4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2771 Köszi! És ő Arnochville-ben van?(vagy hogyiskell leírni ) -
elftom #2770 Ha jól emlékszem, akkor az Adventerer NPC-nél tanulhatod meg a ransacking skill-t, amit a crafting killek közül berakhatsz az alsó gyorsmenübe. Lecsapod a célpontot, majd egyszerűen megnyomod a gyorsmenü számát, amelyikbe a ransacking skillt raktad vagy egyszerűen jobbkatt rá és már megy is a turkapiszka :). -
#2769 Hello!
Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet ransacking-olni. Mert ha megölök egy szörnyet az élete alatt megjelenik egy kis ikon, de ha rákattintok akkor elindul ahova kattintottam. Már egy kést is vettem amihez oda volt írva h jó a ransacking-hoz. Új vok még plz segítsetek!!!! -
SzabolcsSzu #2768 De a tisztán látás véget csak itemet tudsz venni creditet nem...."ha csak nem fizeted be rendes lovéért" -
SzabolcsSzu #2767 Na wazze te azt nem vagy 1xü..."lehet elöbb szinteket kéne lépni"
A ládákat kizárolag goldért tudod eladni.....a gold-bol lehet venni kulcsot
Mondtam nagyobb városokban keressed öket"pl Tullan" ....azt /w név meg amit szeretnél venni"ha sikerül kapcsolatot létesiteni vele ami nem mindig 1xü akkor trade azt te adod a lét ő meg amit venni akartál volna creditért" vagy /s WTS plat box xy gold/each"lehetöleg városban"
Másik karitol... trade funkcio vagy AH..."AH=item trader NPC"
Visz a leg1xübb ha belépsz egy guildba ami lehetöleg magyar és ott bizti minden kérdésed válaszra talál "vagy a falra másznak töle" -
#2766 Hi
http://gamepix.digimedia.hu
Ha van kedvetek, ide lehet képet feltöltögetni :D
Üdv. -
fattila21 #2765 Vagy hogy tudom eladni a ládákat kreditért? -
fattila21 #2764 Hol találok ilyen kredit sellereket, és hogyan tudok tőle vásárolni? Hogy tudok más karaktertől vásárolni? -
SzabolcsSzu #2763 Szép kis fogás az a 9 ref...a def gondolom lvl 1-es..
Én kb 300+ db harangot alakitottam zoknivá....2 psy volt az 1ikben lvl 1-es a többi emlitésre sem mélto.
Gondolhattak volna a nagyobb lvl-ü karikra is..DD -
SzabolcsSzu #2762 Vagy adjad el.....az uj szeron 300-tol 500k-ig terjedhet 1 plat láda ..a gold ezüst nem emlitésre mélto meg nagyon ingadozik az áruk -
SzabolcsSzu #2761 Vegyél kulcsot gold-ért...minden nagyvárosban vannak credit sellerek...állt lvl1-es karit keressél -
fattila21 #2760 ha nincs kreditem és nincs visa vagy masrercard kártyám, mit csináljak a platinum, gold és ezüst ládákkal? -
fattila21 #2759 Ha olyanom nincs, másféleképpen nem lehet? Játékon belül vagy valahogy? -
#2758 csak dombornyomottal lehet, sima visa vagy mastercard. -
fattila21 #2757 Sehogy sem sikerül Visa elektron kártyával!
-
fattila21 #2756 Hogy lehet krediteket vásárolni? -
#2755 KÖszönöm.
Tudom csak keresni meg olvasni kell tudni :) -
Duskorc #2754 Az oldalon alul van egy ilyen kék gömb Refinery névvel olyat keress -
Duskorc #2753 Ezt a cuccot keresd a városban ide tudod berakni amit craftolni akarsz -
#2752 kösz.
De hol van refinery ?
BÚÉK. -
TuxiBuxi #2751 Boldog Kuckulásban gazdag Újévet kivánok :) -
Duskorc #2750 10 db christmas bell kell meg egy christmas socks combination manual azt berakod a refinery hez ott az item comination kell utánan refine és kapsz egy piros zoknit amit simán ki tudsz nyitni mint egy chestet
-
#2749 Megkerestem a Guild vezért és leütöttem :)))
Na jó ez nem igaz. Meghajoltam ( csak udvariasan nem vagyok Bunkó :D ), majd megkértem , hogy rúgjon ki úgy, hogy a lábam se érje a földet.
megtette
Aztán balra el
Kérdés 12 db. Christmass bell-em van
és bármit csinálok a fánál nem lesz ajándék ! Biztos marha egyszerű de mi a megfejtés ? -
TuxiBuxi #2748 Én elösszőr ugyaníyg jártam mert a CRUSEDEGREEK hez joinoltattak :) aztán kiléptem kidobott a Guild vezér és azóta Galopp-Ba vagyok és nincs ilyenekkel Probléma :) -
zsunyik #2747 B.Ú.É.K.Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! -
#2746 thx -
#2745 valós idejű. nem lehet megyorsitani, csakha a guild vezér kirug. mert az rögtön megvan :D -
#2744 Szevasztok !
kéne gy kis segítség.
Épp nagy harcban voltam, amikor felbukkant egy kérdés ablak, mondom jó kis autoloot party nem kell tenyerelnem a space-n. A következő pillanatban már egy ismeretlen guild tagja voltam. Szeretnék kilépni de azt irja, hogy 24 óra.
Kérdések:
1, Valós idejű vagy a játékben töltött időt számolja ?
2, Meg lehet ezt gyorsítani valahogy ?
Tanulság most már elolvasok mindent mielőtt az okra klikkelek.
Előre is köszönöm. -
petrcorp #2743 -
petrcorp #2742 A reklámok tényleg marha idegesítőek, bár Evengardán még nem olyan vészes a helyzet. Vagy lehet, hogy csak felénk... -
kyle007 #2741 Duskorc de rohadt mákos vagy!!! -
#2740 Lehetőségek:
1. Kihagyod Tullant, nem mész oda.
2. Kikapcsolod a shoutot (én ezt használom)
3. Uninstall -
Stonius #2739 Hali! Elért minket a freegamek réme! Gaiahon szeró Tullanban szaporodnak a reklámkarakterek! Csupa 1. szintű kö..g, csak állnak, osz kiabálják a nyüves reklámot, biztos valami progi csinálja. Luckyboc, Luckybov, Luckybos, Lucky k...a anyja, meg a többi.. Nem lehet ezekkel valamit csinálni, kitiltatni, bármi? Tönkreteszik a játékot, televágják a chatszervert, amit írok fél óra mulva látom. Tele a t...!!! -
Duskorc #2738 Atomzokni :)
http://images.netbag.hu/20071228/19150623214.gif -
SzabolcsSzu #2737 Hát a lényeg benne van de sok mindentöl függ....
Meg én mindig cserélgetem a skilleket siege ...elött
A legujabb bonám hogy kiiktattam a Rock skin skillt és evasion potionnal helyetesitem"szerintem nagyon jo csere volt" csak elég költséges "kizárolag hentre" ..!! Alacsonyabb szinten nem bizti hogy jo a csere hisz a def a mérvado.!!
Lvl 71 human /archer Pokolfajzat uj szerver -
#2736 Ez mennyire használható? -
shader00 #2735 nah sikerult regleni...be is tudtam lépni ..most megint nem enged be -
shader00 #2734 helo
nemtudja valaki mért nem lehet regelni vagy belépni accounttal az oldalra ?
-
#2733 Valaki magasabb szintű íjjász megosztaná velem, hogy milyen skilleket érdemes fejleszteni? -
kyle007 #2732 PLS aki tud eladni SZÓLJON!!!