Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történet szerintem érdekes lehet

Õ egy skizo fiu sztem xD
amugy film;

http://youtube.com/watch?v=vbF6mOaI_Dc

http://www.imdb.com/title/tt0953318/

http://www.benx.be/eng/defilm.asp

már szedem 😄

attyspocak
Én például semmit.

Miért ki õ?

muhi!
mit tudunk BenXrõl?

attyspocak
Adott helyen ölögeted a mobokat. Ezt hívjuk spot-nak.
Mielöt használnád a roundtrip passodat, a spotodon keresel egy olyan pontot, ahol szinte soha nem láttál mobot. Ezek azért megfigyelhetõek. Odamész, amikor használni akarod a Roundtrip-et és éppen nincs rajtad mob. Majd az inventoridban kattintasz a Roundtrip passodra, mint ahogy a normálra is. Ekkor vissza kerülsz az utolsó látogatott városodba.
Ott eladod a droppodat, kijavítod a kovácsnál a cuccodat stb. Teszed, amit akarsz. Vacsi satöbbi.
Aztán, amikor úgy döntöttél, hogy mennél vissza a spot-ra akkor a képernyõ jobb alsó sarkán megkeresed a kicsi roundtrip passt ábrázoló ikont és arra kattintasz. Ekkor megint a spotodra kerülsz. Ennyi.

dragon11
Hogy kell használni a roundtrip passportot hogy pl ölök valahol visszamenjek a városba és utána oda ahol ölök?Részletezni pls.Thx.

attyspocak
Én az egérrel mozgatom a karit és a nyílbillentyûkkel a kamerát. Aztán van, hogy néha az egérrel isforgatom a kamerát. Rángatni még sosem rángatott, bár néhány helyen a grafika bugos. Ilyen pl. Ellore után a hídhoz vezetõ emelkedõ és maga a Boundary Bridge elötti kisebbik híd. Ezen még egyszer sem sikerült egy kattintással átmenni. A közepén mindíg elakad a kari.

Próbáljátok meg a jobb egérgomb irányításával irányítani a kamerát.

Na ezt is jól megaszontam XD

Borgi
nekem is volt ilyen problémám, nem tudtam megoldani :C

porki fagyok fállalon

semo1
sziasztok. most raktam fol a gamet,de nem tudom a kamerat normalisan mozgatni mert ossze vissza rangat. mi lehet a gond?

attyspocak
A végén már ne volt olyan ritka és hozta magával a Laglord efektet is.

Egyébként ha értesülünk róla, valóban ki fogjuk írni. 😊

nem tom én rohadtra örültem a Dupla Xp , Drop Nak mert RITKA! ! ! Amúgy meg ha lesz Pocak vagy valamelyik admin úgyis ki írja majd hírnek az Extrára.

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

attyspocak
Ki mondta, hogy lesz?

Mikor lesz legközelebb dupla xp és drop ?
dragon11
Mivan, leverte vlami az automatát?😄

Minek Lenne amikor FUll Ingyenes ? 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

dragon11
Ezt a pech-et..😞 vettem egy +7es unique staffot 20ra, 5/5öset, és 69es sebzése volt, feltoltam volna 2reinforce potivel, failed, failed, vettem még kettõt, failed, failed->és leszedte a +7et, lol ?

dragon11
Nekem jó=) írok msn-en ha esett😊

Van hozá tört szerver??????????,,
attyspocak
Ja van Plat chestem gaiahono mit adsz érrte? 😊

attyspocak
Senkit ne makarok megbántani, de 188591 gold nem összeg. Egy óra alatt összefarmolok droppal együt majd félmillát. Persze alacsony szinten még soknak tûnik, de ezért nem fog senki accot lopni.

Gubberx
ok akkor ha lesz plat chested csak szólj és adok érte csomó unique cuccot 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

dragon11
Ehh, sztem el vagy varázsolva.A legolcsóbb UNIQUE semmi + semmi element benne, 210k Gaihon serveren.Eleve itt megnyertem az üzletet, nem még egy rare weaponnal😄

Am meg az sg-sek nem törnek fel, de tudod ahova feltöltöm ott vigyázni kell, jah és elnéztem az egyiket kisatírozni:-s

Sir Quno Jedi
Így van. Alig több mint egy óra összedobni egy 16-os karit, nyilván rejteni kell a vagyonát a sóvárgó, irígy szemek elõl! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Marcinko
Tudom, Tudom tele van mint Nyikolaj tetûvel

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

attyspocak
Az nem afeltétlen a teljes vagyona, hiszen ez csak inventori és nem tudhatod, hogy milye van a storage-ban. 😊

Marcinko
Azt elmagyarázod nekem , hogy két kép egyikén miért kell kitörölni a pénzösszeget , míg a másikon tökéletesen olvasható vagyonkád nagysága.

