4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2291 Sziasztok!
Hupsza bocsi félre értettem akkor. -
blade001 #2290 nemcsak neked:D
-
#2289 meghalt a játék? vagy csak nekem. -
tibi1987 #2288 de én azokat mondtam akikröl tudom hogy magyar guild:) -
#2287 Sziasztok!
tibi a HUNokII már nem unio tag.vlmi miatt kiléptek.És jelenleg az Ebonheartal vagyunk unioba -
tibi1987 #2286 GyalogGalopp KisGalopp és HUNokII a 3 guild -
sermonizer #2285 héj
a magyarok a Gaiahorn-on is megpróbálnak klikkesedni..mostmár három guild van egymással unioban( és mind a három magyar) a Gallopok és valami szívecske nevű guild, most nem jut eszembe a nevük:-DDD
Az aktív magyarok igy már vagy 2000-en vannak egy kupacban, ami persze nem igaz....:-DDD
De jó sokan vagyunk...
Ha szeretnél csatlakozni ehez a közösüléshez kered Nyakoncsaplakot. Mondjuk hiába, mert ő nem guildvezér, uccse tud felvenni....:-PPP -
Duskorc #2284 Nem kell elkeseredni Vermathis van sok magyar a serveren csak szétszórva. Vedd fel a kapcsoaltot a HUN- ok klánnal. DE ha komolyan gondolod a játékot irjál Warbaronak vagy Duskorcnak mert esélyes hogy magpróbáljuk összefogni az aktív magyarokat egy nagy klánba a Brunharton. -
Vermathis #2283 Kár:/ mert Burmharton vagyok most aztán szerettem volna kicsit magyarlakta szerverre menni mivel látom itt az emberek többsége Gaiahon van Burmhart meg tele van némettel:P -
hokibot #2282 Jó lenne már tudni mikor lesz dupla xp... -
#2281 Vermathis szerintem nem lehet.Sőt én eléggé biztos vok benne. -
Vermathis #2280 Császtok meg szeretném kérdezni, hogy van e kari transfer a játékba? Azaz egyik szerverről a másikra lehet e átvinni karit? -
kyle007 #2279 Bocs hogy tirátok gondoltam csak 1 elsőre ti tüntetek ilyennek mégegyszer bocs Luminite és D3monch1ld. -
#2278 Köszönöm. Engedd meg, hogy én is gratuláljak a 61.-hez, mama. -
#2277 ja és gratu a 60adik X-hez Ezüst :D öregszel :P -
#2276 neismond...nekem az absorbation stone meg a lightning scroll a kedvencem ami kiesik ládákból...:D -
SchweepeS #2275 My name is child ... Demonchild. Mivel látom h gyanu tárgya lettem ezért gondoltam irok. Hát az h én és Luminite bunkóztunk volna , parasztkodtunk volna valakivel azt kizártnak tartom, mivel nem szokásunk. amugy meg szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek sorcijuk vagy bersijük van a klánban :D:D:D -
tibi1987 #2274 ma vettem 10 ládát összértékben 700kér és 1 atk prayer 4 elemental lvl4 2 def prayer a többi poti:) -
#2273 Nekem meg silverből medium life poti... -
#2272 Legutóbb nekem vagy 21db extra-large poti esett ki Platinum ládából, na ezt de utálom. :D -
tibi1987 #2271 arany láda letter of pardon def prayer lvl2 atk prayer lvl2 absorption stone potik reinforcement poti nagyrészt ennyi
plat láda atk prayer lvl3 lvl4es elemental stone lvl3as def prayer stone és poti reinforcement poti -
Luminitre #2270 Evangarda helyett EVENGARDA :D -
Luminitre #2269 Mert a Evangarda szerón árult egy srác 5 arany kulcsot 500k -ba. Csak akkor legalább amit kidobnak a ládák annak az értéke érje el az 500k -t :) -
Luminitre #2268 Értem. -
#2267 Silverbe néha van 2 RF poti -
TuxiBuxi #2266 Mit Mondtam Már csak azt jegyeztem meg hogy Orksereg és nem fogtam rád. Amúgy meg szimpla Prasztkodás volt . És Már mondtam hogy nem számít csak megjegyeztem. -
harvy101 #2265 passz
én eddig 1 aranyt és platinat nyitottam
az aranyba volt 5 rei poti
a platinaba meg 56 large healing potion vagy mi (ami 50% ot gyogyit azonnal) késobb eladtam 600ezerert :D
silverbol eddig 10 et és abba is a legjobb 4 lighting scroll volt szoval semmi értelme -
Luminitre #2264 Az arany és a platinum ládák mit dobnak? -
tibi1987 #2263 majd én is elolvasom csak most tanulgatok:) de akkor ez már fél siker:) -
#2262 hihi, készült egy interjú a community managerekkel (Mr.Ktat, Ulric,Satine), és ezt irják : ...(such as the next expansion "Episode 3" which has just moved into development for our version)... :)))
ez jót jelent:P -
Luminitre #2261 Itt vagyunk ám fórumon is :D csak álnéven mert mikor még ezt regeltem kb 2 -3 éve belekerült a nevembe egy r betű/luminitRe xD/ . Demonchild is itt van csak álnéven a kilétét fedje homály egyenlőre. Nem tudom miről beszélsz Tuxi ha mi voltunk.... Kifejthetnéd bővebben a "BUNKÓ" témát. Semmi PK és KS is csak néha ha unatkozom de manapság nem szoktam. Meg KS is csak akkor van ha már 1 órája egy helyen farmolok és valaki odajön és nem hagy rendesen játszani, akkor bizony csak is a KS. Tehát tuxi kérlek fejtsd ki a bunkóság témát! Mit vétettünk? Másik téma: KÖSZÖNÖM az eddigi segítségeket! -
kyle007 #2260 Akk. sztem D3monch1ld és Luminite volt az. -
TuxiBuxi #2259 De az volt csak Félre Írtam :) -
kyle007 #2258 Kössz am. a berserk is segítség mert ide minden orc jöhet ha magyar; A magican nem Sorci volt? -
TuxiBuxi #2257 Hát a kari Még megvan de nem nagyon használom de gondolom mivel Orksereg vagytok Így nem segít az hogy az egyik Magician a Másik meg Berseker Orc volt... Sajnos Nem szoktam Neveket megjegyezni .De ha valami Beugrik Azonnal Leírom . (amúgy sztem ez egy egyedi eset volt és gondolom csak két marha volt akik nem inkébb a fejlődésre Koncentráltak . )És Innen egy Másik szeróról Sok szerencsét Kívánok az Orkseregnek ! :) -
kyle007 #2256 Warbar én szivesen mennék a klánba de már kezdtem 1 karit az Evengarda szerón. -
kyle007 #2255 Bocs TuxiBuxi de csak most olvastam el a forumot megint, ki volt az a két srác? [jó lenne ha tudnál segíteni, am. majd leüvöltöm a fejüket az ijenért, ja és ha még mindig megvan az a kari nyugodtan gyere ebbe a klánba szivesen várunk(legalábbis a normálisabbak)] -
#2254 Szinesen csak Shoutba lehet irni pl igy: /s <:GGFF8833> ide a szöveg |vagy: <:HHFF> ide szöveg, de próbálkozz több kód is van -
#2253 valami kódok vannak rá, nemtudom pontosan, nézd meg offical forumon. -
Luminitre #2252 Hogy lehet szinesen írni a játékban? Mert ezektől a floodos gold sellerektől nem birok semmit írni. Ugyanolyan szinnel nem fogja senki észrevenni hogy mit írok :S