4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
hokibot #2011 Remélem dupla xp miatt áll a szeró, és 7végén lesz dupla xp. -
hokibot #2010 Amúgy a fegyók is hagynak némi kivetni valót maguk után...erre csak azt tudom mondani nézd meg a Diablo2 Exp fegyvereit...egyszerűen zseniálisan megoldották..nemhogy lehetőséged van jó tárgyakat találni,de eszméletlen mennyiségű és ugyan olyan de eltérő tulajdonságú cumót lehet találni, persze a karakterszinthez igazodva egyre brutkóbb/jobb tárgyakat...Archlordba jó tárgyat "találni" hát..., és tényleg tulajdonságokban nemigen különböznek ( nézd meg diot ott nincs 2 egyforma fegyó..fél oldalt betöltő tulajdoságai vannak stb)...eddigi pályafutásom alatt talán 1-2 saját kasztomba való unique tárgyat találtam...röhejes...elit cuccokról ne is beszéljek.Ebből a szempontból Lucky Carm se ér nagyon semmit... Az aukciós házba lehet venni cuccokat persze de nevetségesen magas áron... -
SzabolcsSzu #2009 Valaki tudja ez az uj leállás meddig fog tartani imételten? -
SzabolcsSzu #2008 Mint emlitettem két különbözö szintü fegyverről van szo....csak a megasabb szintünek lényegesen jobbnak kéne lennie..."Mert ugye a szörnyek is erősődnek nem is keveset" -
#2007 nemtok fellépni se XD
felmásoltam a felpatchelt verziot, vajon igy futni fog? :D -
#2006 hát Ezüst, én nem kveszteltem már 40 óta... mivel moonelfeknek nincs 61ig semmi XD -
William90 #2005 Keresek magyar guildet Gaiahon szerveren, karim: 12es moonelf ranger,neve: Holdvadasz -
hokibot #2004 Hát itt dupla xp-nek nyoma sincs...pedig rákészültem rendesen hogy 7végén játszok vele, nem tudom ki volt az az okoska aki elterjesztette ezt...Bár a chantrás dolog után a készítők részéről épp egy dupla xp-s hétvége lett volna a korrekt...dehát ha ennyire pö**ök akkor... -
Syrians #2003 Veresfog: egy nagyon jo kis sivatagi utazast tudok ajánlani neked xD -
Veresfog #2002 Sziasztok!
Tullanbol-Zylok-ba vagy forditva hogy tudok eljutni?
Csak vásárolt pass-vagy van teleport.
/Zylok-bol nem lehet a KOntinens belseje felé teleportálni xd/
A hágok meg délen le vannak zárva :( -
William90 #2001 Köszi Ezüst:) -
hokibot #2000 Magyarul akkor ha már most nincs így péntek 10:10 magasságába akkor nem is lesz?Mert akkor már télleg nemigaz mi megy itt...:D -
#1999 - Valahogy sejtettem, hogy nem lesz 2xp. Sehol nem volt kiírva, csak másoktól/tőletek hallottam...
- William90, az invertoryd jobb alsó sarkában Sell gomb.
- Fayme, már működnek a chantra itemek, passport nem ment, de behúztam az alsó bárba, és jobb kilkkel sikerült teleportálnom. (Amúgy csak 1 lucky, 1 awakening meg 5giant potim veszett oda.)
- Én már nagyon rég qesteltem... legutóbb lvl49-50 környékén talán. -
William90 #1998 Hello!
Szeretném megkérdezni h auction house-ba mikor rakhatok be tárgyakat, v h lehet betenni oda? Köszi.:) -
hokibot #1997 Hát ha ti mndjátok...amúgy dupla xp mikortól van? mert hogy most nincs az tuti...Vettem chantrából amuletet ez legaláb nem tűnik el... -
#1996 Nekem mondjuk MÉGTÖBB küldi kéne, még nehezebbek és több exp-esek. -
#1995 Így van, ebben a gámában egész változatosak a küldik, egész sok van belőlük és főleg a nyúzás és hasonló skill-ekkel egész megturbózták őket. Mármint MMORPG-hez képest. Ez nem egy Oblivion, vagy Two Worlds stb.... :D -
#1994 nemtudom mi bajod a küldikkel :D én kifejezetten tudtam örülni, amikor csak gombát kellett venni, és kaptam érte 100k xp-t, és morcos voltam, amikor egy bazinagy bosst kellett leölnöm.
