4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1851 Ja, amúgy te is felregelhetnél Fayme (archlord.extra.hu) és akkor küldhetsz be cikkeket miegymás. Azé így kényelmesebb. :D -
#1850 Nem akarom elkiabálni, de van egy új adminunk az új oldalon és máris keményen heggeszt! Köszöntsük nagy HÓÓÓÓ BUNDY-val Emti-t! :DDD
-
#1849 hát csak akkor müködik igazán ha party nélkül ölsz. -
hokibot #1848 Hali mennyi értelme van chantrábol on/off item drop ratet vagy mit venni? -
#1847 Kilépésedkor kerülhetsz ghost guild-be, jártam így és mások is. De reméljük veled minden oké lesz. -
#1846 szerintem még sokára -
#1845 nincs ghost guild, nem szünt emg az olymbous, csak a volt leader, mivel hiába várt a gm-ekre, kilépett és emgcsinálta az olympust:) és mivel ez akkor történt mikor én már koliban tengődtem, sajna nem tudtam velük tartani:)
nade majd holnap:P -
kalamboo #1844 nekem azt mondja meg vki h a guild registereket mikor rakják vissaz mert ez miatt nem tudok leadni 2 küldit:@ -
#1843 Először valaki léptessen ki a régiből, mert 24 óra után még mindig lehetsz ghost guildben a bug miatt, szal... -
#1842 mivel már három hete nem jáccok:)))
még az olymbousban vagyok, de pénteken irány haza és átlépek az újba.
sajnos egyetem mellett meg koliban nem tudok játszani, csak ritkán járok haza.
de msot 4 nap szünet :P
minimum 60 :) -
#1841 Értem,köszi szépen:)) -
#1840 Játékban 1.3millió arany/1000 chantra átlag áron be lehet szerezni bárminemű chantra item-et a többi játékostól, szal. nem kell rá valós pénzt költeni. -
#1839 Ingyenes marad szerintem biztosan... Hiszen pénzes volt és abból lett ingyenes... A Chantrás cuccok kerülnek igazi pénzbe... De én nem élek velük... (mondjuk a Res. Orb néha jól jönne) -
#1838 Kipróbálom,ja és még annyit ingyenes marad?:) mert ha ja kipróbálom! -
#1837 Jut eszembe Fayme, te most nem az OlympoS klánban vagy? Az OLYMBOUS nem megszünt?! Nem szoktalak látni uniós chaten beköszönni meg semmi. -
#1836 Áhh... dehogy, hétvégén most sok egyéb, illetve családi programom volt és nem tudtam eleget kockulni. Amúgy még csak 54-es vagyok, de már meg van a lvl60-as armor szettem 7milláért .
Nenrandil, rá se b@sz, én 6 resurrect orbot használtam el 2 nap alatt... -
#1835 szerintem pont a hétvégék ilyen nagyon durvák:) alig várom már hogy péntek este beülhessek:)
még az éjszakák elég kellemesek, és asylum is üres :D -
#1834 Én nagyon nem szoktam meghalni (soxro hetekig sem), de vasárnap 4x is sikerült hasonló okokból. Szóval nyugika! :D -
#1833 Hümm... Azért ez dúrva...Tegnap este Nocutn Yardnál, partyban írtom a Gargoyle-ket...Amikor is egy iszonyat lag, a támadott Mob fél kilométerre (lévén íjász vok) és aztán megáll az idő, majd kis idő múlva a SERVER ledob... OKKE ez ey dolog, de amikor ma visszajelentkeztem, mi fogad:
U ARE DEAD...
Tök jóó... Meghaltam, megint oda 3%XP Yeah... CSak én vagyok ilen pekhes hoyga lagok miatt meghalok, elszállok stb... Vagy más is?? -
kalamboo #1832 olvasnék hivatalos forumot ha tudnék angolul ugy hoyg mindent megértsek -
#1831 :))) -
#1830 mekkora vagy már Ezüstvihar? nehogy beelőzz XD -
#1829 a guild registereket ideiglenesen kivették. valéami hiba miatt. olvass hivatalos forumot. -
#1828 Szia, előtte én is silkroadoztam... (botroad) de elég unalmasak voltak a questek... (kill 2-4000 flower -,-) Itt valamivel jobbak. Ráadásul ott semmi motiváció. Nincsennek igazi guildwarok, semmi igazi fun a tradelésen/thiefkedésen kívül.