Jól átbasztáka fejed!Ez nem ér talán 100-120k-t,egy plat chestet 250k már ellehet adni!LOL
Tedd azt!TEgnap elött farmolás közben engem is egy 49 es archer 8 szor egymásután kinyirt.Gondolom wantedezett de belõlem nem húz ki pénz!Inkább fejlesztésre költöm!
Marcinko
Bakker Nagyon tele s faxom Humán földével. Megyek a dungiban mobozok , majd leölnek. Na nem baj arrébb megyek ott egy srác nyakamba hozza Exi valami sárkányt az kinyir ( -3 %.)

Visszaszaladok és megnézem ki ölt meg ! látom Indianpokerstar alig 56 -os archer. Jó kemény ellenfél voltam neki 32 es. Másik egy 56-os Bersi.

Srácok mibõl gondolják , hogy van benne izgalom öldökölni az ilyen kicsi karikat. Na mind1. ? Megoldás asszem áttelepítem elementalistomat és bosszút állok mint Rambo. <#violent>

dragon11
Tegnap egy Platina chest(box-ot) elcseréltem ezekre:

Nah meg erre:

+100k.Jól jártam tudom.. viszont mennyiért tudnám eladni ezeket a cuccokat?Köszi!!

dragon11
Jah, van egy új bug legalábbis nálam..amikor belépek egy party-ba(meghívnak) akkor kijön nagy nehezen az én menüm és nem jön le a lista hogy leave party..mindig reconnectelek hogy kilépjek.Tipp?

dragon11
Okés, akkor jelentkeztem a 16os sorcereremmel, amit nem rég csináltam=)

De visszatérve erre a infernoba lépésre!A 32 alatiak inkább kerüljék a klánt
Nyaklevesnek hívják lvl40 knight
attyspocak
Ismét rendesen mûködik az aldb.info oldal!

Most éppen az extrán van karbantartás immár sokadszor egy hónapon belül. 😛

attyspocak
Szerintem egy klánba egy karival illik belépni.

Ig911 KI a Karid az Infernóba ? 😊

dragon11
Oké, én jelentkeztem a kis karimmal, most csintam, lvl4-es😊 majd még be szeretnék lépni a sorcerer-emmel, boweremmel nem fontos.

Én azt mondom ha valaki nagyobb magyar klánba akar jönni,az jelentkezzen
az INF3RN0-ba megéri!!!Amúgy is kell az utánpótlás!
attyspocak
Vagy be van csípódve neked valami, vagy nem tudsz olvasni. Nem írtam, hogy nincs jogod itt írni, csak kérdeztem, hogy mit keresel itt, ha nem játszol a game-val, ami a topik témája. Én sem látogatom a PW fórumot (mert ugye biztosan van) hogy fikázzam a gametû, amit te játszol. Ezért, ha hasznos tanácsot nem tudsz adni, akkor a többség (gondolom én naív) nem fog rád sem hederíteni.

Én már legalább vettem a fáradtságot és kérdést intéztem hozzád. lol.

Ezu: ott a pont! 😊

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
akkor kik kellenek ?😄 orcok ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fhúúúú Sok Magyar ??? Júj De Júj De Jújde ... SZAR ! Nekem nem kellenek a Magyarok ^^

Ezustvihar
Téged fizetnek ezért valamilyen reklámügynökségtõl? 😊

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Jockey
jah és pw-be ugyanugy megvan a várfoglalós rész, repkedhetsz, ezer fajta mountod lehet dungik, egyedi fashion rucik, karaktergenerálást majd lessétek meg eszméletlen, kaszton belül ezer fajta specelési lehetõség és ami fontos, itt van normális healer.
Ez a autópotizás eleve kérdõjel volt nálam anno😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
van archlord accountom is, már nem aktív. Sõt, archlordot még bétába kezdtem, amikor kijött éles én azonnal meg is vettem, akkor még fizetõs volt (havi)
szal sztem had legyen jogom beírni ide, mégha accountom nem lenne akkor is lenne jogom beírni😊
az, hogy képeket néztél és PW csúnya, akkor valamit nagyon benéztél, nagyon szép a játék, mivel ingyenes tehetsz egy próbát, majd rájössz hogy archlord textúrái a béka segge alatt vannak PW-hez képest.
Archlord-al pont egy a gond, hogy ami a lényege lenne az ostrom stb, az a játszhatatlan a rettentõ lag miatt.
én csak egy alternatívát írtam be aki akarja kipróbálja aki nem nem.
Ráadásul van egy elég komoly magyar létszám is pw-be, de amíg nem játszol vele úgyse tudod mi a tényleges különbség😊
peace😊

Persze van 1-2 kivétel klán!

Jockey
téves infóid vannak
már nem béta (2007óta nem az) és nem lesz kari törlés😊
jah és fizeõs sem lesz, ugyanaz mint archlod, ha +dolgot akarsz vegyél shopba pénzért..

Ig911 igazad van de a sok nyomi nem jön rá h. jobb lenne az! Ezért is megy már 1-2 magyar játékos is pl. német klánba csak azért mert a magyar klánok sz*rok pedig jobban is éreznék magukat magyarok között.