4171
  • Ezustvihar
    Mert ma valami karbantartás van...

Tullanba azért jó visszajárni mert mindig lehet kapni cc-t
    Meg shoutban sokmindent el lehet passzolni... amúgy Tor Fortress rulez. :)
    Én egy karaktert (Senllina) 1 héten keresztül láttam ugyan azon a helyen állni az elfek alap falujában. No comment
  • Sir Quno Jedi
    ezt nem igazán értem, de ha arra kérdeznél rá, hogy miért pont Tullan, akkor arra az a válasz, hogy ott vannak a legtöbben, így nyilván ott megy az üzlet a legjobban. Ráaádsul vegyes a nép, szintben is. Másrésztz akik klánháborúznak, vagy gyűlnek a BS előtt, azok is oda mennek, akik meg PK-sokra vadásznak, azok is ott rohadnak a városkapukban, hogy élve ne juthassank se ki-, se be. Még sorolhatnám.

Ugyanaz az effekt, amiért Budapesten 2mila kecsege él itt. Ez egy természetes folyamat.
  • kalamboo
    jah igy má vágom de mé nem mennek a szerok??
  • Sir Quno Jedi
    Azok vagy kereskednek közben, vagy kémkednek, vagy irányítanak, vagy tárgyakat upgrade-elnek, vagy csak afk, mert zabbantanak valahol, esteleg állandó partit adnak másoknak és ez egy biztonságos terület. Sajnos nagyságrendekkel többen nyomják human oldalon, mint az elf szigeten, így sok a lag és gyakori a fagylalt. Ellore már nyugisabb sokkal, pedig pár perc lovaglás Tullantól.
  • kalamboo
    há meg azt se értem mondjuk h egy ember mia fenéért jön fel a szerverre ha ott tullan közepén áll 5órát??
    tegnap csak 7 ilyen emberrel találkoztam:D
  • Fayme
    hát ez igy szokott lenni:D
    szerencsére a moonelfeknél nincs ekkora tömegnyomor.
    csak nem értem mit ezsnek annyira tullanon:D
    drága is és unalmas is és messze van asylumtol :P
  • kalamboo
    juuj de idegestiő h tulanban bent van 5millio ember és nem csinál semmit csak áll és bemek tulanba és akaodok mint a szar
  • Nenrandil
    GAIAHON szerintem ott a legtöbb magyar...
  • zvaragabor
    Melyik official szerverre mennyek? Melyiken vagytok? Vagy hol van a legtöbb magyar?
  • warbar
    ok köszi az infót
  • Fayme
    jaja, item possed. szóval csak leader ütögetheti.
  • Sir Quno Jedi
    Szentem a skull az item possessed, tehát nem adható át másnak, viszont el lehet adni pénzért a merchantnak.
  • Sugam
    Na halihó..

mai nap nem volt sok időm játszani, de lvl 20 at elértem vettem egy 51dmg-s unique lvl20 as katariat +5ös 5/5slottal. 4ben +5ös wind cucc az egyikben meg a +6 elektric dmg.. elég duvadul üt. holnap megpróbálok játszani ha lesz rá ídőm jövök.
    karakterem neve: Obey ha valakit lepékáztam közületek sry, csak vonatozás közben ha hátba backstabbelnek nem a legkellemesebb :)
  • warbar
    guildlogo-val kapcsolatban lenne pár kérdésem
    -a koponyákat csak a leader gyüjtheti?
    -A többi guildtárs áttudja valahogy adni a leadernek a gyüjtött koponyákat?
    elöre is köszi a választ
  • zsunyik
    Szia!
    Igen van!A GyalogGalopp klán!Jelntkezz be és a vezető aktivál téged!Persze ha érdekel!:)
  • warbar
    Sziasztok! Brumhart szerveren csináltunk egy magyar klánt ha valaki szeretne csatlakozni vagy neki is van klánja keressen ránk HUNlords klánnévvel vagyunk fent itt van pár név (Warbaro Riah Duskorc)ahol elérhettek minket.
  • Sugam
    jóreggelt all.
    tegnap kicsit belemerültem a játékba , nagyon tetszik :d.
    elég jól bemákoltam csomó cuccot szóval pénzzel a legkevésbé se lesz probléma úgy érzem :D..
    most lvl 16 vagyok unique fegyerem van 5slottal mind az ötben wind ,és vonatozok ezerrel :D.
    van valamilyen magyar klán ahova bevennének? gaihaion szerveren?
  • 0Fritz0
    Most csekkold le. :)
  • Nenrandil
    Ezek szerint sikerült :)))
  • Sugam
    hi.

sikerült elindításra birni a játékot tegnap 10 percet tudtam vele játszani 5os múnelf ranger de varazslajt is kiakarom próbálni, gaiahon szerven vagyok úgy érzem ,hogy egész pofás játék most lesz időm estig addig elleszek vele.
  • Sir Quno Jedi
    Lvl 5 az kerek 10 perc kb., ha nagyon ráér az ember.
  • Kicsikiraly
    pont akartam csinálni egy moonelfet, hogy kipróbáljam, akkor elementalistet csinálok :D
  • kalamboo
    mennyi ideig tart a szerver kapbantartás??
  • Fayme
    szia, még jo sokat kell játszanod, hogy igazán igis klegyen a géjm:)
    lv5ön még nem annyira jo:)
    mi a gaiahonon vagyunk.
    ay legjobb akri pedig az ami neked tetszik.
    de szerintem az elementalist ofkorz:PPP
  • Fayme
    a human mage magas szinten szerintem nagyon durva.
    viszont a jo pvp karakterekkel nehéz fejlődni.
  • Kicsikiraly
    hát hiak :) nemrég találtam ezt a játékot, aznap letöltöttem, és mostanra már ki is próbáltam. nem rossz a játék, de jó lenne többen játszani. ti melyik szerveren játszotok? sztetek melyik a legjobb karakter, stb. (Most Barrumon (vagy hogy hivjak azt a szervert) van egy orc varazslom, lvl5os :])
  • Sir Quno Jedi
    Há most itthon néztem és ez FF nekem is. :D
  • 0Fritz0
    Hmm, IE-t használsz?
    Nálam (F.Fox) rendben van.
    Beljebb hozom a szöveget, hátha. :)
  • Sir Quno Jedi
    Jóak, de nekem csak odaáig van a feliret, hogy old, aztán vége a képnek pont :D
  • 0Fritz0
    Állítólag a Moonelf Ranger.
  • 0Fritz0
    Mennyi libát adtál érte? :)

Jedi:
    Nézd meg EZT.
    Rendes méretben itt van.

Archlordos fontot nem találtam, ez volt a legközelebb hozzá.
    Mivel a font elve döntött, ezért nem olyan sima a széle.
    A jobb felső sarokban nem fért el a felirat, mert szegény elf nénit "kékfényesítette" és kitakarta a szemét. :)
    Hogy legyen a továbbiakban?

(Jah, 795*184.8-ra állítsd be nálad, mert különben a szélein csíkozódni fog)
  • Atreius
    Üdv! Mejik a legjobb pvp karakter ?
  • Sir Quno Jedi
    Grat! Ha kész lesz az új portal, akkor kapsz egy hírt erről is! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nohát nem találtam, mert a fontok amiket leszedtem, azokat mind lopták ők is valahonnan, az előzményke meg már törlődtek, vaze...
  • Fayme
    Ez az én képem, legjobb combat screen:))))
  • DagadtNinja
    Grat Fayme, szep munka. Latatlanban is:D
  • Sir Quno Jedi
    Este én is megnézem odahaza, hátha van még valami infóm, vagy előzményem róla. Van egy fasza oldal, ahol iszonyat mennyiségű font van, jól csoportosítva és rögtön tesztelhető tesztszöveggel online.
  • 0Fritz0
    Okéj, ma este valószínűleg nem, de holnap átnézem a fontlistát.
  • Sir Quno Jedi
    Há olyasmi font kéne, ami a hivatalos archlord logoban vanik... Van jópár font oldal a neten, ahol ezrével vannak tesztelhető fontok, én is valamékkel gyártottam a SirQunoJedi aláírást az odalra (vesszek meg ha emléxem melyikkel). Mivel nem tom próbálgatni a flashben így nehéz megítélni melyik jó, de nem jó ah túl modern és túl kommersz...

Amúgy jó ez a méret is, majd megoldom! :D
  • Nenrandil
    Ismerős volt a kép... de akkor a gyanúm beigazolódott...