Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nenrandil
Tudom, márt már sokat mondták nekem 😊... és nem csak akkor ha igazam volt...

\"A book is a book\" Clive Barker

attyspocak
Igy van! 😊

Nenrandil
a szája...

attyspocak
És mi jár annak, akinek igaza van?

HÁT JA😊De most mondjátok nincs igazam?!
Ig911 ISmerõs mondatok 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Most már belehetne fejezni ezt a 800 kis apró magyar klánosdit ami nem áll másból mint 8-10 db emberbõl!Miért nem lehete 2-3 nagy magyar klánt létrehozni!!!!!!!!!!!
Amikor le akarod tölteni a game-et akk. ki kell töltened 1 sort a fent lévõ képben lévõ szóval(na ezt jól megaszontam). Ha nyomsz 1 next gomb-ot akk. bejön h. milyen progival akarod letölteni(v. már tudom is én XD) és azok felet kilyön 1 kis szám/betû sor és az kell oda.

Remélem egyész érthetõen le tudtam írni! 😊 😊 😊

valami registration key kell de az mi lenne?
segítség kéne van a cog oldal ahol regisztráltam de a játékba nem indul el tlán csinálni kéne subscriptiont? mert ha meg arra mek van valami key és oda mit kéne írni mert semmit se fogad el hiába írom be valaki segítsen please
Sir Quno Jedi
???

Simán mászkáltak szisztematikusan és idõnként screen capture egy FRAPS-sal (ezért mindig látszik az indikátor kismmillió helyen, hogy hol áll a kari és merre nézett éppen). Azután jó sok kézimunka ezeket beilleszteni egy nagy képbe és/vagy szétdarabolni szegmensekre. Utána javaból, vagy ajaxból, avagy amibõl jólesik dinamikusan kiírni azokat a szegmenseket, amiket éppen nézel.

De amúgy mezei google maps van alatta, mintahogy írják is a sarokban...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nenrandil
és arról hogy azt a térképet milen techinkával hozták úgy össze?

attyspocak
Rendelkezik valaki valamilyen információval arról, hogy a ?aldb.info oldalon a térkép miért nem mûködik

Marcinko
Szevasztok !

Segítsetek van egy lvl 31 human archer karim Gaiahon szerveren.

Van olyan jó build , amit pve re ajánlotok ?

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HAfaaaaafepaaaa4aaa

jelenleg ez buildem ! 1 skill point még van.

Vélemény ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

attyspocak
Most azért meglestem pár PW képet a gúgliban és azt kell mondjam jockey, hogy a PW grafikája simán gagyi.

attyspocak
Jockey: mit keresel ezen a fórumon, ha nem ezt, hsnrm PW-t játszol?

Laggol Nagyon , naaaaaagyooooon lasssssúúúúúúúan SKillel, ja és ami a Poénok Poénja ! BÉTA És mit jelent a Béta ? Azt hogy törölik a karid ha Vége a BÉTÁNAK !! És utána Fizetõs lesz ha jól tom 😊 Szóval Jó Perfect World Özést 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Gubberx
tényleg 😄 mondjuk nekem az ugy laggolt hogy 10 perc után töröltem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jockey
Perfect World

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
és ami minõségben veri a fizetõseket meg az archlordot is azt ki ne hagyd, a Prefect World-t:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gubberx
Tudsz és gaiahon server elvileg, de a többin is sok a magyar.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

De tudok jácani vele normálisan ugy hogy a crediteS Shopba nem kell
venem semmit?Meg magyarok meik szeron vanak sokan?

Gubberx
lol annyi van ilyen hogy Dunát lehetne rekeszteni vele😊 Silkroad, Last Chaos, Knight online, Hero online, RF online, 2 moons, stb.. és Archlord is 😊

Ez a játék teljesen ingyen letölthetõ és játsZható? Abba
mi a haszna a cégnek? Vagy láttam hogy írtak valami credites
boltot, és ott majd kötelezõ vásárolnivagy mi? Nem akarom
elhinni hogy van olyan game mi ingyenes teljesen😊

Gubberx
Ha erõs pve sorcit szeretnél ami gyorsan fejlõdik akkor azt a leírást használd amit msn-en átküldtem neked.

Vagyis lenémítod.