rengeteg mmo-val játszottam már, a küldik mindenhol ilyenek. sőt. sro_ban amikor már harmadszorra küldd el, hogy ölj meg 1000 virágot...na az durva volt.
vagy wow-ban, hogy menj el a világ végére, onnan oda, amonnan meg amoda...fél napos küldik, és ott még teleportálgatni sem lehet, amig fel nem fedezted a területet :D -
#1993 ja Ezüst én is igy vagyok vele :D amit használnék nincs, ergó nemtom mi lesz. -
#1992 ctrl és duplaklikk a nevére. akkor menni fog. -
Syrians #1991 Vajon mikor lep ervenybe a 2* xp? -
Syrians #1990 Nembirom ugysem megtamadni :S -
#1989 Nekem ilyen miatt van már 4 villain pontom. -
#1988 Kimentek a mezőre és valaki vállalja a koponyát... -
Syrians #1987 Guild társal, hogy tudok pvp-zni? -
#1986 Én két napja már csak pvp-zgetni megyek be a szerverre, fejlődni nem is érdems csak három dolgot használok hozzá: Giant life potit, LensStonet, meg Awakening talizmánt... Egyik sincs hiába van cc-m... -
hokibot #1985 Na semmi változás valaki tudja hogy az elbukott amulettekl mi lesz? mert pl most bekapcsoltam a Lucky Charmot és vele együtt eltünt az amulettem is így laza 500cc tünt el. -
hokibot #1984 Nálam még most is xar...belépett a szerverekhez és a szeró mellett nem láttam a kis jelet hogy ott lenne a karim.Nem csodálkoznék ha a hozzáértő informatikus urak elcseszték volna a karimat is XD -
Iziraider #1983 NA NEKEM MEGY A SERO ELJUTOTTAM A KARAKTER VÁLASZTÁSIG DE OTT MEGINT MEGÁLLT -
#1982 cannot acces the login server.
pedig aludtam is rá 1et :p1kor lefeküdtem és még mindig szar.
hamar hazaérek órák elmaradtak valahogy mindig ezvan :D..... -
hokibot #1981 Én már csak arra leszek kiváncsi hogy a dupla xp-s napokon hányszor fog meghalni a szeró...remélem se amuletett nem ehet majd használni, lagg is lesz amitől a falra tudok mászni...ilyankor a kari egyszerűen "túlszalad" az ellenségen perze közbe vagy másik 3-4-et magávalhúz, következő pillanatban meg visszaugrik a kari és 6-an csapnak egyszerre,aminek persze a vége halál...jókat szoktam ilyenkor nevetgélni majd egy anyázás után kilépek a csába.
Ami még nem tetszik azok a küldik...hát hogy mennyire egy lol questek vannak az már nemsemmi. Lvl 34-en olyat kapok hogy mennyek el a város másik végéban lévő árúshoz és vegyek 5 db gombát...hát mondom ilyen nincs :D :D. A másik véglet meg amikor elküld valami 5634 km távolságra lévő helyre...konkráétan a térkép másik szegletébe hát ez is elég lol.
Amúgy meg jó kis gamma (lenne) ez...csak a készítőket kéne gatyábarázni hogy egyszer akkor álljon a szerver 1 hétig akár de csináljanak 1 gigás javítást meg mitomén csak legyen végre minden ok... -
Iziraider #1980 na átváltott zöldre megyek megprobálom -
Iziraider #1979 hévégén itt a dupla xp remélem szar lessz a sero -
Iziraider #1978 a szerver statusz sárga akkor lassan indithatjuk a motrokat -
zsunyik #1977 -
#1976 Tessék, az ember őszinte, aztán meg ezt kapja... :D -
zsunyik #1975 -
#1974 Nem gyerekek fülébe valók azon módozatok és tudjuk, hogy gyerkőcök is vannak közöttünk (olykor)... :D -
zsunyik #1973 Na akkor várom ötleteid,mik lennének azok! :) -
#1972 Én a helyedben el tudnám magam foglalni! :D