Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arany láda letter of pardon def prayer lvl2 atk prayer lvl2 absorption stone potik reinforcement poti nagyrészt ennyi
plat láda atk prayer lvl3 lvl4es elemental stone lvl3as def prayer stone és poti reinforcement poti

Archlord:archlord.extra.hu Fő admin Emti Gaiahon 6x Olympus member

Evangarda helyett EVENGARDA 😄
Mert a Evangarda szerón árult egy srác 5 arany kulcsot 500k -ba. Csak akkor legalább amit kidobnak a ládák annak az értéke érje el az 500k -t 😊
Értem.
Nenrandil
Silverbe néha van 2 RF poti

\"A book is a book\" Clive Barker

Mit Mondtam Már csak azt jegyeztem meg hogy Orksereg és nem fogtam rád. Amúgy meg szimpla Prasztkodás volt . És Már mondtam hogy nem számít csak megjegyeztem.

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

passz
én eddig 1 aranyt és platinat nyitottam
az aranyba volt 5 rei poti
a platinaba meg 56 large healing potion vagy mi (ami 50% ot gyogyit azonnal) késobb eladtam 600ezerert 😄
silverbol eddig 10 et és abba is a legjobb 4 lighting scroll volt szoval semmi értelme
Az arany és a platinum ládák mit dobnak?
majd én is elolvasom csak most tanulgatok😊 de akkor ez már fél siker😊

Fayme
hihi, készült egy interjú a community managerekkel (Mr.Ktat, Ulric,Satine), és ezt irják : ...(such as the next expansion "Episode 3" which has just moved into development for our version)... 😊))
ez jót jelent😛

képek: picasaweb.google.com/educika

Itt vagyunk ám fórumon is 😄 csak álnéven mert mikor még ezt regeltem kb 2 -3 éve belekerült a nevembe egy r betû/luminitRe xD/ . Demonchild is itt van csak álnéven a kilétét fedje homály egyenlõre. Nem tudom mirõl beszélsz Tuxi ha mi voltunk.... Kifejthetnéd bõvebben a "BUNKÓ" témát. Semmi PK és KS is csak néha ha unatkozom de manapság nem szoktam. Meg KS is csak akkor van ha már 1 órája egy helyen farmolok és valaki odajön és nem hagy rendesen játszani, akkor bizony csak is a KS. Tehát tuxi kérlek fejtsd ki a bunkóság témát! Mit vétettünk? Másik téma: KÖSZÖNÖM az eddigi segítségeket!
Akk. sztem D3monch1ld és Luminite volt az.

De az volt csak Félre Írtam 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Kössz am. a berserk is segítség mert ide minden orc jöhet ha magyar; A magican nem Sorci volt?

Hát a kari Még megvan de nem nagyon használom de gondolom mivel Orksereg vagytok Így nem segít az hogy az egyik Magician a Másik meg Berseker Orc volt... Sajnos Nem szoktam Neveket megjegyezni .De ha valami Beugrik Azonnal Leírom . (amúgy sztem ez egy egyedi eset volt és gondolom csak két marha volt akik nem inkébb a fejlõdésre Koncentráltak . )És Innen egy Másik szeróról Sok szerencsét Kívánok az Orkseregnek ! 😊

Warbar én szivesen mennék a klánba de már kezdtem 1 karit az Evengarda szerón.

Bocs TuxiBuxi de csak most olvastam el a forumot megint, ki volt az a két srác?

nogre
Szinesen csak Shoutba lehet irni pl igy: /s <:GGFF8833> ide a szöveg |vagy: <:HHFF> ide szöveg, de próbálkozz több kód is van <#hawaii>

..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..

Fayme
valami kódok vannak rá, nemtudom pontosan, nézd meg offical forumon.

Hogy lehet szinesen írni a játékban? Mert ezektõl a floodos gold sellerektõl nem birok semmit írni. Ugyanolyan szinnel nem fogja senki észrevenni hogy mit írok :S
Fayme
/off /tökjóóó😊 bár én meg pesten vagyok inkább ^^ /off/

LeonSilver

De igen 😉 Bár én már elég régóta Szombathelyen élek az öcsém és a szüleim maradtak Körmenden 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hát én nem kaptam emailt😊

én megpróbáltam de nem ment amit akartam leírtam az emailedre 😊
Warbar én tudok pmet külcseni bárkinek más is tud nekem csak te nem?😄

