Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=219941
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Lasacskan és hamarosan ep3 de csak nagyon lasan 😛
Az mas hogy megint farmoltam 87 et 😊))
Igazabol az a bajuk hogy irigyek az Eyesofwar ra mi is durvak lennek ismet de nicns aktiv clan leader ill sok az inaktiv ember.
-Az at menetelerol meg anyit annak ajanlom aki nem ereg kezdte es nicns veszteni valoja. (ami fix hogy lagmentes lesz a server marint az Evangarde vagy mi 😛)
(a hírekben még nincs bent, mer még heggesztek rajta ma (ez a terv))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
practitioner of the forbidden arts of death
egy kérdés: a buffok ,hogy müködnek felraktam magamra a rock skin nevü buffot ami elvileg emeli a defemet de a character statisticsben vagy miben a defence érték ugyanannyi mint elötte.
képek: picasaweb.google.com/educika
szuper klánom van szuper 57es elém😊))
a questekrõl meg csak annyit, hogy régebben jobban megérte õket megcsinálni mint most.
most annyira esik az rf poti, hogy simán meg lehet belõle gazdagodni.
én minden küldimet megcsináltam, és ha adtak egy-egy jo cuccot, ami akkor még ritka volt, nagyon sokat segitett.
én msot csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha nagyon unod a grindelést küldizz.
-Gondolom a lagg miatt vagyis ecelbol nyitnak uj servert hogy majd sokan kezdenek ott jacani es akkor kevesbe lagol majd a gaia vagy brumhart nem tudom igazabol a honlap se megy meg nagyon nem is foglalkoztam a forummal az archlordosal hogy tudnam a friss infokat csak hallottam hogy ez lesz.
tény aki most kezdi a jatekot annak ajanlom az uj serot mert az totalisan lag mentes lesz ez 100% mivel ezert inditanak ha inditanak.
Igazabol csak most amita F2P lett a jatek ijen lagos pl mostanaba anyira nem veszejes sztm, de elotte pedig sokan jacottak azert vele egyaltalan nem laggolt...
Minden esetre kivancsi vagyok mi lesz ebbol az egeszbol mert ok is tudjak hogy ez igy nem mehet.
Másik E-mail-al engette hülye voltam! elöfordul !
Hallo!
It appears you already have a COG account. ezt irja... ez most mi ? :\
Allata van a jelszó emlékeztetös cuc....
azt annyi HELP pls
Hallo!
http://mmodata.org/archlord/db/?s=quests
Az lenne a kérdésem h melyik serveren van a legtöbb magyar?
hogy laggol manapság a szerver?😊
hétvégén megyek haza és megcsinálom lv 60at jeee😄
Jedi, irok majd vmit a pk-ról.
a karakterek akiket meginterjuvoltam, még nem nagyon válaszoltak, lehet saját klánomból keresek embereket, emrt már nálunk van 6 70+os 😄
gaiahonon vagyok, lvl 6 moonelf ranger 😛
az elemental stonekkal, és a prayer stoneval mit lehet kezdeni?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem csak párszor halt meg a lovagom eddig össz-vissz az egész eddigi pályafutása alatt, mivel óvatos vagyok vele. Általában akkor hal meg, ha a szerver leszakad. De most már azt is túl szoktam élni.
azt irja hogy rossz a jelszo meg hogy hasznaljam a COG os accountomat és hogy ellenõrizzem, de nem kaptam levelet hogy aktiváljam vagy valami...
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
nah asszem minimumon bepróbálom. még mázli hogy most ingyenes...
de remélem nem k*rják szét mire leszedem a játékot 😞