Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal azt mondod h. várhatunk kb. 1 hónapot?

Hmm. Ha jól gondolom még Márciusban sem lesz ep3.
Kitettek egy hírt az archlordgame.com-ra, hogy akik a Connect nevû okosságon benéznek az Archlord standjához is azok az "Episode3 exclusive First look" nevû élményben részesülhetnek. Az meg még 20nap az alatta lévõ hír szerint...

Szal' ha sajnos igazam lenne akkor még márciusban sem lesz....
Higgadjunk...:-(((

bicajosblogom.blog.hu

Marcinko
Mire legépeltem addigra , megoldódott.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Marcinko
Sziasztok !

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni. A sztori röviden:

Játszon az Archlorddal nyomok egy AlT+Tabot , majd visszalépek a játékba és látom, hogy Deribelleben a hídról bekerültem a híd alá a vízba. UPPSZ. OK.

Kijönni nem tudok. MOndom kilépek majd ujra belépek hátha jó lesz.

Login képernyõn megadom a felhasználói nevet és a jelszót belépek minden gond nélkül. Szerver választásnál kiirja, hogy a gaiahon szerver zárva , ( ott a karakterem ) . Megnézem a honlapjukon megy a gaiahon szerver . Szóvaé lehet, hogy csak nekem van lezárva a szerver.

Mi a megfejtés ?

Köszönöm a segítséget elõre is.
Woodyhun 38 elementalist.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Gubberx
Üdv!

Arra lennék kiváncsi melyik orc hunter skill / combat/class/buff/ használható crossbow-wal és melyik nem mert már egyszer ráfaragtam a sniper skillel. Köszi!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ez elméletileg az Ep4 skilljei.Legalább is az mmodata azt írja.

Gubberx
az mana és nem manna 😄 a manna az angyalok eledele 😄 "78,24 Mannaesõt hullatott rájuk eledelül, mennyei gabonát adott nekik."

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

már mind1! megoldottam csináltam 1 másik accot<#vigyor2>

ööö WoW for ever!:D

beregeltem az oldalra és nem fogadja el a felhasznevemet és a jelszomat pedig jot irok be!!!Mit csináljak?

De a legnagyobb okádék az egészben az h. a Kóreaiaknál má van ep5 ha jól tom.(ez valahogy nem jön ide sehogy 😊 )

Kész öröm lesz a játék ezután.Mindenki mindenre immunis,mindenki mindenkit erõsít!!!Mikor jön máááár???<#falbav><#duma>
ne akkor itt van <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#banplz>
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=262159
attyspocak
Manna potion.

Ugyan ezzel nem sokat nyomtam még,de gomdolom magic potion.Hmm?Vagy point.

mi az az mp?

attyspocak
Szerintem a Magyar Archlor oldalon kelõ részletességgel lehet infóhoz jutni, mind a leírásokból, mind az ottani fórumból.

Kössz! Még annyit hogy melyen karit érdemes kezdeni? vagy hogy melyik jo..?(bocs ha idegesitelek vele titeket de nem naon ismerem a gamet az oldalakon meg nem sok mindent irnak le)

Szerintem nem biztos hogy látja a karid és így nem tudja kijelölni.

ahoj
csak az én accountomat zárolták vagy más is járt igy? http://www.codemasters.co.uk/support/appeals.php ezen a cimen bejelentettem a hibát. Mindent rendesen kitöltöttem aztám mégiscsak zároltak ez érdekes
A kérdésem az lenne, hogy egyesek miért kérdezik meg, hogy lvl?, amikor ha kijelölök egy játékost, kiírja a szintjét?
attyspocak
Dragon válaszoltam.

attyspocak
Senki nem áll senki oldalán. Horom faj fajonkánt 3-2 kaszt.
A játékban Player vs Player küzdelem megengedett ,sõt egyesek szerint PVP alapu a game. A normál esetben Arénában folyik az ilyen csata, kivéve a PK-s tagokat, akik Player killerek és tisztességtelen orvtámadásokkal ölnek.
Vasnnak az un. MOB-ok, amig gépi karakterek sok formában és szinten. Ezek ölésével lehet pénzhez és tárgyakhoz jutni.
A tapasztalati pontod növekedésével nõ a szinted és szintenként kapsz egy skill pontot, amit különféle plusz tulajdonságokra fordíthatsz a saját fajod és kasztod trainereinél.
Pár szóban ennyi a lényeg.

Hellosztok!Valaki nekem ezt elmegyarázná hogy az orkok meg az emberek meg a hold tündék 1 oldalon álnak? vagy 2 oldal van? és hogy 1 fajhoz csak 1 kaszt tartozik?

dante3
Jah, látam, hogy 4-5 ember csapkodta egyszerre, de még így is szívtak vele!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

attyspocak
Sarvingolás a késeddel a mob holtestét kifosztod, lenyúzod, feldarabolod. Három crafting skilled van. Ezek közül az egyik kifoszt, a másik nyúz, a harmadik húst vá
g ki a mobbol.

