Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
ezért is kérdeztem sztem inkább csak fejlödgetek ráérek a mesterségeket késöbb is felhúzni 😊 látom te is Knight-al játszol nagy szinten milyen pvp ben?

attyspocak
Azok nem harci skillek. Azok arra valók, hogy fõzzél vele illetve varázsolj. Tudsz ételeket készíteni, illetve metamorph potikat, amelyke közül nem egy igen értékes. Illetve jó áron eladható. A nyúzás, kifosztás, darabolás segítségével sok nyersanyag gyûjthetõ a fõzéshez és varázsláshoz. De hogy a fejlõdésed némileg lasabb, az biztos, ha ezzel foglalkozol.
Én questeket is megcsináltam egészen idáig, de most kicsit hanyagolom õket, bár késõbb folytatom.
Egy szintbõl alacsonyabbaknál 20-25% is lehet simán maga a questért kapott XP, magasabban már jóval kevesebb, és egyre többet kell mászkálni. 😛

Jeffjohnson
ha gyorsan akarok fejlödni érdemes a cooking meg hasonló "egyéb" skilleket húzni? vagy ezek annyira nem fontosak és ráérek felhúzni. Questelni vagy grindeolni érdemesebb?

attyspocak
3. A CM jelenleg a Click & Buy fizetési módot fogadja el. Ezen regisztrálsz és a CM oldalán bejelentkezve veszel CC-t.

attyspocak
1, A Merchantnál veszel levélpapírt, aminek ott a neve Ordinary Letter Paper és tizes csomagban van.
Ezután az "U" betû lenyomásával tudod a levelezõt menyitni. Aztán kattintasz a febukkanó ablakon a Write the letter gombra és elkezded.
To= kinek (pontos karakter név) Sumject= téma, ez alá meg a szöveg.
A bal alsó sarokban van egy slot oda behúzhatod a tárgyat, amit küldeni akarsz. Ha kész kattintás a send gombra.
Amikor megkapja, akkor neki el kell menteni a tárgyat és ennyi.

1. Hogyan lehet levelet írni valakinek és hozzá csatolni valamilyen tárgyat?
2.Brumhart szerveren tud valki valami naon faxa magyar klánt(ahol aktív tagok vannak).
3.Hogyan lehet feltölteni cc-t bankkártyáról?Azt tom hogy visa vagy mastercardal lehet.De egyik spanom mondta hogy az õ haverja OTP-s kártyával is tudott
PLS segítsetek!
Jeffjohnson
Thx a helpet majd olvasgatok. Valamelyik komolyabb magyar klánba van felvétel?

attyspocak
Látogasd meg az archlord.extra.hu oldalt és olvass sokat. Rendeteg infó gyûlt ott már össze.

Gubberx
Az a lényeg hogy a fegyver vagy armor és a kövek is az inventorydban legyenek, utána már csak a követ rá kell húzni a slotra és vagy belemegy vagynem 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jeffjohnson
okok már megvan <#vigyor2> köszi
másik kérdés látom a vanna slotok ahova köveket lehet berakni van erre külön npc aki elkészíti vagy ,hogyan megy?

attyspocak
Nincs kellõ infó az adekvált válaszhoz.
Egy Accounton van a két karater? Akkor simén a safe keepernél lévú raktárodon keresztûl.
Két Accounton (egy szerveren) van? Akkor be kell lépni mindkettõvel és trade. Ha csak egy tárgyat akarsz a két Accounton lévõk között, akkor akár levél mellékletként is elküldheted.

Jeffjohnson
egyik karakteremtöl a másikhoz ,hogyan tudok cuccot vagy pénzt küldeni?

