4171
  • Sir Quno Jedi
    Ja, amúgy te is felregelhetnél Fayme (archlord.extra.hu) és akkor küldhetsz be cikkeket miegymás. Azé így kényelmesebb. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem akarom elkiabálni, de van egy új adminunk az új oldalon és máris keményen heggeszt! Köszöntsük nagy HÓÓÓÓ BUNDY-val Emti-t! :DDD
  • Fayme
    hát csak akkor müködik igazán ha party nélkül ölsz.
  • hokibot
    Hali mennyi értelme van chantrábol on/off item drop ratet vagy mit venni?
  • Sir Quno Jedi
    Kilépésedkor kerülhetsz ghost guild-be, jártam így és mások is. De reméljük veled minden oké lesz.
  • Fayme
    szerintem még sokára
  • Fayme
    nincs ghost guild, nem szünt emg az olymbous, csak a volt leader, mivel hiába várt a gm-ekre, kilépett és emgcsinálta az olympust:) és mivel ez akkor történt mikor én már koliban tengődtem, sajna nem tudtam velük tartani:)
    nade majd holnap:P
  • kalamboo
    nekem azt mondja meg vki h a guild registereket mikor rakják vissaz mert ez miatt nem tudok leadni 2 küldit:@
  • Sir Quno Jedi
    Először valaki léptessen ki a régiből, mert 24 óra után még mindig lehetsz ghost guildben a bug miatt, szal...
  • Fayme
    mivel már három hete nem jáccok:)))
    még az olymbousban vagyok, de pénteken irány haza és átlépek az újba.
    sajnos egyetem mellett meg koliban nem tudok játszani, csak ritkán járok haza.
    de msot 4 nap szünet :P
    minimum 60 :)
  • dragon11
    Értem,köszi szépen:))
  • Sir Quno Jedi
    Játékban 1.3millió arany/1000 chantra átlag áron be lehet szerezni bárminemű chantra item-et a többi játékostól, szal. nem kell rá valós pénzt költeni.
  • Nenrandil
    Ingyenes marad szerintem biztosan... Hiszen pénzes volt és abból lett ingyenes... A Chantrás cuccok kerülnek igazi pénzbe... De én nem élek velük... (mondjuk a Res. Orb néha jól jönne)
  • dragon11
    Kipróbálom,ja és még annyit ingyenes marad?:) mert ha ja kipróbálom!
  • Ezustvihar
    Jut eszembe Fayme, te most nem az OlympoS klánban vagy? Az OLYMBOUS nem megszünt?! Nem szoktalak látni uniós chaten beköszönni meg semmi.
  • Ezustvihar
    Áhh... dehogy, hétvégén most sok egyéb, illetve családi programom volt és nem tudtam eleget kockulni. Amúgy még csak 54-es vagyok, de már meg van a lvl60-as armor szettem 7milláért .

Nenrandil, rá se b@sz, én 6 resurrect orbot használtam el 2 nap alatt...
  • Fayme
    szerintem pont a hétvégék ilyen nagyon durvák:) alig várom már hogy péntek este beülhessek:)
    még az éjszakák elég kellemesek, és asylum is üres :D
  • Sir Quno Jedi
    Én nagyon nem szoktam meghalni (soxro hetekig sem), de vasárnap 4x is sikerült hasonló okokból. Szóval nyugika! :D
  • Nenrandil
    Hümm... Azért ez dúrva...Tegnap este Nocutn Yardnál, partyban írtom a Gargoyle-ket...Amikor is egy iszonyat lag, a támadott Mob fél kilométerre (lévén íjász vok) és aztán megáll az idő, majd kis idő múlva a SERVER ledob... OKKE ez ey dolog, de amikor ma visszajelentkeztem, mi fogad:
    U ARE DEAD...
    Tök jóó... Meghaltam, megint oda 3%XP Yeah... CSak én vagyok ilen pekhes hoyga lagok miatt meghalok, elszállok stb... Vagy más is??
  • kalamboo
    olvasnék hivatalos forumot ha tudnék angolul ugy hoyg mindent megértsek
  • Nenrandil
    :)))
  • Fayme
    mekkora vagy már Ezüstvihar? nehogy beelőzz XD
  • Fayme
    a guild registereket ideiglenesen kivették. valéami hiba miatt. olvass hivatalos forumot.
