Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna igen.

attyspocak
Úgy látom az extra extra szervertartást vezetett be az este. 😞

musha
persze hogy lehet fake

mama2
Na már meg van, de a telefonszámot muszáj megadni? Vagy lehet fake is?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Haljátok: Hol kell accot csinálni a játékhoz? Metrt én nem találom a játék oldalán😛

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ez 1 jó kérdés!

Minden hónap minden péntekén van event?
az Archlord.extra.hu néha azért nem megy mert az extra .hu ilyenkor indítja újra a servergépét. Ez olyan 1-2 perces folyamat.

attyspocak
Ilyen nálam is volt és csak a reinstall segített.

üdv mindenkinek, felraktam az archlordot sikerült is játszanom , de a következõ belépésnél frissítéseket tölt, már lassan egy napja, ja igen és valamlyen koreai nyelv kiegészítést is, belépõ ablak (game, setup)korei nyelvre váltott és még mindig tölt.a kérdésem az lenne hogy másoknál is ez elõfordult-e válaszokat elõre is köszönöm
Doomista
háh itt az uj magyar player,estétöl archlord jööövöööööökkkkk !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
Nekem most nem megy :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

acsati
már jó
A patchel lejön. Lenne 1 kérdésem a www.archlord.extra.hu oldal mért nem jó? Ezt írja: CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php

Error reported as: <6>: Unable to form a valid connection to mySQL. Please check that your e107_config.php contains the correct information.

Marvi
hy all....régebben már nyomattam az archlordot de aztán meguntam és abbahagytam....szal az van hogy ugye van most ez a episode 2 meg nemsoká 3 dolog....ez hogy van konkrétan? ha simán letöltöm a játékot a honlaprol akkor az már tartalmazza a kieget? vaaaagy patchel lejön magátol? vagy azt külön kell leszedni?

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Gubberx
játszál vele hogy megismerd és ITTolvasgass.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

acsati
helotok!
ha kezdö vagyok mit ajánlotok hogy tudnék hamar beletanulni a játékba?
Gubberx
Hát ahhoz még igen sokat kell kockulnom hogy elérjek arra a szintre hogy esélyem is legyen ott, de tény hogy azért szívesen kipróbálnám 😊

attyspocak
A siege pedig (laggtol függúen) igen jó kis szórakozás. 😊

attyspocak
Hogy együtt legyünk, nem kell feltétlen guild, de majd meglátod, hogy ha már van guild, akkor az elõbb utóbb új elvárásokat támaszt magával szemben.
Már ha aktív a csapat.

Gubberx
Nem feltétlenül mindenkinek az a céljha hogy legyen 70 ember és folyton siegre járjon, én pl azért hoztam csak lkétre saját guildet hogy a saját haverokkal egy helyen legyünk és így jól elvagyunk 😊

Sajnálatos Módon Gaihon on is ez van de mi már feladtuk inkább be vesszük a külföldieket aztán aki meg nagyon raj ember volt hogy csinált guildot az meg legyen boldog a 30 as High level kariajival ( bocsi ha valakit megsértek de ez az igasság)

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Na ezt jól megaszontam XD!!!

www.archlord.extra.hu ez a fõoldal de ha itt az oldalon nézelõdsz látod azt a kiírást h. ki van írva ez: ÚJ Magyar Archlord Oldal ha erre rákattintasz akk. elöjön az oldal

Ja...

reprezentatív<#vigyor2>
Jó kérdés.Lásd a reprezentatíz közvélemény kutatást:fõ oldal.De mindenhol van 3-6 magyar klán tuti.Pl.Brunhart már szörnyû,minden nap új magyar klánokat lehet látni...
tarti19
melyik sezrón van a legtöbb magyar?😛

tarti19
úh aranyos ez a patchelgetõs update😊
viszont max sávszélt biztosít^^

Természetesen archer,(lehet brumharton a lefnagyobb<#banplz><#worship><#banplz>)ugyanis erre vonatkozott a kérdés.Éssss valamivel fel kell vágni a kaját.
tarti19
na sikerült regelni meg minden egyéb😊
meglessük ezt a klienst is😊

Mért te milyen kasztal is nyomod, ja és attól h. megeszed a kaját attól nem lesz kard a kezedben(vagy igen? XD)

Hmmm...jó kérdés.Mikor is használok kardot?Mondjuk mikor megeszem a +35%HP-t adó fõtt medvét.ennyi "rottyyyyyy"<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Tudom mire gondolt Tuxi barátod Pocak de valamit mégis kell írni h. ne haljon meg a forum ja és én nem úgy kérdeztem h.: az íjászod hanem; az íjász.

Sztem nagyon nics olyan kari aki ne lenne magyar ( vagy külföldi ) guildban . Jó Példa erre Pocak Aki Rebirth Be( az külföldi) van Én az Inferno ( hát ez meg a magyar ) ban de egy valami összeköt . a Szombati vár védés XD

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

És én azt is értem hogy Õ erre a 3082es számu kommentel válaszolt amire én rákomenteltem a 3083 es számuval Kedves Pocak Barátom 😊

tarti19
tényleg szép😊

Ingyenes altt mit értünk? mitna silkroad?😞
és sok magyar tolja guildokba
meghozta a kedvem😛

attyspocak
kyle007: Ismered azt, hogy ha halgattál volna bölcs maradtál volna?
Tuxi barátom a te értelmes 3076 számú megszólalásodra reagált csuzpán.
Az õ általad most kritizált 3077 számu kommentjén ott az XD. Tudod mit jelent?

Fúúúúú Hát most erre nem mondok semmit vagy enyire nem vágod vagy enyire nem vágod (am meg nézd meg ott az aláírásomat....)

LOL Tuxi szted az íjász mikor használ 2 kezes kardot?

attyspocak
Grafika kiváló, ha feltolod a beállításokat, de ez sok gépen és gyenge nettel laggot okoz. 😊

Mész oszt ölsz! 😊

Ingyenes Jó graf sztem és mész oszt õlsz 😊

mama2
jah és:ingyenes?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
õõõ... ez milyen játék? Ugyan olyan mint a többi ilyen online? "Mészosztölsz" játék? Grafika??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Archer vagyok miért Nem tudok két kezes kardot használni ? XD

Valaki kérdezzen már itt mert ki fog halni ez a forum

attyspocak
Sejtettem én is. Hát akkor nevelgetem én tovább a ásodik karim. Pedig lett volna vevõje.

Ilyen sajnos nem lehetséges.

attyspocak
Arra vajon van lehetõség, hogy egy karateremet átadjam úgy másnak, hogy a másik karimat megtartsam? Értem ez alatt, hogy aki megkapja az adott karaterem más jelszóval és felhasználónévvel tudjon belépni így nem fér hozzá a raktáramhoz és a másik karakteremhez.

Gubberx
jah és Gaiahon szerveren 😄