Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon...piros jelzése van a server statusznak
Guillotine
Jelenleg Ti sem tudtok fellépni a szerverekre?

www.guillotine.atw.hu

kampo30
nyakas igen volt róla szó de elmúlt nyugi knightommal nem leszek online vmit szeretnél keresd fel campecet õ a másik karim

nem fejezem be a játékot tehát nyugalom<#vigyor>

Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader

Asyhunban még nem öltem bosst az igaz...de Questezni szoktam ha irdatlan nagy a lag.Küldi meg sárkányölésre kötelez.....amit már isten tudja hányx vertem le segitség képpen..😉
Az elején meg feleslegesnek tartom az Elitet....ugy is hamar kinövi a kari..Ha már kinylodok avval az 1m:1-hez akkor legalább legyen értelme .
nincs baj a kisklánnal. Egész egyszerûen annyi magyar csapodott össze, hogy nem fértünk el egy klánban.A vezérkar ezt találta ki, kicsik az egyikbe nagyobbak a másikba. Müködik rendesen, van élet, idõnként pörög a cset. Nincs vele semmi baj.Nem jellemzõ a kunyerálás. Ha van az is inkább whisperben folyik. Néha van aki Potit kér, mert épp nincs pénze, de egyáltalán nem zavaró.Segítséget én is szoktam kérni, és adni is ha kér valaki. A magam részérõl ezerrel ajánlgatni szoktam az értékesebb cuccokat olyanoknak akinek kell, ha én ugyis csak eladnám.

Úgy látom, hogy semmi gond nincs ezzel a kisklán-nagyklán rendszerrel. Még mindig jobb igy, mintha hagynám a 61.,62.,63,......-dik játékost a levesben. Én ugy látom, hogy a kevés számú aktiv magyar játékost csak ugy lehet "maradásra" birni, ha összefogunk és együtt játszunk....

Campec.

Azért ide írtam mert kb 2 napja nem láttalak online a Knightoddal(ami lehet az én hibám)és tegnap komoly eszmecsere volt a Kisgalopp jövöjérõl.

Nyakoncsaplak voltam....

bicajosblogom.blog.hu

Guillotine
Mire jók a skull tekercsek?

www.guillotine.atw.hu

Meg a nyakláncok resist agility maxa is érdekelne...eddig resist +10 agility 12 volt a legjobb amit láthattam."nem sok szokott AH-ban lenni"
Valaki segithetne másik szeron mennyi is a max all stat amit a rare ring adhat?
Eddig +9all volt a legjobb amit láttam AH-ban.
Na most cserétem le az ijamat"amit 6szintel ezelött készitettem" ég és föld a 2ö....le is teszteltem azon nyomban max 80-100 hit különbség van a 2 között ami elég lehangolo mert 47 az 1ik a másik meg 63."8soket inferno van mind a 2ben az attak különbség is elég jelentös "+11 uppal"
Szal az attakrol ennyit.
A resist meg a bosshunt..az a karimmal kibaszás számban megy a lag miatt mivel a human ijjásznak nincsen specko skillje meg dodgeja...igy nagyon minimális bosst tudok 1xre huzni.Bár észrevételem szerint nincs is nagy jelentösége a dropra viszonyitva.
PL ...ork sorci meg knight berse...6-10+ mobot huz magára sima ügy pici laggal mig én ha magamra rántok 5-öt pici lag azt kampec.
"hozzáteszem minden cc itemet használok folyamatba az AH-ban vehetö legjobbat veszem meg min +10-es armorban nyomom lvl 2-3 -as kövekkel,+8 all statos ring "2" ,helm ,nyklánc van rajtam"" azt még is kampec. 😞
Fayme
én is azt csinálom. lv 1-10ig carvingolom a mobokat. egy mob, egy ütés, egy turkálás, ami midnig bejön ezekre. ennyi. nem nagy kunszt.

