Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitettek egy hírt az archlordgame.com-ra, hogy akik a Connect nevû okosságon benéznek az Archlord standjához is azok az "Episode3 exclusive First look" nevû élményben részesülhetnek. Az meg még 20nap az alatta lévõ hír szerint...
Szal' ha sajnos igazam lenne akkor még márciusban sem lesz....
Higgadjunk...:-(((
bicajosblogom.blog.hu
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni. A sztori röviden:
Játszon az Archlorddal nyomok egy AlT+Tabot , majd visszalépek a játékba és látom, hogy Deribelleben a hídról bekerültem a híd alá a vízba. UPPSZ. OK.
Kijönni nem tudok. MOndom kilépek majd ujra belépek hátha jó lesz.
Login képernyõn megadom a felhasználói nevet és a jelszót belépek minden gond nélkül. Szerver választásnál kiirja, hogy a gaiahon szerver zárva , ( ott a karakterem ) . Megnézem a honlapjukon megy a gaiahon szerver . Szóvaé lehet, hogy csak nekem van lezárva a szerver.
Mi a megfejtés ?
Köszönöm a segítséget elõre is.
Woodyhun 38 elementalist.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Arra lennék kiváncsi melyik orc hunter skill / combat/class/buff/ használható crossbow-wal és melyik nem mert már egyszer ráfaragtam a sniper skillel. Köszi!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ööö WoW for ever!:D
csak az én accountomat zárolták vagy más is járt igy? http://www.codemasters.co.uk/support/appeals.php ezen a cimen bejelentettem a hibát. Mindent rendesen kitöltöttem aztám mégiscsak zároltak ez érdekes
A játékban Player vs Player küzdelem megengedett ,sõt egyesek szerint PVP alapu a game. A normál esetben Arénában folyik az ilyen csata, kivéve a PK-s tagokat, akik Player killerek és tisztességtelen orvtámadásokkal ölnek.
Vasnnak az un. MOB-ok, amig gépi karakterek sok formában és szinten. Ezek ölésével lehet pénzhez és tárgyakhoz jutni.
A tapasztalati pontod növekedésével nõ a szinted és szintenként kapsz egy skill pontot, amit különféle plusz tulajdonságokra fordíthatsz a saját fajod és kasztod trainereinél.
Pár szóban ennyi a lényeg.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
g ki a mobbol.
Polgo ráér, mert kettécsap téged egy ütéssel. 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Griffin-t holtalálok, és milyen erõsek, mert engem a barlangban élõ csontvázak is meg tudnak szivatni!
Még egy kédés: Human Knight vagyok, melyik skill-t érdemes jobban fejleszteni?
Hogyan gyûjtenek az emberkék ebben a játékban több millió pénzt, 19-es szintû vagyok, de csak 25k pénzem van! Az árusoknak nagyon sok mindent eladtam! Vagy nem jól csináltam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem van egy lvl47-es unique Bluntom, ami 124-132-es ütésre képes alapbõl. A következõ lvl55-re (szintén unique) már meg van. Köztes szintre Unique nincs egyáltalán, de néztem rare 53-as fegyõt, ám csak négy pontal üt nagyobbat a kapható legjobb, mint a mostani fegyóm és 20M az áram így nem vettem meg.
Vagyis azt kell eldöntened, hogy a kapható cucc ér-e neked annyit, amennyit kér a gazdája érte.
Szerintem pár ütéspontért sok aranyat kiadni nem érdemes.
Mellesleg egy lvl1-es kari is kap küldetéseket, amiért pénzt kap. Továbbá a lvl1-es mob igazán semmilyen veszélyt nem jelent. Könnyedén potik nélkül is ölhetõek. Viszont dobnak kevés goldot és potit is. 😊
Én több karit is elindítottam és mindegyik saját erejével fejlõdött. Pénzt sosem kunyeráltam. Volt, hogy 27-es karim ajándékba kapott unique szettet, de ez csak plusz és anélkül is életképpes volt.
Sõt a guild érdekében minden unique droppomat beadom a közösbe.
Szánalmas dolognak tartom!
Farmolj! Ölj mobokat és lesz goldod!
Ha magaddal egy szintü mobokat ölsz, akkor gyorsan fejlõdhetsz az elsõ 20 szinten. Sõt még tovább is. Egyre több és több goldod lesz így , de hogy kéregess!?! 😞
Klánt ajánlanom meg nem lenne tisztességes. Hozzánk csak 35-tõl van felvétel, mást meg had ne reklámozzak.
Nevem: Dragonhun Gaihon server.Thx^^:S