Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
ez a két másik kaszt elég hát hogy is mondjam sikerült kiválasztanod a legerõsebbet (archer) és a két leg gyengébbet 😊
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Azonban simán beírtam a linket és lásd alább.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
De nem bonyolult a dolog, csak komolyabb szervezés kéne és még pár dolog a védõk részérõl, hogy ne legyen piros a saját olalon lévõ szövetséges sem. 😊
Van egy kérdésem:
Gondoltam veszek egy kis cc t, ,miért ne alapon. Olvasom az oldalt bejelentkezek, rákattintok Purchase in-game credits re. Kérdi minden adatot stimmel ? válassz naná, ( persze nem , de nagyon nagy hülyeségeket nem irtam )
Erre azt irja, hogy a 6 napon belül felveszik velem a kapcsolatot ! MI VAN ? Ami adatot megadtam, ha azok alapján felveszik velem a kapcsolatot ahhoz gratulálok nekik.
Azt hittem lehet valami bankkártyás módon vásárolni, de ezek szerint nem !
Vagy csak én csinálok valamit rosszul
Ötletv. segítség a tapasztaltabbaktól ?
Woodyhun lvl. 47 elementalist
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ez sem értönk van, hanem a pénzrõl szól. 😞
Engem vmié nem enged regizni<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Segitsetek PLSSS<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Idézem : "Super Large Mana Potion (500 credits): This potion restores 450 mana when used.
Combination potion (500 credits): This potion grants all the bonuses of the current potions in the chantra shop but in one drink. This can also be stacked with the Extra Large Giant, Light Speed, Defense and Agility potions. It will not stack with the Extra Large Evasion Potion."
A dobozokat nem tudod eladni merchant-nak, csak tradelheted más játékosoknak.
Egy plat doboz 250K körül mozog.
Lesz egy, amivel 300CC-ért becenevet írathatok kia guild neve felé a karimra. Hurrá! Mintha a karim neve nem lenne eélg.
Lesz extra manna ital és egy az eddigi plusszos italokat egyesítõ ital.
Ez utóbbiból azonban hiányozni fog az evansion poti.
Failed blalblabla pach ir ki mindig