4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
zsunyik #1971 Engem sem fog már megütni a guta mert már megütött!Itt lenne a lehetőség ,hogy volna időm játszani és erre ....! -
#1970 Többnyire az ilyesfajta gammákban gyakori a beragadás (SRO-ban is) . Ez néha jó botok ellen, de a játékosok kinyúlnak tőle. -
Iziraider #1969 Hy mit jelent Recommended Server -
hokibot #1968 Hát sajnos a készítők nemigen foglalkoznak azzal hogy amit mondanak azt be is tartsák...egyre inkább lehangol ez a teljes bug-patch mizéria, meg ezek a fél napig tartó szerver leállások, nem beszélve a chantrás dolgokról.Nem tudom de egy patchel javítanak 5 hibát de helyette lesz mésik 6....Az irányítást is már 1000 éve javítani kellett volna egy pecsel, meg azt hogy a kari ne ronahnjon bele a fákba/bokrokba...de mind1. -
#1967 Két dolog! Ne ordibáljál és mosd ki a szád szappannal! :D
Ez türelmes embereknek van, ha nem jön be, most töröld, mielőtt megüt a guta... :DDDD (jobban jársz, már engem megütött párszor-e) -
Iziraider #1966 NA KIVÁLASZTOTTAM A SERVERT MELYIKRE AKAROK MENNI AZT 20-PERCE ÁLL A KÉP FASSZA
-
#1965 Asszem kedden is csak úgy 5 után kezdett éledezni. -
zsunyik #1964 Hali!
Másnak sem jön be még a játék?Mert nekem még nem!:(((Pedig már lassan 16óra van!Meddig lessz leállás?thx -
#1963 hát ha az alap uaz, akkor miben külömbözzön? de ha más köveket raksz bele rögtön másmiylen lesz.
a kihivás meg pont abban van hogy bárhol megölhetnek :D -
SzabolcsSzu #1962 Elég jo kis játék különben...bár a Pvp része nem a legjobb."Szabad gyilok hát nem tudom...egy kihivást azért betehettek volna"
Meg nem tudom nekem tünt fel vagy tényleg nincsen nagy különbség 1ik meg másik fegyo között? /+9 re tuningoltam az ijamat nem egy fajta elementtel :( 5soketes.....a következö lvl unique ijamat szintén +9-re tuningoltam 7 soket full fire stone ...azonos lvl3-as stonokkal....csak 30sebzés + volt a különbég ..pedig ég és főld a két ij..(az alap extra amit ad az majd megegyezett) -
Iziraider #1961 EZ A JÁTÉK -
Iziraider #1960 NA EZT NEM ÉRTEM AZ OLDAL AZT IRJA MEGY A SERVER ÉS MÉGSE LEHET BELÉPNI HOGY IS VAN EZ??
-
warbar #1959 kezd elegem lenni ebből az állandó várakozásból -
Jacky #1958 Nacceru :( De legalabb tudom miert nem enged be. -
SzabolcsSzu #1957 Vagy is akkor még 1h-t kell várnunk minimum...igaz? -
#1956 "Maintenance Extended
Dear players.
Today's maintenenace is being extended by one hour to 14.00 BST.
Any further updates will be posted in this thread"
-
warbar #1955 kösz
-
Iziraider #1954 van mégegy magyar archlord oldal Emti??
-
#1953 14:00-ig karbantartás van.10-kor kezdődött tehát czirka 4 óra.
Talán az NHN megcsinálta a peccset és visszakerülnek a cuccok a shopba. -
warbar #1952 Megint nem megy a játék nemtom mit szaroznak vele megint valaki hallott valamit mivan megint? -
Syrians #1951 Nekem az nem világos miért csak néha müködnek a passportok, tegnap is ment , el is mentem Tullanból Deribellbe es gyalog mentem haza xD 2 órás bolyongás után sikerült is. -
#1950 belinkeltem lentebb egy cikket, ott midenn leirt Urlic, hogy mivan. a time based cc itemeket ideiglenesen kivették, amig nikncs nhn patch. amire szerintem fél évet biztos várhatunk. erre az őszi patchre is annyit kellett várni :) -
#1949 Én meg bekapcsoltam őket és nem tűnt el.Csak annyi van, hogy minden belépéskor bekell kapcsolni / szárnyat felvenni.És nem számolja az időt.A 14-napos cuccok ki/belépés után megint 14 naposak .... -
tibi1987 #1948 Exi az egy skill ami nyuszást jelent ha jol tudom az adventurernél tudod megtanulni de menj az uj magyar archlord oldalra és ott megtudod hogy mint -
Exiliana #1947 crawlerseket kell irtanom, bocs, elírtam -
Exiliana #1946 Tud valaki nekem segíteni? Orc hunterrel vagyok és megakadtam egy 10 es szintű küldetésnél. rawlerseket kell ölnöm, de nem a hagyományos módon. Valami olyanmit ír, hogy a ransacking skillt kell használnom, de nekem ilyen nics és egyáltalán nem látok a skillek között. Akkor hogy kell megcsinálni? Please, segítsen valaki! Köszi!!!! Egyébként nagyon szép a játék, tetszik, eddig talán ez a legjobb mmorpg amivel játszottam. -
hokibot #1945 Nekem még spec megvannak a talizmánok mert szóltak előre hogy ne kapcsoljam be őket mert eltünnnek...arra viszont kiváncsi lennék meddig tart ezaz állapot...mongyuk megint pnt dupla xp-s hétvégére cseszik el a dolgokat...jó lenne ha a dupla xp mellett a talizmán is emelné az xp-t így azalatt a pár nap alatt lehetne szinteket ugrani. Természetesen úgy nem ha mint multkor is egész szombat este 11-ig meg volr halva a szerver :I -
Syrians #1944 Hali
Nemtudjátok miért tüntek el a talismanok?? utana vettem ujra es megint eltünt, kb 1000 chantra ment most el feleslegesen. Ezt vajon visszakapjuk?
Meg pl nemtudom használni a passportokat key-eket, haverom meg tudja, azt irja temporarly stopped vagy mi, a köpeny meg folyamatosan van :D
Ha ez ien, hogy eltünnek a chantra itemek akkor inkább nem fizetek be többet... :S -
zsunyik #1943 Thx!:)Azért kérdeztem künben ,mert én a patch előtt 1300-mért,míg a patch után 666-ért vettem a chantrát. -
Iziraider #1942 észre vettétek hogy nincs xp növelő !!!!poti meg ilyesmik -
bali023 #1941 vki megmondaná nekem h mien skilleket érdemes fejleszteni Human Íjjásznál?ilyen PvP-s mindekit leölős akarok lenni :P
előre is kössz -
#1940 Naugye én már 1.1m/1000cc áron kaptam egy csókától a patch előtt. sőt néha kaptam ajándékot (5gold key után 6. ajándék vala), mostmár ő is 1.3m-ért számolja és ez gáz... -
#1939 Katt -
harvy101 #1938 sziasztok 2 kérdésem lenne:
1. most akarok inditani majd egy elf rangert, milyen skillekre érdemes adni (full AOE/PVE akar lenni)
2. Páncélokba mit érdemesebb rakni defense stonet vagy physical resistencet? -
zsunyik #1937 Helló!Megtudhatom,hogy mennyiért vetted a plat kulcsot?Mert írod,hogy felment az ára a patch után. -
tibi1987 #1936 de ez tegnap este irták 5kor hogy kiveszik mig nincs lesz uj cucc az NHNtöl remélem gyorsan összeszedik magukat azt jó lesz emrt hétvégén kéne egy uj armor sett:)
suliban nem tudom megnézni a videód Ezüst majd otthon emgnézem és majd minden-ki derül
sok sikert Fayme megtudod csinálni (avagy u can do it) -
#1935 vicces :D -
#1934 Ez meg egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=-9aVrlQU0mU
"Where the Hell is Matt?" című videó Archlord adaptációja. -
#1933 jaja egyébként játék:) én sem fogok dupla xp-zni :) msot van egy csomo dolgom (ha ügyes vagyok viszik filmemet hamburgba ^^)
a chantráról emg csak annyit: mindekiéi 0-a, és a len's stone-t meg ezeket kiveszik a chantra shopból ideiglenesen. szal ugysem lenne tuljó fejlődgetni...ime a cikk... -
#1932 Meg én már nem sietek. Két karit feltoltam 40-49-ig alig több mint 2 hónap alatt, sok kihagyással, mindig előlről, nincstelenül. Az első elémet banolták ugye 40-en, de a második 49-es lovagom megvan. EZ már elég ostromra miegymás, az új 30-as ranger-em meg funolni van. Minek sietni, úgy az ember gyorsan megúnja és végez a gammával. Már csak lebzselek, gyűjtögetek, fejlődgetek, ráérek. EZ EGY JÁTÉK!