4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#4131 És hol a francba lehet ehhez regisztrálni?Codemasters-en a játéknak nyoma sincs! -
#4130 Hy,eu 1 en játszik valaki, érdemes ott kezdenem?Haver is ottvan gondolom oda telepedek le. -
WorldTorrent #4129 Ez a jatek hogy all? utoljara amikor akartam jatszani vele annyira lagoltak a szerverek hogy el is ment a kedvem tole.>:S -
#4128 Josku te sem birsz magaddal ! Imádsz minden szervert végigfarmolni az elejétől te kias mazochista -
#4127 Sziasztok Josku vok bizonyára ismertek sokan a weboldalról!
Én játszok a Deribelle-en 2 karakterrel!
Powerarcher - Human Archer Lv20
Criticalspells- Human Mage Lv 19
Gold seller oldalak nincsenek,amiket hírdetnek az account lopó oldal
weboldalunk: Magyar archlord oldal
de ki is van írva Új Magyar Archlord Oldal néven -
Hurkans #4126 Hellosztok jön valaki a holnap nyíló szerverre?A Deribellére?
Én fogok kezdeni egy karaktert ha valaki jön írjon már egy privátot köszi -
eXequtoR #4125 Üdv. Az lenne a kérdés, hogy ismer-e vki gold seller oldalt, ahol normális áron lehet vásárolni nagy mennyiségbe. Kösz. -
colby87 #4124 www.archlord.hu közösségi portál -
colby87 #4123 WWW.ARCHLORD.HU ... legújabb legjobb legszebb alrchlord magyar oldal...
szerintem egy reget megér! mindig friss hírek és leírások.. -
Apocalipto #4122 Működik. -
#4121 Egy kérdés, Archlord még működik? -
Quirinus #4120 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy nem tud e valaki nekem egy jó pvp építést mondani ork hunterhez (Bow) mit húzak meddig mikor osszam újra (passzív, combat stb...) akkor miket használjak.
Hogyha tudtok akkor küldjétek el nekem e-mail ban:
[email protected] -
Apocalipto #4119 Próbáld IE-vel indítani. Ha meg nem jó akkor töltsd le az archlord oldaláról a játékot és azt telepítsd. Lehet valami régi verziót raktál fel, vagy nemtom. -
#4118 nem chromom van -
Apocalipto #4117 IE alól akarod indítani? -
#4116 Na köszi:d
Akkor itt a következő gond:D
Regeltem és amikor indítom azt akarja hogy töltsem le a játékot(amit már megtettem)
Az gond lehet hogy én más oldalról szedtem??? -
Apocalipto #4115 Jah, hát persze...archlord.webzen.net-en regelned kell egy accot, majd a start game menüpontra kell kattintani. A játék csak webes felületről indítható, a game starterrel. Azthittem ezt már megcsináltad.. -
#4114 Engedélyezve volt a Tűzfalon :S
Ezután kikapcsoltam az egész tűfalat de még mindig ugyanaz van :S
A honlapon olvastam hogy kell vmi GameStarter vagy mi.Erről ha vki tud vmit bővebben......... -
Apocalipto #4113 Nem tud kapcsolódni a patch szerverhez. Tűzfalban engedélyezve van? Lehet hogy nem nálad van a hiba, hanem éppen nem elérhetőek a patch szerverek. -
#4112 Üdv!!!
Van egy nagyon komoly gondom
Leszedtem az archlordot.Valahova beregeltem.(Már nem tom hova de meg van az esély hogy jó helyre
Na és az van:
Elindítom a gamet,megjelenik egy indítópult (Archlord patch client v. Archold auto update)ienek vannak rajta jobb oldalon hogy:
-setup
-game start
Na és most jön az hogy eggyikre se tok rámenni mert ki van szürkítve.
ÉS felvillan elösször egy olyan ablak hogy:
"Client was not able to conect to the patch server.
1.)-Patch server is currently being checked.
2.)-Inter Conneiktion
3.)-Plese make sure Archlord has acess through your firewall."
Majd ezt kinyomva kidob még1-et:
"Cannot connect to the Patch Server"
Nagyon kérem vki segítsen mert ezzel csesztem el az egész délelöttömet -
kopasz0014 #4111 Elado egy lvl 96 os mage cypruson full poison WC s itemek 1 luke + 2 gaudius kövek meg mi egyéb!!! Kp vagy csere érdekel brumharton lévő uniqra vagy karakterrre!!! ugyanitt brumhart szeren egy lvl 78 sorc felső psn többi ice akit érdekel irjon !! Xfire:kopasz0014 v msn en: [email protected] -
lg911 #4110 Emberek akinek codmaster ideje alatt eltunt valami ekszere gaihonon az írjon pm-t Hildegarn-nak vagy aranyos kisocsenek H0kuszpoknak hátha tudnak valamit! Ha kell valakinek screen a bevalt dolgaikról akkor küldjön pm-t! -
colby87 #4109 Karkaen-t és blode-t vennék brumharton.... kételkedők és álmodozók kíméljenek.. és lehetőleg a noobok is.! Csak ha komoly szándékod van akkor írj... köszi brb
knight elkelt!!!!!
a mail továbbra is [email protected] -
colby87 #4108 jah email címem [email protected] -
colby87 #4107 keresek 60+os huntter vagy elementalistát brumin.. adnék cserébe 66os knightot.. a knightot még cserélem is shuta+barom vagy karkaenre.. cc-s a kari küldj mailt feltétlen.. -
greendcore #4106 Helo all. Eladó 1 lvl85 hunter ( cyrip ), 77 knight ( gaiahon ) érdeklődni msnen : [email protected] -
#4105 Egyszer megteheted ingyen,de utána már csak fizetős cuccal. -
#4104 Sziasztok! Volna 1 kezdő kérdésem a skil rezet hogyan működik potosan hányszor lehet csinálni és pénzbe kerül? -
Apocalipto #4103 Azt azért még tegyük hozzá, hogy a karakterek irányítása egy katasztrófa. -
szocske13 #4102 Ez a Webzen egyálatán nem jött be eddig,,nincs potidropp,,a karakterek legyengitve,,lagg ezerrel,,csak kinlódás az egész,hiába maradt meg az infi cucc,meg ékszerek,,semmit se érnek,,ha ez igy marad abbahagyom ez tuti.A nallam sokkal kisebb mobok simán levernek,,áá szivatás az egész. -
hubayzoltan #4101 a webzen mostmár hivatalosan is kihirdette hogy miket lehet átvinni a cm-es archlordból webzenre!!!
íme: A Webzen kihirdette, hogy mik azok az itemek, amik nem kerülnek át hozzájuk.
Minden, ami az alábbi listában nincs benne, átkerül a webzenre.
Nem kerülnek át:
Karakter skillek (skill pontokat kapod vissza)
Craft skillek ( sajna újra kell huzni)
Aukciós házba betett itemek (szedd ki ha van bent vmi fontos)
Klánnal kapcsolatos információk (logo, klán, klánbank etc)
Friendlist (azt hiszem ez hagynagolhato)
Bountie lista (lényegtelen mert nem is működött...)
Levelezőrendszerrel kapcsolatos dolgok (ha van olvasatlan, vagy itemet tartalmazó leveled, vedd ki belőle)
Questtel kapcsolatos dolgok (quest itemeket is beleértve, tehát ezek is eltűnnek)
Chantra kredit és Chantra itemek
Fontos:
Felhasznált CC itemek (pl. szárny), nem tűnik el, ha már nyakláncban van. akárcsak a kibővített storage.
Változó dolgok:
Minden átkerülő uniq ékszer BOUND-os lesz (nem cserélhető, szóval arra rakjátok, akinek adni akarjátok..)
A 4 új szerver drop és gold rate-je olyan lesz mint a webzen Tullan szerverén.
Minden NPC eladási árai megegyezőek lesznek a tullan szerverével.
A webzen kizárólag a normál ábc és az arab számokat támogatja, igy ha van vmi speckó a karaktered nevében, változtasd meg (i.e., ÐÈÇÅÆèÊðàñàâèöàØÐ).
Cyripus szerveren pvp közben kidroppolhatod bármidet, mint a tullan szerveren.
Brumhart, Gaiahon és Evengardan csak az inventoryból dobhatsz, ami rajtad van azt nem.
egyenlőre ennyi, lehet örülni -
papa444 #4100 hát nekem nem fognak hiányozni, volt velük elég gond a kifarmolásuktól kezdve a használatukig (glitch-nem glitch?). webzenen is lesznek speciális bound ékszerek: ranger nyaki -
#4099 az faxa lesz ha az unique cuccokat nem lehet átvinni...le is sz.p.m magamat ha elveszik..:S -
#4098 Hali mint mondtam ez lehet csak rossz ízű tréfa! mindenesetre a kódot amit a cog accodba leírtak pirossal mentsd le 1 szöveges formátumba pls world! -
hubayzoltan #4097 ezt nem mondjátok komolyan??? Unique-ot nem lehet átvinni?lol az gáz mert több hónapot farmoltam nem is egy karival szal vesztenék 2 shuta 2 blode 1 karkaen 1 luke 1 biglos-t!!!! ha ez lesz tuti abbahagyom a gémet!!!arról nem beszélve hogy a knightom full lightning cuccba van akkor az is ugrik ? és a nem realmos csak sima unique fegyók ruhák jönnek?
-
#4096 Eredeti hírek szerint a unique itemeket nem fogják tudni mindet átvinni!
Mert az több hetes leállással járna aki régebben töltötte le a game-et az tud játszani és ha húzol pár szintet a karidra akkor megmarad az is!
Viszon a bökkenő ott van ha több karid van azonos vagy különböző szervereket csak azt fogják átvinni amelyikkel legutoljára játszottál másodperc pontossággal!
De ez lehet hogy csak rosszízű pletyka! -
#4095 www.archlord.extra.hu innen le tod szerni az EP3 clins-et bár lehet a regivel most gondod lesz! -
#4094 Hali! nos még október 2.-ig azt is fogja mert akkorra lesznek az acc-ok atváltva webzenes cuccokra de ha van game credited azt költsd el okt. 2-ig mert nem viszik át!
2010 márciusra elvielg itt is lesz EP IV. kiváncsi leszek rá! -
hubayzoltan #4093 ezt írja ki a webzenes gém mikor az oldalon rákattintok a start game-re:
Not exist anything element into XML! ez mit jelent? pedig használok proxyt mégse indul a gém!!! pls help -
Apocalipto #4092 Október 4 után fogsz tudni.