Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szükséges hozzá: 4 lizardman meet
2 bear's blood
1 spicy garlic
képek: picasaweb.google.com/educika
Feltelepítettem meg minden és amikor patchelmé le magát, mikor letöltött egy elég nagy javítást 178mb osat azután kilép elindítom megint elindul a patchelés és egyszerüen 15 mp után kilép ismét. belelépek megint és megint le akarja tölteni a 178mb os fájlt. egyszerûen nem akarja frissíteni magát. 😞
amugy köszi az infót
van varázsló, nyilász, lovag, berserker,elementalista, vadász és ranger
van: kard, balta, kalapács,íj, nyílpuska, varázsbot, wand, meg kataria
van pvp
elég tömör?
Ha bõvebben szeretnéd kattogj a fenti linkre.
A készítõk srácok nagyon szépen leírták ott, hogy mit kell tudni az Archlordról.
De ha gondolod ide kopipásztolom neked:-DDD
bicajosblogom.blog.hu
kipróbálom ezt az MMO-t is 😊
légyszi vki tömören elmondaná hopgy milyen játék? pl: milyen kasztok választhatók, milyen fegyverek vannak meg van e PVP. stb.. köszi
Tényleg Fayme, tudsz te +vízattack-os kaját fõzni nekem?! Vennék!!! Ranger-nek jóaz, nagytételben!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Szintén kérni jöttem!Mégpedig a segítségeteket!Elválaltam egy küldit aminek a neve Knife Blade.Valami Antidote Potion-t kéne szerezni,de nem tudom honnan.Az AH-ban nincs.Lécci segítsetek!
Köszike! 😊
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
másrészt meg nem mindeki a saját igazád hajtja, vannak akik kritikusan szemlélik önmagukat 😛
Én egy játékban mindent szeretek kiprobálni. Addig a mértékig, amíg szórakoztat. Nem csak az fontos, hogy hasznos legyen, hanem az, hogy szórakoztasson.
Bár mindenkinek más fontos a játékban(máshogy érzi jól magát benne) Lehet mondani, hogy ez vagy az a játékstilus a tuti, a többi szar. De ha Te igy érzed jól magad, Fayme meg úgy, akkor mindenki örül és boldog az Archlorddal és máris okafogyottá vált a lenti vita.
:-DDD
bicajosblogom.blog.hu
A pvp-t még csak csak...de guild war nem megy csapat nélkül "2klánbol huztam mert csak én voltam OL max 3 kari mivel szerettem volna magyar klánt erösiteni.
Nem vagyok erös angolos....
A többit meg nem is tudtam volna kiprobálni klán nélkül....
Hozzá teszem 55-60 lvl a minimuma annak hogy max kapacitással müködjenek a skillek ..szal igy látod mit is ér valojában a kari...
Nekem nem fontos hogy 3honap alatt 70-en legyek...ami hajt hogy minél jobb tárgyakat szerezzek"de ezekböl is olyat ami jo 6-10 lvl-en keresztül vagy tovább...vagy csak meg tudjam venni amit árulnak AH-ban .
Ha ez meg avval jár hogy 3honap alatt lvl 70 ..akkor nem fogom bánni ..
A dungeon sem jött be nekem ....ha már itt tartunk.Ja hogy rare meg uni esetleg elit a drop meg több az exp...hát erre csak annyit hogy gyorsabban fejlödök a prérin sokkal több a drop kevesebb poti fogy meg ha partyban 9-11 unit talizok max 2h alatt ...akkor felesleges lemennem dungeonba
Archlord:archlord.extra.hu Fő admin Emti Gaiahon 6x Olympus member
Csak optimálisan nézem a dolgokat és nem látom értelmét...visz ha neked örömet okoz...."remélem megosztod velünk tapasztalataid élményeid"
Gonodolom ezért nyilt ez a topik...
Hogy nem probáltam ki az alkimiát meg a cookinget az nem takarja a valoságot...véleményem szerint az alkimia egy nagy humbuk "meg bugos is"
más értelmét nem látom mint hogy felnyomod az 1ik kariddal az alkimitát"vagy csak veszel AH-bol"
Azt a frissen kreált kariddal hentelsz mint állat...minden gond nélkül.
De csak addig amig nem lesznek értelmes buff,skilljeid...mert onnantol nincsen értelme"leszámitva a speed potikat questekhez de ez is elhanyagolhato"
Riogatni karikat.. hát nem tudom...érdekes 😉
Végül pedig minden ember szereti ha neki van igaza,ö a legjobb a játékba stb.....DE ha értelmes és elfogadhato indokokat felhozva rácáfolsz a véleményemre "fejet hajtok elötted" majd mérlegelem és lehet használom is a késöbiek folyamán.
