4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1771 Grat...láttam egyébként :))) -
#1770 Tehát:
- A szöveget átteszem jobbra másik font-al (adhatnál néhány tippet :) )
- Az itteni méret megfelel? Mert az eredeti méret (600-640*akármennyi) nem hoz annyi javulást. (Ez mégiscsak egy flash, vannak minőségi korlátai)
- Keretet érdemes html-ben megcsinálni, mert annál kisebb méretű úgysem lehet. :)
Fayme: Melyik a te képed? :) -
#1769 Nem hiszem el:))))
megnyertem a screenshot contestet :DDDD
ezt :) -
#1768 szia Vihar:)
Hát nehéz kérdés, én tökre szenvedtem 53-tól, mert vagy kicsik vagy tul nagyok voltak a mobok. Nézz körül Death Plain-nél, ott vannak helyek, ahol sok 54es van egykupacon. Én speciel 57eseket huztam, mert azokbol sok volt.
Vagy kereshetsz 52eseket is, azokbol is sok van. Sivatagba fel a lóra és futkorássz körbe:) -
#1767 lev47 új fegyó, nyammm... -
#1766 Szevasztok, 2 hónap olvasgatás után úgy döntöttem megnyílvánulok itt is... :))
Elsősorban Fayme-hez lenne kérdésem, lvl53-tól hol érdemes grindelni? Asylumban 10 pók húzgálása már elég unalmas, fönt a boss mellett meg mindig foglaltak a spotok... :( Szóval kicsit most tanácstalan vagyok, pedig idáig mindig találtam valami jó helyet, nem okozott problémát. De most...
Üdvözlettel EzüstVihaR -
#1765 Vagy például lehetne valami kurva pofás kerete, mert azzal is csökkene maga a videó mérete és javulna a miősége. -
#1764 Ja és jobb lenne, ha a felirat a jobb oldalon fent lenne... :D (tudom, pofátlan-e vagyok) -
#1763 Nattyon jóak, esteleg még valamilyen jóak font kéne hozzzá, de pipec!
Figyu, ha kell akkor legyen olyan széles, ahol még nincs se nagyítás, se kicsinyítés, tehát a legjobb a minőség és akkor max. szélére teszünk valamit, feliratott, avagy grafót, ilyesmi (akár simán a weblapon)! A minőség a fontos, igazad van!
Kösziek! -
#1762 Nézd meg ITT a másodikat.
Ilyen feliratra gondoltál? -
#1761 Persze, meg lehet csinálni, de akkor sajnos a jelenleginél is kisebb lesz a múvi látható része (az arányok megtartása miatt, mert különben mindenki duci lenne ) és a jelenleginél már csak rosszabb lesz a minősége. (Azt nézted, hogy aránytartásos pixelnövelés mellett a jelenlegi hogy nézne ki 1000*valamennyinél?)
Azt még megpróbálhatom, hogy az eredeti avi-t (ami sajnos közel sem olyan jó minőségű, mint ahogy hirdetik) átméretezem 1000 pixelesre és abból vágom tovább, hátha az nem okoz akkora minőségromlást.
Szöveget még nem próbáltam, de utánanézek.
Nálatok nem túl sötét a jelenlegi banner? Mondjuk otthon folyamatosan játszok a fényerővel, de kicsit gyanús. :)
-
#1760 Figyu! Most csinálgatom az új designt, de most már e107-ben. Beraktam az odal fejlécébe a falsh-edet (utólagos engedelmeddel). Nem tudnál nekem csinálni egy 1000pixel széles verziót, jó minőségben??? Mert akkor akár lehetne ez a banner (pláne ha valami pofás Magyar-ra utaló felirat/anim is lenne benne, vagy ilyesmi, nem vagyok flash-es).
