Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem fogadja el az archlord.extra.hu oldal a felhasználó nevem?Egyszerûen nem tudok belépni.Azt írja,hogy ilyen felhasznáó név nics az adatbázisban.
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
a +12 -t meg nem ajánlom....6 vagy 7x nulláztam le...😞 azt hol van még a 14.!!
Uni itemet viszonylag hamar felnyomtam "ruha" +11-re a rare itemet meg kb 200refpotival meg minden 9. up fortuna m-et használva azt mondtam a +10 böven elég lesz😞
Az csak nekem tünt fel ,hogy a rare itemet sokkal nehezebb upigélni??
Tegnap meg volt az 58.szint is <#vigyor2>#vigyor2>
Asylum-ban hol is vannak boss-ok???
Tegnap akkora lag volt hogy 15min alatt 3x haltam...igy lenéztem dungeonba....de csak sárga nevü egyedeket láttam "az pedig nem arany mint az elit item" valaki segithetne...
Szal azt mondod jobb az attak kö mint az element? "nem Pvp-re gondolok"
képek: picasaweb.google.com/educika
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Most akkor melyik is dropol elitet..?
Nem mint ha valaha is lehetne nekem olyan...jo nekem az unique is csak droppolnák már 😞
Nem igazán akar beengedni a játékba 😞
Ember/archer....1hit-el lenyomok egy elementalistát max 2 ..
Lehet mindig szerencsém van velük..PP
Az ork sorci visz nagyon erösnek tünik nekem..."szoktam nézegetni hogy harcolnak"
Fegyverem lvl 47 unique :8stat (inferno) +11 alap:6 element all 4% acc +3attak "a legjobb fegyo AH-ban <#buck>#buck>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
év végén ugzis visszaadnám a gépet😊
van sok magasszintû magyar, valakire pm-ezz ingéjm...
szóval, bármelyik karival lehet jol pvp-zni. kis szinten az elementalistok erõsnek számitanak, de oylan 30 után már majdnem mindneki meg tudja õket ölni.
sorcerer is nagyon brutális.
a skilleke emg azért nézd meg. mage-nek sokkal több varázslata van, sorcinak meg egy csomo debuffja stb. szal nem uaz, meg a statjaik is mások.
Szeretem a varázslókat az MMORPG-kben. Ebbõl kifolyólag kipróbálás szinten indítottam mind3 variból 1-et. Az abaj, hogy a Mage és Sorcerer olyan egyformának tûnik. Az Elementalistnek pedig a summonjai végett teljesen más varis játékstílusa van (ami persze nem baj).
Olvasgattam a fórumot meg az Új Magyar Archlord Oldalt, és teljesen az jött le a hosszászólásaitokból, hogy egyik vari sem jó egy pvp játékban a pvp-re 😞
Nem mintha szét akarnám PK-zni a fejem, a grindelést is szeretem egy bizonyos határig, de nem szeretnék olyan karival "szenvedni", melynek esélye sem lesz magasabb szinten.
Kérdem én a 3 vari közül melyik a legerõsebb illetve a legellenállóbb?
Thx a választ!
www.hunterssite.info
ha behozod az inventory-dat (I bûllentyû) akkor a jobb alsó sarokban lesz egy SELL gomb, arra katt és az új ablakba kell áthúzni az árverésre szánt cuccot 😊 megadod az árát és kész is 😊
..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
1milla /random az is elég nagy luxus a semmire
Már elbasztam 2x1millát és nem szivesen fektetek bele több lét ha nincsen értelme 😞
Csal mert csicseregték a verebek...de én sem láttam ilyet
AH -ban max +9-est láttam az uj szeron.Még várok 5lvl-t ha tényleg szintes cucc a randomja...60-on csak dob egy +9 est 😊)
Vagy esetleg minden uj uni set szintjén érdemes reckirozni?