Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnézem ezt az all stat gyûrûcskét 😊
Sir Quno Jedi
Power az a force. Fizikai támadáshoz kell.

A strength-bõl meg a hp-d jön.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Knowledge és intelligencia (a kettõ ugyanaz, csak hülyén fordították).

Amúgy pl. gyûrûkbõl sokkal jobb akár már egy +5 all stat-os is, mint bármék alacsony szintû egyéb gyûrû. Kettõvel érdemes mászkálni ugye. AH teli van vele, ring of transcendence a neve, de lehet csinálni is. Viszont hogy mennyi pluszt ad, az keményen szintfüggõ, így olcsóbb venni, mint gyártani alacsony szinten.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azt hiszem meg van. A lényeg a knowledge mivel az intre rak és zöld tulajdonságban is az INT a lényeg. A power az strength -re ad.
Szóval akkor milyet vegyek? 😄 van ami Knowledge -re ad van ami Power van ami Force van ami Phisycal Strength alapból. Varázslónak melyik kell?
Na ez jó kérdés, mongyuk lehet hogy bejönne a reinstall.

Fayme
szerintetek mit csináljak? tullan és a vár környéke teljesen texturahibás. egy területen foylton a föld alá esek. elõszõr azt hittem csak a siege miatt van,de másnap mikor odamentem, megint ugyanolyan volt. installáljam ujra a játékot hátha?

képek: picasaweb.google.com/educika

Fayme
wisdomra felesleges, az manát ad csak. arra van mana poti. vagy ha hp-t is akarsz meg defet, akkor all stat.

Wisdom-ra és Intelingecia-rá Vegyél mert nekem tesóm haverja nagyon érti ezt a game-et és õ mondta.

Kérdésem: Orc sorci vagyok. Mindjárt lvl 30. Vehetek lvl 30 -as ékszreket.
Milyet vegyek? Alapból ugye +10 -et ad valamire. Mit növeljen nekem az ékszer? Wisdom vagy Power vagy mit? Nem tudom melyik mire ad :S és egyáltalán a sorcinak mire van szüksége? És a Hunlords klán beindult az Evengarda szerón akit érdekel az join 😉 :p
kampo30
hupsza bocsi rossz helyre töltöttem már megvan

Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader

kampo30
Sziasztok!

emti ahogy kérted felraktam a képeket az Infflaméról majd vki(nem tom ki<#vigyor>)aktiválja plz köszi

Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader

Hmm...tényleg kössz

hivatalos oldalt olvasgasd néha
Mi a f.sz van? Nem enged be a játékba már vagy 2 órája.

nem értem miért izgul mindenki😊 élvezzétek a játékot😄

Archlord:archlord.extra.hu Fő admin Emti Gaiahon 6x Olympus member

Fayme
ha olyan lila tárgyad van amibõl egy sincs ah-ban akkor baromi sokat ér 😊

Sir Quno Jedi
Majd ha egy órán belül 6x halsz meg szóljál! 😄

Én meg találtam egy lila tárgyat, de nem tudom megnézni, mennyit érhet, mert nincs egy sem az árusnál felrakva 😞
Ma délutáni termés: 2 akkora lagg hogy kb 30-35 másodpercig a karim meg sem mozdult ( lehet a netem szarakodott, nem fogom a játékra 100%-ban 😊 ), mindennek eredménye 2 halál volt...de komolyan nagyba vonatozok mögötem 50000 szörny erre kép megáll, közbe természetesen rámjöttek, következõ kép meg már a földön vagyok és -3% xp...és mindez 2-szer. Ezzel be is felyezõdött a mai Archlordozásom 😄
Brumhart szerveren várunk magyarokat akik aktívan játszanak keressetek engem,Warbaro néven megtaláltok.
Sir Quno Jedi
már elég régen megy ablakban

Fayme
most nézem, már lehet ablakban futtatni a játékot 😊

Mostmár nem nekem van klánom hanem Luminitnek mert a Thekillers is megszünt mert elegem volt ebbõl az egészbõl mostmár az lessz, hogy a klán oldalát viszem(és viszi Gaudior) és 1 klánab leszek nem fognak érdekelni mostmár a külön klánok jelentlezek a Hunlords-ba<(remélem ti is)(és remélem bevesz Luminite)> és nyugodtan játszani fogok.

