Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Egy kérdés, Archlord még mûködik?

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy nem tud e valaki nekem egy jó pvp építést mondani ork hunterhez (Bow) mit húzak meddig mikor osszam újra (passzív, combat stb...) akkor miket használjak.
Hogyha tudtok akkor küldjétek el nekem e-mail ban:
[email protected]
Próbáld IE-vel indítani. Ha meg nem jó akkor töltsd le az archlord oldaláról a játékot és azt telepítsd. Lehet valami régi verziót raktál fel, vagy nemtom.
Rapidboy11
nem chromom van

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

IE alól akarod indítani?
Rapidboy11
Na köszi:d
Akkor itt a következõ gond😄
Regeltem és amikor indítom azt akarja hogy töltsem le a játékot(amit már megtettem)
Az gond lehet hogy én más oldalról szedtem???

Jah, hát persze...archlord.webzen.net-en regelned kell egy accot, majd a start game menüpontra kell kattintani. A játék csak webes felületrõl indítható, a game starterrel. Azthittem ezt már megcsináltad..
Rapidboy11
Engedélyezve volt a Tûzfalon :S
Ezután kikapcsoltam az egész tûfalat de még mindig ugyanaz van :S
A honlapon olvastam hogy kell vmi GameStarter vagy mi.Errõl ha vki tud vmit bõvebben.........<#hamm>

Nem tud kapcsolódni a patch szerverhez. Tûzfalban engedélyezve van? Lehet hogy nem nálad van a hiba, hanem éppen nem elérhetõek a patch szerverek.
Rapidboy11
Üdv!!!
Van egy nagyon komoly gondom<#conf>
Leszedtem az archlordot.Valahova beregeltem.(Már nem tom hova de meg van az esély hogy jó helyre<#wink>
Na és az van:
Elindítom a gamet,megjelenik egy indítópult (Archlord patch client v. Archold auto update)ienek vannak rajta jobb oldalon hogy:
-setup
-game start

Na és most jön az hogy eggyikre se tok rámenni mert ki van szürkítve.<#conf>
ÉS felvillan elösször egy olyan ablak hogy:

"Client was not able to conect to the patch server.
1.)-Patch server is currently being checked.
2.)-Inter Conneiktion
3.)-Plese make sure Archlord has acess through your firewall."

Majd ezt kinyomva kidob még1-et:
"Cannot connect to the Patch Server"

Nagyon kérem vki segítsen mert ezzel csesztem el az egész délelöttömet<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

Elado egy lvl 96 os mage cypruson full poison WC s itemek 1 luke + 2 gaudius kövek meg mi egyéb!!! Kp vagy csere érdekel brumharton lévõ uniqra vagy karakterrre!!! ugyanitt brumhart szeren egy lvl 78 sorc felsõ psn többi ice akit érdekel irjon !! Xfire:kopasz0014 v msn en: [email protected]
Emberek akinek codmaster ideje alatt eltunt valami ekszere gaihonon az írjon pm-t Hildegarn-nak vagy aranyos kisocsenek H0kuszpoknak hátha tudnak valamit! Ha kell valakinek screen a bevalt dolgaikról akkor küldjön pm-t!
Karkaen-t és blode-t vennék brumharton.... kételkedõk és álmodozók kíméljenek.. és lehetõleg a noobok is.! Csak ha komoly szándékod van akkor írj... köszi brb

knight elkelt!!!!!

a mail továbbra is [email protected]
jah email címem [email protected]
keresek 60+os huntter vagy elementalistát brumin.. adnék cserébe 66os knightot.. a knightot még cserélem is shuta+barom vagy karkaenre.. cc-s a kari küldj mailt feltétlen..
Helo all. Eladó 1 lvl85 hunter ( cyrip ), 77 knight ( gaiahon ) érdeklõdni msnen : [email protected]

Guillotine
Egyszer megteheted ingyen,de utána már csak fizetõs cuccal.

www.guillotine.atw.hu

Borg87
Sziasztok! Volna 1 kezdõ kérdésem a skil rezet hogyan mûködik potosan hányszor lehet csinálni és pénzbe kerül?

..::Borg::..

