4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2891 Vagy csak összekevertem a PH-val? :) -
#2890 Jé mintha eltűnt volna egy-két hozzászólás!
Pl. az is, ahol leírtam erre a választ. :P -
#2889 Megvan! -
#2888 Ismét segítséget kérnék, hogyan lehet használni a nyúzás, szeletelés, és kifosztás képességet, vagy hogyan kell fejleszteni?
-
#2887 téves, vagy valótlan adatok megadása miatt lettél bannolva szerintük.
Belépni be tudsz a COg oldalán és akkor ott ki tudod javítani egyes adataidat, ha kell.
adatokhoz nem mindegy, milyen e-mail, vagy telefon illetve irányítószám formátumot adsz meg. Valamint értelmetlen karakterek tömegét sem fogják értékelni. Biztosan nem fognak kételkedni benne, hogy e Lenin körűton laksz, de feltehetően a 000000 irányító vagy telefonszám nem fog tetszeni nekik.
Idézem Ezustot a extrás oldalról:
"Küldened kell ticketet, vagy email-t miszerint elnzést kérsz a hibás adatok megadásáért, aktív játékos vagy, kijavítottad az adatokat és most már szeretnéd használni az accountodat. Ennyi.
Trágár levélért tuti nem kapod vissza soha, értelmesebb dolog nyelni egyet... "
-
#2886 "Your account has been suspended due to the provision of false/invalid account details". Hát ezt írták nekem is.Hibás adatot adtam meg,stb..Csak azt nem tudom a levél szövege mi legyen... -
#2885 Én vajmi keveset tudok angolul, de ha nem mondod el, hogy ők mit írtak, akkor nem tud segíteni neked más sem! Azt tudod, hogy miért bannoltak ki téged? -
#2884 Tudna valaki segíteni mégis mit írjak az e-mailbe amit a Codemasters-nek kell küldeni? -
#2883 Igen ingyen lehet vele játszani a neten. Igen kell egy regisztráció is hozzá és ha értelmetlen adatokat adsz meg, nem fogsz tudni játszani. :) -
#2882 Sziasztok! nekem az a kerdesem, hogy ez ingyenes jatek? ingyen lehet jatszani vele a neten? gondolom regisztracio kell hozza? -
#2881 Mennyi idő míg visszavonják a bant ?
vagy egyáltalán nem vonják vissza ? -
#2880 ok, köszönöm javítom -
#2879 Dante3 : igen! -
#2878 Heveny fordításban annyit tezs, hogy kaka adatokat adtál meg a regisztrációnál. Pl. értelmetlen karakter sor a név helyén. Nem létező város, ország, vagy telefonszám. Azt írják, hogy ha tévedés volt, vagy javítanád??? Akkor küldj e-mailt nekik. -
#2877 Szevaztok !
Asszem tökön döföm magamat,mert bannoltak
Your account has been suspended due to the provision of false/invalid account details. If you feel this has been done in error or wish to appeal against the action, please send an email to the appropriate email address below:
Mit irjak nekik vagy mi lószöszt csináljak ? -
#2876 Prohardver=PH! Uezt a hsz-t olvastam ott is! -
#2875 Mi van?
mit jelent az, hogy PH?
Nekem még sok rövidítést kell megtanulnom ebben a netes világban. :) -
#2874 ph!? -
#2873 Bár engem nem érint (még) de sokan panaszkodnak, hogy bannolva lettek a játékbol, holott tudomásuk szerint nem csináltak semmit, ami okot adna erre. Ki tud valamit arrol, hogy mi oka lehet? Illegál Arany és CC vásárlás neten, botolás, kettős belépés egy gépről? -
kyle007 #2872 Öcsém nekem már megy a patch-elés és sztem nektek is menni fog -
kyle007 #2871 Én meg remélem h. kettőtöknek van igaza :) -
Duskorc #2870 Remélem igazad van kolléga -
Iziraider #2869 a harmadik rész jön remélem -
#2868 Ok, már vágom!thx
-
#2867 két slotos, és még mindkettő üres. -
#2866 Én kérdeztem!
Még egy kérdés/nem igérem, hogy az utolsó/!
Mit jelent a fegyver neve mellett ez: [0/2]?
-
#2865 Ki hitte volna... SŐT varázslóbotot senem tudsz!!! Meg ilyenek... -
#2864 Knights vagyok, így íjat nem tudok használni? -
#2863 Igen a kövek kitörhetnek, egymás is kicseszhetik. :( -
#2862 A "szines kövel" (Elemental stones) bármilyen ruhába, tárgyba berakhatóak. Az adott tipusú (tűz, víz, föld mágia, és levegő) varázslat védelmét, tmáadását erősíti. Én spec főleg ruhába (nem melvért és nadrág) ajánlo. A melvért és a gatyúk "jobbat" érdemelnek. :) -
#2861 hát ha elementál kő volt, akkor elvileg mindenbe be tudnád rakni. failedet irt ki? vagy iylesmi? mert ez nem midnig sikerül. -
#2860 Köszi, ezt próbáltam, de nem sikerült, lehet, hogy nem olyan ruha volt, amibe bele lehet tenni! -
#2859 ha van slotos ruhád, akkor arra ráhuzód és belerakja. vagy fegyvered. fegyverben támadásra ad, ruhában pedig védelemre. -
#2858 Tegnap kezdtem el a játékot, lvl.8-as vagyok csak, és lenne egy kérdésem! Találtam 4-féle követ, ahogy kivettem a leírásából fejlesztésre való, de hol tudom használni?/piros=tűz, Kék=víz stb.../
Bocs ha a kérdés! -
#2857 hehee, nicsmit:) -
#2856 Köszi a kajcsit, megkaptam! :D -
Duskorc #2855 Grata 76 hoz végre látok 76 cumót Brumharton vadászni kell a high lvl mágusokra higy megnézhesd a cuccát -
Moira #2854 Engem érdekelne az account! ismerek olyan fickot aki már keresgélt eladó karikat a neten! -
Moira #2853 Hi mkinek! Tudja vki h mikor jön ki már végre az episode 3? -
#2852 nagyon csini ^^