4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1531 <=====
De regen nezegettem mar a szmájlikat de ez a kedvencem ez orok :))))) -
#1530 És ha minden jo lesz akkor en ill meg paran reszt is veszunk rajta :) -
#1529 bocs.. 1 nap 6 óra mulva -
#1528 wáow 1 óra mulva castle siege tullanba? :) aszem megnézem milesz ott :P -
#1527 köszi csatlakoztam. ma már csak este leszek sztem
más:
small broken (madárfejü majmok)-nál van küldetésem, valami húst kell belőlük kiszedni, de egyáltalán nem esik belőlük semmi quest itemszerü. bug? :( -
#1526 Kis szinten esik igen de 50 + osan :S egyaltalan nem nem tudom az arat sose vettem meg volt vagy 100 db mindenbol de azota el gyartogattam :p
Tegnap is csinaltam egy all stat 5 os ringet 590k ba el is vittek :P -
Hydroceph #1525 dust sztem elég surun esik....menynit ér amugy? -
#1524 A dust illetve nugget az combination material bővebben lehet magadnak gyartani ekszereket illetve fegyvert azok hoz kell.
Érdemes gyujtogetni mert az en szintemen mar nem esik ez a mati sajnos :S
illetve a destruction stone is elege ritka mati es sokat er -
zsunyik #1523 Hali!
Kaptam vmi dust-ot és gold nugget-ot,meg vmi elementalist hammer-t ezek mire jók? -
#1522 ez igaz, de amikor kezdtem a játékot, össze vissza bolyongtam mert mindig a rossz irányba indultam el :D. Szal a kezdőknek sok segítség lenne ^^ -
Hydroceph #1521 hát vmikor nem is agroznak, uss/loj eble egyet mindig, vagy 22on lesz nagyobb aoe amennyiben vmi nuker kaszt vagy.. -
#1520 az "átlag" mobok aggro zoneja magasabb szinten is ilyen pici mint lvl14 en vagy nagyobb mert így elég nehéz trainelni -
DagadtNinja #1519 Joinolj az eKe guildhez, vagy delutan keress meg jatekban. (Baybee) -
#1518 Klánozás is fent van, kicsit hozzáírtam/rendberaktam! Köszi Fayme! -
#1517 Köszi! Amúgy megint bővült az oldal amúgy is. :D -
#1516 nah esetleg ha kellek valamelyik itteni guildnak, akkor szóljatok :) 13as kezdő moonelf ranger -
#1515 nah küldtem, nézd meg elég-e ennyi.
képeket msot nemtok, de ma már otthon leszek majd screenshotolhatok akkor. -
#1514 Jóneked... :DDD -
#1513 én beteg is vagyok, egyetemre is bejárok, és most már tok jáccani, feltettem egyetem gépére a játékot:PPPP -
#1512 Rendi vagy! Még írhatnál a klánozásról, klánmenükről, szabályokról és tippeket hozzájuk (akkor teljes lenne az új menüpont, a party, pvp, klános)! Már ha ráérsz. Én sajna baromi beteg vagyok és mellette melózom is, így már napok óta nem is tudtam játszani. :( -
#1511 thx -
#1510 Küldtem Jedi egy kis kiegészitést a karakter osztályokhoz :) -
#1509 hát 50 fölött már jó néha küldizni, és az dob az emberen oylan 20-30%okat. -
#1508 kb. hanyas szintig? -
#1507 grind eleinte gyorsabb:) -
#1506 Grindolással vagy questeléssel lehete jobban fejlödni? -
DagadtNinja #1505 Uhh, beneztem sorry, brumhartot kerdezted...
-
DagadtNinja #1504 Kalambo, a nevedre nem vagy melto. Par sorral lejjebb ezt olvashatod Hydroceph jovoltabol:
HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe:) HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod..
Brumi serveren kevesebben vannak honfitarsak, de ott is fogsz talalni. -
DagadtNinja #1503 Szerintem egyszerre postoltunk, mert en nem lattam meg a te iromanyodat:DDDD -
#1502 volt a HUNrangers brumharton, de már megszűntek, Dartanyan is átjött gaiahonra. Szerintem kalamboo gyere te is át. -
#1501 jaja én is ezt mondtam :D -
kalamboo #1500 megirná vki az emailemre vagy ide h a burmharton van e magyar guild
az emailem:[email protected] -
DagadtNinja #1499 Iranytu? Nem vagom a problematokat. A terkep allando, nem fordul. A teteje eszak, balra nyugat, stb-stb. Plusz a terkepen van egy kis nyilacska, amelyik az iranyodat mutatja. Amint elindulsz, beall az celiranyba, es ugy mar ki tudod talalni merre mesz. -
#1498 minek iránytű?:)))
fent van mindig észak, lent meg dél, jobbra kelet és balra nyugat :D -
#1497 szia!
igen a klánok a guildek. Belépni egybe ugy tudsz, hogy megnyitod a G betüvel a guild menüt, és ott a Ranking fülre kattintasz. kiválaszutod a baromi hosszú listából a neked tetsző klánt (logóját és vezérét, tagok számát ott meg tudod nézni), és simán rákatintasz a join guild gombra alul. ekkor már csak arra kell várnod, hogy a klánvezér elfogadjon és felvegyen. persze direktbe is lehet pm-elni a klánvezérre, és akkor tud invite-ét küldeni. kb ennyi.
alapitani pedig 20as szinttől lehet. -
zsunyik #1496 Köszi a segítséget! -
#1495 ja egy iránytü igazán belefért volna. Vagy legalább az hogy a minimapon kilegyen irva hogy North. -
#1494 Hello mindenkinek! Én a klánokról szeretnék kérdezni (ez ugyan az mint a guild?) hogy lehet belépni, létrehozni... És hanyas szinttől...
Shockmaster... A küldetéseknél a térképen van egy szürke korong, benne egy kérdőjellel... Ált ez mutatja, hogy kitől kaptad, vagy hogy merre van pár dolog...Egyébként mindiga leírás a mérvadó... Mondjuka tájékozódás nekem is nehéz néha de már kezdem megszokni, merre van észak és merre dél! -
#1493 16 a max enchant de itt egy oldal itt le van irva mejik gradu fegyvert menyire lehet
http://www.stratics.com/content/portals/archlord/content/gameplay/upgrade.php -
#1492 Sziasztok,
ma kezdtem ezt a játékot és érdekelne, hogy ha felveszek egy küldetést, honnan tudom, hogy merre induljak? Próbáljam a szöveg alapján kitalálni vagy valamilyen módon jelzi merre menjek és kivel beszéljek?