Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én megadtam és még egyszer sem jártak betörõk nálunk, nem hivogat CM ügynök. 😊
A regisztrációnál lehetõleg olyan adatokat adj meg, amik legalább valósnak látszanak, de mindenképpen valódi e-mailt, mert ugyi azon tartják veled a kapcsolatot.
Nem hinném, mert különben tudnád, hogy elõbb utóbb ráfázik, aki használja!
Biztos vagyok benne, hogy keyloggert rejt a program. No és persze nem csak simán csaló vagy, ha ilyet használsz, de tolvaj is. Hiszen a dupolt itemeket eladva, a vevõketmegkárosítod nem kicsit. Büszke lehetsz magadra! 😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Azt szeretném kérdezni hogy az a fizetõs cucc a CC...
(nem tudom mit jelent)
az mennyiben,ad elõnyt a játékosoknak,akik megveszik?
És ha én nem veszek fizetõs cuccot,ugyan ugy boldogulok mint mások,pvp-be ellenem nem lessz elõnye azoknak akik fizetnek dolgokér?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Ha meg itt lesz végre, fogod látni, hogy miket újítottak.
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
Jó ez. Viszont egy normális, nem 2 éves buildet megköszönnék!
archer vagyok, elsõsorban pve-re kellene, gugliztam, de nem sok sikerrel =/
Ja és egy klán is jól jönne, uncsi egyedül 😊 Evengarda szerver...
mondjuk Ah alap, hogy nézem az árakat, de befektetni nem tudok még 😄
Nemrég kezdtem egy új karaktert és nem sokat szórakoztam
félreértések elkerülése végett másik szeron mint ahol a fõ karakterem van szóval nem volt anyagi támogatása.
teljesen 0-rol ment midnen és most 23 as szintû szóval nem egy hatalmas karakter de mindig szétnéztem AH-ban és fillérekért tudtam venni magamanak jó cuccokat. És nagyon sokat számított hogy rare cuccokban voltam mert amikor hullotak mellõlem az emberek én még akkor is talpon voltam😊
sõt most már meg tudtam azt is tenni hogy unique fegyót használok ami fel is van kövezve, és mégis van egy pár misi a bankban.
természetesen ehez kellet mázli is hogy találtam 2 egész jó unique cuccot amit egy pár milióért el tudtam adni. De ha az nem is lett volna akkor is tud az ember pénzt szerezni csak kicsit lassabb amig megynuzza kibelezi stb a dögöket.
Szóval én nem bántam meg hogy rare cuccokban szaladgálok és szerintem simán meg lehet oldani.
Meg kell nézni mi az ami olcsó és hogy megéri e megvenned.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
új playernek esélye sincs mégcsak egy rare itemre se ah elnézem 😄
na ennyi
Feszülés lesz megint, bejövõs😊 csak egy dolog zavar, ha valaki távol van tõlem, mondjuk úgy 30 méter, akkor miért nem látom? optionst nézegettem, maxom minden
még 1 óra és install.
Van valami egyéb forum, ahol esetleg az a "jó sok" magyar playa fellelhetõ?😊
Gaiahonon a CC ára veri a 200M-et már, vagyis igen csak sok goldot kell összeszedni, ha ingame akarsz megvenni CC itemet.
Régen játszottam, de most ujra szeretném kezdeni, ezért lenne pár gyors kérdésem;
kb. mennyi magyar jatszik vele?
laggos? (régen az volt)
Ha egy arva forintot sem adok ki érte, mennyire boldogulok? ingame be lehet szerezni a fizetõs cuccokat?
melyik szervert ajánljátok?
hirtelen ennyi, elõre is köszi
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls