Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fayme
ezt irta Ulric:
OK Guys an update on this, They do both work, but the effects may seem different to what people expect, here’s the info from NHN on why people may be seeing the effects they are,

Lucky charm

Ok, 2 issues here, one does it effect drops rates at all, and two, in parties it seems to not work at all,

1) as some people have stated, when used outside of a party the Lucky Charm does work however where it states + 50%, this applies to the chance of each drop, for example If the normal item drop rate for Item A is 50%, then lucky charm works in this way,

since lucky charm increase the drop rate by 50%,

50% + (50% increase of 50%) = 75%

So if the normal drop rate value is small, it's increase will be also small value as below

5% + (50% increase of 5%) = 7.5%

2) the group effect has also been explained by NHN as below

Party called ABC

A-50lv (grinding at 52lv monster w/o lucky manual)

B-48lv (grinding at 49lv monster w/o lucky manual)

C-47lv (grinding at 46lv monster with lucky manual)

When the party is made, the highest level player of party will be considered to calculate the it's drop rate.

So for the party ABC, level 50 will be considered to calculate the drop rate for all party members.

Since level 50 will be considered for member B and C as well as A, member B and C will have relatively low drop rate since they are grinding at level 49 and 46 monsters which is lower than level 50.

Especially for member C, who is killing 46lv monsters will take a lot of disadvantage since there are big level cap(4 level)

so we can tell that lucky charm cannot be that effective there.

This is likely to explain why some people did see a benefit in groups, as they were probably killing a suitable level monster based on the above information

For the fortune manual, this works in a similar way to lucky charms, as in the 5 increase is an increase of the actual success rate, not an addition i.e. its x% increase of the initial percentage, not a x% add on success chance, following feedback, we have asked that the bonus % value be doubled.

képek: picasaweb.google.com/educika

Nenrandil
ööö... Holdvadász...és nem Holvadász sry...

\"A book is a book\" Clive Barker

Nenrandil
Holvadász, gyere a Gyaloggalopba... Keresd ZSOLT-ot ( /w Zsolt) vagy pedig a klánok közöt keresd meg a GYG-ot és lépj be...

Nenrandil
Alapból le volt írva a múlt havi 2×XP után hogy a nagy sikerre való tekintettel köv hónapban is lesz egy hétvégén...Mivel ebben a hónapban már csak ez az egy hétvége van így hát... De eventek között lehet, hogy nem volt télleg megemlítve akkor meg a múlt hónapban nem mondtak igazat...

Fayme
másrészt én meg pont ugy vagyok vele, hogy sehol más játékban nem tapasztaltam ennyi változatosságot fegyverekben ruhákban.
más játékokban ot vannak fix szintek, mikor felvehetsz seteket, de azok midnen esetben ugyanzok, max a +olás számit némi eltérést. itt meg ahány ruha annyi zöld stat, plusz normal, rare, uniq, elitbõl is lehet válogatni.
szerencse kell egy jó uniq drophoz, ennnyi 😊
én még sosem panszkodtam.😊

Fayme
igen, de itt mivel %os alapúak a skillek. én eddig mindig kifogtam egy két nagyon jó fegyvert.
elite cuccot meg ne várj sima mobokból. azokat csak dungeon bossok dobálják.
a lucky charm, meg fõképp party nélkül mûködik.
de ulric irt egy kis leirást hivatalos forumon errõl.
dupla xp-t meg gm-ek igérték be, tény, hogy semmit sem irtak arról, hogy be is tartják ezt.

nogre
Egyébként ki mondta ezt a dupla xp-s dolgot? mert én a hivatalos oldalon semmi ilyesmirõl nem olvastam. De azért nagyon jó lenne =)

..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..

