4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2051 Én még most sem tudok bejelentkezni, remélem ti sem. -
#2050 Az amúgy is lassú, pláne idehazulról, szal. ilyenkor valóban elérhetetlen. De annyi bug volt most a patch miatt, van mit javítaniuk. Tegnap éjjel botrányos volt már a siege idején a login szerver. Ha nem javítják, kitör a forradalom. Ma meg asszem Archlord ellen lehet menni éjjel (nálunk is átmentek sokan a Rebirth-be az ARostrom idejére), szal. még durvább terhelésre számítanak.
Amíg fizetős volt a gamma, addig kényelmesen elkolbászoltak a szerverek, de ugye azóta megsoxorozódott a player-ek száma. Ezt semmi sem bírja el, ezért bővíteniük és fejleszteniük kell. Majd meglátjuk, hogy bírják és mennyi pénzt kapnak rá a CM-től. -
tibi1987 #2049 az a vicc hogy még a honlap se jön be:D -
#2048 Hétvégére, azaz mostanra 38-40-es szintet céloztam meg az altkarimmal. AZ kényelmesen meg is lett volna (mivel csak farmolgatok, hogy ne égjek le nagyon anyagilag), de maradtam 35, már 3 napja. Na vajon miért... :D -
blade001 #2047 szoljatok plé ha lesz jólesz a szerver -
#2046 Ott van az aláírásomban. -
SzabolcsSzu #2045 Valoszinü menni fog...nálam is volt ilyen a patch előtt ;)
Csak az a kérdés mennyit kell rá várni...tik-tak tik-tak egy őrőkké valoságnak tünik -
csik #2044 Hali!
én még uj vagyok ebben a játékban, l2-ztem eddig
na szal az történt hogy jáccotam és 1xcsak kifagyott a gépem.
azota meg nem tudok be loginolni.
ez azért van mert azt hiszi bent vagyok?
szerver resi után menni fog?
thx -
blade001 #2043 én Blademester vagyok:P
Gaiahon szerveren -
SzabolcsSzu #2042 Ki a karid különben és melyik szerveren van? -
#2041 Hétközben meló után lehet a legjobban fejlődni én úgy érzem. Akkor legalább jó a szerver. Hétvégén meg reggeltől úgy 4-ig utána egyre durvább lagok vannak. -
SzabolcsSzu #2040 Már ha nem kell dolgozni menni....a korán kelés az meg volt PP -
blade001 #2039 majd szoljatok már ha megy a szerver:P mer kéne az a 30 as szint:P -
#2038 Amúgy hétvégén, délutánra mindig ilyen behalás van. Gyerekek, ezért köll korán kelni és akkor fejlődni! :DD -
blade001 #2037 :P nekem ez az első karaterem -
#2036 Én pénteken 3 óra alatt csináltam egy 22-es archert.
Igaz annyi könnyítéssel, hogy a nagy karakteremmel készítettem valami szutyok lvl7-es armort aztán abban nyomtam addig. -
#2035 Napi restart van. Hogy miért most, azt tudja a kánya. De szóltak. -
SzabolcsSzu #2034 Ez minden nap igy fog menni..???
Hol szerver restart hol meg olyan szintü lag hogy az eszméletlen :((
Az igaz ...tényleg nagyon sok tárgy közül lehet választani meg szinte nincsen 2 egyforma...tegnap tuningoltam fel a 44-es setemet +10 re "uni meg rare" marha jol néz ki ;) -
blade001 #2033 Dupla Xp van máma? hmmm xD
amugy van egy 21 es knightom 2 napos:P -
blade001 #2032 :P de ennyire xD
kb 2 perc csak hogy belépjen a játékba:P -
#2031 laggol :) -
blade001 #2030 Remélem nem azér van mer tegnap játék közbe megnyomtam a kikapcsoló gombot:P v. csak ennyire laggolna -
blade001 #2029 nemtom mivan az archlordommal de 2 perc volt mire belépett teljesen bevan lassulva a játékba a töltés közbe kifagyott:( -
#2028 Ahha állítólag vissza de én még nem lestem meg... -
#2027 elvileg benne volt a patchben hogy igen. -
kalamboo #2026 cs vissza rakták már a guild mastereket?? -
#2025 szerintem már nem. azt hiszem ezüst ezt mondta. -
Syrians #2024 Eltünik még a talisman? -
#2023 szóval ez a lucky charm dolog igazából egy nagy át***szás :)
mert, ha monjduk 50%os dropra jön egy cucc, lucky charmmal nem 100%os lesz....:) hanem hozzáadja az 50% 50%át, ami ugye 25, 50+25, az 75. dehát lentebb olvasható, csak kevésébé angolosok kedvéért... -
#2022 ez gyakran előfordul hogy csak igérgetnek :)
amig fizetős volt annyira nem volt vészes, de msot hogy ingyenes lett, több az éhes száj, szerintem Mr.Ktat sem beteg, csak leváltották, mert nem birta a gyűrődést :D kiváncsi vagyok Ulric meddig birja XD -
#2021 ezt irta Ulric:
