4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2651 winter ridles task 10:
"Két nagyon népszerű és mindennapi tárgynak ugyanaz a funkciója, mégis az egyiknek ezerszer több mozgó része van, a másiknak meg semmi. Mik ezek?"
Nembiztos hogy jo aforditás: Two very popular and common objects have the same function, but one has thousands of moving parts, while the other has absolutely no moving parts. What are they?
[email protected] -
kyle007 #2650 Ki tudja mit kell csinálni orc-nak annál a karácsonyi questnél??? -
DagadtNinja #2649 Most megy az english open beta, és nem lesz wipe sem a végén, hanem megy tovább élesben. -
Cat 02 #2648 hm minden fullon volt szinte de sztem sro szebb :)
Perfect World ről meg halottam, h jó "A kínai wow" szal nem lehet rossz de csak kínia van ha jól tudom -
#2647 Namost a Silkroad-nál ennek HATSZOR újabb engine-je van. Megfelelő konfigon igencsak jól néz ki, pláne mozgásban. Ez tehát nem indok.
Magasabb szinten nyilván ez is megunható, mint bármelyik MMO. -
SzabolcsSzu #2646 Üres..????
Questböl van vagy 500db.....
A grafika sem olyan rossz...fell kell rakni maxra mindent ;)
Skill kell még..??? Minek igy sem tudsz mindent maxra fejleszteni...meg egyszere max "lensel 3-at" nélküle 4-et tudsz használni +a buffok..szal felesleges mindent fejleszteni "gyors regen"..XD
A térkép is elég nagy ...igy kalandozhatsz eleget mobokra vadászva.
Innen kezdve ha nem tetszik nem eröszak... -
#2645 jajam :D -
warbar #2644 Egyszerü azt kivánta hogy az anyja láthassa a gazdag unokáját :) -
DagadtNinja #2643 ja, es ez is teljesen ingyenes -
DagadtNinja #2642 Probald ki ezt: Perfect World
www.perfectworld.com.my ha jol elmekszem ez az oldal cime.
kb az osszes most futo mmo kevereke. -
#2641 ott az email cim, ma este 7ig. -
kyle007 #2640 A. nem mert csak 1-et kívánhatott -
kyle007 #2639 Ezt meddig kell leadni és hova mit kell írni? -
TuxiBuxi #2638 Pénz-> Szemműtét , Örökbefogadás :D -
#2637 winter ridles, task 9:
"Egyszer régen, West Lake faluban, élt egy mester és a szolgája. 30 évnyi szolgálat után, a mester megbetegedett, és haldoklott. Egyik nap a mester szolgáját hivatta, és kérte, kivánjon valamit. Bármit, de csak egyet. Egy napot kapott átgondolni. A szolga nagyon megörült, és elment anyjához, megbeszélni a kivánságot. Anyja vak volt, és arra kérte fiát, legyen újra látó. Eztán a szolga feleségéhez ment. Felesége nagyon izgatott lett, és egy fiúgyermeket kért, hiszen már évek óta gyermektelenek voltak. Eztán a szolga apjához ment, aki gazdag akart lenni, ezért sok pénzt kért a fiától. Másnap a szolga elment mesteréhez, és kivánt egyet, amivel mind a három kivánságot (anya, feleség, apa) telejsitette. Mit kivánt? "
[email protected] -
Cat 02 #2636 hát nem tom, nekem túl üres :)
sok MMORPG-t próbáltam már, de ez azokhouz képest nem jó :)
pl Silkroad az szebb, sok skill Cabal se csúnya ott meg van qva sok quest -
SzabolcsSzu #2635 Ja a 7vége állt mindig ilyen...különben nem is olyan rossz kis game ;) -
kyle007 #2634 mért nem tetszik ez a game? -
Cat 02 #2633 ez se bejövős gém :) -
SzabolcsSzu #2632 Én megprobáltam tegnap...
Eredménye : az ijászom átment verázsloba "teleport"..vagy 3-sec-et késett minden aktivizált cselekvés és végül 3x haltam meg kb 5 min alatt.
Szal elég élvezhetö a farmolás siege alatt...
Majd ki is zárt a szerö...amit követett az alvás ;) -
#2631 a gaiahon behalt a siege miatt.
mondjuk siege alatt elég perverz lehet farmolni XD -
kyle007 #2630 akkor legalább most már 3-an vagyunk akit nem enged be. -
SzabolcsSzu #2629 Ne keseregj...engem be engedett ....majd 15percre most megint kidobott :(
Szal mára ennyi ....nincs értelme kinlodni -
kyle007 #2628 Ez hihetetlen nem enged be az Evengarda szeróra mondjuk nem teljesen mert a kari választásig be enged. -
kyle007 #2627 mindegyiknek 4-esen legalábbis én úgy tudom -
SzabolcsSzu #2626 Majd ha megveszed a trénernél... -
Cat 02 #2625 akkor még nincs elásva a gém :)
idézőnek mikor jönnek be 1. skillek? -
SzabolcsSzu #2624 Ez nagyon jo kérdés...mert engem is kidobott a játékbol most meg vissza sem enged..kari választás azt ennyi és kilép :(( -
kyle007 #2623 Mért van az hogy amikor csatizni akarok akkor a töltési ablaknál ki írja hogy "server conection has ended" ? -
Cat 02 #2622 huh másik szeórra beengedett, de nagyon laggos :S -
#2621 volt másnak is előtted ilyen problémája, lehet ujra kéne installálni vagy nemtudom :S -
#2620 Bocsi félreirtam: winter ridles -
Cat 02 #2619 az miért van h kidob mikor csatizni akarok szeróra? -
Cat 02 #2618 "mert mindegyik ugyan az kivéve annyi hogy kevesebb vagy több magyar van az 1-iken mongyuk szerintem mindegyiken ugyanannyi"
:) -
kyle007 #2617 Az elöbb írtam hogy szerintem mindegyiken ugyanannyi van kb. de főleg emberből. De am. mi lett jó? -
Cat 02 #2616 vége jó lett :D hol van sok magyar ? -
kyle007 #2615 Hát szerintem jó játék a szeró viszont szerintem tökmind1 mert mindegyik ugyan az kivéve annyi hogy kevesebb vagy több magyar van az 1-iken mongyuk szerintem mindegyiken ugyanannyi(vagy legalábbis megközelítőleg)van. -
Cat 02 #2614 sziasztok jó ez a játék ? :)
megéri elkezdeni? és ha igen melyik szerón ? -
kyle007 #2613 De mégis lenne 1 kérdés; Hol van itt winer riddles? -
kyle007 #2612 mostmár semmi