4171
  • Fayme
    jah atrónnál valami idióta rebirthis leölt :) uténa már csak fekve tudositottam.
    egyébként lagg tekintetében sokkal jobb volt, mint az első siege, amin anno én voltam. és msot textura hibám se volt, csak egyszer beestem a lépcső alá.
    jaj hát az avitatkozás nagyon gyerekes volt. azt hittem tisztában vannak vele, hogy csak egyvalakié lehet avár:D
    de nem értem, 5 nap, mi is az allyban leszünk, mindhárom várat bezsebelhetjük allynknak :D
  • Sir Quno Jedi
    Holnap, azaz ma megnézzük mit lehet tenni ezügyben! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, miénk Traqua fényes vára! :D Azé kemény volt néha, meg 7-25sec lag.

Legtöbbször 2-3 nálam jóval magasabb szintű gyepált, de nehezen bírtak velem. :D Meg ott voltam a kapunál, mikor lenyomtuk a másik fél vezérét, én szorgosan vágtam szecskába :D

Készültek csoportképek a trónnál, hátha kapok belőlük... (Fayme is ott volt egy ideig mint tudósító) :DDD

Lekjobb mikor a Rebirth és az Inifinity vitatkozott/marakodott a koncon. majdnem elbuktuk a várat így. De végülis a fifti-fifti adóbevétel-elosztás maradt! (a mi politikusaink is jól nyomják :D)
  • Fayme
    be ám :D
  • Atti12
    egyébként mért nincs házigazda? Vagy Jedi betölti ezt a pozíciót? :D
  • Fayme
    ez nagyon ott van :)
  • Frosty01
    az tuti :))
  • Atti12
    jah meg 1 fekete háttér a forumnak és milennénk a legszebb MMORPG forum :)
  • Frosty01
    valami szép ingame music is szólhatna alatta :P
  • Belton
    Támogatom!
  • Atti12
    ez nagyon jó lenne szerintem :). Csak azoknak akiknek gyengébb a netjük 1 óra lenne mire betölt :(
  • 0Fritz0
    Egy ILYEN banner tetszene nektek?
    - 1.8 Mega
    - 800*184.4 pixelre van most belőve.

A böngésző alapból széthúzza, de beállítva hasonlóan nézne ki, mint az ebben a topicban lévő banner.
    Természetesen lehet rövidebb is és így akár 1 Mega alá is le lehet vinni. Bár ha a böngészőből nem törlitek minden kilépéskor az előzményeket, akkor nem kell mindig letölteni.

Vélemény, levélbomba jöhet.
  • Fayme
    nah siege leforditva elküldve, lehet beszerkezteni:)
  • Atti12
    az engem is érdekelne :)
  • Fayme
    le kéne forditanom a siege- rendszert hétvégén...ma este tudok hozzá képeket fotózni.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja én is kb. két-három hét alatt lettem 44, ráadásul sok nap kihagyással és meló mellett, éjszakai és hétvégi kockulással.
  • Fayme
    tömve van a világ. sdzerintem nem sok hely vana hol ne futnál össze valakivel, de azért üres farmolos helyeket mindig lehet találni.
    nagyon sok item van, kb Cabalba találkoztam iylen item droppal. Sok és látványosak a skillek varázslatok. A kasztoks záma kevés, de szeirntem a skillek biztos kárpótolnak. A pvp izgis tud lenni, de az igazi nagy csatákhoz azért 46+ nem árt. Szerintem 46+ két hét kockulás.
    Ha duelre gondolsz, oylan nincs, de bárhol bárkit le lehet ütni, se xp vesztés sincs se semmi más (ha egyszinten vagytok).
  • Fayme
    igazad van:)
  • Saccard
    Sziasztok! Na felkeltette az érdeklődésemet ez a játék, és hzudnék ha aztmondanám, hogy nejmszámit h ingyenes. Töletk szeretném kérdezni Hogy mi a vélemény. Pl mennyire van tömve a világ(sokat futok-e össze emberekkel), aztán sok item spel stb van? mert a kasztok száma kicsit kevésnek tünt. Milyen a pvp? Sokat kell-e kockulni ahhoz h hozzá tudjál szagolnií egy csatához? És végül: van 1v1 küzdelem? Köszi mindent és bocsi az offért!
  • hokibot
    Átolvastam már az oldalt teljes egészében,és szinte tényleg minden le van írva a játékról,de azért néha-néha meg kell kérdezni bizonyos dolgokat :). Mert pl az nincs leírva hogy ha bekapcsolva kilépsz akkor automatikusan off ,vagy számol tovább visszafele.Jó lehet hogy hülye kérdés, dehát ki tudja alapon ugye...
  • Fayme
    ha kilépsz kikapcsol.
    egyébknt meg a magyar oldalon (itt fent linkben), le vannak irva iylen alap dolgok, amiket néha kérdeztek.
  • hokibot
    Na vettem egy Talisman of awekaning plus control-t szuper hogy így lehet ki/be kapcsolgatni, így legalább nincs az az érzése az embernek hogy 0-24h-ba játszani kell hogy értelme legyen.Ez nekem 1 nónapig tuti elég lesz és csak 250cc. Igazából ez az egyetlen amit megéri venni a chantra shopból,főleg ezt a ki/be kapcsolhatósat úgyse játszik az ember vele éjel-nappal (jobb esetbe :D ).
    Amúgy ha valaki véletlenül nem kapcsolja ki amikor kilép akkor szépen lepörög a számláló vagy akkor is off-ol ha egyszerűen kilépek? Mert pl elég rosszul érintene ha be van kapcsolva, írtok mint vadállat és egyszercsak bekakil a szerver,és kész.Utána fél napig nem lehet csatlakozni...az item számlálója meg számol vissza.
  • Lullaby
    nekem órák óta csak frissül, mi a franc van ??
  • 0Fritz0
    Nincs egységes árrendszer, mindig találni a szélsőséges árakat ugyanarra a cuccra.
    Mondjuk amikor valaki több milláért árul egy viszonylag gagyi cuccot, akkor lehet tudni, hogy nem volt több helye az inventory-ban és gyorsan fedobta az AH-ba. :)
  • Frosty01
    nemrég vettem egy arany kulcsot 100 goldért :P
    de úgyszámolom 32500 :SSS az nekem drága, és még nem tok fizetni :S
  • Belton
    Nem lehet ha joban megnezed Item Possed :P ha lehetne nagyon sokat erne :)
  • Hydroceph
    pardon lettert lehet tradelni/eladni? pc pls ha lehet
  • Belton
    Silver ladakat inkabb kis szinten erdemes nyitogatni magas lvl en felesleges, platinum ill gold chestek azok jok azokat erdemes.
  • Belton
    1000CC = 1.3milla szamold ki :D
  • Frosty01
    kb mennyit ér a gold és silver key játékon belül?
  • Belton
    Nem szárnyba nicnsen ijen csak talismanba illetve lucky charm ba
  • hokibot
    Szóval akkor ilyet kell vennem:Talisman of awekaning plus control ( vagy valami hasonló), tehát az a lényeg hogy control legyen...és akkor akár hetekig hónapokig is elég,nem rossz.Átlagban úgy is 7végente játszom de akkor is pár órát...amire kijön a 24h lehet már 2008 lesz :D Ugyan ilyet pl lehet csinálni a szárnyakkal? Pl veszek egyet és ki/be kapcsolom amikor játszom?
  • Atti12
    kár :(
  • Belton
    ŐŐŐŐ lehet felre ertetuk egymast inkabb ugy irom reszt veszek a siegeon mert a siege idejere at lepek a támado clanba :P
  • Belton
    Nem tudom kulsosoknek hol lehetlesz lenni szoval nicns infom rola :)
  • Atti12
    lehet én is benézek :D kiváncsi vok :P és akkor tullanba kell menni? nem kell semmi teleport?
  • Belton
    Ebben a jatekban meg en sem voltam Siegen szoval majd el meselem mijen :D ha egyeltalan el jutok odaig hogy megyek :P
  • Belton
    Pontosan de arra figyelj hogy Controlled legyen en is azt hasznalom mivel nem jacok napi 15 orakat :)
  • Atti12
    és ez hogy fog működni? sose voltam még ilyenen :). Van egy csapat, akik védik a várat, meg 1 akik támadnak?
  • hokibot
    Na hali, Chantra shop-os dologról szeretnék kérdezni, ha pl veszek egy Talisman of awekaning-et pl 1 naposat, de azt ki/be tudom kapcsolgatni? Szal akkor 24 óra teljes játékidő kell neki hogy kimerüljön?Mer akkor az nekem jó sokáig kitartana :)