4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
zsunyik #2371 Sziasztok!
Miért nem fogadja el az archlord.extra.hu oldal a felhasználó nevem?Egyszerűen nem tudok belépni.Azt írja,hogy ilyen felhasznáó név nics az adatbázisban. -
SzabolcsSzu #2370 A +11 nem nehéz up...;)
a +12 -t meg nem ajánlom....6 vagy 7x nulláztam le...:( azt hol van még a 14.!!
Uni itemet viszonylag hamar felnyomtam "ruha" +11-re a rare itemet meg kb 200refpotival meg minden 9. up fortuna m-et használva azt mondtam a +10 böven elég lesz:(
Az csak nekem tünt fel ,hogy a rare itemet sokkal nehezebb upigélni??
Tegnap meg volt az 58.szint is
Asylum-ban hol is vannak boss-ok???
Tegnap akkora lag volt hogy 15min alatt 3x haltam...igy lenéztem dungeonba....de csak sárga nevü egyedeket láttam "az pedig nem arany mint az elit item" valaki segithetne...
Szal azt mondod jobb az attak kö mint az element? "nem Pvp-re gondolok" -
#2369 sehol. asylum a legnagyobb dungeon. -
Duskorc #2368 lvl 60 felett aslyumon kívül milyen dugeonokban lehet még farmolni ?
-
#2367 már lezsiroztam hogy behozhassam tanszékre, csak saját jelszóval le kell védetni majd, ne turkáljanak benne :) -
#2366 tökjó Ezüst, majd kapsz magad mögé egy Fayme- utánfutót...lehet huzni :P -
#2365 Azé nem most lesz az, de igyexem. :D -
#2364 köszönet :) -
#2363 aldb.info - lásd fönt. -
#2362 Nem tudtok véletlen egy mobkeresőt? -
#2361 Én csak egy lvl63-as 5 slotos unique staffot fogok tele pakolni attack prayer lvl3-as kővel, már felplusszoltam +10-re tovább nem mertem vinni. Így lesz 187-es alap sebzése... Jó lesz ez dupla XP eventre, úgy is reményeim szerint, gyorsan kinövöm. :DDD Aztán valami durvásabbat lvl71-en. -
SzabolcsSzu #2360 Kérdés....két féle boss-t láttam eddig .van aminek olyan pirosas neve van meg van ami aranyban tündököl..
Most akkor melyik is dropol elitet..?
Nem mint ha valaha is lehetne nekem olyan...jo nekem az unique is csak droppolnák már :( -
SzabolcsSzu #2359 Elörébb került ma a restart?
Nem igazán akar beengedni a játékba :( -
SzabolcsSzu #2358 Már alig várom a 63. szintet...összeraktam egy szintén zenész fegyvert ;) 8stat inf...stb -
SzabolcsSzu #2357 Igen ezt tanusithatom én is...
Ember/archer....1hit-el lenyomok egy elementalistát max 2 ..
Lehet mindig szerencsém van velük..PP
Az ork sorci visz nagyon erösnek tünik nekem..."szoktam nézegetni hogy harcolnak"
Fegyverem lvl 47 unique :8stat (inferno) +11 alap:6 element all 4% acc +3attak "a legjobb fegyo AH-ban
-
#2356 Oksa, akkó megpróbálok összepakkantani egy kisebb gépet neked. Vettem ezt-azt úgyis a cégtől. -
#2355 a koliban wifi van, de nemtudom azon futna-e, esetleg tanszékre tudnám becipelni, és saját jelszóval elvédetni, akkor onnan menne.
év végén ugzis visszaadnám a gépet:) -
#2354 Figyu, tudnál netezni és koliból nyomni a gémet, ha lenne oda is géped? Mert moncsit azt tudok adni hozzá (neked akár ajándékba) és szvsz. gépet is össze tudunk neked pakkantani szintén ajándékba, max. egy-két apróságot kell bele venni/tenni, azt megoldjuk. (még meg kell néznem, mi az amin egyáltalán elfut ez még) -
#2353 Vannak új hírek, van új szavazás, úgyhogy tessék szépen menni és szavazódnie! -
#2352 igen shakan egy aranyos kis boss...nekem is egy 35ös player ölte le.
