Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Már jól ismerjük ezeket a szavakat a silkroadból, kalból, ferentusból, dofusból blahblah.... sorolhatnám reggelig.
De lefordítom:
"Sajnos a login szerverünk beszart, nagyon sajnáljuk, majd jó lesz, nem tudjuk mikor. Elõreláthatólag sok ilyen lesz még. Köszönjük."
😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Persil, megmondom en mi a baja ennek a jateknak, de az kurvanagy: a szar support! Olyanert kibannolnak amit nem is kovettel el! Ma kiderult, hogy nemcsak engem hanem meg egy magyart is bannoltak, Halmocskat. Szegeny asse tudja mi az a 3rd party program, de azert jol kibannoltak.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
francba már lenen idom jatszani, talisman is be van lõve..erre itt szopok es cannot acess...
Szóval eleve minden fórumon azt mondták, hogy kurva szar játék, én meg eredetileg képek alapján stb, jóra számítottam, és most ezért kerestem direkt, hogy mégis mi olyan szar😄
Ehhez képest kellemesen csalódtam, mert annyira tényleg nem rossz, de én személy szerint, kicsit többet vártam a játéktól😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Skillek is, meg az elsõ értelmesebb fegyverek/páncélok elég sokba kerülnek.
De be is fejezem a mai napi kötözködést😄
Nézd meg az ember lovagot, amikor csata után áll. Egy próbababa is életszerûbb. Meg a futás... az egy lol😄 Persze, aki szereti a játékot, az mind lehurrog most, de el kell ismerni szar a mozgás, gagyi, és kész😊 WASD irányítás se semmi mondjuk 😄D
"Emberek átlag 175 centi kétségkívül a legmagasabb faj..."
"orkok átlag 2 méter magasak..."
😄DDD
Amúgy is bebaszna, ha egy ember magasabb lenne bármely világban mint egy ork😄
cset valoban fos, de sztem egyaltalan nem kezelhetetlen..
Ezt csak megnéztem mert kíváncsi voltam.
Amúgy nem lenne rossz, de alapjában véve van elbaszva az egész játék, úgy, ahogy van. (csipõficamos mozgás,gagyi szörnyek,szar chat,az egész kezelhetetlen stb...)
Mondjuk elsõ mmo-soknak, meg aki már unja a többit, annak nyújthat jó szórakozást, de olyan zavaró apróságok vannak benne, amik teljesen elveszik az ember kedvét tõle. De ez csak szubjektív.
/én is elvagyogatok vele, meg szerintem elsõ tizenegynéhány szintre fel is tolom a karit, érdekel/
nyomj rá, és egy nap mulva már kint is vagy a klánból.
képek: picasaweb.google.com/educika
Okok:
-A Guild kihaltsága
-Másik Guildbe való átlépés
Elõre is köszönöm!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Egyébként az a díjat nyert Archlordos videó a BenX vagy mi, elég furcsa. Azt sugalja, hogy ezzel a játékkal csak lelki sérültek játszanak😊
www..KALOZOK.com
lv 35-40-tõl van felvétel.
és ha irtok rám egy pm-et (bár msotanság nem vagyok elérhetõ ingéjm sajnos), akkor szolok vezérnek, hogy vegyen be.
igy mostmar tudom ki vagy mert epen grindeltem amikor kuldted az invitet 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Viszont már 38 vagyok és csak 50%exp a 39 😄DD.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3