képek: picasaweb.google.com/educika

Fayme
jo, de szerintem pl. atackos cc item nincs. kaja viszont van. elemental atackos meg csak a köpeny. ami meg drága.
de persze izlések és pofonok. sokan csak fejlõdnek veszettül, és ki sem próbálják a játék adta egyéb tök jó lehetõségeket, mint pl. fõzés, nyúzás, mobbá változás és ugy rioogatni midnekit, vagy bossolás (mert ha gyorsan fejlõdsz biztos sosem ütsz bele ignatiusba, vagy a 30as sárkányba) és még sorolhatnám...

kampo30
nem rosz ötlet XD

Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader

Kiskarikat beállitani zsákmányolni itemet...azt te meg NORMÁLIS áron megveszed.Nekik hamar lesz pénzük te meg jol jártál a lvl cooking up-al 😉
Mindenki happy...Vagy mint én tettem ...rászántam még anno az elején 2 napot és max lvl 5-ös mobokat ölve felnyomtam +8 ra...hogy ne legyen uncsi közben TV-ztem .
kampo30
carving és skinning

kampo30
amúgy fayme a fõzés lehet hogy értelmes de azt megelõzõ varving meg skning meg mit tom én micsoda van még na az rohadt uncsi

Észrevételem szerint szinte felesleges a kaja skill....cc-s potionokkal egybevágoan ugy sem lehet használni."mindig a nagyobb érvényesül"
Visz a resist az jo dolog...bár még nem használtam.
Meg minek kinlodni 5min-el ha 30min-ig nem is kell ránézni semmire sem
Sir Quno Jedi
Jah, summon orb chantra item, veheted a cc seller-ektõl is. Szerinted a kiskariknak van olyan?! Hameg megkezdtél egy 10-es pakkot, azt már nem tudod átadni, tehát vagy fûnek fának osztogatod a summ orbot, vagy beleõrülsz.

Én mindig mindenkinek segítek, de ha megkérdezel, akár nálam magasabb szintû magyarokat, hogy hány másik kicsit felöltöztettünk és feltápoltunk és hogy azokból hány hagyta szó nélkül abba, meglepõdnél.

Én a saját klánom cuccaiból sem használok SOHA semmit és nem lejmolok a klántársaktól sem, de sajnos még az Infinity-be is beférkõznek ilyen alakok néha (legutóbb is), jól lehúznak mindenkit, aztán lelépnek egy másik klánba. Nekem ettõl fordul fel a gyomrom. Én érdekes mód mindig meg tudom oldani a gondjaimat magam, sõt másokét is, de úgy tûnik ez sokaknak nem megy. Én is szoktam segítséget kérni, ha muszáj, de vissza is szolgálom azonnal, vagy elõre fizetek, de pl. kölcsön nem szoktam kérni soha semmit.

Ennyi. Sokan egyszerûen NEM önállóak és teljesen életképtelenek. Még én is jártam úgy nem 1x (1 hete is), hogy még potira sem volt pénzem, de akkor nem álltam neki sírni, meg "Szervusz magyra vagy? Adnál 200k-t?!" lejmhadjáratba, hanem kínkeservvel, szépen, lassan feljöttem mint a talajvíz (csak óvatos grindeléssel). ÉS pár nap múlva már sokmilkával császkáltam megint.

Tegnap pl. megint túl kellett költekeznem, de leboltoltuk Ezüsttel (õ kapott 5db lev3 attack prayer stone-t, én meg 3.5 milát).

Az miért van, hogy a legtöbben úgy kezdik, hogy szeva, de jó fegyód van! Oda tudnád adni ezt, vagy az elõzõt, meg akkor már a felszerelésed is és adj pénzt is hozzá! Mondom! Önállóság ZÉRÓ!

Áhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Persze summon....de állt azért sirnak mert nincsen pénzük "szal summon sincsen" én is szoktam segiteni mert miért is ne alapon...de egy két karitol a falra tudnék mászni mikor beköszön.Mert azt hiszik ha nagyobb a lvl akkor több a lé...ez részben igaz is ..DE nagyobbak az igények is napi 1-2 milla cc -t veszek amit ki is kell termelni a potionokrol meg ne is beszéljek napi szinten 4-5k+ hp meg a mana amit egyenesen zabálok!!