Sokkal gyorsabban lehet fejlődni AL-ben szerintem. Vannak persze itt is boss-ok, de nem írja ki a nevedet, ha megölöd. :))
Nos nekem jobban bejön ez a game mint a sro. Ráadásul loginolni is lehet nem úgy mint annál. Mikor ott hagytam ilyen 60-70.-ik próbálkozás után engedett be stb... -
#1827 Sziasztok!Jobb game mint silkroadonline?:)Mert ha igen(Már unom már nem szórakoztat)....Ez miről szól?Hasonlít sro-ra?A loginlás milyen?Van különleges szörny,hogyha megölöd kiírja a neved+mikor születik?:D thx a választ.:)) -
#1826 Meg klánba is érdemes verődni, mert néha klán társaktól is tök jó cuccokat lehet kapni... (mondjuk én a nagyfőnöktől kaptam egy Lila cuccott) aaahh... Mindjárt vége a napnak, és visszatérhetek Chantra földjére :))))) -
kalamboo #1825 szerintem ugy sokkal gyorsabban lehet fejlödni benne meg ilyenek ha csinálod a küldiket.meg most csináltam meg egy küldit és küldi közben egy mobbol kiesett egy tökjó unik sword:P
ugyhogy sztem érdemessebb kvesztelni -
#1824 Pff az igen. Akkor nem érdemes úgy játszani, hogy először kijátszom az összes küldetést, aztán kóvájgok? :) Klánba nem akarok kapcsolódni, ainkább egyedül püfölöm a vérfarkasokat. :) -
kalamboo #1823 hát sztem van kb olyan 100ezer küldi -
kalamboo #1822 hát akko menjenek a sunyiba miattuk nem tom leadni a küldit -
#1821 Küldetésekből nagyon sok van? -
#1820 Biztos elrabolták a vámpírok :))) vagy a környéken élő vaddisznók elé vetette egy alvilági klán :)))) -
#1819 Nos az rejtélyes körülmények között eltűnt... -
kalamboo #1818 tulanban merre van a guild regiszter??
-
#1817 kivételesen itthon vagyok délelőtt és pont nem mennek a szerverek :D -
kalamboo #1816 meddig tart még kb a karbantartás mert elvonálsi tüneteim vannak:S:D
-
kalamboo #1815 a GyalogGalopp most lesz nem sokára a másodiik legnagyobb mert a Hunok megfog szünni de a HUnok2 az folytatni fogja a pálya futását,leg alábbis a
klán oldalán ezt olvastam -
#1814 Amiket én ismerek: HUNok Ők a legnagyobbak, az ő "előklánjuk" a HUNokII ők a második legnagyobb klán, és a harmadik legnagyobb a GyalogGalopp... Én ez utóbbinak vagyok tagja... Sok aktív tag, folyamatosan bővülünk, jó hangulat, készülő honlap, és eléggé kötetlen...(mondjuk úgy hogy a klán szabályat még nincs megfogalmazva)
Tulan közelében elég sokan vagyunk, de Delfarasba is ellátogatunk néha... Pár Orc is van a klánban...
Egyébként szívesen felvenném a kapcsolatot a másik két nagy klán vezetőivel vagy "követeivel" mint a klánom önjelölt "nagykövete" :)))) -
#1813 srácok a gaiahonon hány magyar klán van? eddig 1 magyar emberre találkoztam , ő is valami remete "magyarok" klánba volt , de azt mondta ,hogy évente felnéznek de nemfejlődnek aktiv tag sincs. esetleg van valaki itt aki aktivabb klánba játszik és van bekerülésre való esély?Hunguildról hallottam de senkit se tudtam még elérni -
kalamboo #1812 csak ezt akartam tudni h karbantartás van vagy mi.
ja és még annyit h ha van vki a HUNOK2 klánban vmi nagy karitok akko tudna segiteni nekem magmaront kinyirni me az a kveszt jo sok xp-t hozna a konyhára:P