4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2571 megvan már a megoldása: a ló körben fut egy mérföldet órával ellentétes irányban. igy a két kör közepe felé eső lába kevesebbet fut, mint a kör külső oldalán lévő két lávba :D
egyébként nyertem lv 5 ele stonet, a dec. 1ein :P -
warbar #2570 30 mérföld után +1 mérföld a két pár láb között összejöhet kérdés hogyan mérték le.Ugy mondom hogy pl az adott ló lábai közt 1 méter a külömbség és mondjuk vágta közben ugrik 3-4 métereket akkor +1 méter lépésenként de ezek szélsöséges értékek azért :) -
DagadtNinja #2569 Nem a csetboksz? -
#2568 winter riddles 4 task:
My author's uncertain yet my title's the same,
I contain random text yet order's my aim.
Read me one day and see my pages are totally bare.
Try again another day and the words will be there.
I'm not a book of magic although it may sound,
I can predict the future, and inside, your life can be found.
Move my eye, I become involved in lactic extraction.
But that's just a clue , a minor distraction.
What am I?
hát ezt nem kiséreltem emg leforditani.
van valakinek valami ötlete? :D -
#2567 najo de hogy lehet 1 mérföld a melső és hátsó lábai közt? azért kicsit naghy lo lenne XD -
warbar #2566 töbet -
warbar #2565 azaz a hástsó lába tesz meg :) -
warbar #2564 Egyszerü a válasz az első két lába előrébb van ezért az első két lába a kiindlási ponthoz képest annyival többet megy mint a két hátsó lába -
#2563 ok. köszi
-
#2562 tegnap szarakszott itt net, 5 percen belül kétszer maghaltam, ugyhogy inkább elmentem főzni, remélve a 10es mbok nem ölnek le :)
tényleg erre nem is gondoltam, lehet hogy körbe megy :)))
tökjó vagy Jedi :D -
#2561 Rendi vagy, de ez túl sok idő neked, inlább fejlőggyé! :D -
#2560 netán körbe megy? -
#2559 3. Winter riddles feladat:
Egy ló minden nap ugyanannyit mérföldet megy. Mégis két lába 30 mérföldet, másik két lába pedig majdnem 31 mérföldet tesz meg. A ló egyik két lába egy mérfölddel előbbre jár mint a másik kettő? Hát ez nem lehetséges. A ló normális ló, mégis akor jhoigy lehetséges ez az eset?
email ide este 7ig: [email protected]
névvel, szerverrel -
#2558 sebaj postaléádádban megvár :D
tegnap egész délután főztem, kiszedtem vagy 150 lizard hust, 100 hidra hust, meg vagy 50 macivért :D -
#2557 Nem lehet, de megy ablakba is. -
#2556 Kösziek, de ma meg holnap már nem valószínű, hogy be tudok menni. Rendi vagy. -
#2555 Be lehet állítani 16:9 vagy 16:10 nek megfelelő felbontást? Mert Én nem találtam! -
#2554 majd nézd meg postádat Jedi :)
küldtem a kajád, ez már nagyobb mennyiség. -
SzabolcsSzu #2553 Ja ...jo lenne méhány uj skill..stb amit az uj episod hozhat magával
De szerintem mindenki jobban örülne ha a lag-on javitanának egy hangyányit. -
#2552 csak mert most sem elérhető.
Stratics interjú Ulric-kal: "The coming months for both games will be very exciting with ArchLord's Episode 3 ..." :)))) -
#2551 Olyan délután 1-2 felé van szvsz. -
#2550 hánytol van daily restart és a heti maintance mikor van pontosan?
lemaradtam mikorra tették át :D -
#2549 hehehehe :D
-
#2548 AZ mi?! Csak Gaiahon van, a többit csak úgy csinálták! -
#2547 brumharton meg Icecube. -
#2546 Te az, nem a Hellhamster volt ??!4negz -
#2545 Winter riddles második feladat, ma estig lehet beküldeni:
Ki volt az első aki havat hozott Chantra világában?
válaszokat ide: [email protected]
és ird bele karakter és szervered nevét is. -
#2544 ohh erről lemaradtam :( legközelebb hamarabb szolj lécci, de ha akkor irták ki sorry :) tök jók ezek a kis feladatok :) csak nem valami nagy az angoltudásom :( -
#2543 Winter Riddles első feladat (ma este 7-ig kell telejsiteni):
"Készíts egy képet karakteredről és egy, de csakis egy Green Worm-ról (anchorville melletti lv1-es mob), ami vicces vagy érdekes (kisebb szerkesztés megengedett), és küldd el ide: [email protected] "
-
#2542 kiír valami hibaüzenetet vagy csak szimplán megáll?
nekem akkor csinált ilyet, mikor durva traffic volt játékban. de hosszú idő után belépett, kb. 10 perc után sikerült neki. -
#2541 letoltottem,peccseltem,regeltem..el is indul,..nevem,pass ok...de tovabb nem megy....
A netes elérésem karcsu..azaz mobilnet...le max 20k...feltöltés sebességét nem tudom..lehet ez ami nem felel meg?
(mert akkor nem bénázok vele) -
#2540 Lesz futóverseny is :) -
#2539 A lirai leküeknek van egy szerelmeslevél iró event is :) -
#2538 Kiirt a CM egy új, érdekesen hangzó eventet, itt tudjátok megnézni. angol tudás kelleni fog hozzá, de nekem tetszetős.
Minden nap, ebbe a topicba feltesznek egy feladatot/kérdést, amire válaszolni kell még aznap (a válaszutat is elmondják), és a helyes válaszolók közt soroslnak. -
#2537 úgy könnyű :D -
#2536 kocsival behoztak, nem én cipeltem :)
ha viszont a koliban tényleg lesz valamikor szobanet, akkor viszem vissza XD -
#2535 Naugye. De mé cipeled azt a nehéz gípet?! -
#2534 hihiii, tanszéken van a gép:) most már megy innen is ^^ -
#2533 végig :)
SzabolcsSzu: nah ez tökjó hir, hogy engedi a defes kaját, quest vagy nem quest az mindegy.
chantra potik mellett meg jo hogy nem engedi, mert buffot sem enged mellé, aminek uaz a hatása (de ezt ki is irja a potinál, mikor veszed). -
#2532 Kösz