Lvl 63 human/archer....Uj szero
kampo30
csak azt nem értem rengetegenorolják zt a kis klánt de meg magyarázná vki hogy fér el 110 tag 1 klánba?

Fayme
az archernek van def buffja, azért nem megy rá a kaja, rangeredre rá fog menni, sõt a hp-s kaja is rá fog menni. asszem a rangerre mindenfélle kaja rámegy.

kis klánoknak abszolute semmi értelme aki megismeri a játékot és tudja hogyan müködik,mi a lényeg az tudja hogy egy nagy klán tud csak érvényesülni.Én ettõl a mi 6-an vagyunk barátok és hudejó itt nekünk hozzáállástól tépkedem a hajam és öregedek éveket.Az a baj mire4 ezek a kis klánok lvl 40 fölé kerülnek vagy megunják a gamet vagy addigra azaz ember adja fel aki egyesiteni akarja a magyarokat.Igen a leadernek sok a feladata de mindenre van megoldás és nemcsak a leader segithet a klánnak hanem a klántársak is egymásnak,nálunk igy müködik.Ez a hudemesszre kell menni dologról meg annyit hogy summon orb 😊
Vége, a dupla xpnek!😞

kampo30
szerencsére a Galopp nem ilyen

Sir Quno Jedi
Én mindig ugázom, hogy a kis klánoknak az égvilágon SEMMI értelme, de mindig lehurrognak, aztán pár hét múlva õk is valamék nagy nemzetközi klánban parádéznak. Én pl. klánfõnök sem lennék, mert úgy nem lehet fejlõdni. Így is ezren nyúzzák az embert, hogy adj pénzt, meg segíts kövezni/upgrade-elni, meg nyírd ki nekem ezt/vagy azt a boss-t (lehetõleg a világ másik végén, olyat, amit még magadnak se öltél le), megtámadtak védj meg (ez is minimum másik kontinensen, valamék bánya alegméllyén), hogy van ez meg az, miért ilyen szar ez a játék, ezen, meg azon a szinten mit öljek és hol, hogy lehet partiba menni, mire jó a steel anvil, hova menjek ostromra, mér támadtak meg a 80+osak, mikor beanyáztam nekik, add ide a fegyódat, páncélodat, ékszereidet, régieket, de jó az is ami rajtad van, persze ajándékba, CSAKIS 😄, vegyél be a klánodba (mintha enyém volna az Infinity), beragdtam idézz meg... STB.-STB.!!!! 😄DD

Ezt nem lehet sokáig bírni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kampo30
nyakas csak a te kedvedért nem fogom vinni a galopp leaderét jó jön új tag el bírálom,vmi van jök de az úgy néz ki jó ideig 1 %-ot sem fog fejlõdni sde ezt asszem nem itt kéne írni de tök 8

Sir Quno Jedi
Elég az. Mivel a lovagomnak, ha fent van a def buffja, annak bizony NEM megy fel a defes kaja, pedig mindig vittem magammal 2-3 félét is (+5 +7 mindig). Szal. sokat nem ér. Persze lehet, hogy a ranger-emnek hatna (bár az is olyan mint az archer...)?!

Fayme
tévedés: mrt pl. a hp kaját tényleg nem tudom felrakni, de a defeset igen! frost armorom ellenére engedi, és hozzá is adja.
atackos kaját emg mindeki fel tudja rakni, fegyverbuffja ellenére is. és hozzáadódik.
ele resisteket stzintén, ele atackokat szintén.
a defes kaját csak lovagok és archerek nem tudják feltenni...

Sir Quno Jedi
Ja, csak az összes cucc átbaxós, mert ha van erõsebb effect, akkor az érvényesül, azaz, ha tolod defet buffból, arra már nem lehet kajázni! Szóval nem ér SEMMIT sem, pont mint a gyorsító italok, amit gyorsító buffokra nem lehet tolni... (az egész szarul van megcsinálva)

bár utálok véleményt és érzéseket belevinni egy játékba, de amikor az van a pakliban, hogy valaki hozzáállása rombolja mások játékát, akkor sajnos nem tudok máshogy tenni.