Polgo ráér, mert kettécsap téged egy ütéssel. 😊

Gubberx
mármint a küldetés mobokat 😊

Gubberx
azokat vagy magasabb szinten egyedül vagy partyban tudod megölni

dante3
Van egy olyan küldim, hogy nyirjam ki a Polgo-t! Még azzal sem bírok!<#zavart2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
<#buck>

Gubberx
megnéztem, lvl 52-esek, pont akkorát üt mint amennyi a max hp-m lvl 31-en XD

dante3
Akkor, arra még gyúrnom kell, mert eddig csak lvl. 18-as volt a max. ellenfél!

Dungi=Barlang.Énorc Bersi vagyok szal embeföldön nem tudom hol van. de az www.aldb.info -nmegtudod nézni. Asszem lvl 31-esek.

dante3
Most ezt magyarítva is elmagyaráznád?<#idiota>
Griffin-t holtalálok, és milyen erõsek, mert engem a barlangban élõ csontvázak is meg tudnak szivatni!
Még egy kédés: Human Knight vagyok, melyik skill-t érdemes jobban fejleszteni?

Gyors fejlõdésre dungi,gyors pénzkeresés farmolás egyszintû vagy kisebb mobokkal.Ill carvingolás talán alacsonyabbszinten pl 10 griffin husit olyan 200k körüli áron el lehet adni.(Gaihonon ennyimost az ára)

dante3
Van valami titka a gyorsabb fejlõdésnek?
Hogyan gyûjtenek az emberkék ebben a játékban több millió pénzt, 19-es szintû vagyok, de csak 25k pénzem van! Az árusoknak nagyon sok mindent eladtam! Vagy nem jól csináltam?<#fejvakaras>

dragon11
Ok, htx.Akkor megmarad ez 17ig..😊 3-4 el sebez többet..de 50 000-ért na nem..😊

attyspocak
Jó kérdés!

Nekem van egy lvl47-es unique Bluntom, ami 124-132-es ütésre képes alapbõl. A következõ lvl55-re (szintén unique) már meg van. Köztes szintre Unique nincs egyáltalán, de néztem rare 53-as fegyõt, ám csak négy pontal üt nagyobbat a kapható legjobb, mint a mostani fegyóm és 20M az áram így nem vettem meg.

Vagyis azt kell eldöntened, hogy a kapható cucc ér-e neked annyit, amennyit kér a gazdája érte.

Szerintem pár ütéspontért sok aranyat kiadni nem érdemes.

dragon11
13as vok, lvl8as fegyóval, szép stattal, kék színû(elementeztem..) a tõle 1lvl-el kisebb mobba belerak 90eket, a kérdés: Érdemes-e venni 14re új fegyót, mert 17re van új elementezett, jó statokkal ellátva bow-om?THX!

dragon11
Jaja, hentelek a lvl5ös disznóknál, és szedem a potit meg a zsét, már 2,2k-m van 50hp potivel, meg 10manával..manát nem naon ad...😞 thanks.

attyspocak
Szerintem elmondta Heli és én is, hogy mi a megoldást. 😊

dragon11
OK.Majd keresek valami megoldást..

attyspocak
Szoval szerinted LOL amit írtam? Hát nem tudom, de szerintem az a LOL ahogy te itt reagálgatsz.

Mellesleg egy lvl1-es kari is kap küldetéseket, amiért pénzt kap. Továbbá a lvl1-es mob igazán semmilyen veszélyt nem jelent. Könnyedén potik nélkül is ölhetõek. Viszont dobnak kevés goldot és potit is. 😊

Én több karit is elindítottam és mindegyik saját erejével fejlõdött. Pénzt sosem kunyeráltam. Volt, hogy 27-es karim ajándékba kapott unique szettet, de ez csak plusz és anélkül is életképpes volt.
Sõt a guild érdekében minden unique droppomat beadom a közösbe.

Ha ennyire nincsen zs-d akkor csinálj meg egy két küldit. Van amelyikben nem kell mobot ölni csak elmenni egy helyre és ott megtalálni valamit.

Gubberx
Tudod erre van a grindelés..... Én elvbõl nem adok a kunyerálóknak egy vasat se.

dragon11
Aha, se baj.Öljem a velem egyszintû mobokat, még is hogy?poti nélkül megölnek, és nincs potim ember..😄 lol..

attyspocak
A játékban már sokszor találkoztam olyan karikkal, akik ácsorognak a városban és "koldulnak", ahelyett, hogy kitn ölnék a mobokat.
Szánalmas dolognak tartom!
Farmolj! Ölj mobokat és lesz goldod!
Ha magaddal egy szintü mobokat ölsz, akkor gyorsan fejlõdhetsz az elsõ 20 szinten. Sõt még tovább is. Egyre több és több goldod lesz így , de hogy kéregess!?! 😞

Klánt ajánlanom meg nem lenne tisztességes. Hozzánk csak 35-tõl van felvétel, mást meg had ne reklámozzak.

dragon11
Valaki nem tudna nekem goldot adni?Armormom hiányos, 1goldom van..lvl6os vagyok, se potim csak skillem van, alap bow..pls valaki goldot adjon már..
Nevem: Dragonhun Gaihon server.Thx^^:S

dragon11
Ok tudsz valami jó magyar clánt?😄

attyspocak
metüre = betüre