Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyha tudtok akkor küldjétek el nekem e-mail ban:
[email protected]
Akkor itt a következõ gond😄
Regeltem és amikor indítom azt akarja hogy töltsem le a játékot(amit már megtettem)
Az gond lehet hogy én más oldalról szedtem???
1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"
Ezután kikapcsoltam az egész tûfalat de még mindig ugyanaz van :S
A honlapon olvastam hogy kell vmi GameStarter vagy mi.Errõl ha vki tud vmit bõvebben.........<#hamm>#hamm>
Van egy nagyon komoly gondom<#conf>#conf>
Leszedtem az archlordot.Valahova beregeltem.(Már nem tom hova de meg van az esély hogy jó helyre<#wink>#wink>
Na és az van:
Elindítom a gamet,megjelenik egy indítópult (Archlord patch client v. Archold auto update)ienek vannak rajta jobb oldalon hogy:
-setup
-game start
Na és most jön az hogy eggyikre se tok rámenni mert ki van szürkítve.<#conf>#conf>
ÉS felvillan elösször egy olyan ablak hogy:
"Client was not able to conect to the patch server.
1.)-Patch server is currently being checked.
2.)-Inter Conneiktion
3.)-Plese make sure Archlord has acess through your firewall."
Majd ezt kinyomva kidob még1-et:
"Cannot connect to the Patch Server"
Nagyon kérem vki segítsen mert ezzel csesztem el az egész délelöttömet<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
knight elkelt!!!!!
a mail továbbra is [email protected]
..::Borg::..
íme: A Webzen kihirdette, hogy mik azok az itemek, amik nem kerülnek át hozzájuk.
Minden, ami az alábbi listában nincs benne, átkerül a webzenre.
Nem kerülnek át:
Karakter skillek (skill pontokat kapod vissza)
Craft skillek ( sajna újra kell huzni)
Aukciós házba betett itemek (szedd ki ha van bent vmi fontos)
Klánnal kapcsolatos információk (logo, klán, klánbank etc)
Friendlist (azt hiszem ez hagynagolhato)
Bountie lista (lényegtelen mert nem is mûködött...)
Levelezõrendszerrel kapcsolatos dolgok (ha van olvasatlan, vagy itemet tartalmazó leveled, vedd ki belõle)
Questtel kapcsolatos dolgok (quest itemeket is beleértve, tehát ezek is eltûnnek)
Chantra kredit és Chantra itemek
Fontos:
Felhasznált CC itemek (pl. szárny), nem tûnik el, ha már nyakláncban van. akárcsak a kibõvített storage.
Változó dolgok:
Minden átkerülõ uniq ékszer BOUND-os lesz (nem cserélhetõ, szóval arra rakjátok, akinek adni akarjátok..)
A 4 új szerver drop és gold rate-je olyan lesz mint a webzen Tullan szerverén.
Minden NPC eladási árai megegyezõek lesznek a tullan szerverével.
A webzen kizárólag a normál ábc és az arab számokat támogatja, igy ha van vmi speckó a karaktered nevében, változtasd meg (i.e., ÐÈÇÅÆèÊðàñàâèöàØÐ😉.
Cyripus szerveren pvp közben kidroppolhatod bármidet, mint a tullan szerveren.
Brumhart, Gaiahon és Evengardan csak az inventoryból dobhatsz, ami rajtad van azt nem.
egyenlõre ennyi, lehet örülni
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
Hópihe lvl 91 Moonelf Elementalist (Smaragdfalka - Gaiahon) http://smaragdfalka.forumotion.net
Bumc lv 53 Sorc Guild Birodalom Küzdőszellem lv 90 Knight \"no guild\" mert nem kell!!!!
Mert az több hetes leállással járna aki régebben töltötte le a game-et az tud játszani és ha húzol pár szintet a karidra akkor megmarad az is!
Viszon a bökkenõ ott van ha több karid van azonos vagy különbözõ szervereket csak azt fogják átvinni amelyikkel legutoljára játszottál másodperc pontossággal!
De ez lehet hogy csak rosszízû pletyka!
2010 márciusra elvielg itt is lesz EP IV. kiváncsi leszek rá!
Not exist anything element into XML! ez mit jelent? pedig használok proxyt mégse indul a gém!!! pls help
Not exist anything element into XML! ez m mi a fxxszt jelent? pedig használok proxyt mégse indul a gém!!! pls help
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
1éve kiírtam DVDre a clientet azt raktam föl..:-P de idegesít, hogy nem bírom felpatchelni..😞
Nem tudom felpatchelni.. a portokat amiket használ a gém kiengedtem a routerban..(régen is volt routerem és akk nem volt beportforwardolva és ment..) aztán aefclient+archlord exet az avira premium security suite tûzfaljában allowoltam.. minden oké.. mindenhol ki van engedve^^ még winfos LETILTOTT tûzfalán is.. és nem tudom felpatchelni.
valami ötlet?^^
Kikapcsoltam teljesen az avirát, úgy sem ment a patchelés..
thx
ma leszedtem a géjmet,felraktam,a telepitõ végén bejelöltem a create account szarságot is,csináltam a codemasterse acc-ot,de ahol ki kéne választanom az archlordot,ott csak 3 ilyen gagyifaszom géjm van...a codemasterses acc-al pedig nem tok belépni az archba....pls help,mert nagyon tetszik a gém!!!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Webzen powa!