nincs dupla xp

Archlord:archlord.extra.hu Fő admin Emti Gaiahon 6x Olympus member

Én sem tapasztaltam még a Lucky charm jotékony hatását....olyan a drop mint azelõtt (ettõl független vettem egy 14 naposat---hát ha alapon)
Ja ja ...többek között erre is gondoltam mikor felvetettem a dolgot.
De 10+ szit különbség +2soket azt 30pont sebzés + ez elég durva...
Meg a patch-ot követöen változhatott a drop is.."potion" 42. szintig nem vettem 1db potiont sem pedig amennyi mob-ot láttam azt huztam magamra...tegnap meg muszály volt vennem vagy 1k-nyit...érdekes <#rinya><#rinya><#rinya>
Remélem dupla xp miatt áll a szeró, és 7végén lesz dupla xp.
Amúgy a fegyók is hagynak némi kivetni valót maguk után...erre csak azt tudom mondani nézd meg a Diablo2 Exp fegyvereit...egyszerûen zseniálisan megoldották..nemhogy lehetõséged van jó tárgyakat találni,de eszméletlen mennyiségû és ugyan olyan de eltérõ tulajdonságú cumót lehet találni, persze a karakterszinthez igazodva egyre brutkóbb/jobb tárgyakat...Archlordba jó tárgyat "találni" hát..., és tényleg tulajdonságokban nemigen különböznek ( nézd meg diot ott nincs 2 egyforma fegyó..fél oldalt betöltõ tulajdoságai vannak stb)...eddigi pályafutásom alatt talán 1-2 saját kasztomba való unique tárgyat találtam...röhejes...elit cuccokról ne is beszéljek.Ebbõl a szempontból Lucky Carm se ér nagyon semmit... Az aukciós házba lehet venni cuccokat persze de nevetségesen magas áron...
Valaki tudja ez az uj leállás meddig fog tartani imételten?
Mint emlitettem két különbözö szintü fegyverrõl van szo....csak a megasabb szintünek lényegesen jobbnak kéne lennie..."Mert ugye a szörnyek is erõsõdnek nem is keveset"
Fayme
nemtok fellépni se XD
felmásoltam a felpatchelt verziot, vajon igy futni fog? 😄

Fayme
hát Ezüst, én nem kveszteltem már 40 óta... mivel moonelfeknek nincs 61ig semmi XD

Keresek magyar guildet Gaiahon szerveren, karim: 12es moonelf ranger,neve: Holdvadasz<#smile>

Hát itt dupla xp-nek nyoma sincs...pedig rákészültem rendesen hogy 7végén játszok vele, nem tudom ki volt az az okoska aki elterjesztette ezt...Bár a chantrás dolog után a készítõk részérõl épp egy dupla xp-s hétvége lett volna a korrekt...dehát ha ennyire pö**ök akkor...
Veresfog: egy nagyon jo kis sivatagi utazast tudok ajánlani neked xD

Toldimiklos lvl 36 knight alias Reaver :))

Sziasztok!
Tullanbol-Zylok-ba vagy forditva hogy tudok eljutni?
Csak vásárolt pass-vagy van teleport.
/Zylok-bol nem lehet a KOntinens belseje felé teleportálni xd/
A hágok meg délen le vannak zárva 😞
Köszi Ezüst😊

Magyarul akkor ha már most nincs így péntek 10:10 magasságába akkor nem is lesz?Mert akkor már télleg nemigaz mi megy itt...😄
Ezustvihar
- Valahogy sejtettem, hogy nem lesz 2xp. Sehol nem volt kiírva, csak másoktól/tõletek hallottam...

- William90, az invertoryd jobb alsó sarkában Sell gomb.

- Fayme, már mûködnek a chantra itemek, passport nem ment, de behúztam az alsó bárba, és jobb kilkkel sikerült teleportálnom. (Amúgy csak 1 lucky, 1 awakening meg 5giant potim veszett oda.)

- Én már nagyon rég qesteltem... legutóbb lvl49-50 környékén talán. <#vigyor3>

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Hello!

Szeretném megkérdezni h auction house-ba mikor rakhatok be tárgyakat, v h lehet betenni oda? Köszi.😊

