Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek. Az Evengarda szerveren, ha létezik vmi titokba jól mûködõ magyar guild dobjanak egy pü-t pls. Bár erõsen kétlem, hogy bármilyen össze fogás is létezne ezen a magyarok között, de azért hátha.. Addig is jó játékot.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Gubberx
Hali

Warsong guild aktív játékosokat keres, 100% magyar guild, /w Dharton vagy dobj egy privit.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

attyspocak
Egyrészt azért ment fel az ára, mert csökkent a vételi lehetõség. Másrészt a C&B rendszer nem ingyenes, mint a Péjpál, így többe van annak aki vesz a COG-tól.

Hát olyan 5 misi körül/1000cc de én már vettem 7 misiért is ha nagyon kellet

Marcinko
Sziasztok !

Csak 1 kérdés, hogy a CC mennyibe kerül goldban a Gaiahon szerveren ?
Nem akarom, hogy nagyon átverjenek.

Elõre is köszönöm a helpet.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Gubberx
Minden játékban így van, van 100 kis magyar guild és mindegyikben van 2-3 aktív ember 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

- egy magyar ,csak még reggel van.

Ez az legyen a Gaihonon 15 magyar kis magyar klán véletlenül se 1-2 nagy.<#falbav>

dragon11
Én már ott vok mind a két karimmal(17es bow-os, meg a lvl3as sorcerer, hunangel vagy kivel beszéltem jófej😄) am jó clán..😊 majd leszünk többen is.

A gaihon szerveren 18 as szint felett várja a játékosok jelentkezését a ?A MAK4ever klán!!
dragon11
OK.Roger, thx.

attyspocak
Ig911 ingame nevét nem kell ismerned. Ha játék közben nyomsz egy "G" betüt, feljön a guild lap és ott meg tudod keresni akármelyik klánt, amivel egy szerveren vagy. Aztán a klánt megtalálva meg lehet nézni a góré nevét és írhatsz neki, vagy simán nyomsz egyet a "join" gombra és várod, hogy jüváhagyja a jelentkezési kérelmedet.

dragon11
17es vok, akkor luppolok 18ra és mek XD ingame mi a neved?😊

attyspocak
Vélhetõen én vagypk figyelmetlen, de melyik szerón? Ezt a másik lap chatboxánál sem írtad oda. 😛

Minden játékost szerettel vár 18-as szint felett a MAK4ever!Jelenkezz most!
attyspocak
Igen kékkel írtam. 😊

Gubberx
lol

Bakker azt hittem h. csak simán kékkel írtad <#buck>

Gubberx
Nem is, csak ritkán irnak 😄

Ecsém ez a fórum meghalt<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
attyspocak
itt írhatsz nekik:COG

Valaki tudja h. mi a GM-ek mail címe???

Gubberx
-_-'

dragon11
Dehogynem, asztal, tulajdonságok beállítások->monitor->beállítod olyanra amilyen kell..hidd el úgy marad..😄

Gubberx
Valaki tudja hogy a képernyõ frissítést hol lehet átállítani mert sztem archlord alapból 60 Hz-en megy és kiégeti a szemem lassan.

Karban tartás van azért nem tudsz belépni. Asszem egészen 3-ig.<#szomoru1>

peteragoston
Az user id az ugye ugyanaz amivel a https://cogaccounts.codemasters.com/ oldalra lepek be?!

peteragoston
Subscription To: Archlord Status Open
szoval stimmelnie kellene

peteragoston
Hello! en most regisztraltam be, meg most toltottem le...
de nem akar belepni
amikor
enter user id
pass

beirom akkor> cannot access the login server -t irja ki
ez miert lehet?

Gubberx
:S ez fura, tényleg nagyon sok cucc esett pont akkor mikor az event lett volna 😄 lehet akkor csak szerencsém volt

attyspocak
Mert ugye azt is tudni lehet, hogy az ilyen eventek indulását ki is írják game közben. 😊( Most ugye nem írtak ki túrót sem.

Viszont a Siege lagg megint dupla volt. 😞

Nem volt Dupla Drop aki Figyeli a Hivatalos Fórumot az tudhatja ki is van írva hogy majd egy másik idõben be lesz pótolva.

