Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy film;
http://youtube.com/watch?v=vbF6mOaI_Dc
http://www.imdb.com/title/tt0953318/
http://www.benx.be/eng/defilm.asp
már szedem 😄
mit tudunk BenXrõl?
Mielöt használnád a roundtrip passodat, a spotodon keresel egy olyan pontot, ahol szinte soha nem láttál mobot. Ezek azért megfigyelhetõek. Odamész, amikor használni akarod a Roundtrip-et és éppen nincs rajtad mob. Majd az inventoridban kattintasz a Roundtrip passodra, mint ahogy a normálra is. Ekkor vissza kerülsz az utolsó látogatott városodba.
Ott eladod a droppodat, kijavítod a kovácsnál a cuccodat stb. Teszed, amit akarsz. Vacsi satöbbi.
Aztán, amikor úgy döntöttél, hogy mennél vissza a spot-ra akkor a képernyõ jobb alsó sarkán megkeresed a kicsi roundtrip passt ábrázoló ikont és arra kattintasz. Ekkor megint a spotodra kerülsz. Ennyi.
Na ezt is jól megaszontam XD
Egyébként ha értesülünk róla, valóban ki fogjuk írni. 😊
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Am meg az sg-sek nem törnek fel, de tudod ahova feltöltöm ott vigyázni kell, jah és elnéztem az egyiket kisatírozni:-s
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Visszaszaladok és megnézem ki ölt meg ! látom Indianpokerstar alig 56 -os archer. Jó kemény ellenfél voltam neki 32 es. Másik egy 56-os Bersi.
Srácok mibõl gondolják , hogy van benne izgalom öldökölni az ilyen kicsi karikat. Na mind1. ? Megoldás asszem áttelepítem elementalistomat és bosszút állok mint Rambo. <#violent>#violent>
Nah meg erre:
+100k.Jól jártam tudom.. viszont mennyiért tudnám eladni ezeket a cuccokat?Köszi!!
Most éppen az extrán van karbantartás immár sokadszor egy hónapon belül. 😛
az INF3RN0-ba megéri!!!Amúgy is kell az utánpótlás!
Én már legalább vettem a fáradtságot és kérdést intéztem hozzád. lol.
Ezu: ott a pont! 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Ez a autópotizás eleve kérdõjel volt nálam anno😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
szal sztem had legyen jogom beírni ide, mégha accountom nem lenne akkor is lenne jogom beírni😊
az, hogy képeket néztél és PW csúnya, akkor valamit nagyon benéztél, nagyon szép a játék, mivel ingyenes tehetsz egy próbát, majd rájössz hogy archlord textúrái a béka segge alatt vannak PW-hez képest.
Archlord-al pont egy a gond, hogy ami a lényege lenne az ostrom stb, az a játszhatatlan a rettentõ lag miatt.
én csak egy alternatívát írtam be aki akarja kipróbálja aki nem nem.
Ráadásul van egy elég komoly magyar létszám is pw-be, de amíg nem játszol vele úgyse tudod mi a tényleges különbség😊
peace😊
már nem béta (2007óta nem az) és nem lesz kari törlés😊
jah és fizeõs sem lesz, ugyanaz mint archlod, ha +dolgot akarsz vegyél shopba pénzért..