OK Guys an update on this, They do both work, but the effects may seem different to what people expect, here’s the info from NHN on why people may be seeing the effects they are,
Lucky charm
Ok, 2 issues here, one does it effect drops rates at all, and two, in parties it seems to not work at all,
1) as some people have stated, when used outside of a party the Lucky Charm does work however where it states + 50%, this applies to the chance of each drop, for example If the normal item drop rate for Item A is 50%, then lucky charm works in this way,
since lucky charm increase the drop rate by 50%,
50% + (50% increase of 50%) = 75%
So if the normal drop rate value is small, it's increase will be also small value as below
5% + (50% increase of 5%) = 7.5%
2) the group effect has also been explained by NHN as below
Party called ABC
A-50lv (grinding at 52lv monster w/o lucky manual)
B-48lv (grinding at 49lv monster w/o lucky manual)
C-47lv (grinding at 46lv monster with lucky manual)
When the party is made, the highest level player of party will be considered to calculate the it's drop rate.
So for the party ABC, level 50 will be considered to calculate the drop rate for all party members.
Since level 50 will be considered for member B and C as well as A, member B and C will have relatively low drop rate since they are grinding at level 49 and 46 monsters which is lower than level 50.
Especially for member C, who is killing 46lv monsters will take a lot of disadvantage since there are big level cap(4 level)
so we can tell that lucky charm cannot be that effective there.
This is likely to explain why some people did see a benefit in groups, as they were probably killing a suitable level monster based on the above information
For the fortune manual, this works in a similar way to lucky charms, as in the 5 increase is an increase of the actual success rate, not an addition i.e. its x% increase of the initial percentage, not a x% add on success chance, following feedback, we have asked that the bonus % value be doubled. -
#2020 ööö... Holdvadász...és nem Holvadász sry... -
#2019 Holvadász, gyere a Gyaloggalopba... Keresd ZSOLT-ot ( /w Zsolt) vagy pedig a klánok közöt keresd meg a GYG-ot és lépj be... -
#2018 Alapból le volt írva a múlt havi 2×XP után hogy a nagy sikerre való tekintettel köv hónapban is lesz egy hétvégén...Mivel ebben a hónapban már csak ez az egy hétvége van így hát... De eventek között lehet, hogy nem volt télleg megemlítve akkor meg a múlt hónapban nem mondtak igazat... -
#2017 másrészt én meg pont ugy vagyok vele, hogy sehol más játékban nem tapasztaltam ennyi változatosságot fegyverekben ruhákban.
más játékokban ot vannak fix szintek, mikor felvehetsz seteket, de azok midnen esetben ugyanzok, max a +olás számit némi eltérést. itt meg ahány ruha annyi zöld stat, plusz normal, rare, uniq, elitből is lehet válogatni.
szerencse kell egy jó uniq drophoz, ennnyi :)
én még sosem panszkodtam.:)
-
#2016 igen, de itt mivel %os alapúak a skillek. én eddig mindig kifogtam egy két nagyon jó fegyvert.
elite cuccot meg ne várj sima mobokból. azokat csak dungeon bossok dobálják.
a lucky charm, meg főképp party nélkül működik.
de ulric irt egy kis leirást hivatalos forumon erről.
dupla xp-t meg gm-ek igérték be, tény, hogy semmit sem irtak arról, hogy be is tartják ezt. -
#2015 Egyébként ki mondta ezt a dupla xp-s dolgot? mert én a hivatalos oldalon semmi ilyesmiről nem olvastam. De azért nagyon jó lenne =) -
tibi1987 #2014 nincs dupla xp -
SzabolcsSzu #2013 Én sem tapasztaltam még a Lucky charm jotékony hatását....olyan a drop mint azelőtt (ettől független vettem egy 14 naposat---hát ha alapon) -
SzabolcsSzu #2012 Ja ja ...többek között erre is gondoltam mikor felvetettem a dolgot.
De 10+ szit különbség +2soket azt 30pont sebzés + ez elég durva...
Meg a patch-ot követöen változhatott a drop is.."potion" 42. szintig nem vettem 1db potiont sem pedig amennyi mob-ot láttam azt huztam magamra...tegnap meg muszály volt vennem vagy 1k-nyit...érdekes