Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szeretnék venni játék "pénzt" venni eredeti pénzért az archlordgold.com-on és a fizetési módnál van olyan hogy Paypal és MBook!Mit jelent a Paypal és az MBook?
Aztán az EP3 bevezetése után már pl a ruhák ráragadtak az emberre, nem lehetett eladni a 83-as +8 sisakokat, csak potom pénzért. Elötte egy ilyen akár 50-60M is volt. Azóta.....
MaidInHell:
Nem elég, hogy regisztrálsz és aktiválod, utána lépj be az account-oddal és nyomass egyet a create new subscription gombra. Ott állítsd be az archlord-ot, a köv ablakban pedig írb be a letöltésnél kiírt aktiváló kódot és kész.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
- Kur*a any*d...
Szeretem amikor egy tag kajával "jutalmaz" meg egy küldiért.
Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net
Ranger detto avval különbséggel,hogy pár rankos cuccal még könnyebb vele az élet.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
2. A pvp szerveren magasabb (1,5x) a tapasztalati pont arány, így gyorsabb a fejlõdés, ám itt ha egy játékos leöl magadból inv-bõl tárgyakat dobhatsz el, amit a másik értelem szerûen fel fog venni.
3. Nincs legerõsebb kaszt. Mindegyiknek van elõnye és hátránya. 1vs1-ben nézve a dolgot.
agasabb szinten a sorcval könnyebb fejlõdni, de ha egyedül van, akkor a nagy lassításai ellenére leölhetõ. A Knight alig ölhetõ le, de nehéz vele fejlõdni és a criticalt leszámítva ne üt nagyokat. Stb. Stb.
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
Ha egyszer summonáltam valakit, az legyen szíves és legalább aznap ne pazarolja el a lehetõséget, mert a summon orb CC-be kerül. 😊
Nem túl praktikus, ha rohangálnak a twinkek, mivel így is van lagg és a mobok is megtalálhatják. 😛
Illetve nincs vita a drop kapcsán. Azé a drop, akinek én szánom, ha már én ölöm a mobokat.
Nem szeretem azt sem, amikor a twink mellé oda sodródik egy-két ismerõse és elvárják, hogy õk is részesüljenek a zsákmányból. Ha valaki jönni akar azt illik megkérdezni, aki öl a spoton és nem az ácsorgókat. É is vagyok néha ácsorgó más mellett, és ilyenkor - páran tudják - én sem hozok a spottal kapcsolatban semmilyen döntést.
Ha tehát poisonba vágysz ácsorogni drop-ért és türelemmel viseled rigolyáimat, akkor írj rám /w Pocak. Megbeszéljük.
Jó áraik vannak. 300000000-tól billió-ig bár a max határ a csillagos ég. Bár ehhez szerencse is kell.
www.guillotine.atw.hu
azt szeretném kérdezni hogy a küldetéseken kívül hogy lehet még pént szerezni?
érdemes questelni vagy csak mobgyilok?:S questekért nemsok XP jár :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Átváltozik és testõrei lehetnek, akiket õ jelöl ki.
Az illetõ ura a napnak és a holdnak, tud esõt és havat varázsolni és kevesebb bevétele van a klánjának, mintha egy sima váruk lenne. 😛
Hogy nagyobb szinten mennyi egy lvlup? Attól függ, hogy mikánt játszol. Kockán de nem sokat költve és nem full twinkel egy hét. Ha full twink és CC és kocka, akkor kevesebb. Azoban kaszt függõ is a lvling sebessége sajna.
most kezdtem el én is a játékot. szeretném megkérdezni, hogy mennyi szint van, meg hogy milyen lehetõségek vannak szórakozásra (grinden és questeken kívül) ja és hogy nagyobb szinteken mennyi idõ egy szint😊
elõre is köszönöm a válaszokat ^^
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Cirip szeró nem csak annyiban különbözik, hogy PvP szerónak hívják, hanem abban is, hogy 1,5X XP arány van, vagyis kicsit gyorsabb a fejlõdés. Azonban itt ha leölnek, akkor magadról és az inventoridból is droppolhatsz ki tárgyakat, amit az ellenfél örömmel felvesz. ykit és gyûrût állítólag nem droppolhatsz és CC-ért vehetõ olyan item, ami véd a droptol.