4171
  • warbar
    kis klánoknak abszolute semmi értelme aki megismeri a játékot és tudja hogyan müködik,mi a lényeg az tudja hogy egy nagy klán tud csak érvényesülni.Én ettől a mi 6-an vagyunk barátok és hudejó itt nekünk hozzáállástól tépkedem a hajam és öregedek éveket.Az a baj mire4 ezek a kis klánok lvl 40 fölé kerülnek vagy megunják a gamet vagy addigra azaz ember adja fel aki egyesiteni akarja a magyarokat.Igen a leadernek sok a feladata de mindenre van megoldás és nemcsak a leader segithet a klánnak hanem a klántársak is egymásnak,nálunk igy müködik.Ez a hudemesszre kell menni dologról meg annyit hogy summon orb :)
  • savoo
    Vége, a dupla xpnek!:(
  • kampo30
    szerencsére a Galopp nem ilyen
  • Sir Quno Jedi
    Én mindig ugázom, hogy a kis klánoknak az égvilágon SEMMI értelme, de mindig lehurrognak, aztán pár hét múlva ők is valamék nagy nemzetközi klánban parádéznak. Én pl. klánfőnök sem lennék, mert úgy nem lehet fejlődni. Így is ezren nyúzzák az embert, hogy adj pénzt, meg segíts kövezni/upgrade-elni, meg nyírd ki nekem ezt/vagy azt a boss-t (lehetőleg a világ másik végén, olyat, amit még magadnak se öltél le), megtámadtak védj meg (ez is minimum másik kontinensen, valamék bánya alegméllyén), hogy van ez meg az, miért ilyen szar ez a játék, ezen, meg azon a szinten mit öljek és hol, hogy lehet partiba menni, mire jó a steel anvil, hova menjek ostromra, mér támadtak meg a 80+osak, mikor beanyáztam nekik, add ide a fegyódat, páncélodat, ékszereidet, régieket, de jó az is ami rajtad van, persze ajándékba, CSAKIS :D, vegyél be a klánodba (mintha enyém volna az Infinity), beragdtam idézz meg... STB.-STB.!!!! :DDD

Ezt nem lehet sokáig bírni.
  • kampo30
    nyakas csak a te kedvedért nem fogom vinni a galopp leaderét jó jön új tag el bírálom,vmi van jök de az úgy néz ki jó ideig 1 %-ot sem fog fejlődni sde ezt asszem nem itt kéne írni de tök 8
  • Sir Quno Jedi
    Elég az. Mivel a lovagomnak, ha fent van a def buffja, annak bizony NEM megy fel a defes kaja, pedig mindig vittem magammal 2-3 félét is (+5 +7 mindig). Szal. sokat nem ér. Persze lehet, hogy a ranger-emnek hatna (bár az is olyan mint az archer...)?!
  • Fayme
    tévedés: mrt pl. a hp kaját tényleg nem tudom felrakni, de a defeset igen! frost armorom ellenére engedi, és hozzá is adja.
    atackos kaját emg mindeki fel tudja rakni, fegyverbuffja ellenére is. és hozzáadódik.
    ele resisteket stzintén, ele atackokat szintén.
    a defes kaját csak lovagok és archerek nem tudják feltenni...
  • Sir Quno Jedi
    Ja, csak az összes cucc átbaxós, mert ha van erősebb effect, akkor az érvényesül, azaz, ha tolod defet buffból, arra már nem lehet kajázni! Szóval nem ér SEMMIT sem, pont mint a gyorsító italok, amit gyorsító buffokra nem lehet tolni... (az egész szarul van megcsinálva)
  • sermonizer
    bár utálok véleményt és érzéseket belevinni egy játékba, de amikor az van a pakliban, hogy valaki hozzáállása rombolja mások játékát, akkor sajnos nem tudok máshogy tenni.

Campec.

Felmerült a gyanú, hogy a Kisgalopp vezér karid ugy ahogy van magára hagyod ezzel beleverve egy nagyot az eddig felépített Galopp "birodalomba".

Jó lenne ha tisztáznád a dolgot, hogy mit is szeretnél azzal a karival csinálni. Ha ejted, akkor intézkedünk, hogy a Guild leaderséget tegyék az adminok másra, vagy újraindítjuk a Kisgaloppot.

Szép és jó, hogy adott a lehetőséged, hogy az Archlord magas szintű magyar karijaiddal nyomulj meg egy olyan klánban ami talán jobb, mint a miénk, de ne felejtsd el, hogy a kisgaloppban is van élet, amit az esetleges nemtörödömségeddel tönkretehetsz.

Nyakoncsaplak voltam...
  • Guillotine
    Köszönöm sikerült!
  • Fayme
    nah szuper :)
    lehet ma délután felnézek kicsit...
  • Fayme
    azéárt annyira nem értelmetlenek ezek a skillek. főleg afőzés nem. amikor a kaja ad neked +7 atackot, meg +7 defet, meg ele atackot stb, hát azért emglátszik. én előszeretettel fogyasztom, nekem 7es a főzésem..
  • Fayme
    nem, nem szabad :D
  • Fayme
    nagyn egyszerű: j betünél lesz a cooking skilled, kihuzod ikonját gyorsinditóra és enyomod. megjelenik egy ablak, és rákatt a kajára, és főzés. vagy sikerül vagy nem. de a termelés oldalon megtalálod pontosan mit kell tenni.
  • Fayme
    koliban vagyok, sok dolgom volt, egyébként is laggol, és nem volt kedvem.
  • kampo30
    hm újArchlord lett az Infinity győzedelmeskedett
  • kampo30
    Sziasztok!
    Én értelmetlen találom ezeket a craft skilleket de asszem úgy kell hogy nyomsz egy j-t és ott lesz a cooking skill na asszem arra jobb gombal é akkor jönnek a kaják ott kiválasztod meik és megin jomb gomb.De ez csak tipp mer én ehez nem naon értek
  • TuxiBuxi
    Fayme szabad tudnom hogy most hanyadik levelt taposod ?
  • kyle007
    Hol van a SECRET DUNGEON???
  • kampo30
    Fayme bocsi
  • Guillotine
    Srácok! Megtanultam főzni,összegyűjtöttem a hozzávalókat,megtanultam 1-2 kaját,de azt nem tudom,hogyan kell elkészíteni.Serpenyőm is van.Segítsetek!
  • Ryleh
    huuhhh..ez kifeszitett...mobilnettel leszenvedtem a 178 mb ot....aztán kilépett..és ujrainditásnál ismét ezt akarta leszedni...ujra :((((
  • kampo30
    Sziasztok!

fame hát te hogy-hogy nem jársz archra mikor dupla xp van?:P
  • Fayme
    azt hsizem nem lehet külön tölteni patcheket. majd beindul meg nem fog annyi ideig tartani mint gondolod :)
  • zsunyik
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!Human archer skilljet szeretném resetelni,de viszont nem zudom,hogy milyen skilleket kell fejleszteni.Ha esetleg valaki tudja az lécci segítsen!Kösszencs!
  • Ryleh
    hi..
    Most tettem fel a gamét....patcheli magát...
    a 0061.nél tölti a majd 180 mb-ot....hanyas verzioig patchel..ill le lehet é ezeket közvetlenül tölteni...a javitásokat?..(mint anno az anarchy online-nél)
    Köszi
  • kampo30
    én?
  • kyle007
    Melyik szern nyomod?
  • kampo30
    Na végre elértem a 35-ös szintet és lehet csacsikám(egy kis extrával)
  • kyle007
    Olyen angyalszárnyak-at csak vannilehet ha nyomsz 1 T-t, tanulni viszont nem. Ja és van könnyebb de drágább út: ottvannak a teleportok.
  • Exiliana
    Igen, tudom hol van Delfaras meg a többi város. De oda csak futva lehet eljutni?vagy van vmi gyosabb mós is? Mert láttam pl 15-ös szintű orcot is az elf városban. A movement skillek pedig azok a szárnyak(sztem mindenki tudja miről van szó)...és olyat is láttam alacsonyabb szintű moon elfen. Hol lehet azt megtanulni? Mert úgy tudom alapból a human knightoknak van ilyen skilljük.
  • Fayme
    megy remekül szuperál :)
    csak spot nincs.
  • Sir Quno Jedi
    Megy a játék???
  • Fayme
    hehe, üdv nálunk:)
    közben sikerült megoldanom a netet :)
    megpróbálok fellépni netre.
  • kampo30
    Sziasztok!

Engedélyt kérek dicsekedni Emtinek köszönhetően be léptem a az OlympuS-ba
  • Fayme
    valamiért nem megy a net, hiába dugom be a netkábelt a gépbe. Jedi valami megoldás?
  • SzabolcsSzu
    Meg a multkor volt szo a klán meg várrendszerröl....ami nekem nem egészen vili.Most hova is folyik az a "befizetett" ado?
    Guild raki or elosztva mindenkinek aki a klánban van?
  • warbar
    aye
  • SzabolcsSzu
    Ej de jo volt a szerver majd 1h-n kersztül....kár hogy közbejött a nap resi :(
    Resit követi a dubled exp?
  • kyle007
    A pass. csak 8-12 betűt tartalmazhat ha jól tudom. de az a legkönnyebb javaslatom hogy ha nincs semmi bak az acc-al akk. használd a pass-hoz is az acc-odat és kész.