Campec.

Felmerült a gyanú, hogy a Kisgalopp vezér karid ugy ahogy van magára hagyod ezzel beleverve egy nagyot az eddig felépített Galopp "birodalomba".

Jó lenne ha tisztáznád a dolgot, hogy mit is szeretnél azzal a karival csinálni. Ha ejted, akkor intézkedünk, hogy a Guild leaderséget tegyék az adminok másra, vagy újraindítjuk a Kisgaloppot.

Szép és jó, hogy adott a lehetõséged, hogy az Archlord magas szintû magyar karijaiddal nyomulj meg egy olyan klánban ami talán jobb, mint a miénk, de ne felejtsd el, hogy a kisgaloppban is van élet, amit az esetleges nemtörödömségeddel tönkretehetsz.

Nyakoncsaplak voltam...

bicajosblogom.blog.hu

Guillotine
Köszönöm sikerült!

www.guillotine.atw.hu

Fayme
nah szuper 😊
lehet ma délután felnézek kicsit...

Fayme
azéárt annyira nem értelmetlenek ezek a skillek. fõleg afõzés nem. amikor a kaja ad neked +7 atackot, meg +7 defet, meg ele atackot stb, hát azért emglátszik. én elõszeretettel fogyasztom, nekem 7es a fõzésem..

Fayme
nem, nem szabad 😄

Fayme
nagyn egyszerû: j betünél lesz a cooking skilled, kihuzod ikonját gyorsinditóra és enyomod. megjelenik egy ablak, és rákatt a kajára, és fõzés. vagy sikerül vagy nem. de a termelés oldalon megtalálod pontosan mit kell tenni.

Fayme
koliban vagyok, sok dolgom volt, egyébként is laggol, és nem volt kedvem.

kampo30
hm újArchlord lett az Infinity gyõzedelmeskedett<#vigyor>

kampo30
Sziasztok!
Én értelmetlen találom ezeket a craft skilleket de asszem úgy kell hogy nyomsz egy j-t és ott lesz a cooking skill na asszem arra jobb gombal é akkor jönnek a kaják ott kiválasztod meik és megin jomb gomb.De ez csak tipp mer én ehez nem naon értek

Fayme szabad tudnom hogy most hanyadik levelt taposod ?<#wink>

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Hol van a SECRET DUNGEON???<#confused>

kampo30
Fayme bocsi

Guillotine
Srácok! Megtanultam fõzni,összegyûjtöttem a hozzávalókat,megtanultam 1-2 kaját,de azt nem tudom,hogyan kell elkészíteni.Serpenyõm is van.Segítsetek!

www.guillotine.atw.hu

Ryleh
huuhhh..ez kifeszitett...mobilnettel leszenvedtem a 178 mb ot....aztán kilépett..és ujrainditásnál ismét ezt akarta leszedni...ujra 😞(((

kampo30
Sziasztok!

fame hát te hogy-hogy nem jársz archra mikor dupla xp van?😛

Fayme
azt hsizem nem lehet külön tölteni patcheket. majd beindul meg nem fog annyi ideig tartani mint gondolod 😊

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!Human archer skilljet szeretném resetelni,de viszont nem zudom,hogy milyen skilleket kell fejleszteni.Ha esetleg valaki tudja az lécci segítsen!Kösszencs!

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Ryleh
hi..
Most tettem fel a gamét....patcheli magát...
a 0061.nél tölti a majd 180 mb-ot....hanyas verzioig patchel..ill le lehet é ezeket közvetlenül tölteni...a javitásokat?..(mint anno az anarchy online-nél)
Köszi

kampo30
én?

Melyik szern nyomod?

kampo30
Na végre elértem a 35-ös szintet és lehet csacsikám(egy kis extrával)<#beka3><#nyes><#vigyor>

Olyen angyalszárnyak-at csak vannilehet ha nyomsz 1 T-t, tanulni viszont nem. Ja és van könnyebb de drágább út: ottvannak a teleportok.