4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2251 /off /tökjóóó:) bár én meg pesten vagyok inkább ^^ /off/ -
De igen ;) Bár én már elég régóta Szombathelyen élek az öcsém és a szüleim maradtak Körmenden ;)
-
tibi1987 #2249 hát én nem kaptam emailt:)
-
warbar #2248 én megpróbáltam de nem ment amit akartam leírtam az emailedre :) -
tibi1987 #2247 Warbar én tudok pmet külcseni bárkinek más is tud nekem csak te nem?:D -
warbar #2246 A Brumhart szerveren megpróbáljuk egy guildbe gyüjteni a magyarokat.
Nemrég kezdtünk a logo is ki lett farmolva szeretnénk ha minél többen csatlakoznátok.A klán neve HUN a leader Zulu.Tudjuk sok kis magyar klán van minimális létszámmal,de ha megértettétek a gamet tudjátok igy külön elszórva semmit nem lehet csinálni.Együtt viszont le tudnánk tenni valamit az asztalra.Olyanokat várunk akik komolyan gondolják,inaktiv tagok kíméljenek. Sok sikert a játékhoz -
warbar #2245 Emti nemtok az oldalatokon neked levelet küldeni valamit csináljatok plz köszi -
TuxiBuxi #2244 És ezt nem Bunkóságból meg roszindultaból mondom meg hogy megpróbáljam lejáratni a Guild od csak szólok nehogy Végül a te Hátadba kerüljön a Kés... Amúgy Hajrá OrkSereg !!! :) -
TuxiBuxi #2243 Én nekem volt egy Orc Om azon a Szerón találkoztam is Két taggal is de akkora parasztok voltak velem hogy amikor a haverom mondta hogy menjek át másik szeróra inkább válaltam azt hogy Újrakezdem... Sztem Néz Körül kiket veszel fel .... -
kyle007 #2242 Nekem van Guild-om az Evengarda szerveren de még sehol se van aki akar az jöhet a Guild neve "orksereg". -
kyle007 #2241 Hy all. -
#2240 csaknem teis?:D -
TuxiBuxi #2239 Csinláj te egy Guild Ot :) -
SzabolcsSzu #2238 Ja meg lehetöleg magyar klán legyen..;) -
SzabolcsSzu #2237 Az uj szerveren nicsen valami iszonyat aktiv 40+vagy 50+ lvl-es guild?
Kezdem unni hogy közös forumon kell mindig kuncsorognom egy rohadt party-ért -
SzabolcsSzu #2236 Ja ja ...ritka drop box-bol :) -
warbar #2235 Köszi a helpet megvan a megolsdás sde nem kell semmilyen questet felvenni -
warbar #2234 Lehet bugos a pardoner mert a srácnak nem ad questet más lehetőség esetleg? -
#2233 off
Jéééé, egy körmendi .....
Szessz földi!
on -
#2232 Na vééégre:))) questek, új mount, szép az élet^^
-
tibi1987 #2231 sorci build na abban jó vagyok:)
a honlapra leirtam egy jó kis buildet de viszont legföképp egy buffot ajánlok és ez a testament combatnál Flame core Magic Bolt whirlwind majd bejön az elsö aoe( 28) onnantól testament és aoe egy jó páncéllal vegyitve passiveból intellect buffból staff power késöbb már 2-3 aoeval lazán 4 óra lehet kinn(!) egy szint
igazából nem szégyen ha 4 szintel alattad levöt ölsz az a lényeg minnél többet birj egyszerre -
#2230 ha rouge lett, akkor az nem esik le magától. keressen meg egy ugynevezett pardonner npc-t az egyik városban. az majd ad neki egy küldit. és nagyon nehezen leszedheti magáról. -
warbar #2229 Egy kérdésem lenne havernak sikerült kifarmolnia a fehér koponyát :)
kérdés az lenne mivel egy hete letelt mellöle az idő miért nem esik le a skull? bug vagy mi lehet a baj segítsetek plz -
#2228 Az is van a honlapon és kérdezhetsz is. -
#2227 1x resetelhetsz, az ingyen van és minden skill-ed reseteli. Utána már csak return orb-bal lehet skill-enként eggyel. Az meg chantra item és csak chantra shop-ban vehető, avagy cc árus playerektől, ha találsz. Ha további kérdéseid vannak, a honlapon a chantra shop-nál keresd a választ... -
Luminitre #2226 Meg hogy Orc Sorci vagyok. Ehhez nem tudok valami faja kis skill összeállítást? -
Luminitre #2225 A kérdésem az lenne hogy: Skill -t hogy lehet visszafejleszteni? :D a választ előre is köszi! -
TuxiBuxi #2224 Ú Isten vagy Örök Hálám neked Még szerncse hogy az Intet toltam eddig csak!! :) Nem is tom mit mondjak :) Talán aztz hogy Thx :) -
#2223 nemtom, kit akarsz?:D -
#2222 na ebben legalább profi vagyok:)
ez egy 72es build :D elsőként az aoe-kra specializálódj ( poison vapor, lightning strike, elemental storm)fejlődés miatt, soul barriert és defense mastert, frost armort ajánlom legelsőként kimaxolni, petekkel annyira ne folgalkozz, ugyis le kell majd adni őket. passivban még intet is felvihetet magasabbra az elején.
snow hazard meg pvp-ben jo, stunnol. -
tibi1987 #2221 hgoy lehet bannolni bejelented gmnek?
-
TuxiBuxi #2220 És nekem Egy Moon Elf Várzslóhoz egy Jó Kis Zúzós Skill eket hogy mit érdemes használni ?:) -
#2219 tipp
de valaki profibb összerakhat valamit, nem értek a berzikhez:D -
SchweepeS #2218 összetudna nekem valaki allitani egy skill listet orc berserkenek 1 kezes fegyoval? elöre is thx. -
#2217 hát még szerintem sokára :D kóreában december végére igérik. mire leforditják, meg még nemtudom miket dolgoznak vele. talán jövö tavasz. -
#2216 Mikor jön ki ez a kiegészítő, vagy egy patch-el lesz a játékban az új karakter? Már nagyon várom -
#2215 Ezüst nem akarsz lv sharezni velem kicsit? unom a banánt egyedül. -
#2214 Jól tetted :)))) -
#2213 Én már vagy 5 bottert banoltattam Gaiahon szerverről. -
#2212 irgum burgum