Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jós az nem vagyok.
Jelzem, hogy a játékban egy KK monogrammú egyén több karaktert is elcsalt másoktól. korábban king9 és egyéb neveken játszott, majd tudomásom szerint unokatestvére lenyulta a kariját és azóta õ is ezt teszi másokkal, akik vannak olyan óvatlanok, hogy kiadják a jelszavukat.
Az illetõ sokak által huhnhunt vagy hunhunt néven is ismert. Sok embernek tartozik a játékban a gaiahon szerveren.
Hát ilyenek is vannak. 😞
Valami proxy auto hide kütyû kutya füle nincs ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Egyébként is tessék jósolni ! 😊))
a, Nem tudom
b, Tényleg nem tudom
c, Fingom nincs
d, Lehet
Szabadon választott. 😊
Ez a játék ingyenes ? 😊
Valamint annyira nem vagytok segítõkészek válaszoljatok az elõzõ kérdésekre !
1, Nem tudom
2, Tényleg nem tudom
3, Fingom nincs
4, Lehet
Szóval Lehet Archerrel Pajzsot meg kardot használni avagy nem ? 😊
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Vagyis annyira azért nincs bezárva a csodavárba. :
Az melyik vár amit említettél Tuxi?
Bár mindegy nekem, hol harcolunk.
Nyertünk is. 😊
Gaiahon szerveren az Inflame kastély a fehér EoW tulajdona lett így a Rebirth meghálálta a sok segítséget.
Hydroceph: LoL nagyon kiru az aláírásod fõleg h. ha tényleg megtörtént 😊
(Ja és a fogalmazásért bocsánatot kérek de valahogy nem tom másképp megfogalmazni XD )
Egyébként Keresztúr de ez nem is olyan rulez. 😊
pár napot apámnál töltök pusztaszabolcson, amugy csepel rulez xD!
Azért a lényeg benne van.
Van valaki Dunaújvárosból?
Keletkezett egy kis elintéznivaló ügyem ott.
Azért csak reagálnék.
Egytrészt : Bár 12 éves lehetnék megint. 😊
Másrészt: Anyukám így 61 évesen még jól van így nem kell kiásni. Bár a dereka nem bírna ke kettõnket, mert én ugyi a 185 cm. magasságom mellé kaptam 96 kilót is. Nem hiába a becenevem. 😊
Én kis muta mondjuk ismerem a kulturált társalgás íratlan szabályait. Nem nélkülözöm az ironikus humor eszközeit sem, bár lehet, hogy a sima mocskolódás sokkal nagyobb észbeni képességet rejt. Igy nyilván én vagyok a "buta".
Az, hogy milyen karakterrel játszom az Archlordban, életem elenyészõ része, így nem is érdekes. Csupán azért vasn itt kint, hogy ha valaki lát game közben, akkor tudja, hogy én vagyok. Pl. te is. lol.
am sztem "icipici" irigység is van benned, azért feszengsz ennyire a témán
attyspocak meg remélem nem is reagál hszedre😊
na most én is megkapom?
A kommentjeid másról sem szoltak, csak az én folyamatos fikázásomról.
Nem kezdem el megmagyarázni, mit írtam, mert akik olvasták értették ,csak te neked van gondod ezzel. Persze most is regényt írtam ugye? Mert ha jól emlékszem a két mondatnál hoszabb szöveg megfekszi a gyomrodat. lol.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne