Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már azért lassaban csorog a large poti, de biztosan, ha az ember körültekintõ.
Hiába van sok HP-d, ha a monszták is sokat sebeznek, mivel így nem tudsz sokat húzni és egyfolytában fogy a potid. 40-es ele-vel kimenten 1000-1000 potival és kb. 10-20 perc alatt kifostam mind!!!! Most meg lovaggal 40-en alig fogyott, ranger-rel 35-ön meg nem fogy, hanem NÕ! EZ a különbség!
Farmolni amúgy az ele nagyon jó még, de azt is meg kell tudni oldani, hogy ne fogyassza a potit.
50 felé sajnos nem úsztam meg én sem, már nem bírtam anyagilag/skillekkel, hogy olyan vértet pakoljak össze és olyan skilleket amikkel jobban bírnám annaál, semhogy pozitívan álljon az extra large poti háztartásom. Ezért meg is álltam és farmolgatok, hogy utolérjem magam pénzben. Mások 50 milkás sezrkókban rohangásznak a szintemen, az enyém össz-vissz nem ér tán 2-3milkát. EZ van. DE idõvel feltörök, mint a talajvíz. Ez is azért lett így, mert míg a banolt ele-mmel felvetett a pénz, addig a lovagommal kint volt a seggem a gatyámból, mert GYORSAN kellett újra utolérnem a klánomat és így szinte végig dungeonokban rohadtam. AZ pedig kész anyagi csõd. Mostmár, hogy elég erõs vagyok újra az ostromokhoz, van idõm szusszanni és megtollasodni. HA ugyanis tovább folytatom ezt az õrült hajszát, akkor végleg lemaradok a szintembeliektõl!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszi még1x
csak megkérded amit nem tudsz én meg próbálok segiteni valamit.
képek: picasaweb.google.com/educika
Igy nem rendelkezem kellõ tapasztalatokkal ebben a játékban..
Az angol tudásom meg nem emlitésre mélto...játékon belüli egyszerübb komunikácioban kimerül
nem függ tipustól szerintem. ha nem seted van akkori s csillog.
human archer az defes meg resistes.
Milyen up-al csillog? /tipushoz van kötve?/
DE..
nem másolok nézegetek...csak ahogy emlészem.:
van olyan ami +manát ad ez valoszinü nem növel
van a kritikus növelö skill...ezen már volt skill pontom/reset/ ez sem az
van ami az attak succes-t növeli...ez sem az
van a tulajdonságot növelõ skill inteligencia,winsdom,power,agility,....na ezek sem azok /agility volt reset-majd ha lesz feles pontom/
meg igy a végén van a speed növelõ skill...
Lehet nekem nehéz a felfogásom /nem kötekedés léppen/ de ezek közül nem növel 1ik sem az elkerülést!! még mindig 0%/0%-nál járunk
Konkrétabb válszokat szivesen meghallgatnék...köszönöm
Szerintem meg a HP% az igen is jobb mint a def 40+-on 1k hp- 10%-a 100pont amit 4 def ponthoz viszonyitva 25mob 1x-re rajtad van egálban
Magasabb szinten meg nem hiszem hogy 25-mobot egyhuzamban magadra huzol
de nézegesd, vannak ott jo debuffjai is ami még érdemes.
Ja és durability-t figyeljük, mert ha az kevés (a többi hasonló cucchoz képest), akkor a cucc már törött, szar, kuka, nehogy megvegyük!
Ne feledjük egy-két armor pontokbójön össze az a +10+30 amivel jobbak leszünk szintünkön, mint az átlag páriák!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszi a helpet
Aztán van még a dodge (közelre és távolra), de azt pl. a ranger passzív skill-je növeli. Lovagnál, meg hasonló osztályoknál én nem találkoztam vele.
Van még a block, az ha már amúgy eltalálna, akkor block-olja az egész ütést.
És van a skill block, ami ha valaki skill-t használ, akkor azt védi a block-hoz hasonlóképpen.
Az armor meg azt mutatja meg, hogy az ellenféll a base attack-jával mennyire tud megsebezni téged. Így lehet, hogy egy 32-es csak 1HP-kat sebez csak, mert túllõtted az attackját az iszonyat armoroddal, míg egy 34-es már akár 10HP-kat is! HA mindig túl tudod lõni az aktuális támadási erõsségét a monsztának, akkor szinte halhatatlanná válsz részükrõl, mert többet gyógyulsz tárgyakkal és simán magadtól, vagy skillekkel (pl. life extinction), mint amennyit leütnek a nyomorultak.
A fizikai rezkó alacsony szinten ezért gáz, mert 10HP 6%-a az csak egy (sem), de ha 10-zel magasabb az armorod, akkor az adott monszta már lehet, hogy csak 1HP-t sebez. Namost melyik jobb???? 😄
Alacsony szinten úgy 40-ig CSAKIS az armor számít igazán, így a defnese kövekkel telipakolt magasra upgrade-elt (7-8 minimum) unique páncélok dívnak! Felesleges HP, meg egyébb fos köveker pazarolni a kevéske armor slot-unkat!
a sok kis 10 éves öngyilkos lenne😄
gondatlanságból elkövetett emberölés xD
Láttam elég sok karit világito pajzsal meg guild társam mondta hogy az ö páncélja világitott...Vagy ehez 1-féle ston-nal kell up-polni vagy csak element kell rá hogy fényesedjen
Meg a passiv skill neve is jol jönne ami növeli a Dodge-t csak mert ilyennel nem találkoztam /ember -archer/
Mert ugye lehet venni uj potit ami növelné csak a 0-la 20+%-a is csak 0-la lesz 😞
A válaszokat elõre is köszi
Remélem nem tart sokáig...😉
vagy is ha 100-at ütne 10% esetén csak 90 a bekapott hit
De tudok pár képek kérni a guildtól. Meg ami van nekem azt majd ebédidõben otthonról feltöltöm.
Amúgy könnyû volt a dolgunk mert csak mi indultunk más klánok nem tudtak össze szervezõdni. Mi is elég kevesen voltaunk kb. fele annyian mint múlt héten. Sokan nem tudták, hogy más idõpontban lesz a siege, meg a téli idõszámítás is okozott némi komplikációt. Nem baj családiasabb volt a hangulat, meg így is igen gyorsan lenyomtuk a bossokat.
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Mind1, mi Gloei-vel továbbra is támogatjuk immár NAGYON nagyra nõtt barátainkat! 😄DD Traqua vára felõl már nem kell támadókra számítanotok asszem... 😄DDDD
Végre egy normális Archlord! Vigyázzatok rá, nehogy kipurcanjon a Nagymesternõ! Nem lenne jó, ha elvesztené a koronáját. Legyen mindig mellette 10-20 testõr! 😄
Amúgy mesélhetnél, milyen volt a harc a noob Hell"hamster" és gagyilovagjai ellen! EoW sucks!!! 😄 Ahhhhahahaaa! (kúva jók a régi klánfotózások, mikor mindenki benyögi százszor!)
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
szek.: azt hozzáteszem hogy nem tápos vagyok, ahnem jácchatatlan amikor dobálja a kamerát. és 3 perc után föltudnék robanni miatta.
remélem tudtok valami jokis infoval szoglálni, hogy mitévõ legyek ;>
porki fagyok fállalon
én szerintem, fizetõsként nem volt ennyi player, és eladták a jó gépeket, most meg hogy ennyi emebr lett, kicsit szétestek😄
olvastam, hjogy az RF online is ugyanarról a loginszerverrõl fut, szal nemcsoda hogy mivel most már azis ingyenes, laggol :S
A játék nem rossz, a lopakodás például egész szórakoztató, na meg a szerkesztõ által már most elõhozott nukleáris fegyverek is odatesznek. 😊
Bár ha a multija gyenge lesz, akkor számomra felejtõs.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Crysis demot én is leszedtem csak a gépem kevés hozzá, medium-on eljátszogattam azér vele...Nameg ottvan a Counter Strike Source...az a másik online game amit tolok...ennyi.
😊