Azt azért még tegyük hozzá, hogy a karakterek irányítása egy katasztrófa.
Ez a Webzen egyálatán nem jött be eddig,,nincs potidropp,,a karakterek legyengitve,,lagg ezerrel,,csak kinlódás az egész,hiába maradt meg az infi cucc,meg ékszerek,,semmit se érnek,,ha ez igy marad abbahagyom ez tuti.A nallam sokkal kisebb mobok simán levernek,,áá szivatás az egész.<#levele>
a webzen mostmár hivatalosan is kihirdette hogy miket lehet átvinni a cm-es archlordból webzenre!!!

íme: A Webzen kihirdette, hogy mik azok az itemek, amik nem kerülnek át hozzájuk.
Minden, ami az alábbi listában nincs benne, átkerül a webzenre.

Nem kerülnek át:

Karakter skillek (skill pontokat kapod vissza)
Craft skillek ( sajna újra kell huzni)
Aukciós házba betett itemek (szedd ki ha van bent vmi fontos)
Klánnal kapcsolatos információk (logo, klán, klánbank etc)
Friendlist (azt hiszem ez hagynagolhato)
Bountie lista (lényegtelen mert nem is mûködött...)
Levelezõrendszerrel kapcsolatos dolgok (ha van olvasatlan, vagy itemet tartalmazó leveled, vedd ki belõle)
Questtel kapcsolatos dolgok (quest itemeket is beleértve, tehát ezek is eltûnnek)
Chantra kredit és Chantra itemek

Fontos:
Felhasznált CC itemek (pl. szárny), nem tûnik el, ha már nyakláncban van. akárcsak a kibõvített storage.

Változó dolgok:

Minden átkerülõ uniq ékszer BOUND-os lesz (nem cserélhetõ, szóval arra rakjátok, akinek adni akarjátok..)
A 4 új szerver drop és gold rate-je olyan lesz mint a webzen Tullan szerverén.
Minden NPC eladási árai megegyezõek lesznek a tullan szerverével.
A webzen kizárólag a normál ábc és az arab számokat támogatja, igy ha van vmi speckó a karaktered nevében, változtasd meg (i.e., ÐÈÇÅÆèÊðàñàâèöàØÐ😉.
Cyripus szerveren pvp közben kidroppolhatod bármidet, mint a tullan szerveren.
Brumhart, Gaiahon és Evengardan csak az inventoryból dobhatsz, ami rajtad van azt nem.

egyenlõre ennyi, lehet örülni

Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!

hát nekem nem fognak hiányozni, volt velük elég gond a kifarmolásuktól kezdve a használatukig (glitch-nem glitch?). webzenen is lesznek speciális bound ékszerek: ranger nyaki

Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net

xmogyix
az faxa lesz ha az unique cuccokat nem lehet átvinni...le is sz.p.m magamat ha elveszik..:S

Josku20
Hali mint mondtam ez lehet csak rossz ízû tréfa! mindenesetre a kódot amit a cog accodba leírtak pirossal mentsd le 1 szöveges formátumba pls world!

ezt nem mondjátok komolyan??? Unique-ot nem lehet átvinni?lol az gáz mert több hónapot farmoltam nem is egy karival szal vesztenék 2 shuta 2 blode 1 karkaen 1 luke 1 biglos-t!!!! ha ez lesz tuti abbahagyom a gémet!!!arról nem beszélve hogy a knightom full lightning cuccba van akkor az is ugrik ? és a nem realmos csak sima unique fegyók ruhák jönnek?

Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!

Josku20
Eredeti hírek szerint a unique itemeket nem fogják tudni mindet átvinni!
Mert az több hetes leállással járna aki régebben töltötte le a game-et az tud játszani és ha húzol pár szintet a karidra akkor megmarad az is!
Viszon a bökkenõ ott van ha több karid van azonos vagy különbözõ szervereket csak azt fogják átvinni amelyikkel legutoljára játszottál másodperc pontossággal!
De ez lehet hogy csak rosszízû pletyka!

Josku20
www.archlord.extra.hu innen le tod szerni az EP3 clins-et bár lehet a regivel most gondod lesz!

