Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként lagg tekintetében sokkal jobb volt, mint az elsõ siege, amin anno én voltam. és msot textura hibám se volt, csak egyszer beestem a lépcsõ alá.
jaj hát az avitatkozás nagyon gyerekes volt. azt hittem tisztában vannak vele, hogy csak egyvalakié lehet avár😄
de nem értem, 5 nap, mi is az allyban leszünk, mindhárom várat bezsebelhetjük allynknak 😄
képek: picasaweb.google.com/educika
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legtöbbször 2-3 nálam jóval magasabb szintû gyepált, de nehezen bírtak velem. 😄 Meg ott voltam a kapunál, mikor lenyomtuk a másik fél vezérét, én szorgosan vágtam szecskába 😄
Készültek csoportképek a trónnál, hátha kapok belõlük... (Fayme is ott volt egy ideig mint tudósító) 😄DD
Lekjobb mikor a Rebirth és az Inifinity vitatkozott/marakodott a koncon. majdnem elbuktuk a várat így. De végülis a fifti-fifti adóbevétel-elosztás maradt! (a mi politikusaink is jól nyomják 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- 1.8 Mega
- 800*184.4 pixelre van most belõve.
A böngészõ alapból széthúzza, de beállítva hasonlóan nézne ki, mint az ebben a topicban lévõ banner.
Természetesen lehet rövidebb is és így akár 1 Mega alá is le lehet vinni. Bár ha a böngészõbõl nem törlitek minden kilépéskor az elõzményeket, akkor nem kell mindig letölteni.
Vélemény, levélbomba jöhet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nagyon sok item van, kb Cabalba találkoztam iylen item droppal. Sok és látványosak a skillek varázslatok. A kasztoks záma kevés, de szeirntem a skillek biztos kárpótolnak. A pvp izgis tud lenni, de az igazi nagy csatákhoz azért 46+ nem árt. Szerintem 46+ két hét kockulás.
Ha duelre gondolsz, oylan nincs, de bárhol bárkit le lehet ütni, se xp vesztés sincs se semmi más (ha egyszinten vagytok).
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
egyébknt meg a magyar oldalon (itt fent linkben), le vannak irva iylen alap dolgok, amiket néha kérdeztek.
Amúgy ha valaki véletlenül nem kapcsolja ki amikor kilép akkor szépen lepörög a számláló vagy akkor is off-ol ha egyszerûen kilépek? Mert pl elég rosszul érintene ha be van kapcsolva, írtok mint vadállat és egyszercsak bekakil a szerver,és kész.Utána fél napig nem lehet csatlakozni...az item számlálója meg számol vissza.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mondjuk amikor valaki több milláért árul egy viszonylag gagyi cuccot, akkor lehet tudni, hogy nem volt több helye az inventory-ban és gyorsan fedobta az AH-ba. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de úgyszámolom 32500 :SSS az nekem drága, és még nem tok fizetni :S
practitioner of the forbidden arts of death
BF:2-3-4(oORedstarOo)
De regen nezegettem mar a szmájlikat de ez a kedvencem ez orok 😊))))
más:
small broken (madárfejü majmok)-nál van küldetésem, valami húst kell belõlük kiszedni, de egyáltalán nem esik belõlük semmi quest itemszerü. bug? 😞
practitioner of the forbidden arts of death
Tegnap is csinaltam egy all stat 5 os ringet 590k ba el is vittek 😛
Érdemes gyujtogetni mert az en szintemen mar nem esik ez a mati sajnos :S
illetve a destruction stone is elege ritka mati es sokat er
Kaptam vmi dust-ot és gold nugget-ot,meg vmi elementalist hammer-t ezek mire jók?
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild