Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ammeg kivancsi leszek h ezek miatt a dolgok miatt mikor ér véget a doublexp...mert ugye 12 ora már lazán elment az "eventbõl"...kivancsi leszek h rahuzzak e vagy szarnak ra
hogy szokott lenni? tapasztalat?^^

ColdFire
amugy komolyan, nem kell kirötyögni <#wow3>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

és még forumon se irnak semmit, én legalabbis nem találoks emmit...

😄D jolvan.

nálam egész nap azt mutatta az a szaros csik h nem megy egyik szero se:S
ColdFire
space 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csak nálam nem jo vagy másnál se jo??
pedig sztem nagyon fasza, eszmeletlen gyorsan lehet fejlodni archerrel, szerintem..
amugy van pic upra vmi gyorsbill?^^

Atti12
nekem is megvan már, csak feleslegesnek tartottam és nem tanultam meg :/. (nemtudtam hogy aoe) következõ lvl up nál arra rakok 😄

amugy lvl10en, mint ha joltudom elén kivul minden kaszt lvl10en kap aoe skillt, bár talán ele is, nemtom...

nevetséges

Atti12
napközbe volt, estére megint elszaródott

van, Piercing Shot.

mi a fenét csinálnak má tegnap ota nincs szero
Atti12
archernak van aoe skillje? ha van mikor kapja meg? :/

jo, oké, baratnom is oda volt teljesen amikor elso aoe skillt emgkapta és rámehetett 7-8 mobra😄
nõk...😄:p

Fayme
ki igy ki ugy.

képek: picasaweb.google.com/educika

hát én nem érzem ezt kihivásnak😊

Fayme
tény, kell grindelni, de nem egyesével kell ölni a moboka...akkor már régnem játszanék vele. igy legalább van benne kihivás, ha 30 mob üt egyszerre.

mi a f****ért nem megy a szerver??
Hja értem. Tegnap haverral nekünk lvl20 volt 2 óra max. Silkroadba anno, a skillfarm miatt ez jócskán több volt. Arról nem is beszélve,hogy utána mennyire belassult.

Bucser
Gondolom kiszámolta, hogy szintlépéshez annyi mob XP-je szükséges a következõ szinthez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

30-on van valami quest amit meg kell csinálni? Vagy miért kell 500 mobot leolni?

Bucser
nahh ja Silkroadban 29-es szinten 150 monstert kell megölni egy 10 százalékos questhez....és a 10% a quest jutalom és maga a mobok amiket kinyírtam a quest végéig. szóval legalább 1500 mobot kell kinyírni 29-rõl 30-ra. ez persze függ partytól és attól, hogy hanyas skillfarmban van az ember.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azert grindelni jocskan kell itt is. mar a 30as szinthez 500 darab monstert kell megolnom
offmod fasza szokott lenni, de akkrosem f2p game..

Bucser
LOL... L2J jó? jahh max 400 500 fõs szervereken... az offmod meg néha közelébe sincs az officialnak...

Bucser
lineage mióta is F2P?

Egyébként ha a kal szerinted jobb az összevissz 3 kasztjával (igaz legalább a statokkal lehet variéálni de nem olyan sokat), a Silkoad a rohadtul unalmas baromi hosszadalmas Grindeléssel ami szintén a Kal sajátja is.

Szóval a f2P piacon erõsen kiemelkedõ szerintem. P2P piacon elvérzett volna ahogy el is vérzett.

BTW: Nem tetszik? Akkor minek osztod itt az észt már lassan 2-3 napja?

Atti12
ahoz képest hogy ennyire nem tetszik a játék, már másfél napja itt vagy a forumon és osztod. Ha nem tetszik, ne játsz vele, ennyi. Félre ne érts, nem az zavar hogy itt vagy, hanem az hogy folyamatosan osztod a játékot..

