Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát vmikor nem is agroznak, uss/loj eble egyet mindig, vagy 22on lesz nagyobb aoe amennyiben vmi nuker kaszt vagy..

Jeffjohnson
az "átlag" mobok aggro zoneja magasabb szinten is ilyen pici mint lvl14 en vagy nagyobb mert így elég nehéz trainelni

Joinolj az eKe guildhez, vagy delutan keress meg jatekban. (Baybee)
Sir Quno Jedi
Klánozás is fent van, kicsit hozzáírtam/rendberaktam! Köszi Fayme!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Köszi! Amúgy megint bõvült az oldal amúgy is. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frosty01
nah esetleg ha kellek valamelyik itteni guildnak, akkor szóljatok 😊 13as kezdõ moonelf ranger <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Fayme
nah küldtem, nézd meg elég-e ennyi.
képeket msot nemtok, de ma már otthon leszek majd screenshotolhatok akkor.

képek: picasaweb.google.com/educika

Sir Quno Jedi
Jóneked... 😄DD

Fayme
én beteg is vagyok, egyetemre is bejárok, és most már tok jáccani, feltettem egyetem gépére a játékot😛PPP

Sir Quno Jedi
Rendi vagy! Még írhatnál a klánozásról, klánmenükrõl, szabályokról és tippeket hozzájuk (akkor teljes lenne az új menüpont, a party, pvp, klános)! Már ha ráérsz. Én sajna baromi beteg vagyok és mellette melózom is, így már napok óta nem is tudtam játszani. 😞

Jeffjohnson
thx

Fayme
Küldtem Jedi egy kis kiegészitést a karakter osztályokhoz 😊

Fayme
hát 50 fölött már jó néha küldizni, és az dob az emberen oylan 20-30%okat.

Jeffjohnson
kb. hanyas szintig?

Fayme
grind eleinte gyorsabb😊

Jeffjohnson
Grindolással vagy questeléssel lehete jobban fejlödni?

Uhh, beneztem sorry, brumhartot kerdezted...
Kalambo, a nevedre nem vagy melto. Par sorral lejjebb ezt olvashatod Hydroceph jovoltabol:
HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe😊 HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod..
Brumi serveren kevesebben vannak honfitarsak, de ott is fogsz talalni.
Szerintem egyszerre postoltunk, mert en nem lattam meg a te iromanyodat😄DDD
Fayme
volt a HUNrangers brumharton, de már megszûntek, Dartanyan is átjött gaiahonra. Szerintem kalamboo gyere te is át.

Fayme
jaja én is ezt mondtam 😄

megirná vki az emailemre vagy ide h a burmharton van e magyar guild
az emailem:[email protected]
Iranytu? Nem vagom a problematokat. A terkep allando, nem fordul. A teteje eszak, balra nyugat, stb-stb. Plusz a terkepen van egy kis nyilacska, amelyik az iranyodat mutatja. Amint elindulsz, beall az celiranyba, es ugy mar ki tudod talalni merre mesz.
Fayme
minek iránytû?😊))
fent van mindig észak, lent meg dél, jobbra kelet és balra nyugat 😄

Fayme
szia!

igen a klánok a guildek. Belépni egybe ugy tudsz, hogy megnyitod a G betüvel a guild menüt, és ott a Ranking fülre kattintasz. kiválaszutod a baromi hosszú listából a neked tetszõ klánt (logóját és vezérét, tagok számát ott meg tudod nézni), és simán rákatintasz a join guild gombra alul. ekkor már csak arra kell várnod, hogy a klánvezér elfogadjon és felvegyen. persze direktbe is lehet pm-elni a klánvezérre, és akkor tud invite-ét küldeni. kb ennyi.
alapitani pedig 20as szinttõl lehet.

Köszi a segítséget!

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Atti12
ja egy iránytü igazán belefért volna. Vagy legalább az hogy a minimapon kilegyen irva hogy North.