  • Ezustvihar
    Szia, előtte én is silkroadoztam... (botroad) de elég unalmasak voltak a questek... (kill 2-4000 flower -,-) Itt valamivel jobbak. Ráadásul ott semmi motiváció. Nincsennek igazi guildwarok, semmi igazi fun a tradelésen/thiefkedésen kívül.
    Sokkal gyorsabban lehet fejlődni AL-ben szerintem. Vannak persze itt is boss-ok, de nem írja ki a nevedet, ha megölöd. :))
    Nos nekem jobban bejön ez a game mint a sro. Ráadásul loginolni is lehet nem úgy mint annál. Mikor ott hagytam ilyen 60-70.-ik próbálkozás után engedett be stb...
  • dragon11
    Sziasztok!Jobb game mint silkroadonline?:)Mert ha igen(Már unom már nem szórakoztat)....Ez miről szól?Hasonlít sro-ra?A loginlás milyen?Van különleges szörny,hogyha megölöd kiírja a neved+mikor születik?:D thx a választ.:))
  • Nenrandil
    Meg klánba is érdemes verődni, mert néha klán társaktól is tök jó cuccokat lehet kapni... (mondjuk én a nagyfőnöktől kaptam egy Lila cuccott) aaahh... Mindjárt vége a napnak, és visszatérhetek Chantra földjére :)))))
  • kalamboo
    szerintem ugy sokkal gyorsabban lehet fejlödni benne meg ilyenek ha csinálod a küldiket.meg most csináltam meg egy küldit és küldi közben egy mobbol kiesett egy tökjó unik sword:P
    ugyhogy sztem érdemessebb kvesztelni
  • zvaragabor
    Pff az igen. Akkor nem érdemes úgy játszani, hogy először kijátszom az összes küldetést, aztán kóvájgok? :) Klánba nem akarok kapcsolódni, ainkább egyedül püfölöm a vérfarkasokat. :)
  • kalamboo
    hát sztem van kb olyan 100ezer küldi
  • kalamboo
    hát akko menjenek a sunyiba miattuk nem tom leadni a küldit
  • zvaragabor
    Küldetésekből nagyon sok van?
  • Nenrandil
    Biztos elrabolták a vámpírok :))) vagy a környéken élő vaddisznók elé vetette egy alvilági klán :))))
  • Nenrandil
    Nos az rejtélyes körülmények között eltűnt...
  • kalamboo
    tulanban merre van a guild regiszter??
  • Sugam
    kivételesen itthon vagyok délelőtt és pont nem mennek a szerverek :D
  • kalamboo
    meddig tart még kb a karbantartás mert elvonálsi tüneteim vannak:S:D
  • kalamboo
    a GyalogGalopp most lesz nem sokára a másodiik legnagyobb mert a Hunok megfog szünni de a HUnok2 az folytatni fogja a pálya futását,leg alábbis a
    klán oldalán ezt olvastam
  • Nenrandil
    Amiket én ismerek: HUNok Ők a legnagyobbak, az ő "előklánjuk" a HUNokII ők a második legnagyobb klán, és a harmadik legnagyobb a GyalogGalopp... Én ez utóbbinak vagyok tagja... Sok aktív tag, folyamatosan bővülünk, jó hangulat, készülő honlap, és eléggé kötetlen...(mondjuk úgy hogy a klán szabályat még nincs megfogalmazva)
    Tulan közelében elég sokan vagyunk, de Delfarasba is ellátogatunk néha... Pár Orc is van a klánban...
    Egyébként szívesen felvenném a kapcsolatot a másik két nagy klán vezetőivel vagy "követeivel" mint a klánom önjelölt "nagykövete" :))))
  • Sugam
    srácok a gaiahonon hány magyar klán van? eddig 1 magyar emberre találkoztam , ő is valami remete "magyarok" klánba volt , de azt mondta ,hogy évente felnéznek de nemfejlődnek aktiv tag sincs. esetleg van valaki itt aki aktivabb klánba játszik és van bekerülésre való esély?Hunguildról hallottam de senkit se tudtam még elérni
  • kalamboo
    csak ezt akartam tudni h karbantartás van vagy mi.

ja és még annyit h ha van vki a HUNOK2 klánban vmi nagy karitok akko tudna segiteni nekem magmaront kinyirni me az a kveszt jo sok xp-t hozna a konyhára:P