Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szo ami szo, olj olyanokat, akiknek barmilyen szinu halalfej van a nevuk mellett:DDDD
Megint én!
PVP-ni mikortól é,hol és hogyan lehet?Illetve köveket berakni fegyverbe vagy armorba?
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Azert mert jol jatszottam vagy mi? Mert nem haltam be a laggos szar szerverunkon iszonyatos laggban?
Elmennek a picsaba mar! Es en hulye meg akartam venni chantrat is hogy majd jol kinyitogatom a dobozokat amiket talaltam/vettem, meg majd helyrehozom az elbaszott skilljeimet return orbbal! Ezeknek? Penzt? A budos kurva anyjukat azt.
Meg ha lennek lvl 80 2 nap alatt vagy 500 millam lenne, vagy ilyesmi? DE SEMMIT SEM CSINALTAM!!!!!!
Foleg nem hasznaltam semmifele mas progit amikor jatszottam.
A rohadt eletbe mar, ezek nem normalisak. Csak tudnam honnan a faszombol szedtek ezt a szarsagot????
Igy jatsszatok ezzel a szarral, hogy barmikor bannolhatnak, hogy dogolnenek meg!!!! Indokolatlanul, a semmiert, fasza.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én is most kezdem el játszani:)
Lenne egyszerû 2 kérdésem:
Ha sok pénzt akarok akkor questeljek vagy inkáb öljem a mobokat?
A másik pedig: Nem tudom használni az "emotes"-t. Szépen le van írva az f1-nél a súgóba, hogy mi az a tánc meg a köszönés, de nem találom ezeket a gombokat.
www..KALOZOK.com
kb egy hete kezdtem el játszani, ha jól vettem ki, Gaiahon szerveren "vagyunk" mi magyarok, és engem is érdekelne, hogy van-e felvétel valamelyik magyar/international klánba, ahol magyarok is vannak:) jelenleg 29es szintû Sorci vagyok!
Amugy ha valami mozgalmasabb klánhoz szeretnét scatizni, akkor azt h tehetem meg általában? mi alapján vannak a felvételek általában?
ja és mégegy:) itt a fajok nem is játszanake gyutt?. ugyertem 29es vagyok, de eddig scak 1 humant, és egy elfet láttam, semmi több!
klánok is igy vannak, ahogy elnézem, megnéztem ma egy LordsOfKaos nevû klánt, 2x en avnnak, ebbol legalább 5 friendlistemen van, és mindegyik Orc, ezenkivûl láttam még jópárat közûlük, aki ebben a klánban van, csak én nem ismerem, szoval, merem feltételezni he gész klánjukban csak Orc van, nem nagy szintuek, Leaderjuk 32es, nem si ezen van lényeg, hanem hogy mikor kezdodik el a "fajok ekveredése?" elég unalmas mindig ugyanazt a skint látni elszaladni mellettem...
Válaszokat elõre is köszönöm!
am sztem barkit emgkérsz akiben bizol regel neked szivesen egy accot...
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Mindjárt küldök kulcsot.
De arra a kurva hivatalos oldalra nem tudok felmenni reg key-ért, mert azt írja nincs olyan oldal/etávolították stb.
Honnan szerezzek?
Vagy valaki megtenné, hogy kér egy key-t és priviben elküldi?
És csak rare páncélom van, semmi extra. Jó azé a lovag. Már 33-34-en 38-40-es dungeon mob-okat zúztam zsinórban, mikor a 41-esek is óvatosak voltak és azoknak már nem mentek neki.
Most exp hátvége lesz, ledzsanálok a bányába, vagy a nagyobbik cave-be és lev42-t írtok így 36-on 2 egész és egy fél nap (sok poti, jó szerkó, pótfegyók, mer kopik). Simán meglesz a lev40, de inkább több. :D
képek: picasaweb.google.com/educika
mikor érdemes resetelni a skilleket?
Mondom jól van akkor nézzünk egy sebessgémérést...(pesten egyetemre mértem rá asszem az informatika tuudományi inézet csinált egy ilyen odlalt) 1200kbit/s.... A legjobb esetben. Hát baromira boldog vagyok...
Supportot meg nem tudom elérni, mert állandóan az autopicsa beszél és zenél a fülemre (már vagy 10 perce)
Bocsi tudom, hogy off de 1,5 hétig nem volt netem. nem tudtam játszani és most van netem, de most sem tudok játszani... hogy billenteném hátsón az ilyen szolgáltatót...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
akk ma még osszehozom 30at, aztan hetvegen emglesz 40:p
3 napos kari btw, nemrosz remélem:D
am vki emgmondana h a CCnek mi az ára? 1k cc-t menynibe vesztegetnek ingame kb? ugyertem h ha levasaroltatom sraccal, na ertitek na:D
Szóval az Aoe (teruleti sebzesu skilleket ) fejleszd ki elsosorban.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gaiahon serveren vagyunk tobben, oda gyere. Egyebkent ha ramhallgatsz azt csinalsz amit akarsz... :D