4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3331 A bannerben lévő linken találsz egy magyar oldalt, ahol balra mindig van egy aktuális szavazás és magad is láthatod, hogy hol mennyien vannak (arányaiban mindenkép). -
#3330 Overlocker, nem neked írtam, hogy oda menj..az programok/hadrware-vel foglalkozik, itt kérdezd inkább.Érthetetlen -.-
am Gaihonon sztem... -
#3329 Nem tudom,de ITT tedd fel kérdésedet, Saddalim biztos, hogy ad valami választ! -
#3328 Melik serveren van a legtöbb magyar?? -
#3327 Legtisztább venni pl. egy vodás mobilmodemet (ha van a környéken némi 3g lefedettség), azon 5-6ezerért egész hónapban korláltlanul tudsz netezni és bár a ping-ek magasak, de még online játékokhoz is jó. Mi nem 1x generals-oztunk rajta többen multiban. Persze laptop sem árt hozzá, mert nyilván az idegen hálózatok telepítése is tiltva van a kliens gépeken melóban (már akinek). -
#3326 Nem az IP-t kell rejteni (annak ehhez semmi köze az égvilágon), hanem a proxy-n kell átjutnod valamiféle tunnelling programmal. Mint pl. HTTP proxy-n a HTTP tunnel-lel stb. De ezek, ha nem fizetős szolgáltatást veszel, akkor veszett lassúak és instabilak, játékhoz tapasztalataim szerint teljesen alkalmatlanok. Valószínűleg elindulni sem fog a program, nemhogy értékelhetően futni.
Egy ilyen tunnel proggit bekonfigolni sem egy élmény szvsz. én anno szívtam vele rendesen, aztán hagytam a fenébe (pedig néha már-már használható volt HTTP proxyn keresztül is a WinMX pl., igaz csak néha). -
#3325 Munkahelyi internetről ami PROXY kiszolgálón keresztül , felhasználói név és jelszó megadásával kapcsolodok az internethez. Sajna portok vannak letiltva, és így az alefclient illetve patch server által használt is.
Kérdés van olyan progi mint pld oldalban a hidemyass.com , ami elrejti az oldal címét amit meg kívánsz nyitni.
Szóval van-e ilyen progi vagy hogy oldjam meg a problémát, hogy arch menjen. Sajna a rendszergazdával nem lehet megbeszélni, hogy nyisssa meg a szükséges portokat. ( Érthető okok miatt ) Még is csak munkahely. -
#3324 Velem nemrég akart karit cserélni lol, sőt asszem az én guildemben is van :S ha igen még ma kirugom.. -
#3323 Marcinko, tedd fel újra az egészet egyben, és érthetően.Mert ezek nélkül nem tudok segíteni. -
#3322 tudom ezt a sztorit sajna ismerem :( -
#3321 Marcinko: Bocsi! És zsidó; mohamedán; keresztény; buddhista; taoista; masiniszta.
De jós az nem vagyok.
Jelzem, hogy a játékban egy KK monogrammú egyén több karaktert is elcsalt másoktól. korábban king9 és egyéb neveken játszott, majd tudomásom szerint unokatestvére lenyulta a kariját és azóta ő is ezt teszi másokkal, akik vannak olyan óvatlanok, hogy kiadják a jelszavukat.
Az illető sokak által huhnhunt vagy hunhunt néven is ismert. Sok embernek tartozik a játékban a gaiahon szerveren.
Hát ilyenek is vannak. :( -
#3320 Egyébként ja ilyen segítőkészek vagytok tessék megmondani, hogy munkahelyi proxy-s gépről, hogy lehet archlordot játszani, ugy hogy rendszergazdával nem lehet megdumcsizni sajna.
Valami proxy auto hide kütyű kutya füle nincs ? -
#3319 Látom kirekesztetted a világnézetek felét na DE SEBAJ VESZÍTENI TUDNI KELL :))
Egyébként is tessék jósolni ! :))) -
#3318 Marcinko: Én demokrata liberális kommunista vagyok, így a válaszom az EP3-al kapcsolatban:
a, Nem tudom
b, Tényleg nem tudom
c, Fingom nincs
d, Lehet
Szabadon választott. :) -
#3317 Van még1 kérdésem :)
Ez a játék ingyenes ? :) -
#3316 Én meg azt szeretném kérdezni, hogy mi az a CC? :)
Valamint annyira nem vagytok segítőkészek válaszoljatok az előző kérdésekre !