Josku20
Hali! nos még október 2.-ig azt is fogja mert akkorra lesznek az acc-ok atváltva webzenes cuccokra de ha van game credited azt költsd el okt. 2-ig mert nem viszik át!
2010 márciusra elvielg itt is lesz EP IV. kiváncsi leszek rá!

ezt írja ki a webzenes gém mikor az oldalon rákattintok a start game-re:

Not exist anything element into XML! ez mit jelent? pedig használok proxyt mégse indul a gém!!! pls help

Október 4 után fogsz tudni.
mi magyarok most nem is tudunk vele jáccani ? mer nem találom a kliens letöltést
ezt írja ki a webzenes gém mikor az oldalon rákattintok a start game-re:

Not exist anything element into XML! ez m mi a fxxszt jelent? pedig használok proxyt mégse indul a gém!!! pls help

Ki fog derülni október 4-én.
Gubberx
Ja ez engem is érdekelne hogy honnan mi merre mikor és hogyan😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

valaki tud vmit errõl a webzenes dologról??? azt tom hogy a cm és az nhn szerzõdése lejárt és szért nem lesz cm-es arch de a webzenesre át lehet vinni a karikat!!! csakhogy ugye cc itemeket nem lehet átvinni de még azon kívül mit nem? inventory-ban lévõ iemek jöhenek??? storage és guild storage itemek?gold coinok is jöhetnek vagy csak gold??? felszerelés /armor fegyó ienek/ vagy csak a csupasz kari?

dragon11
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!😊

Rendes vagy.;-)

Már patcheli is!

Na szal a patchelés addig nem fog menni míg a hivatalos archlord oldalról le nem töltöd a fontos login patchet!!!! Íme: http://www.codemasters.co.uk/downloads/details.php?id=37009&territory=EnglishUK ha ez megvan utána már minden ok elvileg!!!!

dragon11
valaki?^^

Pocak?😛

Gubberx
értem 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

dragon11
MSNen is megírtam, de ide akk. ide is leírom..😄

1éve kiírtam DVDre a clientet azt raktam föl..:-P de idegesít, hogy nem bírom felpatchelni..😞

Gubberx
te hogy tetted fel? 😄 nekem már akkor hibát dob mikor a setup exe-re kattintok :S (aztirja corrupted fájl és szerezzek be frissebb verziót, pedig a legfrissebb EP3-as kliens)

dragon11
Újra felraktam a gémet, megjött a kedvem komolyabban..^^

Nem tudom felpatchelni.. a portokat amiket használ a gém kiengedtem a routerban..(régen is volt routerem és akk nem volt beportforwardolva és ment..) aztán aefclient+archlord exet az avira premium security suite tûzfaljában allowoltam.. minden oké.. mindenhol ki van engedve^^ még winfos LETILTOTT tûzfalán is.. és nem tudom felpatchelni.

valami ötlet?^^

Kikapcsoltam teljesen az avirát, úgy sem ment a patchelés..

thx

attyspocak
A CM Archlordnak vége van! Kattints fent az "ÚJ Magyar Archlord Oldal" feliratra és elolvashatod, hogy miért nem tudsz belépni új regisztrációval. Ha AL-t akarsz játszani keresd azt a webzen oldalon.

halihó,hullahó!!
ma leszedtem a géjmet,felraktam,a telepitõ végén bejelöltem a create account szarságot is,csináltam a codemasterse acc-ot,de ahol ki kéne választanom az archlordot,ott csak 3 ilyen gagyifaszom géjm van...a codemasterses acc-al pedig nem tok belépni az archba....pls help,mert nagyon tetszik a gém!!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

attyspocak
Ezek nélkül az általad kityazabálókén emlegetett népek nélkül egy másodpercig sem játszhattál volna az AL-el.

azt vágom csak azért mégis volt benne valami ami miatt nem anyira éreztem koreainak de mostmár ez is elszállt!😞

A játék eddig is koreai volt, csak a CM "forgalmazta"
arra azért kíváncsi lennék hogy áll majd fel a webzen 2 nap alatt a szerverekkel de ki tudja mire képesek ezek a kutyazabálók!!!csak kér hogy ez is koreai kézre kerül!!!!és rem a karikat átveszik!!!

A webzen ha midnen igaz átveszi a Codemasterstõl a karaktereket is, így lényegében semmi nem fog elveszni. Csak a codemasters, de hát azt meg ki sajnlálja? <#vigyor> Nagy ívben sz*rtak a játékosok fejére.
Webzen powa!
Guillotine
De igen,részben.

www.guillotine.atw.hu