4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2091 Vasárnap este meglett az új Archlord Gaiahon szerveren. Versace lett az, a Rebirth gild vezére. Többek között az én segítségemmel is. ^^ Izgi volt a lvl70-85-ös mobok/bossok között szaladgálni/harcolni. -
#2090 Hát ő lett az óriáselfszilikonmellű kardosdebella. Jó az. Bár eddig a ranger vezet még mindig a szeximacagén kategóriában. Van egy-két olyan unique szett, hogy valszeg., ha látták vón a cenzorok, máris korkategóriát váltottak volna a gámán! :D -
#2089 Nem hiszem, hogy a játék hibája. Szokott lenni windows-nál pl., hogy ha egy ideig nyomod pl. a görgőt, akkor állandóra kapcsol és csak scrollozni lehet az egérmozgatással, míg újra meg nem nyomod. Meg ilyesmi... Hmmm... -
#2088 láttam dupla karddal is. valszeg választható lesz, mint a kataria vagy bow, bow vagy crossbow :) -
#2087 na. megy gém, de nekem még mindig ugyanaz a bajom. megy a játék egy ideig jo, fél óta után emgunja, és ha meg merem nyomni a jobb egérgombot és egy picit is mozditok az egérrel össze vissza dobálja a kamerát. de ez mégse lagg miatt lehet, elinditottam frapsot, hogy fölvegyem nektek hogy mit csinál, de elidnitottam a felvételt akkor minden ment ahogy kell neki.. grr
szek.: azt hozzáteszem hogy nem tápos vagyok, ahnem jácchatatlan amikor dobálja a kamerát. és 3 perc után föltudnék robanni miatta.
remélem tudtok valami jokis infoval szoglálni, hogy mitévő legyek ;> -
#2086 nem úgy volt hogy dupla kardja lesz? :| -
hokibot #2085 Nem is tudom de az de a szöveg olvasásával gondjaim vannak :D -
#2084 kár hogy enmtok koreaiul:(
kicsit olyan óriás és pipogya a swashbuckler...de nemrossz nő :D -
#2083 valamire nagyon készülnek kóreában:))) update 4/4 -
#2082 szerintem is. kicsit ellustultak :D -
hokibot #2081 De sztem ez várható volt nem? Ha egy ilyen mmorpg-t ingyenesé tesznek számíthattak rá hogy sok-sok player özönli el a szervereket...Namost ha erre nincsenek felkészülve akkor mit akarnak könyörgöm????Sztem a chantrából bőven megvan a játék javítgatásához/karbantartásához való pénz... -
#2080 hát ha ez a mélypont, és augusztusban nagyon jó volt, akkor mikor én áprilisban (mikor még fizetős volt) elkezdtem, az maga volt a paradicsom :D de tényleg. nulla lagg, de nem volt emberhiány sem.
én szerintem, fizetősként nem volt ennyi player, és eladták a jó gépeket, most meg hogy ennyi emebr lett, kicsit szétestek:D
olvastam, hjogy az RF online is ugyanarról a loginszerverről fut, szal nemcsoda hogy mivel most már azis ingyenes, laggol :S -
#2079 Hát, sajnos nekem csak a mediumra fussa. :)
A játék nem rossz, a lopakodás például egész szórakoztató, na meg a szerkesztő által már most előhozott nukleáris fegyverek is odatesznek. :)
Bár ha a multija gyenge lesz, akkor számomra felejtős. -
hokibot #2078 Hát ha a szemed a high-hoz szokott akkor biztos csúnyának tűnik a meduim. :D. Amúgy játékmenet sem rossz nano ruha marha jó, el lehet vele szórakozni. De persze iagzán akkor üta game ha minden efektet bekapcsolva high-ultra high között játszol...Meduimon a graf mondhatni átlagos :) -
#2077 Mediumon elég csúnyácska, de ledöbbentően jól néz ki high-ba. Persze very high-t még nekem se enged, de ez valszeg. csak azé mer demó és így is 1.8GB. -
hokibot #2076 Szerintem is mélypontra zuhant a játék, én is kb augusztus végétől játszogatom vele, de pl szeptember és október hónap között ég és föld volt a különbség játszhatóság terén. Októberben szinte nem volt olyan hét hogy ne lett volna valami zűr...Azért reménykedem hogy előbb-utóbb csak rendbejönnek a dolgok, mert szeretnék azért még vele gamolni.
Crysis demot én is leszedtem csak a gépem kevés hozzá, medium-on eljátszogattam azér vele...Nameg ottvan a Counter Strike Source...az a másik online game amit tolok...ennyi. -
Feng Suhi #2075 THX.