Véleményem szerint erre valo ez a topik...
Episode IV: Prelude to Power
Episode III: Return of the King
elvileg ezek a címek
Ilyenek lennének Maggot Bullants, Eurlie Guardian,Walker Bullants az egész sivatagot átnéztem, minden oldalt megkerestem aldbn semmi sincs róluk cska annyi hogy lehet hogy léteznek( se kép se hely),más magasabb karikat kérdeztem õk sem találták. Szóljak Gm nek ? aldbn csak a Walker buulantsra dob ki vmit de az meg nem az a mob külselye megeggygezik hely is de a mob nem az Walker Blunt vagy hasonlo néven van csk de az nem dob semmit amit kéne.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
nemsemmi XD

ettöl felfelé használok fortunát."elenyészö a back to zero +7 nél"
Gondoltam az unique droppolo erösebb mobok is bosznak számitanak"olyan pirosas barnás névvel"
A sárkány dropja meg mint mondtam nem érdekel mivel hamar kinöttem azokat a szinteket.Meg mint ha emliettem is hogy segitség képpen meg quest miatt vertem be!!
A fegyorol meg csak annyit hogy 16 szinten keresztül használtam a 47-es unique bowot a lvl 1-es ijam meg 20+ szintig mert nagyon is megfelelt és gyorsan öltem vele igy nem tudom mit is akarsz evvel mondani "meg mint ha nem 1x emlitettem volna ,hogy elenyészö a különbség a különbözö szintü fegyverek sebzése lvl 47 kontra lvl 63 80 -100hit az az kb 25+attak okozza a sebzés +ot baromi sok de igazán "...állt kétszintenként "uniba vagy rare-ba" cserélem csak a páncélt mert hogy máshogy nézzek ki annak nincsen értelme....mikor ugyan azt tudja ha nem jobb a kisebb lvl !!
Pl ma tuningoltam fel egy lvl 60-as unique armort +12-re +/- 7millábol a max-a +14...sok szerencsét a +13 hoz akár elit akár nem .
De mintha ugy rémlene ,hogy te irtál olyasmit hogy nem merem tovább uppolni"ha nem te irtad elnézésedet kérem"
Nem 1x elöfordult hogy 5-6-7 csomag fortuna ment el 1 itemre 200+ ref potival a vége meg csak +10 lett "maxa +12-+13" szal olyan kicsi a random max up-ra hogy az eszméletlen.Az elit meg csak +1 up ami nem mutatkozik sem a támadásodban ....sem a védelmedben az a +2 mert tök mind 1 110-et ver beléd egy lvl 66-os mob vagy 108-at...
Ahoz meg hogy a saját kasztodbol dropoljon "mint irtátok baromi nehéz csak 1et is " és jobb legyen mint egy rare vagy unique "annak ellenére hogy tovább lehet upolni " ..Majd szolj ha megöregedtél vagy ha még is sikerül töltsél ki nekem egy lottot!!
Azért meg nem inditok még egy ijászt mert taliztam egy elitet de nekem nem lesz már jo mert ha lépek egy szintet a sima zöld jobb mint az elit...na ennyit a kis szintes boss vadászatrol.
csak rossz a CM fordítása...mily meglepö lenne ha valamit megtudnának csinálni...
az archernek def-je van, az a speckója ami a másik két ijásznak nincs.
nem tudom a bossoláshoz hogy jön hozzá hogy hány mobot tudsz magadra huzni...bossbol csak egy van.
az meg hogy 60ason leölöd a 30as sárkányt, nemcsoda hogy nincs dropja.
van aki meg nem fejlõdik olyan gyorsan, és pl. egy 52es ruhát vagy 55ös fegyvert sokáig el bir használni, és nem mindegy, hogy az elitet tovább fel lehet +olni pl.
Állt mindig 1 -2 kereskedönél vásárolok...azt csak én ott hagyok több 10milkot.Én sem tudom sokx mire is költsem ....ezek meg minden nap jönnek venni
Szerintem a dungeonokon belül lehet eljutni a teleportokkal mikor nyitva van,
Nem mintha nem repesnék a boldogságtol ...hogy nincs szükség igazi lére a cc-hez."ugy sem vennék"
Igaz AH-ban is eladtam 1-2 cuccot.
Azt dupla elött majd kétségbe voltam esve ..elköltöttem minden lémet "meg nem figyeltem lejár a 14. nap 3 itemen"
Igaz költöttem is gyorsan 6.5milát 😄DD!