Rock Spider sok helyen van: elfeknél, humanoknál és orc-oknál. Az a dolog amit kiír neked esetleg azzal lehet korigálni(nekem bevállt) h. a játék beállításoknál(a játékban) leveszed az EAX hangot.

attyspocak
Itt meglesheted, hogy mi hol van:
Archlord database map
A Rock Cpider emlékeztem szerint és a map szerint is a Forgotten Tomb nevü dungiban van Lizardsman Clave nevû hely felett.

dragon11
Bocsi a sok hsz-ért, de kihalt a topik 😄😄😄 http://archlord.extra.hu/page.php?18 itt a legkisebb spell lvl-je ami ki van fejlesztve 22-es, nos én most 6os vok 37%-al..akkor 22ig ne is fejlesszek, v. mi ?😄 (Sorcerer.) help please.THX.

dragon11
Am hol van az a RockSpider mob?:s

dragon11
Jah értem, viszont a városban mindig ez fogad ~15percenként:

attyspocak
Nem tudom, mér sosem volt Sorcim.
Van egy íjászom és egy lovagom, meg egy kicsi mage, de ez csak Raktáros.

dragon11
Jah okés, köszi.Most kezdtem egy sorcerert, szted erõs, jó?😊 a bowerem nagyon unom!!!

attyspocak
Dehogynem lehet kidobni! Az inventorid bal alsó sarkán van a kuka, húzd rá.

dragon11
Jah értem, multkor neked akartam eladni, de közbe jött egy dolgom..nos akkor azt kérdezném meg, hogy lehet tõlük megszabadulni?Mert kidobni nem lehet..

attyspocak
Persze most nem ennyi a CC ára, hanem a duplája!

Gaiahon szerveren. (a többin nem tudhatom)

attyspocak
Plat kulcsot (és Gold, illetve Silver kulcsot is) Chatra Credit ellenében a Credit Shopban vehetsz. Chantra Creditet vagy gold ellenében sellertõl, vagy igazi pénzért a CM-tõl vehetsz.
Az Elite dobozok egyébként nem érik meg. Elég nagy az esély rá, hogy értéktelen vacak van bennük.
Még Plat Tresure Chest esetén is elõ fordul néha, hogy nem éri meg kinyitni, amit persze csak utólag tudhatsz meg.
Amikor normális volt a Gold/CC árfolyam, akkor 3000Gold volt 1CC. Egy Plat key ára (4-ös csomagból) 60CC, nos számold ki, hogy megéri-e kinyitni, ha mondjuk egy olyan elit cucc lesz benne, ami 20000Goldárt is alig adható el.

dragon11
OK, de akkor milyen rucit vegyek?=)

Kíváncsiságból kezdtem egy Elementalistet, lvl6os még nincs idézett szörnyem, majd lvl8on.Viszont droppoltam valami Elite Weapon Chest-et dobozban, és valami Platinum kulcs kell, hogy kinyithassam.Hol szerezhetek?😊

Bower-tõl elment a kedvem, 20ig sima bow-om van, most 18as átvittem 17rõl, de már unom a bowert:S

Sárkányuhaság!!<#vigyor2>
a critical archernek naon fölösleg...
szép hogy 20as unique fegyvered lesz de hogy 21es normal armor?<#wow1>
na =>KUKA normal nem jó<#ejnye1>
soma22
köszi!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Helótok!

Dragon: Hát én õszintén erre nem tok válaszolni mert én l. a (új)(lvl:18)bersimmel is ennyit csapok de viszont haver a 22-es (Ranger)karijával meg 220-at.

Soma: Nézegess körbe EZEN az oldalon.

Remélem sikerül a link XD

soma22
sziasztok!
ujrakezdem a játékot, és érdekelne hogy melyik szerveren lelem a legtöbb magyar játékost😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

dragon11
130, 140 volt a max buffal..buffok nélkül 95-110 crittel.:S

dragon11
Köszönök mindent.=) Gaihon serveren vagyok, Dragonhun néven.Most vettem Unique bow-ot 50k-ért😊 meg most raktam köveket a 21es armoroba mert készülõben van.=) hát 150et sebez a tõle 3 szinttel nagyobb mob-ba, jó v. nem?Help 😄

attyspocak
Nem tudom.

Vagyis mondtál.

Bocsi lemaradtam megint XD mit tudtál? 😊

Nah látod mondtam én 😄

Pocak: nekem semmilyet (pl.www.izébié.hu) nem fogat el. Na ez miért lehet?

Az Archer 1 nagyon jó kaszt, h. ha gyenge akk. az 3 okból lehet:
1, Rosszak a cuccaid vagyis keveset védenek stb...
2, Rossz skil-eket használsz
3, Gyenge fegyót használsz

Ha ez nem így van akk. mond meg melyik szerón vagy mi ingame a neved és vki segíteni fog pl. Evengardán nagyon sok embert tudok aki segíthet!(neveket azért nem mondok h. hátha vki megsértõdne)