4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Cassell #1731 Pl innen..
http://files.filefront.com/Archlord+Client/;8359005;/fileinfo.html
-
Liathan #1730 hy azt szeretném megkérdezni h ez a gamet honan tudom letölteni? -
#1729 benne vagyunk már az allyban Jedi? semmit sem tudok most az online életről :D -
hokibot #1728 Hát nemazér de már a helyedben rég nyomtam volna egy win reinstallt. Lehet valami codec kavar be pl ace mega...vagy nemtom, de ha formáztál volna már rég menne.Vagy ha nem akkor hardweres hiba. :I -
#1727 ennyire játszani akarsz? :)) -
#1726 semmi változás, azért ez beszarás...
format c érik már. -
Veresfog #1725 Szia Jedi!
Emlitetted lejebb, hogy az ostromrol van felvételed, Hol is lehet megnézni /letölteni/? -
#1724 uff -
#1723 Csak szombat éjszaka úgy 11-től hajnali 1-ig szar lagos (éjfélkor van az összes ostrom 1xrre és 50 perces mindegyik). De az sem vészes szvsz. -
#1722 Értem... Szóval az ostrom miatt... Nah, akkor egyenlőre, az ostromos napok leszenk akkor a szünnapok...végülis olan is kell nemigaz? -
Neoncsoves #1721 énis csatlakozok a Magyar Archlord játékosai közé! :) 10perc és lent van -
#1720 Valszeg. történelmet írtunk, mert a támadók nem jöttek el! :DDD Szal. őriztük a várat, de sehol egy kósza ellenfél. Sokan átmentek más ostromokra, segíteni a szövetségeseinknek. Dúva volt. Utána tartottunk egy kis baráti gyilkolászást a BS-en az unioval. :DDD -
#1719 Hát directx-et leszedném a leguccsót az MS-től hátha... -
#1718 Mer éjféltől ostrom van azért. Előtte pár órát, közben és utána egy ideig ez van. Ilyenkor hemzsegnek a playerek kis területeken és használnak mindent amit tudnak. -
#1717 Ma teljesen játszhatatlan volt... a lag miatt meg is haltam és el is veszíetettem az xp-t...és 3% egyre többet ér a magasabb szinteken... ez így nem fair... no mind1... végül a szerver ledobott... kár... -
#1716 nem tudom mi lehet a baj :S -
#1715 már mircen is írtam hátha valaki tud valami, de a 9emberből 1 se mer megmukkanni.. beszarás ez, végig olvastam minden topicot és a bődületesebb faszságoknál nagyobbak vannak, nembaj megcsinálom és mintsem változik.. ideg már szétcsap.... -
SwordManSter #1714 atti köszike -
#1713 felraktam újra ugyan olyan fostúró az egész ennyit erről. -
#1712 na vége bejöttek a nagy help topikok.. semmi értelmes..
1ik magyarázott valami hardware gyorsítást de alapból úgyvolt.meg volt még 1 újra rakom a gémet opció..
szal telepítődik újra ... majd meglátjuk ,hogy jó lesz e. -
#1711 download free game now katt/kodot beir/ kódot megkap -.-
tess VW3VP-LUUQU-G6CDW-NNB09-KB2N1 -
SwordManSter #1710 a cod mesternél lehet ujj keyt kérni? mert egyszerüen nem adta meg -
#1709 ezt már magamtól is megtettem de a fórumok topikjának oldalai bese jönnek azóta nyitva van frissitgetem semmi. fehér képernyő.. m1 -
#1708 nézz körül a hivatalos forumon. Lehet hogy nem támogatja a kártyád vagy valami ilyesmi. -
#1707 újra raktam drájvert lószart se változott... -
#1706 hát nemtudom mit kéne csinálni őszintén...
nem volt még itt senkinek ilyen problémája? felrakok valami legfrissebb drájvert, nem mintha a mostani nem az lenne...
-
SwordManSter #1705 és ujjat hol tok kérni mert én egy keyt se kaptam -
#1704 generál egyet a regisztrációnál -.- -
SwordManSter #1703 amugy reg keyt hol tok szerezni e-mailba nem külték el -
#1702 Driverek rendben vannak? Esetleg azért még bajolhat... -
#1701 szóval, pont arról van szó hogy else indul a játék máris hibaüzenet.
raktam volna fel képet de a galéria szarozik képfeltöltés.huról meg nemenged. -
#1700 itthoni egyik gépen simán megy pedig: p3, 900~ mhz, 384 ram, gf2 kártya ;) -
#1699 passz.. nekem 7600 GS em van és tökéletesen megy. Procim szarabb, meg ramom is csak 768 van :/ -
#1698 sziasztok
Gondoltam így sok hónap szünet után elkezdek valamivel játszani...
letöltöttem regeltem, minden ultra jó, erre nyomnék a start gamere.
"error starting engine " " error initalizing renderware" vagy vmi ilyesmi. kezdésnek nem rossz.
lehet ,hogy valahol le volt már írva elnézést ,hogyha pont 10 posttal lejebbb csak sietek és belekukkantottam volna a játékba.
nem túl jó a gépem, gef 6600gt proci 2,8as barton 1 giga ram, elindulhatna azért ,ha nem is csodaszépen de valahogy.
köszi a segítséget -
#1697 köc -
#1696 No problem, nem fogom változtatni.
DagadtNinja: ITT láthatod, letölteni pl. meg úgy tudod, hogy megnyitod közvetlenül és az "oldal mentése"-vel letöltöd. Viszont ez nem gif, ezért ha normális méretben akarod nézni, akkor érdemes letölteni valamilyen swf playert.
SwordManster:
Maga a játék ingyenes, de lehet valódi pénzért vásárolni különböző kütyüket.
Letöltés, regisztráció: ITTEN
A banner alatt találhatók linkek között nézd meg a magyar archlord oldalt.
Atti: Csoki ment, remélem az a nyűves kobold (vagy mi) nem eszi meg útközben. -
#1695 Te figyu! Arról nem volt szó, hogy cserélgeted a banner swf-jét! Még egy ilyen és kiveszem végleg!
Pont ezért nem szokták engedni az swf-et az SG-n! -
SwordManSter #1694 és ingyenes? -
SwordManSter #1693 hol tom le tölteni a gamet? -
DagadtNinja #1692 Fritz, hol van, nem latom, nekem arcslordos van most.
Nem kuldened el azt a gif-et, vagy akarmit?
[email protected] ide plz:DDDD