4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3371 ezért is kérdeztem sztem inkább csak fejlödgetek ráérek a mesterségeket késöbb is felhúzni :) látom te is Knight-al játszol nagy szinten milyen pvp ben? -
#3370 Azok nem harci skillek. Azok arra valók, hogy főzzél vele illetve varázsolj. Tudsz ételeket készíteni, illetve metamorph potikat, amelyke közül nem egy igen értékes. Illetve jó áron eladható. A nyúzás, kifosztás, darabolás segítségével sok nyersanyag gyűjthető a főzéshez és varázsláshoz. De hogy a fejlődésed némileg lasabb, az biztos, ha ezzel foglalkozol.
Én questeket is megcsináltam egészen idáig, de most kicsit hanyagolom őket, bár később folytatom.
Egy szintből alacsonyabbaknál 20-25% is lehet simán maga a questért kapott XP, magasabban már jóval kevesebb, és egyre többet kell mászkálni. :P -
#3369 ha gyorsan akarok fejlödni érdemes a cooking meg hasonló "egyéb" skilleket húzni? vagy ezek annyira nem fontosak és ráérek felhúzni. Questelni vagy grindeolni érdemesebb? -
#3368 3. A CM jelenleg a Click & Buy fizetési módot fogadja el. Ezen regisztrálsz és a CM oldalán bejelentkezve veszel CC-t. -
#3367 1, A Merchantnál veszel levélpapírt, aminek ott a neve Ordinary Letter Paper és tizes csomagban van.
Ezután az "U" betű lenyomásával tudod a levelezőt menyitni. Aztán kattintasz a febukkanó ablakon a Write the letter gombra és elkezded.
To= kinek (pontos karakter név) Sumject= téma, ez alá meg a szöveg.
A bal alsó sarokban van egy slot oda behúzhatod a tárgyat, amit küldeni akarsz. Ha kész kattintás a send gombra.
Amikor megkapja, akkor neki el kell menteni a tárgyat és ennyi. -
lg911 #3366 1. Hogyan lehet levelet írni valakinek és hozzá csatolni valamilyen tárgyat?
2.Brumhart szerveren tud valki valami naon faxa magyar klánt(ahol aktív tagok vannak).
3.Hogyan lehet feltölteni cc-t bankkártyáról?Azt tom hogy visa vagy mastercardal lehet.De egyik spanom mondta hogy az ő haverja OTP-s kártyával is tudott
PLS segítsetek! -
#3365 Thx a helpet majd olvasgatok. Valamelyik komolyabb magyar klánba van felvétel? -
#3364 Látogasd meg az archlord.extra.hu oldalt és olvass sokat. Rendeteg infó gyűlt ott már össze. -
#3363 Az a lényeg hogy a fegyver vagy armor és a kövek is az inventorydban legyenek, utána már csak a követ rá kell húzni a slotra és vagy belemegy vagynem :) -
#3362 okok már megvan köszi
másik kérdés látom a vanna slotok ahova köveket lehet berakni van erre külön npc aki elkészíti vagy ,hogyan megy? -
#3361 Nincs kellő infó az adekvált válaszhoz.
Egy Accounton van a két karater? Akkor simén a safe keepernél lévú raktárodon keresztűl.
Két Accounton (egy szerveren) van? Akkor be kell lépni mindkettővel és trade. Ha csak egy tárgyat akarsz a két Accounton lévők között, akkor akár levél mellékletként is elküldheted. -
#3360 egyik karakteremtöl a másikhoz ,hogyan tudok cuccot vagy pénzt küldeni? -
#3359 Kipróbáltam a requiemet tiszta Lineage 2 feeling így elsöre grafika az rosszabb mint az Archlordé de ez nekem annyira nem számít viszont a lagg nagyobb de tetszik és az Archlordal a nagy grind festival ami a legnagyobb bajom. Szerintem játszogatok mind2 vel aztán majd meglátom mindenesetre az Archlord talán játékosbarátabb de egy béta fázisban lévö játékot nem szabad leírni. Szóval ugyanott vagyok ahol az elején :D -
#3358 Az apróságokon belül arra gondoltam hogy van rendes aukciós ház ahol licitálni is lehet, vannak rendes instance dungeonok ahol csak ti vagytok a partyval és nem kselnek meg pk-znak le folyton, be tudod linkelni a chatbe a tárgyakat amit így mások és te is meg tudsz nézni, stb stb nem olyan kényelmi funkciók amik a lvl up-ot segítenék:) -
#3357 Nos én csak a weboldalt néztem meg, de az alább elhangzottak hoz egy-két gondolat:
A Codemasters nen noname, dekoreai. :)
lvl17-es karival is el tudja dönteni valaki, hogy a grafikája milyen.
