Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
Ez le maradt inen van a hir 😊

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=219941

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Finally, as the icing on the cake to all this good news, we've also got an additional little teaser for you to chew on - we have begun the development process to convert Episode 3 to our version! We'll be releasing more details about that over the coming months, but as you can see, we're continuing onwards and upwards. It's exciting times ahead for ArchLord!

Lasacskan és hamarosan ep3 de csak nagyon lasan 😛

Belton
Csak magasabb fegyokat erdemes encsizni pl 38 tol felfele az az alatikat amx +2-3 ig mivel azaon a lvl en gyorsan valtogatja az ember kesobb viszont kellesz tucatjaval 😛 Mire en meg csinaltam csak a felso armrom az 52 est el ment ra 49 Rp poti 😛
Az mas hogy megint farmoltam 87 et 😊))

Belton
Hááát picim amit tegnap muveltek clan tarsak lvl 70 ill 69 es karikalki altak tullanba es lvl18 as karikat oltek le Korigan meg mit tom en ki mert hogy ok itt hagyak ezt a servert mennek az ujra de magnussal beszeltuk hogy ugyis viszajonnek 😄
Igazabol az a bajuk hogy irigyek az Eyesofwar ra mi is durvak lennek ismet de nicns aktiv clan leader ill sok az inaktiv ember.

-Az at menetelerol meg anyit annak ajanlom aki nem ereg kezdte es nicns veszteni valoja. (ami fix hogy lagmentes lesz a server marint az Evangarde vagy mi 😛)

Sir Quno Jedi
Bõvült az oldal! Köszi Fayme!

(a hírekben még nincs bent, mer még heggesztek rajta ma (ez a terv))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Inkabb gyujtogesd, ne add el. Jo lesz kesobbre, amikor mar nem cserelgeted naponta a fegyokat, ruhakat. En a 38-tol hasznalhato 6 slotos unique staffomat +9 ig toltam fel 14 RF potival. Aztan ott vannak meg a ruhak, amire szinten kell boven poti. Szoval en azt tanacsolom, hogy tartogasd oket, ne add el. Penzed mindig lesz annyi amennyire szukseged van.
nem éri meg felhasznalni, hamar cserelsz még armort/fegyot, szvsz...50k-er elmegy..

Frosty01
én küldivel szereztem 1 Rf potit, meg arany dobozkából még egyet. mennyi azaz ár amiért biztosan elviszik? vagy 12. szint környékén már megéri felhasználni?

practitioner of the forbidden arts of death

Jeffjohnson
a HUNok nekem sem voltak szimpatikusak kb minden 5ik shoutban hírdettek ráírtam az illetöre ,hogy jelentkeznék erre visszaírt egy oldalcímet ,hogy olvassam azt el namármost ha én klántagokat toborzok 1000el akkor nem elküldök valakit a francba hogy olvasgassa ezt meg azt hanem azt a 2 percet rászánom ,hogy elmondjam mi a helyzet.....bár lehet az én igényeim túl magasak. Annó L2ben meg Wowban nem igazán ehez szoktam hozzá mondjuk ott a minöség számított nem csak a mennyiség....

HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe😊 HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod..

Jeffjohnson
egy másik kérdés milyen magyar klánok vannak hova érdemes menni ahol segítökész emberek vannak?

Jeffjohnson
sziasztok!
egy kérdés: a buffok ,hogy müködnek felraktam magamra a rock skin nevü buffot ami elvileg emeli a defemet de a character statisticsben vagy miben a defence érték ugyanannyi mint elötte.

Fayme
ugy tudom,, hogy pár kört futsz a gm-eknél és át lehet pakoltatni.

képek: picasaweb.google.com/educika

En maradok, megszenvedtem mar rendesen, semmi kedvem ujrakezdeni. Ha at lehet vinni a karit, akkor esetleg...
Fayme
én tuti mardok😊
szuper klánom van szuper 57es elém😊))

a questekrõl meg csak annyit, hogy régebben jobban megérte õket megcsinálni mint most.
most annyira esik az rf poti, hogy simán meg lehet belõle gazdagodni.
én minden küldimet megcsináltam, és ha adtak egy-egy jo cuccot, ami akkor még ritka volt, nagyon sokat segitett.
én msot csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha nagyon unod a grindelést küldizz.

Frosty01
vagy nem is tudom... ti átmentek?

Frosty01
én kizárt hogy átmennék, én maradok gaia-n, mert innen elmegy a sok kezdõ, és akkor ez sem fog laggolni, és jólesz az 😄

Belton
Ha telleg igaz es telleg lesz uj server egyaltalan akor se mennek at sztem azert ez az 57 es knightom igen csak jo most 😛 és nem akarom itt hagyni foleg hogy sok penzt idot fektettem bele.