Jeffjohnson
Kipróbáltam a requiemet tiszta Lineage 2 feeling így elsöre grafika az rosszabb mint az Archlordé de ez nekem annyira nem számít viszont a lagg nagyobb de tetszik és az Archlordal a nagy grind festival ami a legnagyobb bajom. Szerintem játszogatok mind2 vel aztán majd meglátom mindenesetre az Archlord talán játékosbarátabb de egy béta fázisban lévö játékot nem szabad leírni. Szóval ugyanott vagyok ahol az elején 😄

Gubberx
Az apróságokon belül arra gondoltam hogy van rendes aukciós ház ahol licitálni is lehet, vannak rendes instance dungeonok ahol csak ti vagytok a partyval és nem kselnek meg pk-znak le folyton, be tudod linkelni a chatbe a tárgyakat amit így mások és te is meg tudsz nézni, stb stb nem olyan kényelmi funkciók amik a lvl up-ot segítenék😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

attyspocak
Nos én csak a weboldalt néztem meg, de az alább elhangzottak hoz egy-két gondolat:

A Codemasters nen noname, dekoreai. 😊
lvl17-es karival is el tudja dönteni valaki, hogy a grafikája milyen.
Egy boztos, ha vannak benne apróságok, amik megkönnyítik a játékot nem boztos, hogy azok a játék élményt is jobbá teszik. éha - ha nem az irányításról va szó - pont az a jó, ha a game nem túl könnyû.
Pl. Mit érne bármelyik MMORPG ha a HL sdzintre pár nap alatt fel lehetne ugrani?

Gubberx
Öszetettségben a requiem mert sok olyan apróság van benne ami megkönnyíti a játékot, de próbáld ki mert lehet hogy nekem tetszik de másnak nem.

Jeffjohnson
szerinted melyik a jobb?

Gubberx
Hát ezteket a negatív dolgokat nemtudom hogy szûrted le egy lvl 17-es karival, mert szvsz annyi idõ alatt kb semmit nem tudsz meg a játékról úgy igazán.

lvl 17-ig játszottam egy karaktert requiemben, és szvsz a grafja elég ocsmány :s
de ez még csak open beta, állítolag van pár olyan effect ami még nincs engedélyezve, de azon már semi sem segít <#hehe>
Az archlord meg minden szempontbol kiemelkedö, mégiscak egy profi fejlesztocsapat készítette, nem valami koreai Noname Company,
Régota vártam a requiemre, mivel az 1. horror RPG lett volna, de az egész annyira elbaszott hogy nagyon : o
game designerek aludtak mikor készült, a pvp is teljesen elbaxott, szoval
<#levele>
csak ennyit akartam, üdv

Jeffjohnson
mi az amitöl jobb mint a requiem? így elsöre egy L2 szerü grafikás game a requiem.

Gubberx
Én is nagyon szeretem archlordot csak grindelésbe fullad a végén az is :/

hát ha e között a két játék között hezitálsz, én az archlordot ajánlom.

<#wave>

Gubberx
lett egy uj asylum szint, és néhány uj pénzes cucc az item mallban

Jeffjohnson
én is pont e közül a két játék közül szeretnék választani 😊 azért kérdeztem változott e valamit az Archlord az elmult fél/egy évben.

OFF: én játszottam azzal a Requiem nevezetü horrorjátéknak csufolt valamivel, hát ennyi a véleményem röviden : <#levele>

mikor lesz legközelebb xp event ?

Gubberx
😄

attyspocak
Szerintem ez szubjektív dolog. Nekem ez tetszik és nem próbálom ki pl. Gubberx ajánlotta horro izét. 😊

Gubberx

Jeffjohnson
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem kb. fél éve (talán van az több is) játszottam a játékkal de akkoriban nagyon egyhangúnak tünt azóta változott valamit? Érdemes "komolyabban" nekiülni anélkül ,hogy a chantra shopból idönként vásárolnék vagy anélkül mindenki bucira ver?

attyspocak
Segítettünk volna, de lehet, hogy korábban senki nem járt itt.

És hogy legközelebb ne érjen meglepetésként:

Hétfõn délelött kb. 10-13 között szokott (de inkább 11-14) heti karbantartás lenni, de most hátfõn (gyermeknap miatt vagy sem) még tartott a hétvégi dupla XP és drop event amit nem akartak egy több órás leállással megszakítani, ezért volt most a heti karmbantartás. Egyébként naponta 14 órakor restart van ami szintén pár perc leállással jár.

np már beenged, azér kösz a helpet

hi all
nemrég kezdtem a játékot, és valamiért nem tudok bejelntkezni,
a szerver karbantártásnak már vége, engem mégse enged be
valaki tudja mért nem ?