:) -
#2074 Elsőt letöltöttem hardwired-ről, a másodikat megveheted bótba. -
#2073 Basszus én meg majdnem 4 év után letakarítottam az UT2004-et a gépről. :( Most tök jól jönne egy kis hentelés mikor nem megy AL. -
#2072 Ehhe míg írtam a válaszomat látom te megelőztél. :P -
Feng Suhi #2071 Crysis demó + C&C3 ezekhez hol jutsz hozzá?
-
#2070 Augusztus eleje óta játszok, és igen azt hiszem, most egy igazán mély ponton van az egész játék. Előtte viszonylag élvezhető volt. De én optimista, kitartó fazon vagyok, úgy érzem átvészelem ezt az időszakot is. -
Feng Suhi #2069 Üdv Mindenkinek, és itt a nap vége, azaz már nem érdemes a játék miatt fennmaradni... -
#2068 Emost egy ilyen időszak, túl kell élni. :D
Én pl. Crysis demó + C&C3 hamachi-s partit toltam ezalatt (is). -
hokibot #2067 és mondjátok azt hogy fikázom a játékot...dehát mit csináljak ha egyszer ennyi baja van... -
hokibot #2066 Komolyan ezzel a játékkal mikor lehet játszani?? XD Mert kb az elmúlt héten 34-szer halt meg/firissítették/patchelték/laggolt a szerver. Ma is szinte egész nap off volt hát...nem lesz ez így jó. Ezt még tetézi hogy dupla xp sem volt, illetve hogy csak úgy "magától" persze, a chantra is összeomlott ( amely mögött khmm szvsz "pénzre vágyó" kezek voltak, de ez csak az én szerényke véleményem). -
#2065 Mondjuk lovaggal ott is megy még a 1HP-s trükk, de azzal meg 44után nem megy igazándiból. -
#2064 Najó level 32-ig könnyű ezt megjáccani, rajtam is max. 1HP-kat sebznek a mobok, de 35-38 felé már nem lehet akkora védelmet összerakni semmivel sem. Ott bizony becsúsznak a 6-9HP-k is olykor. ÉS az ember meg sziszeg. -
#2063 Biza és már 1-2 skillpont feláldozásával is látványosan növekszik a sikeres kitérések esélye.
Százalékosan nem tűnik annak, de sokat számit. -
#2062 Ranger-nek van olyan skill-je ami passzívben növeli a távoli és közeli dodge ratiot.
Az agility csak a defense-be számít bele, nem is túl jól. -
SzabolcsSzu #2061 Csak azt nem értem miért nincsen elkerülése az ijásznak ...ugy a magas ügyesség/agility-böl kifolyolag....Ez ugye a dodge lenne de az mindig 0%/0%-on van :(( -
#2060 Az íjásszal iszonyat jó volt grindelnem, a legelső dugeonban az összes lvl17-es csontvázat magamra húztam és simán bírtam velük egyszerre. Páran jöttek oda "segíteni" leölni, nem győztem írni, hogy mennynek a picsába, ezek az én mobjaim és nem kell help. XD
Ezzel a builddel meg egy jó armorral tudom megcsinálni:
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HAoaaaaaeafaaacnuaa -
#2059 Van még esély rá hogy ma játszhatok??? -
SzabolcsSzu #2058 Mob-oknál is nagyon jo a lassitás...ezért is szoktam tulzásokba esni néha "jön egy hosszabb lag" azt vagy meguszom nagy mákkal vagy resu -
SzabolcsSzu #2057 Én ijat használok...pvp-ben harcosnak esélye sincsen -75% movement speed azt probáljon megütni -
blade001 #2056 tiszta tört szerver:D -
tibi1987 #2055 én nem tesztelek semmit örülök ha online tudok lenni -
#2054 Amúyg most tesztelgettem az íjat kataria helyett/mellett. Kurva gyors és baromi nagy a lőtávja. Viszont szart sem sebez... :D
Azé kipróbálok egy bénítós íjat (összpakkantom seperc alatt), meg valami lassítós skillt (pl. chain reaction), hogy vajh meg tudok-e ölni erősebb mob-ot sima attack-okkal azután vagy sem, míg odaérne hozzám. Mer ha meg, akkor ez ideális farmoláshoz, mert csak a nyílvessző fogy... (ami katariához nem is kell)... -
#2053 Jaja, éjjel meg AR ostrom, szal. ma már nem lesz ebből játék. Nem baj, krájziszolok inkább... -
tibi1987 #2052 bevédték a várat?