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

attyspocak
Hát errõl megoszlanak a vélemények. 😊
15-tõl 19-ig több droppom volt, mint szokott, de utána...

Gubberx
ha a droprate-s eventre gondolsz akkor az megvolt tegnap, fél óránként jártam üríteni az inv-em.

attyspocak
Úgy tûnik, a februárra meghírdetett pénteki eventek közül az utolsót elfelejtették elindítani. 😞

attyspocak
Dehogy vettem támadásnak. Miért gondolod ezt? Mert leírtam az én tudásom szerinti dolgot? Vagy mert azt írtam, hogy inkább segítettél volna, mint kritizálsz? Ettõl még nem vettem támadásnak.

attyspocak
Van egy knight quest valahol 40lvl körül, amiben a hely van rosszul jelölve, de késõbbis talátam ilyet. Votlt, hogy ele mob nevét írta ölés ransacking-olásra, de sima brain mob is jó volt. 😊

Gubberx
Tegnap elég sokáig keresgéltem a dark bat-eket mire kiderült hogy guard-okat kell valójában ölni 😊

Gubberx
Ti észrevettétek hogy elég sok quest hibás? mármint hogy más szerepel a leírásban mint amit ölni kellene vagy például más helyet ír mint ahol le kell adni ha befejezted? :S

sörhas márcsak ilyen<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Gubberx
Jah és sry hogyha te egybõl személyes támadásnak vélted a hozzászólásomat, ne hari.

attyspocak
Nem ugrottam a torkodnak, csak leírtam a véleményem. Illetve az általam ismert adatok alapján idéztem. 😊
Egyébként nekem a kettõspont és nagy "d" betû a teliszájjal röhögöst jelképezi. Az nem feltétlen a viccet, mint inkább a "rajtad nevetek"-et jelenti. Persze lehet, hogy félreértettelek.

Gubberx
Viccbõl irtam ezért volt utána szmájli,nem tudom miért kell egybõl a másik torkának ugrani.....

attyspocak
Ha visszaolvasod látni fogod kinek írtam. 😊
Természetesen nem mind gépeltem, hanem tudtam mit és hol keressek.
Gondolod, ha én gépeltem volna akkor nagyobb lenne az ereje a szavaknak?

Éppen elget gépeltem a szakdolgozatomba a napokba. 😊

Ezt mind te gépelted vagy csak kikerested és beillesztetted?

Jah bocs csak nem figyeltem és nem vettem észre a jobb alsó sarkot

Ez kinek írtad?

OMFG<#buck>

attyspocak
Megjegyzem, hogy a manna az istenek eledfele, nem az angyaloké- Ezt kapták a vándorló törzsek amikor nem találtak élelmet és hitük megrendûlt az õ urukban.

OFF

De hogy lásd:
részletek a z ószövetségbõl:

"És mondta az Örökkévaló Mózesnek: Íme, én hullatok nektek kenyeret az égbõl; menjen ki a nép és szedje a napravalót a maga napján, hogy megkísértsem, vajon jár-e tanom értelmében, vagy sem? És lesz a hetedik napon, akkor készítsék el amit bevisznek és lesz kétszerese annak, amit naponként szednek. És mondta Mózes meg Áron Izrael minden fiainak: Este majd megtudjátok, hogy az Örökkévaló vezetett ki benneteket Egyiptom országából; reggel pedig majd látjátok az Örökkévaló dicsõségét, mivelhogy meghallotta zúgolódásotokat az Örökkévaló ellen; mi pedig mik vagyunk, hogy ellenünk zúgolódtok? És mondta Mózes: Azáltal, hogy ad az Örökkévaló nektek este húst, hogy egyetek és kenyeret reggel, hogy jóllakjatok; mivelhogy hallotta az Örökkévaló zúgolódásotokat, mellyel zúgolódtok ellene, mi pedig, mik vagyunk? Nem ellenünk van a ti zúgolódásotok, hanem az Örökkévaló ellen. És mondta Mózes Áronnak: Mondd Izrael fiai egész községének: Lépjetek oda az Örökkévaló színe elé, mert meghallotta zúgolódásotokat. És volt, midõn, Áron szólt Izrael fiai egész községéhez, a puszta felé fordultak; és íme, az Örökkévaló dicsõsége megjelent a felhõben.

