Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítséget kérek az lenne a probléma hogy nem tudok már olyan gyorsan lvl upot csinálni 23 as Knightom van a Gaiahon szerón nem tudok továbbjutni.
Pls valaki segítsen.
MSN: [email protected]
<#nemtudom>#nemtudom>
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=285124&highlight=server+rate
Jelenlegi állás:
No item drop 135 65.22%
Chance to drop up to 1 item 46 22.22%
Chance to drop up to 2 items 5 2.42%
Chance to drop up to 3 or more items 2 0.97%
Chance to drop all items 19 9.18%
Voters: 207. You have already voted on this poll
Ez a szavazás azonban csak és kizárólag az esetleges PvP droppal kapcsolatos. Szó sincs a nyitó szövegben arról, hogy Pvp szerver nyitna, csak annyi, hogy a szavazás eredményeként a drop szabály csak egy újszerveren lépne életbe.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha összespórolok egy wing chest ládára 3500 cc nek megfelelõ aranyat, akkor mitõl függ, hogy milyen és hányas level ( hány +1.?. százalékos speedes ) szárnyat kapok ?
Elõre is köszi.
Ha sok van, akkor érdemes kiabálni egy kicsit a legforgalmasabb helyen, de figyelni kell a shout-ot ilyenkor, hogy tudj igazodni a többi kínálathoz.
Mondjuk én nem vagyok egy nagy PvP-s, de tegnap azért kitettünk páran magunkért Tullan arénában. 😊
A knight elõnye a nagy HP érték és a jó kis cirtical.
Sajnos a viselkedés már maga meghatározza ,hogy kb. ki hány éves szinten gondolkodik de ahogy olvasgatom ebben a párbeszédben nem te vagy a 12 éves.
Játékkal kapcsolatban korábban kérdeztem de lehet nem olvastad 69es szinten milyen a knight pvp ben?
Jut eszembe! Ha én noob vagyok, miért te teszel fel "bonyolult" kérdéseket!
Pont tegnap mondta ezt az alább már emlegetett karakter tolvaj a játékban, amikor ismét lefüleltem.
Neki is csak azt üzenhetem, mint neked, hogy a kor egy állapot nem érdem. Ha összeadom életkorom elsõ és második számjegyét, akkor még egy év kell a 12-höz. Nos?
Szavaidban ott bujkál az irigység, ami a legocsmányabb emberi tulajdonság a világon. A hét fõbûnök egyike is, bár ez nem sokat mondhat neked. Végezetül, ha valakivel vitázni akarsz próbálj meg érvelni sértegetés helyett, mert sértéseid leperegnek rólam.
Részemrõl lezártam a témát. Remélem legközelebb kapsz segítséget ha kérdésed lesz. 😊
jowan hogy nem premuim itemnek hivják a chantra shopodat, de attol még érthetö, csak te nem akarod megérteni mer vmi 12 éves kis kocka noob korcs lehetsz szerintem, a te stinteden megfogalmazva remélem érthetö pfoltam te nub
hallod most tényleg nemtom eldönteni h te fogyatékos vagy,
vagy
csak egy elbaszott nyomorék aki játsza itt az agyvát mer 69 elvéelt nyit kockult ki a karak teréböl ?
Kérezted volna pontosan megfogalmazva, közérthetõen amit tudni akarsz! lol.
Vagy nem emlékszelk mit kérdeztél?
Tudod mit mutasd meg, hogy hol olvastad a Chatra shop tárgyairól, hogy prémium termékek!
Mert bármilyen hihetetlen 69-es karakterként fél év alatt gyszer sem hallottam, olvastam vagy láttam, hogy valaki ezt a kifelyezést használta volna.
de anyira nem is lényeg, valszeg hanyagolom a gémet amig meg nem oldják a lag problémákat
szal ha valai tudja hogy kell és leírná annak örülnék
Volt, hogy ezüst ládából 2db reinf potit vettem ki.
azt tudja valaki hogyan lehet premium terméket vásárolni a boltbol ?
Bankszámla nélkül meglehet oldani ?
másnak is laggol vayg csak nekem ?