Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
practitioner of the forbidden arts of death
képeket msot nemtok, de ma már otthon leszek majd screenshotolhatok akkor.
képek: picasaweb.google.com/educika
HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe😊 HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod..
Brumi serveren kevesebben vannak honfitarsak, de ott is fogsz talalni.
az emailem:[email protected]
fent van mindig észak, lent meg dél, jobbra kelet és balra nyugat 😄
igen a klánok a guildek. Belépni egybe ugy tudsz, hogy megnyitod a G betüvel a guild menüt, és ott a Ranking fülre kattintasz. kiválaszutod a baromi hosszú listából a neked tetszõ klánt (logóját és vezérét, tagok számát ott meg tudod nézni), és simán rákatintasz a join guild gombra alul. ekkor már csak arra kell várnod, hogy a klánvezér elfogadjon és felvegyen. persze direktbe is lehet pm-elni a klánvezérre, és akkor tud invite-ét küldeni. kb ennyi.
alapitani pedig 20as szinttõl lehet.
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Shockmaster... A küldetéseknél a térképen van egy szürke korong, benne egy kérdõjellel... Ált ez mutatja, hogy kitõl kaptad, vagy hogy merre van pár dolog...Egyébként mindiga leírás a mérvadó... Mondjuka tájékozódás nekem is nehéz néha de már kezdem megszokni, merre van észak és merre dél!
\"A book is a book\" Clive Barker
http://www.stratics.com/content/portals/archlord/content/gameplay/upgrade.php
BF:2-3-4(oORedstarOo)
ma kezdtem ezt a játékot és érdekelne, hogy ha felveszek egy küldetést, honnan tudom, hogy merre induljak? Próbáljam a szöveg alapján kitalálni vagy valamilyen módon jelzi merre menjek és kivel beszéljek?
Lenne egy kérdésem.Honnan tudom azt,hogy Rinforment potival meddig lehet egy fegyvert tuningolni?Thx.
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Dropp: 1atack prayer stone lv3 1 uniq i rare all stat 6 os nyaki nem nagy szam de nem is rosz, foleg hogy ketten oltuk 😄
szal hozzádnött a kari mi?😄
meg amúgy is odahúz a szívem a már meglévõ 2RF poti miatt 😄
"Dear players,
As most of you will be aware we have experienced issues with the Archlord service this weekend, this caused problems for some players with the double XP and Drop event. As such to make up for the missed double XP and drop rates we will be reapplying the event in October, this will enable players to get the benefit of the increased rates they should have got this weekend. For individual issues related to this weekend please contact Support; we will look into those on a case-by-case basis."
eyesofwar meg *****. kis idõ és megunják.