-Gondolom a lagg miatt vagyis ecelbol nyitnak uj servert hogy majd sokan kezdenek ott jacani es akkor kevesbe lagol majd a gaia vagy brumhart nem tudom igazabol a honlap se megy meg nagyon nem is foglalkoztam a forummal az archlordosal hogy tudnam a friss infokat csak hallottam hogy ez lesz.
tény aki most kezdi a jatekot annak ajanlom az uj serot mert az totalisan lag mentes lesz ez 100% mivel ezert inditanak ha inditanak.
Igazabol csak most amita F2P lett a jatek ijen lagos pl mostanaba anyira nem veszejes sztm, de elotte pedig sokan jacottak azert vele egyaltalan nem laggolt...
Minden esetre kivancsi vagyok mi lesz ebbol az egeszbol mert ok is tudjak hogy ez igy nem mehet.

sztem én átmegyek, uj közösség, uj lehetosegek😛 ninsc elnyomás😄

Belton
Elvileg holnap indul az uj server kivancsi leszek mi lesz belole 😛

Nah semmi gond nincs!
Másik E-mail-al engette hülye voltam! elöfordul !

Hallo!

Hallo! Vallaki segitcen pls hogyan kell regisztrálni mert vallamiért nagyon nem jön össze...
It appears you already have a COG account. ezt irja... ez most mi ? :\
Allata van a jelszó emlékeztetös cuc....
azt annyi HELP pls

Hallo!

köszi😄majd megnézem😄

Atti12
quest lvl-t nem tudom, tullanba valami Nobliman vagy valami ilyesmi nevü emberkénél 😄. max 45 perc volt. BÁr az uccsó questet segítséggel csináltam, mivel 1 bosst kell kinyirni ami 1 ütéssel lecsap XD. ott volt egy lvl 36 os, megkértem hogy ölje le nekem partiba és kész.

questlvl? neve? hol veszem fel? meddig csináltad?😄

Frosty01
én kvesztelek 😊

Atti12
nem árt pedig néhány questet megcsinálni 😊. én most csináltam meg egyet, 190k XP-t adott és 3 reinforcement potit 😄. Ennek a questnek az elsõ része 50k xp-t adott, 2. 90k, aztán 55k, és az uccsó 190k. ha összeadjuk 385k XP. 😄

ennyit talaltam amugy:
http://mmodata.org/archlord/db/?s=quests

minek kvesztezel? amugy sztem itt az emberek 90%a nem vagja, mindenki grindel...

lvl 10 hol van vmi jo kveszt archroville környékén ami sok xp-t dobál??
de ez minden 2. HSZben ebnnevan😛

Atti12
gaihon

Sziasztok pár haverommal elkezdtünk mi is Archlordozni.
Az lenne a kérdésem h melyik serveren van a legtöbb magyar?
Fayme
rõl 😊*

Fayme
nah küldtem irást pvp-ról és partyrendzser.

Fayme
hu de sokat tudotk irni egy nap 😛
hogy laggol manapság a szerver?😊
hétvégén megyek haza és megcsinálom lv 60at jeee😄

Jedi, irok majd vmit a pk-ról.
a karakterek akiket meginterjuvoltam, még nem nagyon válaszoltak, lehet saját klánomból keresek embereket, emrt már nálunk van 6 70+os 😄

Frosty01
Lylyan

ingame neved?

Atti12
ha ráhuzod fegyóra/ruhára akkor ad rá pluszt.

Frosty01
nah elkezdtem, nagyon tetszik ez a játék.
gaiahonon vagyok, lvl 6 moonelf ranger 😛
az elemental stonekkal, és a prayer stoneval mit lehet kezdeni?

Atti12
oh, értem 😄.

Sir Quno Jedi
Jah. AZ hosszú történet. Még St-tõl kaptam a Rendszer védelmében tett áldozatos munkásságom elismeréseképpen. Tudod, az SG elnyomó rendszere. Egy ideig én voltam a Rendszer Hangja, azaz most is az vagyok, csak már kevesebbet kell hangoskodni. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atti12
oks, megfogadom 😄. Kezd az a 3% minusz sok lenni :/ Egyébként multkor nem válaszoltál, hogy mi az a csillag a neved mellett? 😊

Sir Quno Jedi
Mikor éppen lag van, akkor egyesével jó helyen kell írtani, aztán mehetsz aoe-zni, mikor éppen nyugi van és így tovább.

Nekem csak párszor halt meg a lovagom eddig össz-vissz az egész eddigi pályafutása alatt, mivel óvatos vagyok vele. Általában akkor hal meg, ha a szerver leszakad. De most már azt is túl szoktam élni.

Atti12
tegnap 2x halltam lagg miatt a dungiba, +1x lepkzott 1 high lvl csak ugy 😄

Sir Quno Jedi
Kicsit lagzott tegnap, de amúgy 3 órát nyomtam halál nélkül, nyugiban. Ám kicsit lassúnak tûnik így dupla exp event után 😄 AZ ember merészebb, vakmerõbb lesz és túl erõs dungeon moboknak megy neki, hogy a régi exp-esõ szintjének illúzióját kapja és beüt a krach... 😄

Atti12
pedig aktiválni kell.

Vdanosss
miért nem enged be a szerverre?
azt irja hogy rossz a jelszo meg hogy hasznaljam a COG os accountomat és hogy ellenõrizzem, de nem kaptam levelet hogy aktiváljam vagy valami...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
384 van xD
nah asszem minimumon bepróbálom. még mázli hogy most ingyenes...
de remélem nem k*rják szét mire leszedem a játékot 😞

de sztem nem árt az 1+ giga ram