Fayme
szerintem meg azért, mert minden forumon lehuzták, itt mi nem fogjuk. ugyhogy ha nem tetszik, ne játsz vele és ne olvad. nem vagyunk rá kiváncsiak, hogy neked miért nem tetszik.
ha meg az oldallal van bajod, tessék, csinálj jobbat.

persil
l2j nem rossz egyáltalán, jó szerveren kell nyomni.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

na mind1, meek elérem még ma 40et:p

"ido volt mig megértettem"
--
"a kurva anyját már, akkor is lehúzom a másik játékot, hiába, hogy ez tényleg szarabb, de nekem legyen már igazam".
furi h pont Te mondod ezt..nekem sokkal jobban tetszik ez, mint pl a fostalicska geciunalmas sro, cabal, dofus/ferentusrol nem mondanek ingame velemenyt, mert nem probaltam, boven elég volt belole a video, kal is egy szar számomra már video alapjan, anarchy, uristen, azt még játszák?, mut nem ismerem, nem is érdekel, szamomra al most legokébb, L2 meg mindent odabasz, csak ugye nem f2p...l2j meg, játszál már vele😊
még offmodon is vannak bugok..

persil
Kamerával egyáltalán semmi baj nincs, free camera van, mint az összes többi létezõ mmorpg-ben. Egydül a dungeon-ökben szar, de ott is csak annyi a változás, hogy egy bizonyos szögnél mélyebbre nem enged a kamera.
Etc etc, mi van más nem jutott eszedbe?😄D
100x jobb mint ez. Az egész játék mindenben. De kal is, silkroad is, ferentus is, dofus is, anarchy is,lineage is, mu is(a teljesség igénye nélkül) mind-mind sokkal, de sokkal jobb, mint ez.
Ha meg nem érted a skillrendszert akkor tetrisezz inkább😄

De nem is folytatom, mert ez tipikus "a kurva anyját már, akkor is lehúzom a másik játékot, hiába, hogy ez tényleg szarabb, de nekem legyen már igazam".

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

igy van, és agyon van bonyolitva sztem a skillrendszer, ido volt mig megértettem😄
cameranézet is fos, etcetc

Atti12
Cabal nekem azért nem tetszett mert nagyon szarok voltak a mapok :S.

persil
Cabal.

Bucser, ha szerinted ez a legjobb f2p akkor kurva szar ízlésed van😄DD
Ha valakinek ez a legjobb az már nagyfokú igénytelenség xD
Nem flame, de ez minden csak nem a legjobb. Biztos sokaknak tetszik, meg én is azt mondom, hogy annál jobb, mint amennyire mindenhol lehúzták, de ez jóindulattal is csak átlagalatti.

Sir Quno Jedi
Mert szokásos reggeli karbantartás van. Nézheted a hivatalos oldalon balra lent, hogy milyen státuszan vannak a szerverek. Általában gyorsan meg a restart, de most gondolom van mit heggeszteniük. Engem is kivágott, mert a végletekig húztam és pont 2-3 dungeonos mob nyomott engem (2 ele-vel voltam level share-ben), szal. valszeg. ebbe bele is haltam, de azért még reménykedem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

0Fritz0
Minden reggel 9:30-kor lelövik a szervereket.
Hamarosan megint mennek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Megint nincsenek szerverek.
SamuraiJack
muhahaha ... jah gyors volt... a wowot majdnem egy év után untam meg 😄

0Fritz0
Másfél nap, új rekord. (#1151)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SamuraiJack
Meguntam a játékot... ha kell valakinek egy 24-es Knight karakter szóljon , és mageadom az accauntját meg a titkos jelszavát is 😊

"szaaar a egész" elveszi csak ekdvemet..

Atti12
hát igen, a szombatot+eventet nem bírta a server 😊

"Servers are back up, just lots of people trying to connect at once. If you are still getting log-in issues, wait about 20-30 minutes and try again."
by: Okashi
Events Manager

Atti12
na miaz, jó lett a server hogy ekkora csönd van? 😄

Atti12
jaa 😊 Boonxhun Human Archer lvl 18

õõõ archlordban gondoltam😊

Atti12
a többit privibe ^^