van sok magasszintű magyar, valakire pm-ezz ingéjm... -
#2351 pvp-ben én mage-t ajánlok. magas szinten szerintem verhetetlen. persze ha béna, akkor egy elementalist is simán lenyomja :D
szóval, bármelyik karival lehet jol pvp-zni. kis szinten az elementalistok erősnek számitanak, de oylan 30 után már majdnem mindneki meg tudja őket ölni.
sorcerer is nagyon brutális.
a skilleke emg azért nézd meg. mage-nek sokkal több varázslata van, sorcinak meg egy csomo debuffja stb. szal nem uaz, meg a statjaik is mások. -
#2350 Üdv! Ma kezdtük a játékot pár haverral.
Szeretem a varázslókat az MMORPG-kben. Ebből kifolyólag kipróbálás szinten indítottam mind3 variból 1-et. Az abaj, hogy a Mage és Sorcerer olyan egyformának tűnik. Az Elementalistnek pedig a summonjai végett teljesen más varis játékstílusa van (ami persze nem baj).
Olvasgattam a fórumot meg az Új Magyar Archlord Oldalt, és teljesen az jött le a hosszászólásaitokból, hogy egyik vari sem jó egy pvp játékban a pvp-re :(
Nem mintha szét akarnám PK-zni a fejem, a grindelést is szeretem egy bizonyos határig, de nem szeretnék olyan karival "szenvedni", melynek esélye sem lesz magasabb szinten.
Kérdem én a 3 vari közül melyik a legerősebb illetve a legellenállóbb?
Thx a választ! -
#2349 hi
ha behozod az inventory-dat (I bűllentyű) akkor a jobb alsó sarokban lesz egy SELL gomb, arra katt és az új ablakba kell áthúzni az árverésre szánt cuccot :) megadod az árát és kész is :) -
warbar #2348 segitség.. -
Exiliana #2347 vagy mi a leghatékonyabb pénzszerzési módszer?
-
Exiliana #2346 nem tudjátok, hogy hogy lehet az item tradernél árulni cuccokat? -
warbar #2345 lesznek olyan bossok akiket csak magasabb szinten fogsz tudni lenyomni -
fadi #2344 Moonelf kezdőn utolsó quest, hogy meg kell ölni egy 9-es gnollt, vmi Shakhant... A gond csak ott kezdődik, hogy alapjáraton 80-at üt a fiú, +40-45 earth damage, szóval isteni szerencsével is csak két ütésig tart ki egy 10-es szintű ember. Ha megölnénk lenne egy csomó folytatása, szal ez vmi bug, vagy van vmi trükk rá? -
#2343 Megvan Traqua vára. Hmmmm. Infinity rulz! -
TuxiBuxi #2342 a WASD irányítást felejtsd el .... -
fadi #2341 WASD irányítás nektek is laggol? És az normális, vagy meg fogják javítani? -
#2340 Asylumban Fate, meg egy másik Ignatus, szokott dobni sok unique-t meg néha elitet, de nem mindig van jó statja az elitnek.... Azokat a bossokat leölni se egyszerű, meg nem is olcsó. :D -
#2339 elit cuccot csak bossok dobnak. és főképpen dungeonba. a klánraktárban nekünk van jónéhány... -
TuxiBuxi #2338 Ennek anyi az esélye hogy Elit Cuccot találj minthogy 30 perc alatt átúszod a Földközi Tegert hosszába XD. -
hokibot #2337 Megerősítelek abban hogy elit cucot soha sem fogsz találni....ha mégis akkor nagy mákod van. -
warbar #2336 Erősitsetek meg én úgy tudom elite cuccokat csak dungeonokban dobnak?
-
hokibot #2335 Meglesz...bár ha behal a szerver akkor nehezen :D -
#2334 a várva várt DUPLA XP HÉTVÉGE :))))
tessék nyomulni!
(HELYETTEM IS:::) -
#2333 Ep 3Orc Sorcerer: http://www.youtube.com/watch?v=DrH0oQ8fvbE -
#2332 hát az. elvileg mindent lyukasztania kéne ráadásul randomra. rakhat bele 1-től 3 slotig bármennyit vagy még többet. láttam róla videót kóreai szerveren.