Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attyspocak
Marcinko: Bocsi! És zsidó; mohamedán; keresztény; buddhista; taoista; masiniszta.

De jós az nem vagyok.

Jelzem, hogy a játékban egy KK monogrammú egyén több karaktert is elcsalt másoktól. korábban king9 és egyéb neveken játszott, majd tudomásom szerint unokatestvére lenyulta a kariját és azóta õ is ezt teszi másokkal, akik vannak olyan óvatlanok, hogy kiadják a jelszavukat.
Az illetõ sokak által huhnhunt vagy hunhunt néven is ismert. Sok embernek tartozik a játékban a gaiahon szerveren.

Hát ilyenek is vannak. 😞

Marcinko
Egyébként ja ilyen segítõkészek vagytok tessék megmondani, hogy munkahelyi proxy-s géprõl, hogy lehet archlordot játszani, ugy hogy rendszergazdával nem lehet megdumcsizni sajna.

Valami proxy auto hide kütyû kutya füle nincs ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Marcinko
Látom kirekesztetted a világnézetek felét na DE SEBAJ VESZÍTENI TUDNI KELL 😊)

Egyébként is tessék jósolni ! 😊))

attyspocak
Marcinko: Én demokrata liberális kommunista vagyok, így a válaszom az EP3-al kapcsolatban:

a, Nem tudom
b, Tényleg nem tudom
c, Fingom nincs
d, Lehet

Szabadon választott. 😊

Marcinko
Van még1 kérdésem 😊

Ez a játék ingyenes ? 😊

Marcinko
Én meg azt szeretném kérdezni, hogy mi az a CC? 😊

Valamint annyira nem vagytok segítõkészek válaszoljatok az elõzõ kérdésekre !

1, Nem tudom
2, Tényleg nem tudom
3, Fingom nincs
4, Lehet

attyspocak
Én azt szeretném kéredzni, hogy honnan lehet letölteni a játékot és melyik szerveren van a legtöbb magyar? 😊

Lehet h. csak a skill-ek miatt de azt is meg lehetne oldani😊 De sztem az jobb lenne h. ha az Archerrel lehetne varázsolni mert akk. kb vmi legyõzhetetlen lenne. 😊

😊

Hmmm mintha meghalt volna ez a fórum....
Szóval Lehet Archerrel Pajzsot meg kardot használni avagy nem ? 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Remélem is hogy Költõi Kérdés volt . Vagy Lehetett is valami titkos kód csak nem vagyok Kódfejtõ 😛

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

attyspocak
Akkor ez egy "költõi kérdés" volt? 😊

Marcinko
Tudom, hogy nem lehet tudni de mikor lesz EP III. nálunk is ( már végre ). A leírás alapján nagyon érdekelne.

Gubberx
Közben meg is néztem, faja kis film^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

attyspocak
A hivatalos oldalon az aktuális szerver státus és az archlord, illetve várur adatok nem mondanám, hogy pontosak. 😛

Marcinko
Az az érdekes, hogy honlap szerint mennek a szerverek ennek ellenére nem <#gun>

attyspocak
Ma kapott pár PKU4 tag a Tullani arénában restart elött egy keveset. 😊

Orc Föld PKU4LIFE é . . . .😄 De sztem beverjük õket ah No lagg van ^^

attyspocak
Én is remélem, bár még szintet is lépett a minap. 😊
Vagyis annyira azért nincs bezárva a csodavárba. :
Az melyik vár amit említettél Tuxi?
Bár mindegy nekem, hol harcolunk.

Csak Remélem Mó (leaderünk ) hamar megunja az Archlrodságott és megyünk Arthilianért ^^ 😄

attyspocak
Betartotta az ígéretét a CM és megoldotta a lagg kérdést. Alig észrevehetõ lagg volt csak a siege alatt, holott rengeteg karakter volt egy helyen. A mi klánun (támadó) 78 online taggal kezdte a csatát, amihez hozzá jönnek a szövetségesek és az unio klánjai.
Nyertünk is. 😊

Gaiahon szerveren az Inflame kastély a fehér EoW tulajdona lett így a Rebirth meghálálta a sok segítséget.

