Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A book is a book\" Clive Barker
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Remélem egyész érthetõen le tudtam írni! 😊 😊 😊
Simán mászkáltak szisztematikusan és idõnként screen capture egy FRAPS-sal (ezért mindig látszik az indikátor kismmillió helyen, hogy hol áll a kari és merre nézett éppen). Azután jó sok kézimunka ezeket beilleszteni egy nagy képbe és/vagy szétdarabolni szegmensekre. Utána javaból, vagy ajaxból, avagy amibõl jólesik dinamikusan kiírni azokat a szegmenseket, amiket éppen nézel.
De amúgy mezei google maps van alatta, mintahogy írják is a sarokban...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A book is a book\" Clive Barker
Segítsetek van egy lvl 31 human archer karim Gaiahon szerveren.
Van olyan jó build , amit pve re ajánlotok ?
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HAfaaaaafepaaaa4aaa
jelenleg ez buildem ! 1 skill point még van.
Vélemény ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
venem semmit?Meg magyarok meik szeron vanak sokan?
mi a haszna a cégnek? Vagy láttam hogy írtak valami credites
boltot, és ott majd kötelezõ vásárolnivagy mi? Nem akarom
elhinni hogy van olyan game mi ingyenes teljesen😊
Archlord database map
A Rock Cpider emlékeztem szerint és a map szerint is a Forgotten Tomb nevü dungiban van Lizardsman Clave nevû hely felett.
Van egy íjászom és egy lovagom, meg egy kicsi mage, de ez csak Raktáros.
Az Elite dobozok egyébként nem érik meg. Elég nagy az esély rá, hogy értéktelen vacak van bennük.
Még Plat Tresure Chest esetén is elõ fordul néha, hogy nem éri meg kinyitni, amit persze csak utólag tudhatsz meg.
Amikor normális volt a Gold/CC árfolyam, akkor 3000Gold volt 1CC. Egy Plat key ára (4-ös csomagból) 60CC, nos számold ki, hogy megéri-e kinyitni, ha mondjuk egy olyan elit cucc lesz benne, ami 20000Goldárt is alig adható el.
Kíváncsiságból kezdtem egy Elementalistet, lvl6os még nincs idézett szörnyem, majd lvl8on.Viszont droppoltam valami Elite Weapon Chest-et dobozban, és valami Platinum kulcs kell, hogy kinyithassam.Hol szerezhetek?😊
Bower-tõl elment a kedvem, 20ig sima bow-om van, most 18as átvittem 17rõl, de már unom a bowert:S
a critical archernek naon fölösleg...
szép hogy 20as unique fegyvered lesz de hogy 21es normal armor?<#wow1>#wow1>
na =>KUKA normal nem jó<#ejnye1>#ejnye1>
Dragon: Hát én õszintén erre nem tok válaszolni mert én l. a (új)(lvl:18)bersimmel is ennyit csapok de viszont haver a 22-es (Ranger)karijával meg 220-at.
Soma: Nézegess körbe EZEN az oldalon.
Remélem sikerül a link XD
ujrakezdem a játékot, és érdekelne hogy melyik szerveren lelem a legtöbb magyar játékost😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
1, Rosszak a cuccaid vagyis keveset védenek stb...
2, Rossz skil-eket használsz
3, Gyenge fegyót használsz
Ha ez nem így van akk. mond meg melyik szerón vagy mi ingame a neved és vki segíteni fog pl. Evengardán nagyon sok embert tudok aki segíthet!(neveket azért nem mondok h. hátha vki megsértõdne)