1, Nem tudom
2, Tényleg nem tudom
3, Fingom nincs
4, Lehet -
#3315 Én azt szeretném kéredzni, hogy honnan lehet letölteni a játékot és melyik szerveren van a legtöbb magyar? :) -
kyle007 #3314 Lehet h. csak a skill-ek miatt de azt is meg lehetne oldani:) De sztem az jobb lenne h. ha az Archerrel lehetne varázsolni mert akk. kb vmi legyőzhetetlen lenne. :) -
kyle007 #3313 :) -
TuxiBuxi #3312 Hmmm mintha meghalt volna ez a fórum....
Szóval Lehet Archerrel Pajzsot meg kardot használni avagy nem ? :) -
TuxiBuxi #3311 Remélem is hogy Költői Kérdés volt . Vagy Lehetett is valami titkos kód csak nem vagyok Kódfejtő :P -
#3310 Akkor ez egy "költői kérdés" volt? :) -
#3309 Tudom, hogy nem lehet tudni de mikor lesz EP III. nálunk is ( már végre ). A leírás alapján nagyon érdekelne. -
#3308 Közben meg is néztem, faja kis film^^ -
#3307 A hivatalos oldalon az aktuális szerver státus és az archlord, illetve várur adatok nem mondanám, hogy pontosak. :P -
#3306 Az az érdekes, hogy honlap szerint mennek a szerverek ennek ellenére nem -
#3305 Ma kapott pár PKU4 tag a Tullani arénában restart elött egy keveset. :) -
TuxiBuxi #3304 Orc Föld PKU4LIFE é . . . .:D De sztem beverjük őket ah No lagg van ^^ -
#3303 Én is remélem, bár még szintet is lépett a minap. :)
Vagyis annyira azért nincs bezárva a csodavárba. :
Az melyik vár amit említettél Tuxi?
Bár mindegy nekem, hol harcolunk. -
TuxiBuxi #3302 Csak Remélem Mó (leaderünk ) hamar megunja az Archlrodságott és megyünk Arthilianért ^^ :D -
#3301 Betartotta az ígéretét a CM és megoldotta a lagg kérdést. Alig észrevehető lagg volt csak a siege alatt, holott rengeteg karakter volt egy helyen. A mi klánun (támadó) 78 online taggal kezdte a csatát, amihez hozzá jönnek a szövetségesek és az unio klánjai.
Nyertünk is. :)
Gaiahon szerveren az Inflame kastély a fehér EoW tulajdona lett így a Rebirth meghálálta a sok segítséget. -
lg911 #3300 Akinek nem inge,az ne vegye magára! -
Hydroceph #3299 Hát ez remélem nem rám vonatkozott, mert ha igen akk hamar kibujok én is borombol:) -
#3298 Csak Iziraidernek van (azt hiszem) baja, bár nem tudom, hogy neki mi. -
#3297 Ez csak irónia volt.
Bocsi. :) -
lg911 #3296 Nem tudom mi bajotok pocakal,csak azért mert mert szólni azért mert nem bírtok kúltúráltan beszélni(egyébként aki így beszél az saját szellemi szintjét fejezi ki vele lol)
-
kyle007 #3295 miért mit csináltál? -
#3294 Én kérek elnézést. :) -
Hydroceph #3293 vagy egy éve :) -
kyle007 #3292 Na mit lenyomtok itt 1 óra alatt, bár igaz szoktam én is trágárul beszélni de ez már LOL. Ez már full szánalom(gondolom tudja az akinek írom h. miről beszélek)
Hydroceph: LoL nagyon kiru az aláírásod főleg h. ha tényleg megtörtént :)
(Ja és a fogalmazásért bocsánatot kérek de valahogy nem tom másképp megfogalmazni XD )