Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nenrandil
Kaptam én is egy mailt... ez most akkor... ugye nem...

\"A book is a book\" Clive Barker

Guillotine
Fontos olvassátok el.
Archlord end of game Codemasters

www.guillotine.atw.hu

ha el szeretném kezdeni mit kell letölteni ? csak ezt az 1500mb körüli EP3 nevû cuccot?
azt én is láttam már régen!!!😊 nagyon ajánlom mindenkinek rendkívül elgondolkodtató film bár néhol el van bxxxva a gém benne de azért nagyon jól sikerült a film!!!!

Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!

OFF:
Most néztem meg a BenX et ami egy az Archlord világában élõ autista fiuról szól merem ajánalni mindenkinek elgondolkodtató tarténet
Ja arra én is emlékszek 😄 10-11-ig inkább kiléptem mindig mert még Ah-zni se lehetett rendesen 😄
Csatlakozok Pocak-hoz!!! régen oan szinten volt lagg hogy a 79es knightommal bebuffoltam /az kb 10-15 buff/ és nem történt semmi majd egy pillanat alatt rámjött az összes buffom...arról nem is beszélve hogy a városokban mozdulni nem lehetett nameg farmolni se meg ienek mert volt hogy 4300 hp-t levert rólam 4 mob amik 3-400 akat ütöttek rám!!!

Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!

attyspocak
Ugyan! ezek nem laggok! Amik egy éve voltak siege idején! Az vbolt lagg! 😛

Nekem evengardán sosincs lagg igaz ehhez ki kellett cserélni az egész gépem belsejét : )

Sajnos az összes laggol..
Ti meik szerveren jatszottok mert a gaiahon szinte mindig lagol nekem:S

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

az is érdekelne hogy honnan tom hogy az item dupe vagy nem????

én is azért kérdem mert már tele van a tököm hogy dupe-zott itemeket árulnak én meg veszem a goldot igazi forintért és mikor reloggolok az item nincs sehol más meg heteket farmol egy unique-ért vagy spórol 30 lv-n át hogy meglegyen a goldja rá!!!

attyspocak
Az ilyen gyökerek miatt hagyjuk ott sokan az Archlordot mint te is. 😞

tud valaki mûködõ cheatet dupe-t vagy iesmit?

Valaki pls tudna dobni egy moonelf elementalist skill buildet pve-re lv 50ig?

attyspocak
köszi!!!
Akkor ott jóval kényelmesebb a dungis fejlõdés.

attyspocak
Meg ne sértõdj, hogy nem vittme az egérkurzort a kis kép fölé, ami a te szeméyiségedet itt jellemzi. Mert ugye az aláírásodból nem a neved derül ki, hanem hogy micsoda egy vagány géped van milyen operációs rendszerrel. Bár ezen adat pár hackeren kívûl senkit ne mérdekel. 😛
Ha legközelebb azt szeretnéd, hogy valaki az általad választott néven szólítson meg, akkor tegyed egyértelmûvé, hogy az mi.
J és akkor mi a fenét takar a sensation a kis képen ? 😛
boá!

Fayme
az insta teljes jelentése(tudomásom szerint) instance zone, ami arra utal, hogy ha bemész egy partyval, akkor nem fogsz senki más playerrel bent találkozni, annak ellenére, hogy más partyk is lehetnek ugynabban az instában, ugyanabban az idõben (ergo mintha párhuzamos dimenziókban lennének).

képek: picasaweb.google.com/educika

Bobber
én ehez egyáltalán nem értek de mi akadálya van annak hogy mondjuk a kóreai szerveren játszak ha ott már ep6-nál tartanak?
van valami régiókód ellenõrzõ rész benne ami nem engedi hogy oda loginoljak?
ebben a kérdésben teljesen le vagyok maradva😊

na jó sokminden másban is😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

de ide is jön a többi rész majd valamikor asszem 2010 ben jön az ep4 de hogy a többi mikor azt nemtom.

És "itthon" nem tervezi bevezetni a drágalátós codemasters? -.-
nem állt le koreában már az ep 6tal jáccanak csak mi vagyunk lemaradva sajna

A játék fejlesztése leállt egyébként? Utolsó patch tavaly augusztusban volt, honlapon sincsenek új hírek..kár lenne ezért a játékért
Pocak!!! az aion-t már én is várom de én nem hagyom itt a kariaimat amik lv90 sorc lv77 knight lv75 elementalist meg van vagy 3-4 ien kissebb karim lv 40-50 között!!!