Gubberx
Mostmár nem rontja^^

Gubberx
Ha hazaértem repül 😄

Kreeder44
Gaiahon hahó.... Lotrot pihentetem belevágtam ebbe a game be keresek magyar klánt ijjászom neve Uriels ez a fõ kerim Mirganth a warriorom 😊örömmel belépek bárhova ahol aktív guild élet van 😊

A X3n3sthisbe is jelentkezett
attyspocak
Nos ma lebukott a karakter tolvaj mert volt pofája Relax-két bemutatkozni és lejmolni tõlem. nem tudván, hogy mindent tudok a történtekrõl. R3zzz nevû lvl44-es Archer bõrébe bújva ólálkodik a pitiáner kis tolvaj a Gaiahon szerveren. Jelenleg a Warsong klán hírnevét rontja. Remélhetõleg nem sokáig, hiszen ez a klán ennél többre érdemes.

Tudunk Róla....

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Dsdasa2 egy mocskos PK-s!!
Sir Quno Jedi
A bannerben lévõ linken találsz egy magyar oldalt, ahol balra mindig van egy aktuális szavazás és magad is láthatod, hogy hol mennyien vannak (arányaiban mindenkép).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dragon11
Overlocker, nem neked írtam, hogy oda menj..az programok/hadrware-vel foglalkozik, itt kérdezd inkább.Érthetetlen -.-

am Gaihonon sztem...

dragon11
Nem tudom,de ITT tedd fel kérdésedet, Saddalim biztos, hogy ad valami választ!

overlocker
Melik serveren van a legtöbb magyar??

Sir Quno Jedi
Legtisztább venni pl. egy vodás mobilmodemet (ha van a környéken némi 3g lefedettség), azon 5-6ezerért egész hónapban korláltlanul tudsz netezni és bár a ping-ek magasak, de még online játékokhoz is jó. Mi nem 1x generals-oztunk rajta többen multiban. Persze laptop sem árt hozzá, mert nyilván az idegen hálózatok telepítése is tiltva van a kliens gépeken melóban (már akinek).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem az IP-t kell rejteni (annak ehhez semmi köze az égvilágon), hanem a proxy-n kell átjutnod valamiféle tunnelling programmal. Mint pl. HTTP proxy-n a HTTP tunnel-lel stb. De ezek, ha nem fizetõs szolgáltatást veszel, akkor veszett lassúak és instabilak, játékhoz tapasztalataim szerint teljesen alkalmatlanok. Valószínûleg elindulni sem fog a program, nemhogy értékelhetõen futni.

Egy ilyen tunnel proggit bekonfigolni sem egy élmény szvsz. én anno szívtam vele rendesen, aztán hagytam a fenébe (pedig néha már-már használható volt HTTP proxyn keresztül is a WinMX pl., igaz csak néha).

Marcinko
Munkahelyi internetrõl ami PROXY kiszolgálón keresztül , felhasználói név és jelszó megadásával kapcsolodok az internethez. Sajna portok vannak letiltva, és így az alefclient illetve patch server által használt is.

Kérdés van olyan progi mint pld oldalban a hidemyass.com , ami elrejti az oldal címét amit meg kívánsz nyitni.

Szóval van-e ilyen progi vagy hogy oldjam meg a problémát, hogy arch menjen. Sajna a rendszergazdával nem lehet megbeszélni, hogy nyisssa meg a szükséges portokat. ( Érthetõ okok miatt ) Még is csak munkahely.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Gubberx
Velem nemrég akart karit cserélni lol, sõt asszem az én guildemben is van :S ha igen még ma kirugom..

dragon11
Marcinko, tedd fel újra az egészet egyben, és érthetõen.Mert ezek nélkül nem tudok segíteni.

Marcinko
tudom ezt a sztorit sajna ismerem 😞

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.