Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fejezem be a játékot tehát nyugalom<#vigyor>#vigyor>
Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader
Az elején meg feleslegesnek tartom az Elitet....ugy is hamar kinövi a kari..Ha már kinylodok avval az 1m:1-hez akkor legalább legyen értelme .
Úgy látom, hogy semmi gond nincs ezzel a kisklán-nagyklán rendszerrel. Még mindig jobb igy, mintha hagynám a 61.,62.,63,......-dik játékost a levesben. Én ugy látom, hogy a kevés számú aktiv magyar játékost csak ugy lehet "maradásra" birni, ha összefogunk és együtt játszunk....
Campec.
Azért ide írtam mert kb 2 napja nem láttalak online a Knightoddal(ami lehet az én hibám)és tegnap komoly eszmecsere volt a Kisgalopp jövöjérõl.
Nyakoncsaplak voltam....
bicajosblogom.blog.hu
Eddig +9all volt a legjobb amit láttam AH-ban.
Szal az attakrol ennyit.
A resist meg a bosshunt..az a karimmal kibaszás számban megy a lag miatt mivel a human ijjásznak nincsen specko skillje meg dodgeja...igy nagyon minimális bosst tudok 1xre huzni.Bár észrevételem szerint nincs is nagy jelentösége a dropra viszonyitva.
PL ...ork sorci meg knight berse...6-10+ mobot huz magára sima ügy pici laggal mig én ha magamra rántok 5-öt pici lag azt kampec.
"hozzáteszem minden cc itemet használok folyamatba az AH-ban vehetö legjobbat veszem meg min +10-es armorban nyomom lvl 2-3 -as kövekkel,+8 all statos ring "2" ,helm ,nyklánc van rajtam"" azt még is kampec. 😞
képek: picasaweb.google.com/educika
de persze izlések és pofonok. sokan csak fejlõdnek veszettül, és ki sem próbálják a játék adta egyéb tök jó lehetõségeket, mint pl. fõzés, nyúzás, mobbá változás és ugy rioogatni midnekit, vagy bossolás (mert ha gyorsan fejlõdsz biztos sosem ütsz bele ignatiusba, vagy a 30as sárkányba) és még sorolhatnám...
Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader
Mindenki happy...Vagy mint én tettem ...rászántam még anno az elején 2 napot és max lvl 5-ös mobokat ölve felnyomtam +8 ra...hogy ne legyen uncsi közben TV-ztem .
Visz a resist az jo dolog...bár még nem használtam.
Meg minek kinlodni 5min-el ha 30min-ig nem is kell ránézni semmire sem
Én mindig mindenkinek segítek, de ha megkérdezel, akár nálam magasabb szintû magyarokat, hogy hány másik kicsit felöltöztettünk és feltápoltunk és hogy azokból hány hagyta szó nélkül abba, meglepõdnél.
Én a saját klánom cuccaiból sem használok SOHA semmit és nem lejmolok a klántársaktól sem, de sajnos még az Infinity-be is beférkõznek ilyen alakok néha (legutóbb is), jól lehúznak mindenkit, aztán lelépnek egy másik klánba. Nekem ettõl fordul fel a gyomrom. Én érdekes mód mindig meg tudom oldani a gondjaimat magam, sõt másokét is, de úgy tûnik ez sokaknak nem megy. Én is szoktam segítséget kérni, ha muszáj, de vissza is szolgálom azonnal, vagy elõre fizetek, de pl. kölcsön nem szoktam kérni soha semmit.
Ennyi. Sokan egyszerûen NEM önállóak és teljesen életképtelenek. Még én is jártam úgy nem 1x (1 hete is), hogy még potira sem volt pénzem, de akkor nem álltam neki sírni, meg "Szervusz magyra vagy? Adnál 200k-t?!" lejmhadjáratba, hanem kínkeservvel, szépen, lassan feljöttem mint a talajvíz (csak óvatos grindeléssel). ÉS pár nap múlva már sokmilkával császkáltam megint.
Tegnap pl. megint túl kellett költekeznem, de leboltoltuk Ezüsttel (õ kapott 5db lev3 attack prayer stone-t, én meg 3.5 milát).
Az miért van, hogy a legtöbben úgy kezdik, hogy szeva, de jó fegyód van! Oda tudnád adni ezt, vagy az elõzõt, meg akkor már a felszerelésed is és adj pénzt is hozzá! Mondom! Önállóság ZÉRÓ!
Áhhh...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lvl 63 human/archer....Uj szero
Ezt nem lehet sokáig bírni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
atackos kaját emg mindeki fel tudja rakni, fegyverbuffja ellenére is. és hozzáadódik.
ele resisteket stzintén, ele atackokat szintén.
a defes kaját csak lovagok és archerek nem tudják feltenni...
Campec.
Felmerült a gyanú, hogy a Kisgalopp vezér karid ugy ahogy van magára hagyod ezzel beleverve egy nagyot az eddig felépített Galopp "birodalomba".
Jó lenne ha tisztáznád a dolgot, hogy mit is szeretnél azzal a karival csinálni. Ha ejted, akkor intézkedünk, hogy a Guild leaderséget tegyék az adminok másra, vagy újraindítjuk a Kisgaloppot.
Szép és jó, hogy adott a lehetõséged, hogy az Archlord magas szintû magyar karijaiddal nyomulj meg egy olyan klánban ami talán jobb, mint a miénk, de ne felejtsd el, hogy a kisgaloppban is van élet, amit az esetleges nemtörödömségeddel tönkretehetsz.
Nyakoncsaplak voltam...
bicajosblogom.blog.hu
Én értelmetlen találom ezeket a craft skilleket de asszem úgy kell hogy nyomsz egy j-t és ott lesz a cooking skill na asszem arra jobb gombal é akkor jönnek a kaják ott kiválasztod meik és megin jomb gomb.De ez csak tipp mer én ehez nem naon értek
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
www.guillotine.atw.hu
fame hát te hogy-hogy nem jársz archra mikor dupla xp van?😛
A segítségeteket szeretném kérni!Human archer skilljet szeretném resetelni,de viszont nem zudom,hogy milyen skilleket kell fejleszteni.Ha esetleg valaki tudja az lécci segítsen!Kösszencs!
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Most tettem fel a gamét....patcheli magát...
a 0061.nél tölti a majd 180 mb-ot....hanyas verzioig patchel..ill le lehet é ezeket közvetlenül tölteni...a javitásokat?..(mint anno az anarchy online-nél)
Köszi