A nevem nem sensation hanem Apocalipto 😊
attyspocak
Sensation: két angol oldalt javasolok tanulmányozásra: és mmodata-taldb.info-t

Melyik a legnagyobb magyar klán az Evengarda-n?
17esen hol lehet öldökölni?
WoW az eredete 😄
attyspocak
A dungeon szó lefordítható angol kifejezés és börtönt, várbörtönt jelent. Az insta? Valami eredete csak van ennek is.

Fayme
van, 99 jelenleg max.
itt az insta nem oylan mint pl. wow-ban. bárki bemehet, és ugyan vannak bossok, de senki sem öli õket 😊

képek: picasaweb.google.com/educika

Insta nálam a dungeon 😊
És max szint van?
attyspocak
Dungeonok vannak minde faj földjén. (mivel korábban más hasonló játékkal nem játszottam, azt, hogy mi az "insta" az nem tudom)

Ebben a játékban vannak dungeonok vagy vmi insta féle?
attyspocak
az ION = AION 😊

(Miért nem lehet itt javítani a beírást)

attyspocak
Nos te neked nincs kedved olvasgatni, nekem meg írogatni annyit, mint ami infó már rendelkezésemre áll. Bocs.

Sok nagy kari az mit jelent?
Pl. én ha az ION bejön, zokszó nélkül hagyok itt egy 92-es, egy 88-as és egy 56-os karit.

más... miben más? új skillek vannak vagy új itemek vagy mi?nem nagyon akarok másik fórumon is olvasgatni szal pls írja le vki hogy miben más és megéri-e a sok nagykarimat itthagyni!!!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

attyspocak
hubayzoltan: Fent kattints az "Új Magyar Archlord Oldal" feliratra és olvad ott a Webzenes fórumot. Azért nem elérhetõ, mert csak tesztidõszak volt, ami egyenlõre lezárult. Jobb vagy sem? Más.

P!cur: Kell. Ha van már Archlord Subscipted, annak opennek kell lennie ahhoz, hogy játszhass. Ez pénzbe nem kerül.

Csibusz
õõ akkor azt kapcsoljam vissza? vagy azért nem kötelezõ?
JA ÉS MIKOR LESZ MEGINT ELLÉRHETÕ MERT MOST NEM MÛKÖDIK<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

TUD VALAKI VALAMIT A WEBZENES ARCHLORDRÓL????MIÉRT JOBB AZ MINT A SIMA HA EGYÁTALÁN JOBB ÉS MIBEN KÜLÖMBÖZIK????

Picur!!!! A subscription azért kell mert a codemastersnek nem csak 1 online játéka van és hogy ne tudj 1 subbal belépni minden játékba azért kell minden játékhoz külön sub. nem jár semmien hírlevéllel vagy iesmi csak azért kell hogy a cm tudja hogy te a kiválasztott gémet akarod tolni!!!és nem is adományozás subscription=elõfizetés...ez még abból az idõbõl maradt így mikor a gém még fizetõs volt sztem!!!

Csibusz
Nah, azt megszeretném kérdezni hogy a a codemasteres oldalon a profilomnál aktív volt a Subscription ... na ezt kikapcsoltam, mert ez az adományozás nem? vagy a hírlevél? de lényegtelen most ez van:
Reactivate Subscription ergo lényeg ami lényeg ki van kapcsolva ugye?? 😊
Háááááát mindegyiken vannak magyarok de én Evengardán vok ott van nem is egy magyar klán szal ha gondolod gyere hozzánk Evengardára!!! : )

xmogyix
melyik szerveren van több magyar??köszi mindenért 😄

attyspocak
Kicsit kevesebb a haszon, de (Triangle willage embereknél) a mana potit mindenki használja, hp-t pedig csak alacsony szinten. Vagyis a mana nagyobb sebességgel fogyhat. 3-4k hjaszoin csak egy pakkon, de soikkal többet tudsz eladni belõle. No jó hp poti is elmegy 40-42K-ért.

Úgy is szerezhetsz sok pénzt/bár ez több idõt vesz igénybe/ hogy a kezdõ falutól nem messze van egy kisebb település ott 29900 goldba kerül egy pack(99) extra-large life poti. a nagyobb falukban ez már 40k körül van szal veszel egy csomó extra large potit 29900 ért és felteszed ah-ba 35-38 ezerért így minden packon keresel kb 4-5 ezret.1-2 nap alatt kereshetsz pár millát!!! 😊

attyspocak
Farmolás a mobok ölése. Az unik ékszerekért is mobokat kell ölni, csak elementál vagy boss mobokat.