4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1691 és en a bannerba.. :D hanem ide elém :P -
#1690 :|:D én meg 1 baszott nagy tábla csokit kérek ha már igy belejöttél a Mikulás szerepbe -
#1689 Jó nyálcsorgatást reggelig. :) -
DagadtNinja #1688 Akarom Michelle Trachtenberg-et a bannerbe:DDDDD -
#1687 na remek.. pont most inditottam egy rangert :D mind1, tuti olyan leszek ha berakják :P -
DagadtNinja #1686 Azonnal akarok egy olyat:D:D:D:D lattam a kepeket amiket meg anno linkeltel, es KELL:DD
Ha sokat jatszom, inkabb nezzek egy dekorativ karaktert, ami jol nez ki, mint egy olyat ami randa mint a buszjegy. -
SwordManSter #1685 hali láttam videót a játékbol max grafikán nagyon cool grafikája van? -
hokibot #1684 Köszi :)Mostmár csak Forbidden Mine-t kell megtudnom merre van -
#1683 Delfaras közelébe a tengerparton találod a hydrákat -
hokibot #1682 Hali, kéne nekem egy kis gyors help :)
LvL 30-as küldit csinálok, Tullanban, amikor is egy bizonyos Forbidden Mine nevű helyre kell elmennem, de nem igazán találom. Valami olyasmit ír hogy Tullan legészakibb részén...hát ott én konrétan semmit sem találtam :).
Meg van egy másik küldim is, össze kelll gyűjteni 5 db hidra szemet, young hidrákat viszont sehol sem találok, Tullan és környékén lehet valamerre találni ilyen 3 fejű hidrákat, vagy csak 675 km-el arrébb? Na így kb ennyi :) -
#1681 thx -
#1680 igen, de a rendzsergizda bejött és letörölt4e, és azt mondta, hogy ejnye ejnye XD -
#1679 Köszi szépen az infót! ^^ -
#1678 Asszontad amúgy, hogy egyetemn már tudod tolni, mert feltetted?! -
#1677 Nade én éjszaka is melóztam, pedig betegácsiban vagyok :D -
#1676 hehe, valamit valamiért, de gondolj bele, hogy utána nyomhatod :D
én meg nem:D -
#1675 Úúúúútálom a reggeli karbantartásokat-e! :D -
#1674 jajam, hamarosan jön a Moonelf Swashbuckler :) a szexy dualkardos :D -
#1673 szia Sirch!
nem kell aggódnod, nyugodtan vágj neki az útnak, nem vészes a táv! Vegyél AH-ból egy deer potiont, olcsón meguszod, és elmondom hogy jutsz el a moonelfekhez. Elmész Trilgard, onnan deer potival gyalog kb. 2 perc Tor Fortress. A lényeg, hogy csak észak felé menj az uton. Onnan pedig már gyerekjáték teleporttal. Tor Fortress---> Qien of Lion---> Deribelle--->Laflesia---> NOrine. és már ott is vagy.
Tanács: közösen befizethettek egy summoning orb-ra, ezt playerektől is simán megveheteitek, és akkor gyerekjáték egymás megközelitése. -
#1672 Bizony :)
Hatalmas jelenet, amikor Xena behívja Hans-t és Gruben-t, erre meg csak annyit mond: "és a lányok visszajönnek?". :D -
#1671 Pedig de. Ha visszaolvasol, ez a téma ki van tárgyalva már. Könnyen át lehet kolbászolni gyalog és teleportokkal (mert fajok szigetein belül működnek), akár level 10-en is, de hiába, mert sem quest-eket nem fogsz kapni, sem skilleket nem tudsz fejleszteni más faj földjén. Majd 35-40 felé éri meg átkukkantani hosszabb időre. Persze, ha veszel chantráért városnévvel ellátott passportokat (pl. Tullan passport), akkor azzal oda tudsz teleportálni, amikor jólesik, amíg van ilyen passportod még és el nem fogyott. CSAK ugye az pízbe kerül.
Amúgy meg minden fajban megvan a mágus+harcos+íjjász összeállítás, kivétel a moonelf, de az ep3-ban ahhoz is jön egy harcos kaszt elvileg, pont a balance miatt. -
#1670 Üdv!
Nem igazán találtam meg az utat az ork városból a moonelf kezdővárosba. Elképzelhető, hogy nem vezet teleport-vonal a két város között? Trilgardnál tovább nem sikerült jutnom, gyalog meg nem mertem indulni, mert még csak 21es vagyok. Csak reménykedem benne, hogy a készítők nem korlátozták le annyira a játékot, hogy ha a barátaimmal akarok játszani, mindenkinek egy fajt kelljen választani. A barátnőm nem élné túl, ha orkkal kéne lennie... :D -
DagadtNinja #1669 WAAANNNDERSEXXXX -
DagadtNinja #1668 Euro Trip :DDDD -
#1667 LOL. Megoldodott a gond köszi. -
#1666 Tudnátok segiten? Tökéletesen felment a játék, van accom de amikor kiirja a szerverlistán a 3 szerot mindharom melle closed van irva és nem reagál semmit ha be akarok az egyikre lépne. Erről jut eszembe melyik szervern van a legtöbb magyar?(mert akkor oda megyek) Előre is thx! -
#1665 Jó banner -
#1664 Éppen elmentem az egyik játékos mellett, amikor láttam, hogy elfelejtett felvenni egy monsztából kieső ládikát.
Némi ártatlan fütyörészés útján magamévá tettem a kütyüt és láss csodát, egy platina doboz. -
DagadtNinja #1663 Beléd is zsunyik:D -
zsunyik #1662 Szép napot mindenkinek! -
#1661 készülőben vannak a build tanácsok leirások:) /csak megy közbe az egyetem is sorry ^^'/ -
#1660 hehe, jo neked, én msot kb három hétig fogok stagnálni 58on:) -
#1659 ez tök poén, csak akkor azt nem, értem, hogy ha letelnek a rouge büntik, akkor a klántársam, akinek 500 vp-je van, miért nem tud soha venni akármit meg partyzni XD -
#1658 Tádá! Alig töb mint egy hét alatt lvel 44-ből level 45-re léptem!!! :DDD -
#1657 térhatásű támadás -
#1656 de mi az az AoE? :D -
#1655 jó kis AoE van ebbe a bannerba :D -
Glesthor #1654 sajnos nem tudom, hogy még ingyenes-e a játék. egy ideje már nem néztem utána semminek vele kapcsolatban. szóval, ha esetleg érdekel valakit, akkor megválnék az ény példányomtól 2000 forintért. a lemez karcmentes. a csomagolása hibátlan. nem váltak be a hozzáfűzött reményeim. :( visszatértem a wow-hoz. -
#1653 Nagyobb klánoknak 2-3 bootcampjük is van. -
#1652 ez is egy elképzelés gondolom annyira a csapatépítés nem lényeg bár ez a játék strukturájából is adódik hogy annyira nem fontos