Egy boztos, ha vannak benne apróságok, amik megkönnyítik a játékot nem boztos, hogy azok a játék élményt is jobbá teszik. éha - ha nem az irányításról va szó - pont az a jó, ha a game nem túl könnyű.
Pl. Mit érne bármelyik MMORPG ha a HL sdzintre pár nap alatt fel lehetne ugrani? -
#3356 Öszetettségben a requiem mert sok olyan apróság van benne ami megkönnyíti a játékot, de próbáld ki mert lehet hogy nekem tetszik de másnak nem. -
#3355 szerinted melyik a jobb? -
#3354 Hát ezteket a negatív dolgokat nemtudom hogy szűrted le egy lvl 17-es karival, mert szvsz annyi idő alatt kb semmit nem tudsz meg a játékról úgy igazán. -
SeriusLame #3353 lvl 17-ig játszottam egy karaktert requiemben, és szvsz a grafja elég ocsmány :s
de ez még csak open beta, állítolag van pár olyan effect ami még nincs engedélyezve, de azon már semi sem segít
Az archlord meg minden szempontbol kiemelkedö, mégiscak egy profi fejlesztocsapat [Codemasters] készítette, nem valami koreai Noname Company,
Régota vártam a requiemre, mivel az 1. horror RPG lett volna, de az egész annyira elbaszott hogy nagyon : o
game designerek aludtak mikor készült, a pvp is teljesen elbaxott, szoval
csak ennyit akartam, üdv -
#3352 mi az amitöl jobb mint a requiem? így elsöre egy L2 szerü grafikás game a requiem. -
#3351 Én is nagyon szeretem archlordot csak grindelésbe fullad a végén az is :/ -
SeriusLame #3350 hát ha e között a két játék között hezitálsz, én az archlordot ajánlom.
-
#3349 lett egy uj asylum szint, és néhány uj pénzes cucc az item mallban -
#3348 én is pont e közül a két játék közül szeretnék választani :) azért kérdeztem változott e valamit az Archlord az elmult fél/egy évben. -
SeriusLame #3347 OFF: én játszottam azzal a Requiem nevezetü horrorjátéknak csufolt valamivel, hát ennyi a véleményem röviden : -
SeriusLame #3346 mikor lesz legközelebb xp event ? -
#3345 :D -
#3344 Szerintem ez szubjektív dolog. Nekem ez tetszik és nem próbálom ki pl. Gubberx ajánlotta horro izét. :) -
#3343 OFF: [URL=http://www.playrequiem.com/index.aspx]Próbáljátok ki^^[/URL] -
#3342 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem kb. fél éve (talán van az több is) játszottam a játékkal de akkoriban nagyon egyhangúnak tünt azóta változott valamit? Érdemes "komolyabban" nekiülni anélkül ,hogy a chantra shopból idönként vásárolnék vagy anélkül mindenki bucira ver? -
#3341 Segítettünk volna, de lehet, hogy korábban senki nem járt itt.
És hogy legközelebb ne érjen meglepetésként:
Hétfőn délelött kb. 10-13 között szokott (de inkább 11-14) heti karbantartás lenni, de most hátfőn (gyermeknap miatt vagy sem) még tartott a hétvégi dupla XP és drop event amit nem akartak egy több órás leállással megszakítani, ezért volt most a heti karmbantartás. Egyébként naponta 14 órakor restart van ami szintén pár perc leállással jár. -
SeriusLame #3340 np már beenged, azér kösz a helpet -
SeriusLame #3339 hi all
nemrég kezdtem a játékot, és valamiért nem tudok bejelntkezni,
a szerver karbantártásnak már vége, engem mégse enged be
valaki tudja mért nem ? -
#3338 Mostmár nem rontja^^ -
#3337 Ha hazaértem repül :D -
#3336 Gaiahon hahó.... Lotrot pihentetem belevágtam ebbe a game be keresek magyar klánt ijjászom neve Uriels ez a fő kerim Mirganth a warriorom :)örömmel belépek bárhova ahol aktív guild élet van :) -
lg911 #3335 A X3n3sthisbe is jelentkezett -
#3334 Nos ma lebukott a karakter tolvaj mert volt pofája Relax-két bemutatkozni és lejmolni tőlem. nem tudván, hogy mindent tudok a történtekről. R3zzz nevű lvl44-es Archer bőrébe bújva ólálkodik a pitiáner kis tolvaj a Gaiahon szerveren. Jelenleg a Warsong klán hírnevét rontja. Remélhetőleg nem sokáig, hiszen ez a klán ennél többre érdemes. -
TuxiBuxi #3333 Tudunk Róla.... -
lg911 #3332 Dsdasa2 egy mocskos PK-s!!