Akinek nem inge,az ne vegye magára!
Hát ez remélem nem rám vonatkozott, mert ha igen akk hamar kibujok én is borombol😊

attyspocak
Csak Iziraidernek van (azt hiszem) baja, bár nem tudom, hogy neki mi.

attyspocak
Ez csak irónia volt.
Bocsi. 😊

Nem tudom mi bajotok pocakal,csak azért mert mert szólni azért mert nem bírtok kúltúráltan beszélni(egyébként aki így beszél az saját szellemi szintjét fejezi ki vele lol)
miért mit csináltál?

attyspocak
Én kérek elnézést. 😊

vagy egy éve 😊

Na mit lenyomtok itt 1 óra alatt, bár igaz szoktam én is trágárul beszélni de ez már LOL. Ez már full szánalom(gondolom tudja az akinek írom h. mirõl beszélek)

Hydroceph: LoL nagyon kiru az aláírásod fõleg h. ha tényleg megtörtént 😊

(Ja és a fogalmazásért bocsánatot kérek de valahogy nem tom másképp megfogalmazni XD )

Mire?😊

Szabolcs jo hely !!!!!!!!
lololololololololol:
Gyere Hordo várlak Dunaujvárosban 185-cm magaságodbolletérdelsz pont cumizhatsz egy kicsit gyere várlak!!!!!!!
attyspocak
Csepeltõl délre volt érdekeltségem Ráckevén és Lacházán.
Egyébként Keresztúr de ez nem is olyan rulez. 😊

hááát, majdnem dunaujváros 😊
pár napot apámnál töltök pusztaszabolcson, amugy csepel rulez xD!

attyspocak
Kicsit fáradt vagyok az egésznapos tanulástól, így sikeresen elgépelten sokmindent. 😊
Azért a lényeg benne van.

Van valaki Dunaújvárosból?
Keletkezett egy kis elintéznivaló ügyem ott.

attyspocak
Hydrocegh: Csak vissza kell olvasni Iziraider a régebbi megnyílvánulásait. Ott is adta magát mint rendesen.

Azért csak reagálnék.
Egytrészt : Bár 12 éves lehetnék megint. 😊

Másrészt: Anyukám így 61 évesen még jól van így nem kell kiásni. Bár a dereka nem bírna ke kettõnket, mert én ugyi a 185 cm. magasságom mellé kaptam 96 kilót is. Nem hiába a becenevem. 😊

Én kis muta mondjuk ismerem a kulturált társalgás íratlan szabályait. Nem nélkülözöm az ironikus humor eszközeit sem, bár lehet, hogy a sima mocskolódás sokkal nagyobb észbeni képességet rejt. Igy nyilván én vagyok a "buta".

Az, hogy milyen karakterrel játszom az Archlordban, életem elenyészõ része, így nem is érdekes. Csupán azért vasn itt kint, hogy ha valaki lát game közben, akkor tudja, hogy én vagyok. Pl. te is. lol.

😊 Kár volt, most ugyanaz a véleményem (és sztem ezzel enm vok egyedul) rolad, mint ami Neked a srácról😊
am sztem "icipici" irigység is van benned, azért feszengsz ennyire a témán
attyspocak meg remélem nem is reagál hszedre😊
na most én is megkapom?

te kis buta kiásom anyádat azt megbaszom a hátadon Hordó!!!mit kértél ki a faszom vagy te egy 12-éves csira más nem te buzi a 65-knightodal eggyütt megbaszlak !!!Mindenki mástol bocsi az irásért csak egy kis tudatlant választottak csicskásnak :Soooooory
attyspocak
Majd el felejtettem. Ha nem érdekel (bár monst is csak káromkodásra futotta) akkor miért is tetted közzé? lol.

attyspocak
Iziraider: Ha nem tudsz olvasni, az a te bajod. Ez van. Kértem szépen, hogy próbáljon meg mindenki normális hangon csevegni. Ezt mindenki megértette, de neked nem ment.
A kommentjeid másról sem szoltak, csak az én folyamatos fikázásomról.
Nem kezdem el megmagyarázni, mit írtam, mert akik olvasták értették ,csak te neked van gondod ezzel. Persze most is regényt írtam ugye? Mert ha jól emlékszem a két mondatnál hoszabb szöveg megfekszi a gyomrodat. lol.

A hordo letiltott az oldalrol de leszarom kinevezték azt csinálja a picsáját !!!leugatja az ujjakat hogy tiszteletlenek meg ilyenek azt ezt nevezték ki semmire kellõ paraszt ugye Hordó?Hórdo=Pocak
Jó én is megtaláltam a Torrentet de felratot ( vagy álmaimban ) SZinkront nem találtam.

hehe, én még amgyar feliratot sem találtam..

attyspocak
Szinkronnal DVD-ben nincs meg? 😊

😊

Gubberx
Én sikerrel jártam 😛 innen szedheted is KATT IDE (torrent)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mi egyszer Már elkezdtük kutatni honnan tudjuk lekapni de nem lett sikeres az akciónk ^^.

Gubberx
Ez tényleg egy film? 😄 honnan lehet tölteni? 😄