Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szerintem sántít a hasonlat. Inkább ahhoz hasonlítanám, hogy ha az ellenõr leszállít. Mert egyéb joga nincs, ha nem mûködsz együtt vele és nincs jegyed, de simán leszállíthat, mert ugyi ha nem szállsz le szól a vezetõnek, hogy ne menjen tovább és a vége az lesz, hogy az összes utas téged köpköd, hogy miattad késnek. Tudod a BKV sem kötelezõ, meg az Archlord sem.
tegnap kezdtem a játékot naon bejön eddig
orc sorci vok vki tudna segiteni mien skilleket kell kifejleszteni
nekem ezeket mondták: blaze wind,testamentum,endurance
jók ezek, és az baj hogy ha már upgradeltem õket?
A zsarolásra vissza térve: Mondom, hogy ez nem zsarolás. Õk üzemeltetik a játékot, õk szabják a feltételeket. Vagy elfogadjuk, vagy nem.
A zsarolás erõszakos bûncselekmény. Erõszak vagy akarat megtörõ fenyegetés eleme a tényállásnak. A fenyegetés jogtalan hátrány kilátásba helyezése kell legyen, ami alkalmas arra, hogy lenyûgözze és így akaratának megváltoztatására, meghátrálásra, belenyugvásra késztesse a sértettet.
Az pl. nem jogtalan hátrány kilátásba helyezése, ha egy ingyenes játék üzemeltetõje (aki egyébként pont az ingynesség okán semmire sincs kötelezve) megvonja a játék jogát valakinek.
Nem tul nagy szintekrõl van szó mert neki csak 33 körül van a lovagja nekem meg csak 23 az elementalistám de gondoltam ma holnap gyorsan felnyomom hogy kb azonos szinten legyünk és akkor átsétálok. de akkor ha együtt akarunk játszani akkro nekem is a human archerem kéne fejleszteni ami szintén 21-2 szint körül van de az annyira nem fogott meg😞
viszont a barátság meg mégis barátság😊
na majd meglátom
azért köszi a gyors választ
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Elementalista szinte semmit nem tud megtanulni humán földén. Szóval LEVEL UP után érdemes pontosabban kötelezõ a saját városban fejleszteni.
Kivétel talán az orc-humán ijász kasztoknál a burst shot , phoenix meg pár apróság.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
egy barátom emberrel harcossal játszik én viszont elf elementalistal ha valameikünk átsétál a másikhoz ott ugyanugy tud az ember azokban a városokban questeket felvenni csinálni stb vagy mindenképpen a questes rész csak az adott saját városokban müködik?
illetve a fejlesztéseket meg lehet e csinálni a másik faj városában is mondjuk a magic tranernél az elementalistnak vagy a miatt is mindig vissza kéne menni egy elf városba?
szóval mennyire keveredhetnek a fajok?😊
segítséget köszi elõre is
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ja és ha csak a buffokat rakod fel vele akkor tovább tart a lens is.
Viszont lens és giant poti még messze van a full cc tõl. <#vigyor5>#vigyor5>
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
most kezdeném a játékot, melyik szerverre érdemes menni, hol van több magyar?😊
Hangyás,Herceg
Farmoltam magyar (legyen "A" a neve) klántársammal, amikor megjelent a szintén magyar (legyen "L" a neve)egykori klántársunk. "L" most egy ellenséges klánba van. De pl. PK-nál mi "A"-val nem nyultunk hozzá. Kis idó múlva megjött egy másik ellenségünk, aki "A"-t támadta. Le is ölte, hiába avatkoztam be, mert az illetõ altimeglics. Aztán "A" felállt és buffolt, majd mindketten támadtuk a PK-st, de megint leölte "A"-t.
A volt klántársunk "L", akirõl úgy tudtuk, hogy a barátja "A"-nak, csak állt mint aki ott sincs. írtam is neki, hogy azt hittem barátok. Nem válaszolt, csak eltúnt onnan pár pillant múlva. Gratulálok neki!
Még az is felmerült bennem, hogy vajon véletlen-e a PK-s megjelenése, amikor ott állt "L"? Õt pl. nem támadta meg.
A gatyába Physical Resistance, Skill Block. Cipõ kesztyû adott speciális kövek. Kesztyû Critical Hit és Light Speed kõ, csuka Quickness és Lucky. Sisak és ékszerek tetszés szerint HP növelõ ujféle stamina vagy erõt adó szintén EP3-as might kõ.
Ha elementál mobra mész, akkor meg kell lesni az aldb.info oldalon az adott szörnyet, hogy milyen támadása van és mivel szemben nincs védelme. Amire nincs védelme ilyan elementál kõ a fegyverbe és amilyen támadása vna olyan elementál a ruhába. Elw mobok ellen nem kell se skill block se physical resistance kõ, mert ele mobok igen csekély fizikai támadást adnak és nincs skilljük.
Ha normál mobokra gyursz, akor a fegyóbs attack kövek és ha 8 slotos a fegyód, lehet 5 attack (vagy hat, ha ügyi vagy) és 2-3 ele kõ. Olyan, amilyne támadásod is van. Zerknél fõld asszem.
Ezen a képen láthatod, hogy milyne minõsébû tárgyba (A-b.C stb.) milyen szintû kövek tehetõek.

a orc berserkernek milyen fegyverrel érdemes grindelni?<#help>#help><#circling>#circling>
Próbálj meg Te is simán bejelentkezni a játékba és játsz.
www.guillotine.atw.hu
Még el sem kezdtem játszani a játékkal, és máris gondjaim támadtak.
Tudnátok segíteni, hogy miután lementettem a M8M4R-DAKQJ-TVP6M-EAC7X-.... azonosítót és letöltöttem a játékot, mi a következõ lépés?
Elõre is köszi!