Na bocs a tarhálásért, de így is van vele elég macera (Fizi egyik Lineage II-es témájából gyártogatom)... :D
(amúgy archlord.extra.hu) -
#1759 Legalábbis ma... Nekem is úgy tűnik, hogy semmi élet... -
DagadtNinja #1758 Semmi elet? -
#1757 aha, ok köszi :) -
#1756 Asszem egy adott farmolós helyet jelent. :) -
#1755 lehet hogy hülye kérdés de mi az a spot? -
#1754 hát igen, nekem asylumban 4 óra alatt meglett 57-58ra:)
ha otthon leszek egész hétvégén csak ott elszek, meglesz 60 minimum. -
#1753 Háhá nekem 5% exp már 1 óra, erre szóltak a 73+osok hogy váltsak spot-ot, mert náluk ennyi az exp rate (igaz tudok produkálni 10%-ot is, de az nagyon költséges lent Asylumnban). -
#1752 szerintem még sokára :D
de türelem rózsát terem...:) -
zsunyik #1751 Na szép jó reggelt,kellemes napocskát mindenkinek!Hehe! :) -
#1750 viszont. -
zsunyik #1749 Szép jó estét mindenkinek! -
DagadtNinja #1748 Jo otlet a magyar klanok kozti unio, erre mi is beneveznenk. Bar nalam meg egy darabig jatekmentesseg van, amig be nem fejezem a lakasfelujitast. De utana kockulok ezerrel, es rafekszem a klan temara. -
DagadtNinja #1747 Koszonom szepen, lementve:DDDd -
#1746 mikor jön az ep3? -
#1745 hát ez nem sikerült, akkor nézzétek meg ezt az oldalt, ennek a háttere:) -
#1744 még egy jo kép a sexy swashbucklerről:)
itt -
#1743 Fúú...Ez tök jóó :) Szóval ez volt a union történet... akkor most így két erős klán szövetségre lépett ighaz? Egyébként én javasolom hogy a magyar klánoknak is érdemes lenne hasonló szövetségre lépniük...(már ha eddig ez még nem történt volna meg) -
#1742 Jedi, van egy új tökjó linkem. Rakjad be oldalra me akár ide is.
Guild logo simulator -
#1741 hehe, poén lehetett:D
Egyébként Magalord fiú az életben:) Vannak sokkal kreativabb nevek is azért, Fredi666 meg stb :D -
#1740 Bezonyám, tegnap fent rohadtunk az égi hajón, meg rohangáltunk le a Gate of Saddnesss-be legyilkoltatni magunkat az Oli vezérével (máig nem értem, hogy hogyan lehet Magalord-nak hívni egy moonelf elementalista lányt :D), meghaltam vagy 30x! De meglettek a skull-jai. Hja kérem a szolidaritás nagy-e! Jól néztük ki 46-75-ig ahogy vért nélkül, fegyó nélkül boxolgattunk a klánvezérbe! Meg is mondtam neki, hogy letépem a fejét puszta kézzel! Grarrargh!
Lent a sivatagban meg spuriztam a lev80+os monszták elől, de mint a villám... :D -
#1739 unio az OLYMBOUS (a klán amiben én vagyok) és az Infinity (amiben Jedi van) közt. -
#1738 Milen unio?? -
#1737 hehe, viszont hallom megvan már az unio:) grat:) -
#1736 Na tőlünk most búcsúzott el egy 57-es berzi, de a kisöccse tovább viszi a kariját. 10 hónap játék után unta meg... :D -
#1735 létrehpzhatnának a magyar klánok egy nagy uniót :) -
csul1 #1734 Azt nézem hogy egyre több a magyar archlord-os . A HUNok clan kis neveldéje (vagy is a 30 alatti karakterek clanja) meg kezdte működését. Ami nagyobb clan van még a Gaiahon-on aza gyaloggalopp. Igaz hogy nagyon sokan kezdenek el játszani vele de 1 idő után abba is haggyák , ez miatt jött létre a HUNokII clan. -
#1733 esténként , meg amikor felkelek vagyok csak itthon. este meg nem akarok ezzel tökölni de egyiket majd rászánom ;) -
#1732 vagy hivatalos honlap