Hát ha ti mndjátok...amúgy dupla xp mikortól van? mert hogy most nincs az tuti...Vettem chantrából amuletet ez legaláb nem tûnik el...
Sir Quno Jedi
Nekem mondjuk MÉGTÖBB küldi kéne, még nehezebbek és több exp-esek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Így van, ebben a gámában egész változatosak a küldik, egész sok van belõlük és fõleg a nyúzás és hasonló skill-ekkel egész megturbózták õket. Mármint MMORPG-hez képest. Ez nem egy Oblivion, vagy Two Worlds stb.... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fayme
nemtudom mi bajod a küldikkel 😄 én kifejezetten tudtam örülni, amikor csak gombát kellett venni, és kaptam érte 100k xp-t, és morcos voltam, amikor egy bazinagy bosst kellett leölnöm.
rengeteg mmo-val játszottam már, a küldik mindenhol ilyenek. sõt. sro_ban amikor már harmadszorra küldd el, hogy ölj meg 1000 virágot...na az durva volt.
vagy wow-ban, hogy menj el a világ végére, onnan oda, amonnan meg amoda...fél napos küldik, és ott még teleportálgatni sem lehet, amig fel nem fedezted a területet 😄

Fayme
ja Ezüst én is igy vagyok vele 😄 amit használnék nincs, ergó nemtom mi lesz.

Fayme
ctrl és duplaklikk a nevére. akkor menni fog.

Vajon mikor lep ervenybe a 2* xp?

Nembirom ugysem megtamadni :S

Ezustvihar
Nekem ilyen miatt van már 4 villain pontom. <#violent>

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Ezustvihar
Kimentek a mezõre és valaki vállalja a koponyát...

Guild társal, hogy tudok pvp-zni?

Ezustvihar
Én két napja már csak pvp-zgetni megyek be a szerverre, fejlõdni nem is érdems csak három dolgot használok hozzá: Giant life potit, LensStonet, meg Awakening talizmánt... Egyik sincs hiába van cc-m...

Na semmi változás valaki tudja hogy az elbukott amulettekl mi lesz? mert pl most bekapcsoltam a Lucky Charmot és vele együtt eltünt az amulettem is így laza 500cc tünt el.
Nálam még most is xar...belépett a szerverekhez és a szeró mellett nem láttam a kis jelet hogy ott lenne a karim.Nem csodálkoznék ha a hozzáértõ informatikus urak elcseszték volna a karimat is XD
NA NEKEM MEGY A SERO ELJUTOTTAM A KARAKTER VÁLASZTÁSIG DE OTT MEGINT MEGÁLLT<#eplus2>
Sugam
cannot acces the login server.

pedig aludtam is rá 1et :p1kor lefeküdtem és még mindig szar.
hamar hazaérek órák elmaradtak valahogy mindig ezvan 😄.....

Én már csak arra leszek kiváncsi hogy a dupla xp-s napokon hányszor fog meghalni a szeró...remélem se amuletett nem ehet majd használni, lagg is lesz amitõl a falra tudok mászni...ilyankor a kari egyszerûen "túlszalad" az ellenségen perze közbe vagy másik 3-4-et magávalhúz, következõ pillanatban meg visszaugrik a kari és 6-an csapnak egyszerre,aminek persze a vége halál...jókat szoktam ilyenkor nevetgélni majd egy anyázás után kilépek a csába.
Ami még nem tetszik azok a küldik...hát hogy mennyire egy lol questek vannak az már nemsemmi. Lvl 34-en olyat kapok hogy mennyek el a város másik végéban lévõ árúshoz és vegyek 5 db gombát...hát mondom ilyen nincs 😄 😄. A másik véglet meg amikor elküld valami 5634 km távolságra lévõ helyre...konkráétan a térkép másik szegletébe hát ez is elég lol.

Amúgy meg jó kis gamma (lenne) ez...csak a készítõket kéne gatyábarázni hogy egyszer akkor álljon a szerver 1 hétig akár de csináljanak 1 gigás javítást meg mitomén csak legyen végre minden ok...
na átváltott zöldre megyek megprobálom<#violent>
hévégén itt a dupla xp remélem szar lessz a sero<#wave>
a szerver statusz sárga akkor lassan indithatjuk a motrokat<#falbav>
<#nyes>

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Sir Quno Jedi
Tessék, az ember õszinte, aztán meg ezt kapja... 😄

<#duhos2>

Sir Quno Jedi
Nem gyerekek fülébe valók azon módozatok és tudjuk, hogy gyerkõcök is vannak közöttünk (olykor)... 😄

Na akkor várom ötleteid,mik lennének azok! 😊

Sir Quno Jedi
Én a helyedben el tudnám magam foglalni! 😄