4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
kyle007 #3491 Hát klánt az Evengarda-ra tudnék ajánlani karit meg hát Hunter, Berserker, Elementalist SZERINTEM. -
tazis #3490 Üdv!
Tudnátok ajánlani magyar klánokat a játékban?
Úgy tudom Bumharton van a legtöbb magyar.
Régebben már játszottam de abba kellett hagynom!
Melyik karit ajánlanátok?
-
#3489 Grahantar néven jelentkeztem -
Hydroceph #3488 Hali. laggos még? multkor ujra leszedtem gondoltam nyomom kicsit, de elkepesztoen laggos volt kezdoben, és nem nem a netem:) -
#3487 na akkor talán annyi még hogy cygnus és a siler kell egyszerre is majd, ezért érdemes az increase gate-re is rágyurni ha ki van maxolva a elemental storm. -
#3486 azt a skill buildot használom :) -
#3485 még mielőtt belekötsz a legelején azt jelenti, ahogy elérhető -
#3484 nem fogják.
És nem később fog kelleni hanem a legelején. archlord oldalon van egy jó alap build azt csináld az elején. mottója def,hp, attack.
-
#3483 na találtam végre skill buildot elementalisthoz :D el is kezdtem, és előre olvasgattam a skilleket: van ugye a frost armor, és később kelleni fog a soul barrier. mind a kettőnek hasonló hatása van. nem fogják kiütni egymást? -
lg911 #3482 Nem,nem lehet!Próbáld meg a forgalmas helyeken árulni,majd valaki jelenkezik! -
#3481 és hol érdemes árulni? AH-ba lehet? -
#3480 Az Elite Weapon és Armor chest-eket nyugodtan kidobhatod a kukába. A Silver Treasure Chest-et meg kb. 15K-ért. -
#3479 ilyen elite weapon/armor chesteket meg silver chesteket mennyiért érdemes eladni? -
#3478 ennek mi köze van az archlordhoz? (guild wars fizetős játék amúgyis) -
Wolgorn #3477 Guild Wars CD Keyt (europe)meg adja valaki...Elöre is köszi -
#3476 szompolygo és aiaraa majd joinolni fog, légyszi fogadd majd el őket :) -
#3475 Új képek és hírek az archlord.extra.hu oldalon. -
#3474 ha jól emlékszem akkor shift+arréb húzod az itemet egy másik slotra és akkor felajánlja hogy szétszedd -
#3473 a stackolt itemeket hog ylehet szétszedni? (pl van 60 manapotim és én azt két 30-as csomagra szeretném bontani) -
kyle007 #3472 LOL az Evengarda szerveren is van 1 WingsOfGlory klán és én vok a kis klánjuk Leader-je. Mi is szívesen várjuk a jelentkezőket az ArchAngelHUN-ba a szint nincs korláthoz kötve az jelentkezik aki akar de aktív legyen legalább. -
lg911 #3471 A WingsOfGlory magyar guild tagokat keres lvl30 as szinttől a Gaihon szerveren!Kérdés esetén estefelé írjatok Afrossnak! -
#3470 chantra shop-bol (igazi pénz) játékosoktól (goldért) -
#3469 hol tudok platinum key-t szerezni? -
#3468 tudunk angolul, de jobb az ha van egy magyar közösség és többen is vannak. -
kyle007 #3467 Miért kérdezi meg mindenki h. melyik szerón van a legtöbb magyar? Amelyiken a legkevesebb van azon kb. nincs olyan sok kis magyar guild és legalább 1 nagy van. Am. meg tanuljatok agnolt :) -
#3466 állítólag gaiahon -
#3465 Egyik haverommal el szeretnénk kezdeni archlordozni. melyik szerveren van a legtöbb magyar? -
#3464 csak valami mittudomén :D -
#3463 Nálunk esett is :) -
#3462 Felhős az ég -
#3461 Valami -
#3460 Bármi -
#3459 Tessék írni valamit ( Bármit )! -
#3458 Van biza! :) -
#3457 Akkemény! 78?! :DDD Hmmm... -
#3456 az Új Magyar Archlord Oldal feliratra ha kattintasz, ott biztosan találsz minden kérdésedre választ, és klánt is könnyedénb keershetsz, mert azt hiszem van iylen fórum topikunk. -
wolverine375 #3455 Sziasztok, most kezdtem a játékot. De még sok minden nem világos, pl h lootoltam 3ládikót amihez platina kulcs kell, namár most ez ér valamit, vagy magának a ládának a nevében kell benne lenni a platinának?(értem ez alatt h olvastam h ezekhez meg kell venni IRLpénzen a kulcsot, és a ládákért ilyen 30-300k-kat simán pengetnek)
Másik kérdés, h nem találtam rendes fórumot ahol lehetne valami guildet keresni, játékban meg nagyon sok balfasz van akik válaszra sem nagyon méltatnak jobb esetben. Ja itt h megy am a guild szervezés?
Előre is köszi a válaszoakat, ha nem lett értelmes sry, nem nagyon aludtam...:) -
#3454 én kitartóan, már 78as vagyok :P
irj rám bármikor( ha fent vagyok).
bár mostanában keveset vagyok nyári nyaralásokat stb miatt:) -
TuxiBuxi #3453 Hát amúgy ha jól tudom olyan 10 dollár Körül lesz ( még nem 100%) De ha megfizethető lesz akkor megyek és nincs többé "Free" MMORPG többé :). Fayme Te még Pw zel ? mert jól jönne ha egy bőven 70+ os kari segítene szegény kicsi Low leveleken :) -
kyle007 #3452 Az. Bár én mostanában Biablo2 LOD-ozok de amint kijön a 3 azzal fogom nyomni. És most pár ezer forint a B-netre nem sok és azzal addig gémelsz amíg meg nem unod és nem kell havonta fizetni