4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
tibi1987 #1891 te Fayme mi ez a báli ruha?:) -
#1890 mán jobb -
#1889 ventrihez is kell szerver, ugyanugy mint ts-hez. -
#1888 én nemtom, maximumon van grafikám :S
tessék :) -
zsunyik #1887 Helló!
Hogy lehet ezt a venti dolgot müködtetni?Mert kéne egy teamspeak.Csak ahhoz valami szerver is kell.Lécci segítsetek!THX -
#1886 Dúrva vagy, dehát mit várjunk egy PKs-tól?! :DDD -
#1885 Karaj. CSak a képminőség nem az, meg lehetne közelibb kép?!
Gratula!
Én máris 25 vagyok a kis ranger-emmel! 1 hp-t sebezenk rajtam szintbeli lények! Ehhhehheee! :DDD (mer ügyi vagyok) -
#1884 [URL=http://picasaweb.google.com/educika/Archlord/photo#5124119855899099330]uj ruhám ^^[/URL] -
#1883 na gyere állok elébed :P -
tibi1987 #1882 téged is lenyomjalak?:D -
#1881 love n peace, egy igazi Olympusi isten nem pkzik :D -
tibi1987 #1880 öcsém most rámkeni az egészet hát mingyá lpkzom -
#1879 Hát most már a fiataloké a szó! Te akartál e107-es honlapot, hát most megkaptad(tuk)! :DDDD
Én meg már csak lógatom a lábam a tengerparton...
(bár designnal lesz még melóm) -
tibi1987 #1878 én nem játszottam ma(tegnap sokat 10 percet kb:S de már megvan a honlap:D -
#1877 Másodkarnak jó és nagyon faja kis képességei vannak.
Akár 30-40mob-ot húzok már level 10 óta! :DDD -
#1876 visszatérsz a cicajányokhoz? ^^ -
#1875 Amúgy indítottam egy ranger-t és délben kezdtem, máris 21-es vagyok! :D Pedig sokat kihagytam időben, mégiscsak vannak az emebrenek kötelességei. -
#1874 Nemvan ostrom, megy a dolog. -
#1873 Hellow itt a 3 TERROR (R) Íjásza :))
Sajna nem tok belépni a játékba... Lehetséges hogy ostrom van és tömve vannak a szerverek??? -
tibi1987 #1872 nem :D de lehet hogy majd egyszer kéccer feljárok hozzájuk:) -
#1871 nem szoktál feljárni a görögökhöz ventrire? :)
nagyon jofejek :D annyira törik az angolt, élvezet hallgatni:) -
tibi1987 #1870 kész a havi event fordítás is 90%osra:) -
#1869 HunokII honlap :) -
silbor #1868 Hát szeva... itt a 3 TERROR (R) egyik tagja beszél!!!! :o) -
tibi1987 #1867 Emti vagyok az Olympus clán tagja és az uj honlap föadminja én csináltam a gyaloggaloppról a dolgokat és szivesen veszem az uj listát
az aktiváló emailre még nem jöttem rá de sztem kiveszem az aktiváló emailt és beteszek helyette a bot elkerülö számsort
örülök amugy az uj unionak:) sok sikert hozzá -
#1866 November 1: 7. Last Warrior standing event:)
részletek és jelentkeztés itt -
zsunyik #1865 Igen sikerült belépnem!THX! :) -
#1864 Nemtom, biztso szaraxik, de már asszem aktiváltalak, szal. be tudsz lépni. -
#1863 jaa, okés akkor majd kreálok valamit:D -
zsunyik #1862 Sziasztok!
Regeltem ma reggel az új oldalra,de még mindig nem kaptam meg az aktiváló emilt.Kb. mennyi idő míg megérkezik? -
#1861 "Há ez széééép, e naon szééép"
Jó az új oldal :)))
Ha gondoljátok küldök egy frissebb listát a GyalogGalopp klánról...
Mehogy többen vagyunk már :)))
Jah és Unióban vagyunk a HUNokIIvel... (gondoltam a nemzetközi helyzetről is jelentést teszek :)) ) -
#1860 GAIAHON RLZ -
#1859 fiukák, melyik szerveren zülletek?
most probáltam ki a játékot elég finomnak tünik. bár nemtom mennyire fog lekötni :) csak probálkozok, de eddig tetszik :) -
#1858 Én meg 49 múltam tegnapelőtt vagy mi... :D -
#1857 Van lag keményen, de nem mindig. -
#1856 AZ a randa sárga sirqunojedi felirat a kezdőlapon az üdvözlésben.
Ha csinálsz valami képet (átlátszó GIF), amiben ilyesféle "művészi" aláírásod van, akkor betesszük oda azt is! Elvégre te vagy a mi elsődleges tartalomszolgáltatónk! :DDD
Tudod, most kicsit fel akarjuk pörgetni a dolgot. Szavazások, chat, karakterlisták, miegymás, hogy legyen némi élet is, ne csak "száraz" info.
Bárki küldhet be cikkeket, vagy a majd beinduló helyi fórumokban vezethet online naplót tetteiről és életéről az Archlord-ban stb. Mások okulására term. Ilyesmi. -
#1855 miylen aláirás? ^^'
-
#1854 hehe okéés:D
egyébként lassan 59.
csináltak vmit a laggal? mert én egyáltalán nem laggolok :D -
#1853 Magadate! :D Na viszont csinájjjá aláírástot, olyasmit ami nekem, is van a kezdőoldalon és feltesszük a tiedet is, meg megadunk téged is emíleddel a kapcsoltokban, mint készítőt. Mit szólsz?! Kis dicsőség pluszban. :DDD -
#1852 okés, bár nemtom mit küldjek be:D