És szólt az Örökkévaló Mózeshez, mondván: Hallottam Izrael fiai zúgolódását; szólj hozzájuk, mondván: Estefelé esztek majd húst és reggel jóllaktok majd kenyérrel, hogy megtudjátok, hogy én vagyok az Örökkévaló, a ti Istenetek. És volt este, fölszállt a fürj és elborította a tábort; reggel pedig volt harmatréteg a tábor körül. Midõn fölszállt a harmatréteg, íme, a puszta színén valami apró szemcsés, apró, mint a dér a földön. Midõn látták Izrael fiai, mondták egymásnak: Mi ez? Mert nem tudták, hogy mi az. És mondta nekik Mózes: Ez a kenyér, melyet az Örökkévaló adott nektek eledelül. Ez az a dolog, amit parancsolt az Örökkévaló: Szedjetek belõle, kiki étke szerint, egy ómert fejenként, lelkeitek száma szerint, kiki a sátrában levõk számára vegyetek. És így cselekedtek Izrael fiai és szedtek, ki többet, ki kevesebbet. És megmérték az ómerrel és nem volt fölöslege annak, ki többet szedett, aki pedig kevesebbet szedett, annak nem volt fogyatkozása; kiki az õ étke szerint szedett. És mondta nekik Mózes: Senki se hagyjon meg belõle reggelig. De nem hallgattak Mózesre és meghagytak némelyek belõle reggelig, de megférgesedett és megbûzhödött; és haragudott rájuk Mózes, Így szedték azt minden reggel, kiki az õ étke szerint; midõn pedig melegen sütött a nap, elolvadt. És volt a hetedik napon, szedtek kétszeres kenyeret, két ómert egynek; és eljöttek a község minden fejedelmei és tudtára adták Mózesnek. És õ mondta nekik: Ez az, amit szólt az Örökkévaló: Nyugalom, szent szombat lesz az Örökkévalónak holnap; amit sütni akartok, süssétek meg és amit fõzni akartok, fõzzétek meg, az egész fölösleget pedig tegyétek el magatoknak megõrzésre, reggelre. És eltették azt reggelre, amint parancsolta Mózes és nem bûzhödött meg és féreg sem volt benne. És mondta Mózes: Egyétek meg ma, mert szombat van ma az Örökkévalónak; ma nem találjátok azt a mezõn. Hat napon át szedjétek azt, de a hetedik napon szombat van; nem lesz azon. És volt a hetedik napon, kimentek a nép közül, hogy szedjenek, de nem találtak. És mondta az Örökkévaló Mózesnek: Meddig vonakodtok még megõrizni parancsolataimat és tanaimat! Lássátok, hogy az Örökkévaló adta nektek a szombatot, azért ad nektek a hetedik napon két napi kenyeret; maradjatok kiki a helyén, ne menjen ki senki az õ helyébõl a hetedik napon. És nyugodott a nép a hetedik napon. És elnevezte Izrael háza mannának; az pedig olyan volt, mint a koriandrum magva, fehér és íze olyan, mint a mézeskalácsé.

És mondta Mózes: Ez a dolog, amit parancsolt az Örökkévaló: Egy tele ómerrel legyen belõle megõrzésre nemzedékeiteknek, hogy lássák a kenyeret, melyet enni adtam nektek a pusztában, midõn kivezetlek benneteket Egyiptom országából. És mondta Mózes Áronnak: Vegyél egy palackot és tegyél bele egy tele ómerrel mannát, és tedd azt az Örökkévaló színe elé megõrzésre nemzedékeiteknek. Amint megparancsolta az Örökkévaló Mózesnek, odatette Áron a bizonyság elé megõrzésre. Izrael fiai pedig ették a mannát negyven évig, amíg elérkeztek lakott földre; a mannát ették, amíg elérkeztek Kanaán országának határára. Az ómer pedig egy tized éfó volt."

Idézet és OFF vége. 😊

attyspocak
Jaj jaj mit tettem! Segíteni akartam és elrontottam a dolgot! Jaj jaj mi lesz velem!

Csak halkan jegyzem meg, hogy ahelyett, hogy az én hibáat kritizáltad volna, inkább a feltett kérdésre válaszoltál volna.

Vagy segíteni snasz, kritizálni jobb?