Nenrandil
Hello mindenkinek! Én a klánokról szeretnék kérdezni (ez ugyan az mint a guild?) hogy lehet belépni, létrehozni... És hanyas szinttõl...
Shockmaster... A küldetéseknél a térképen van egy szürke korong, benne egy kérdõjellel... Ált ez mutatja, hogy kitõl kaptad, vagy hogy merre van pár dolog...Egyébként mindiga leírás a mérvadó... Mondjuka tájékozódás nekem is nehéz néha de már kezdem megszokni, merre van észak és merre dél!

\"A book is a book\" Clive Barker

Belton
16 a max enchant de itt egy oldal itt le van irva mejik gradu fegyvert menyire lehet

http://www.stratics.com/content/portals/archlord/content/gameplay/upgrade.php

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Shockmaster
Sziasztok,

ma kezdtem ezt a játékot és érdekelne, hogy ha felveszek egy küldetést, honnan tudom, hogy merre induljak? Próbáljam a szöveg alapján kitalálni vagy valamilyen módon jelzi merre menjek és kivel beszéljek?

megkérdezed😊 asszem 4i 100% utanna elbukhatod midnet, a max emg vmelyik nap azt irta vki ingame h 12, de nem tudom..

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Honnan tudom azt,hogy Rinforment potival meddig lehet egy fegyvert tuningolni?Thx.

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Belton
Voltunk 49 es knight baratomal Ignatius bosson és megint be volt bugolva és egyszere 2 ot oltunk le 😄DD cirka 15 perc masziv skillezesel 😛
Dropp: 1atack prayer stone lv3 1 uniq i rare all stat 6 os nyaki nem nagy szam de nem is rosz, foleg hogy ketten oltuk 😄

Belton
Akkor megiscsak jol olvasgattam en is 😛
Akkor aszem meg lesz a lvl60 :p

😄D
szal hozzádnött a kari mi?😄

Frosty01
az új szerver mostanra csupa lag és szenny, minden kretén shoutban árulja a boxjait, áh, esélytelen hogy én ott játszak, megyek vissza gaiára 😊
meg amúgy is odahúz a szívem a már meglévõ 2RF poti miatt 😄

Atti12
<#idiota>

na akko megérte nembejárni angolra😄

Atti12
azt irja tényleg.

de avlaki javitson pontositson pls<#zavart1>

"Dear players,

As most of you will be aware we have experienced issues with the Archlord service this weekend, this caused problems for some players with the double XP and Drop event. As such to make up for the missed double XP and drop rates we will be reapplying the event in October, this will enable players to get the benefit of the increased rates they should have got this weekend. For individual issues related to this weekend please contact Support; we will look into those on a case-by-case basis."

szal jol forditottal, vagy én is szarul😊

én is ezt olvastam hivataloson...

Belton
Nem biztos de ugy olvastam hogy oktoberben ismetlik a dupla xp eventet nem 100% os a hir de mintha igy olvastam volna, konkretan azert mert sokxor alt a server dupla xp alatt es ezert csinaljak majd.De nem 1000% csak sajat angoltudasal igy forditottam

Belton
Mivel ado van egyes varosokon gaiahonon ezert draga pl tullanba delfaras anchorvill be a poti ill minden mas 😛 en mar reg at koltoztem torfortresbe ott nicns ado 😊

Frosty01
úgy vettem észre az npc árai változtak (lefelé). gaian is?

Belton
Ki probaltam az evangarda servert ugyan ugy laggol mint a tobbi najo kicsit kevesebbet meg nem ojan durvan de UA amugy.

Belton
Pesrze meg maradnak ugyan ugy ahogy ep2 be is ez nem tort l2 ami 2 havonta be wájpol 😊 itt a karid meg marad 80 eves korodig akar 😛

Atti12
ep3 ba karakterek megmaradnak?

Fayme
Nyugi belton, nem fognak elmenni. Anno brumhartra is át akartak menni...meg olvasom klánforumot, és semmi ilyesmi nincs. evengarda meg késõbb ugyis laggos lesz. ennyi.
eyesofwar meg *****. kis idõ és megunják.

Sir Quno Jedi
Ja már az Infinity is ezen gondolkodott pár napja és ha a leader megy és átrakatja a klánt, akkor én is kénytelen leszek velük menni, mert nem fogok megint elölrõl beépülni egy nagy klánba. Vagy hagyom a rákba és megyek ronin-nak...