4171
  • Belton
    <=====

De regen nezegettem mar a szmájlikat de ez a kedvencem ez orok :)))))
  • Belton
    És ha minden jo lesz akkor en ill meg paran reszt is veszunk rajta :)
  • Atti12
    bocs.. 1 nap 6 óra mulva
  • Atti12
    wáow 1 óra mulva castle siege tullanba? :) aszem megnézem milesz ott :P
  • Frosty01
    köszi csatlakoztam. ma már csak este leszek sztem

más:
    small broken (madárfejü majmok)-nál van küldetésem, valami húst kell belőlük kiszedni, de egyáltalán nem esik belőlük semmi quest itemszerü. bug? :(
  • Belton
    Kis szinten esik igen de 50 + osan :S egyaltalan nem nem tudom az arat sose vettem meg volt vagy 100 db mindenbol de azota el gyartogattam :p
    Tegnap is csinaltam egy all stat 5 os ringet 590k ba el is vittek :P
  • Hydroceph
    dust sztem elég surun esik....menynit ér amugy?
  • Belton
    A dust illetve nugget az combination material bővebben lehet magadnak gyartani ekszereket illetve fegyvert azok hoz kell.
    Érdemes gyujtogetni mert az en szintemen mar nem esik ez a mati sajnos :S
    illetve a destruction stone is elege ritka mati es sokat er
  • zsunyik
    Hali!

Kaptam vmi dust-ot és gold nugget-ot,meg vmi elementalist hammer-t ezek mire jók?
  • Atti12
    ez igaz, de amikor kezdtem a játékot, össze vissza bolyongtam mert mindig a rossz irányba indultam el :D. Szal a kezdőknek sok segítség lenne ^^
  • Hydroceph
    hát vmikor nem is agroznak, uss/loj eble egyet mindig, vagy 22on lesz nagyobb aoe amennyiben vmi nuker kaszt vagy..
  • Jeffjohnson
    az "átlag" mobok aggro zoneja magasabb szinten is ilyen pici mint lvl14 en vagy nagyobb mert így elég nehéz trainelni
  • DagadtNinja
    Joinolj az eKe guildhez, vagy delutan keress meg jatekban. (Baybee)
  • Sir Quno Jedi
    Klánozás is fent van, kicsit hozzáírtam/rendberaktam! Köszi Fayme!
  • Sir Quno Jedi
    Köszi! Amúgy megint bővült az oldal amúgy is. :D
  • Frosty01
    nah esetleg ha kellek valamelyik itteni guildnak, akkor szóljatok :) 13as kezdő moonelf ranger
  • Fayme
    nah küldtem, nézd meg elég-e ennyi.
    képeket msot nemtok, de ma már otthon leszek majd screenshotolhatok akkor.
  • Sir Quno Jedi
    Jóneked... :DDD
  • Fayme
    én beteg is vagyok, egyetemre is bejárok, és most már tok jáccani, feltettem egyetem gépére a játékot:PPPP
  • Sir Quno Jedi
    Rendi vagy! Még írhatnál a klánozásról, klánmenükről, szabályokról és tippeket hozzájuk (akkor teljes lenne az új menüpont, a party, pvp, klános)! Már ha ráérsz. Én sajna baromi beteg vagyok és mellette melózom is, így már napok óta nem is tudtam játszani. :(
  • Jeffjohnson
    thx
  • Fayme
    Küldtem Jedi egy kis kiegészitést a karakter osztályokhoz :)
  • Fayme
    hát 50 fölött már jó néha küldizni, és az dob az emberen oylan 20-30%okat.
  • Jeffjohnson
    kb. hanyas szintig?
  • Fayme
    grind eleinte gyorsabb:)
  • Jeffjohnson
    Grindolással vagy questeléssel lehete jobban fejlödni?
  • DagadtNinja
    Uhh, beneztem sorry, brumhartot kerdezted...
  • DagadtNinja
    Kalambo, a nevedre nem vagy melto. Par sorral lejjebb ezt olvashatod Hydroceph jovoltabol:
    HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe:) HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod..
    Brumi serveren kevesebben vannak honfitarsak, de ott is fogsz talalni.
  • DagadtNinja
    Szerintem egyszerre postoltunk, mert en nem lattam meg a te iromanyodat:DDDD
  • Fayme
    volt a HUNrangers brumharton, de már megszűntek, Dartanyan is átjött gaiahonra. Szerintem kalamboo gyere te is át.
  • Fayme
    jaja én is ezt mondtam :D
  • kalamboo
    megirná vki az emailemre vagy ide h a burmharton van e magyar guild
    az emailem:[email protected]
  • DagadtNinja
    Iranytu? Nem vagom a problematokat. A terkep allando, nem fordul. A teteje eszak, balra nyugat, stb-stb. Plusz a terkepen van egy kis nyilacska, amelyik az iranyodat mutatja. Amint elindulsz, beall az celiranyba, es ugy mar ki tudod talalni merre mesz.
  • Fayme
    minek iránytű?:)))
    fent van mindig észak, lent meg dél, jobbra kelet és balra nyugat :D
  • Fayme
    szia!

igen a klánok a guildek. Belépni egybe ugy tudsz, hogy megnyitod a G betüvel a guild menüt, és ott a Ranking fülre kattintasz. kiválaszutod a baromi hosszú listából a neked tetsző klánt (logóját és vezérét, tagok számát ott meg tudod nézni), és simán rákatintasz a join guild gombra alul. ekkor már csak arra kell várnod, hogy a klánvezér elfogadjon és felvegyen. persze direktbe is lehet pm-elni a klánvezérre, és akkor tud invite-ét küldeni. kb ennyi.
    alapitani pedig 20as szinttől lehet.
  • zsunyik
    Köszi a segítséget!
  • Atti12
    ja egy iránytü igazán belefért volna. Vagy legalább az hogy a minimapon kilegyen irva hogy North.
  • Nenrandil
    Hello mindenkinek! Én a klánokról szeretnék kérdezni (ez ugyan az mint a guild?) hogy lehet belépni, létrehozni... És hanyas szinttől...
    Shockmaster... A küldetéseknél a térképen van egy szürke korong, benne egy kérdőjellel... Ált ez mutatja, hogy kitől kaptad, vagy hogy merre van pár dolog...Egyébként mindiga leírás a mérvadó... Mondjuka tájékozódás nekem is nehéz néha de már kezdem megszokni, merre van észak és merre dél!
  • Belton
    16 a max enchant de itt egy oldal itt le van irva mejik gradu fegyvert menyire lehet

http://www.stratics.com/content/portals/archlord/content/gameplay/upgrade.php
  • Shockmaster
    Sziasztok,

ma kezdtem ezt a játékot és érdekelne, hogy ha felveszek egy küldetést, honnan tudom, hogy merre induljak? Próbáljam a szöveg alapján kitalálni vagy valamilyen módon jelzi merre menjek és kivel beszéljek?