A Brumhart szerveren megpróbáljuk egy guildbe gyüjteni a magyarokat.
Nemrég kezdtünk a logo is ki lett farmolva szeretnénk ha minél többen csatlakoznátok.A klán neve HUN a leader Zulu.Tudjuk sok kis magyar klán van minimális létszámmal,de ha megértettétek a gamet tudjátok igy külön elszórva semmit nem lehet csinálni.Együtt viszont le tudnánk tenni valamit az asztalra.Olyanokat várunk akik komolyan gondolják,inaktiv tagok kíméljenek. Sok sikert a játékhoz
Emti nemtok az oldalatokon neked levelet küldeni valamit csináljatok plz köszi
És ezt nem Bunkóságból meg roszindultaból mondom meg hogy megpróbáljam lejáratni a Guild od csak szólok nehogy Végül a te Hátadba kerüljön a Kés... Amúgy Hajrá OrkSereg !!! 😊

Én nekem volt egy Orc Om azon a Szerón találkoztam is Két taggal is de akkora parasztok voltak velem hogy amikor a haverom mondta hogy menjek át másik szeróra inkább válaltam azt hogy Újrakezdem... Sztem Néz Körül kiket veszel fel ....

Nekem van Guild-om az Evengarda szerveren de még sehol se van aki akar az jöhet a Guild neve "orksereg".

Hy all.

Fayme
csaknem teis?😄

Csinláj te egy Guild Ot 😊

Ja meg lehetöleg magyar klán legyen..😉
Az uj szerveren nicsen valami iszonyat aktiv 40+vagy 50+ lvl-es guild?
Kezdem unni hogy közös forumon kell mindig kuncsorognom egy rohadt party-ért
Ja ja ...ritka drop box-bol 😊
Köszi a helpet megvan a megolsdás sde nem kell semmilyen questet felvenni
Lehet bugos a pardoner mert a srácnak nem ad questet más lehetõség esetleg?
LeonSilver
off

Jéééé, egy körmendi .....

Szessz földi!

on

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fayme
Na vééégre😊)) questek, új mount, szép az élet^^

sorci build na abban jó vagyok😊
a honlapra leirtam egy jó kis buildet de viszont legföképp egy buffot ajánlok és ez a testament combatnál Flame core Magic Bolt whirlwind majd bejön az elsö aoe( 28) onnantól testament és aoe egy jó páncéllal vegyitve passiveból intellect buffból staff power késöbb már 2-3 aoeval lazán 4 óra lehet kinn(!) egy szint
igazából nem szégyen ha 4 szintel alattad levöt ölsz az a lényeg minnél többet birj egyszerre

Fayme
ha rouge lett, akkor az nem esik le magától. keressen meg egy ugynevezett pardonner npc-t az egyik városban. az majd ad neki egy küldit. és nagyon nehezen leszedheti magáról.

Egy kérdésem lenne havernak sikerült kifarmolnia a fehér koponyát 😊
kérdés az lenne mivel egy hete letelt mellöle az idõ miért nem esik le a skull? bug vagy mi lehet a baj segítsetek plz
Sir Quno Jedi
Az is van a honlapon és kérdezhetsz is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
1x resetelhetsz, az ingyen van és minden skill-ed reseteli. Utána már csak return orb-bal lehet skill-enként eggyel. Az meg chantra item és csak chantra shop-ban vehetõ, avagy cc árus playerektõl, ha találsz. Ha további kérdéseid vannak, a honlapon a chantra shop-nál keresd a választ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Meg hogy Orc Sorci vagyok. Ehhez nem tudok valami faja kis skill összeállítást?
A kérdésem az lenne hogy: Skill -t hogy lehet visszafejleszteni? 😄 a választ elõre is köszi!
Ú Isten vagy Örök Hálám neked Még szerncse hogy az Intet toltam eddig csak!! 😊 Nem is tom mit mondjak 😊 Talán aztz hogy Thx 😊

Fayme
nemtom, kit akarsz?😄

Fayme
na ebben legalább profi vagyok😊
ez egy 72es build 😄 elsõként az aoe-kra specializálódj ( poison vapor, lightning strike, elemental storm)fejlõdés miatt, soul barriert és defense mastert, frost armort ajánlom legelsõként kimaxolni, petekkel annyira ne folgalkozz, ugyis le kell majd adni õket. passivban még intet is felvihetet magasabbra az elején.
snow hazard meg pvp-ben jo, stunnol.