Ezt most nem értem azt mondod hogy estére keresel 1 kláûnt és hogy Human archer vagy?

Szia ...érdekes elmélet a full ork klán"ad valami +ot???"
Csak mert ma meglépem az 53at és estére jo lenne egy másik interaktiv guildot taliznom"24h"

Amugy human/archer...😉
Már a 2. guildomat eszegetem...de mikor a vezir nem OL 2 hétig az elég lehangolo."a tagokat meg nem is emlitem"
A két vezetö guildba mehetnék...de "genesis ,warlock" nem akarok nem magyar guildot..1enlõre
Sir Quno Jedi
Mivelhogy daily restart van és kb. 3x szóltak.

xD meghaltak a szerverek😄
Van 1 klánom az Evengarda szerveren mindenkit aki orc szviveves várunk. A neve Thekillers mert az Orksereg megszünz aztán lett Hunlords az Luminite lenyulta ezért a Thekillers klán van. Jelentkezni Join-nal vagy Buldozer-nél lehet.

hmm jól hangzik Duskorc 😛 csak jöjjön is be az elképzelés O_o
kampo30
Sziasztok!

Hupsza bocsi félre értettem akkor.

nemcsak neked😄
Fayme
meghalt a játék? vagy csak nekem.

de én azokat mondtam akikröl tudom hogy magyar guild😊

kampo30
Sziasztok!

tibi a HUNokII már nem unio tag.vlmi miatt kiléptek.És jelenleg az Ebonheartal vagyunk unioba

GyalogGalopp KisGalopp és HUNokII a 3 guild

héj

a magyarok a Gaiahorn-on is megpróbálnak klikkesedni..mostmár három guild van egymással unioban( és mind a három magyar) a Gallopok és valami szívecske nevû guild, most nem jut eszembe a nevük:-DDD

Az aktív magyarok igy már vagy 2000-en vannak egy kupacban, ami persze nem igaz....:-DDD

De jó sokan vagyunk...

Ha szeretnél csatlakozni ehez a közösüléshez kered Nyakoncsaplakot. Mondjuk hiába, mert õ nem guildvezér, uccse tud felvenni....:-PPP

bicajosblogom.blog.hu

Nem kell elkeseredni Vermathis van sok magyar a serveren csak szétszórva. Vedd fel a kapcsoaltot a HUN- ok klánnal. DE ha komolyan gondolod a játékot irjál Warbaronak vagy Duskorcnak mert esélyes hogy magpróbáljuk összefogni az aktív magyarokat egy nagy klánba a Brunharton.

Kár:/ mert Burmharton vagyok most aztán szerettem volna kicsit magyarlakta szerverre menni mivel látom itt az emberek többsége Gaiahon van Burmhart meg tele van némettel😛
Jó lenne már tudni mikor lesz dupla xp...
kampo30
Vermathis szerintem nem lehet.Sõt én eléggé biztos vok benne.

Császtok meg szeretném kérdezni, hogy van e kari transfer a játékba? Azaz egyik szerverrõl a másikra lehet e átvinni karit?
Bocs hogy tirátok gondoltam csak 1 elsõre ti tüntetek ilyennek mégegyszer bocs Luminite és D3monch1ld.

Ezustvihar
Köszönöm. Engedd meg, hogy én is gratuláljak a 61.-hez, mama. <#vigyor>

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Fayme
ja és gratu a 60adik X-hez Ezüst 😄 öregszel 😛

Fayme
neismond...nekem az absorbation stone meg a lightning scroll a kedvencem ami kiesik ládákból...😄

My name is child ... Demonchild. Mivel látom h gyanu tárgya lettem ezért gondoltam irok. Hát az h én és Luminite bunkóztunk volna , parasztkodtunk volna valakivel azt kizártnak tartom, mivel nem szokásunk. amugy meg szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek sorcijuk vagy bersijük van a klánban 😄😄😄

ma vettem 10 ládát összértékben 700kér és 1 atk prayer 4 elemental lvl4 2 def prayer a többi poti😊

Nenrandil
Nekem meg silverbõl medium life poti...

\"A book is a book\" Clive Barker

Ezustvihar
Legutóbb nekem vagy 21db extra-large poti esett ki Platinum ládából, na ezt de utálom. 😄

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon