobb dologra ne számíts,ez nem az az mmorpg,ez egyszerû és nem bonyolult.Nem tudom mekkora most a max szint én lassan kb 1.5 éve abbahagytam,akkor nem volt ennyi magyar kb 10-15 magyar játszott.Nem rossz,hangulatos és van benne kihívás de ennyi.Amibe én belekötök az a karakter generálás,az egyenlõ a nullával és lehetne több kaszt.
sziasztok!
most kezdtem el én is a játékot. szeretném megkérdezni, hogy mennyi szint van, meg hogy milyen lehetõségek vannak szórakozásra (grinden és questeken kívül) ja és hogy nagyobb szinteken mennyi idõ egy szint😊
elõre is köszönöm a válaszokat ^^

Tudnatok adni valami Human Archer buildot?😞

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

attyspocak
Minden szeró között alapvetõ különbség, hogy mások játszanak rajta.

Cirip szeró nem csak annyiban különbözik, hogy PvP szerónak hívják, hanem abban is, hogy 1,5X XP arány van, vagyis kicsit gyorsabb a fejlõdés. Azonban itt ha leölnek, akkor magadról és az inventoridból is droppolhatsz ki tárgyakat, amit az ellenfél örömmel felvesz. ykit és gyûrût állítólag nem droppolhatsz és CC-ért vehetõ olyan item, ami véd a droptol.