4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3571 A gammábans ehol, de kívülről mindenféle frissítés limitáló proggik vannak (videócsip függő). A hardware fórumon kérdezz itt rá, most éppen mit ajánlanak a fiúk... -
kyle007 #3570 Sehol... -
Dominic901 #3569 Hi all
Hol lehet átállítani hogy ne 60Hz-n hanem 85-Hz-n fusson a játék? -
#3568 Azt hittem vlami új kaszt.. akk. megy vissza pihenni ^^ -
#3567 eXequtoR: Jaja! Olyan tuti kaszt lett, hogy el is bujt. Azóta sem látta senki.
Dragon: Szintes semmi. Pár skill, pár uj terület, pár uj ékszer és páncélzat és sok HL ele mob.
-
#3566 Ebbe az Episode 3-ba mi újítás van?:) -
eXequtoR #3565 Ez a remek swashbuckler jófajta class lett? Talán emiatt vissza néznék pár hétre, ha megéri.
Dave (ha még aktuális): Sorcival 50ig csak úgy tudsz értelmesen fejlődni ( aoezni / vonatozni ) ha veszel dodge potit. Amint megvan a 2 konvertáló skilled onnantól lehet majd élvezni is a játékot. :) -
#3564 Én nem használom egy ideje de nekem nem nullázódtak. Azonban sokan panaszkodtak rá. -
jozsagab #3563 Sziasztok!
A crafting skillek másnak is nullázódtak? Ha használom őket nem kapok xp-t sem. Ki fogják ezt javítani? Valaki tud róla valamit? -
#3562 Nem volt. :P -
#3561 Halljátok re, volt vlami nagy update v. mi? nem voltam itt.. sry.. -
#3560 akkor megyek vissza archlordozni XD -
#3559 Van persze -
#3558 van az ep3-ban végre swashbuckler? :) -
kyle007 #3557 Nahh ak. mégis igaz volt a hír :) -
#3556 Elvileg már letölthető a telepítője az EP3-nak.
A telepítéssel még nem lesz semmi változás, mivel a szerverek nincsenek még frissítve.
www.gamershell.com/news_57778.html
Dnote szerint ez a jövő héten (elvileg 18-án) várható.
-
kyle007 #3555 Valamikor ebben a hónapban(ez hivatalos hír)(volt XD) -
#3554 Nagy a csend. AKkor én et most megtöröm.
MIKOR LESZ EP III ? NYAF NYAF ? -
kyle007 #3553 Nincs mit. -
Dave John #3552 Thx ^^ -
kyle007 #3551 Ha esetleg nem jól írtam volna... -
kyle007 #3550 wendi1106 itt tudsz regelni: http://archlordgame.com/freetoplay.php -
kyle007 #3549 A sorcival a 2. Dungiban tudsz jól fejlődni: Nézd meg h. hol vagy a MAP-on(lenn leszel jobb sarok környékén) és keresd meg a 2. barlang jelet az a bánya. Ott lehet már fejlődni 33-tól... -
wendi1106 #3548 Hali.
Szóval akkor ez 1 teljesen ingyenes game akkor már csak az a kérdésem hogy hogy/hol tudok regisztrálni ??? :S -
Dave John #3547 Hali!
kb. egy éve nem toltam ezt a gamet. Van egy level 33-as sorcim és a kérdésem az lenne, hogy hol tudnék jól fejlődni? Elég könnyen halok nagy tömegben,szal vmiféle dungira gondoltam... előre is kösz a választ! -
#3546 tényleg ingyenesen letölthető, tényleg ingyenesen játszató, tényleg MMORPG, tényleg a codemasters cég fejleszti, tényleg az archlord
:D a mondat minden része igaz :D -
wendi1106 #3545 Hali.
Ezt olvastam 1 oldalon:
"Az Archlord egy ingyenesen letölthető és játszható MMORPG, melyet a Codemasters cég fejlesztett."
ez tényleg igaz lenne mert akkor szivesen kipróbálnám a gémet :) -
#3544 Igy van! Jellemző módon.
Ezért miért szólna le bárki is? -
kyle007 #3543 (Ne szóljatok le!!) A Hétfői karbantartás 11:00-tól 15:00-iga tart tudtommal... -
#3542 igen, nekem is, nyugi legkésőbb 3 órára megoldódik. -
pongi10 #3541 azt írja hogy "server connection has ended" -
#3540 hétfőn szerver karbantartás van, azt hiszem 14:00-tól, de lehet rosszul emlékszem és már korábban van. szerintem az lehet a baj :) -
pongi10 #3539 hali! most raktam fel a játékot még új vagyok regisztráltam de nem enged be a játékba.
Remélem csak azért mert rosszak a szerverek!meg tudtok erősíteni?
előre is köszi
-
kyle007 #3538 Dragon esetleg olvass vissza a kis "Veszekedésre" :) -
#3537 K, mind1, nekem a sorcerer is tetszik meg az archer is..^^ -
#3536 Dragon: Tudod azt csinálsz amit akarsz! Annyi karit viszel és olyan szintre amilyenre akarod.
Csak ez a "lusták vagytok megmondani" kicsit érdekes. Miért kéne bárki is megmondja? Miből gondolod, hogy bárki is tudja? Mert ugye ha valaki tudná tényleg ezt a válaazt, az azt jelentené, hogy vélhetően végig tolta az összes karit lbl sokig. Szerinted? -
#3535 amúgy is dragon, minek neked a legjobb pvp build? ha nem te vagy a legjobb már nincs is kedved játszani? én konkrétan egy PvE builddal tolom, tudom magamról hogy úgyse játszanék sokáig, de így leköt, és van élményem. Nem is tervezem, hogy fogok PvP-zni, szerintem próbáld ki te is ezt. -
#3534 Kipróbálni? vigyek fel minden kasztot 70ig, mikor sokan megtették ezt?..
haha -
#3533 Ja lusták vagyunk elmondani. lol.
Talán te vagy lusta utánna járni, illetve kipróbálni. :P -
#3532 De ilyen nincs, sro is van mmo és megmondják ott is h pvp-re most az update óta melyik a legjobb build.. itt is van!:@ csak lusták vagytok elmondani nekem :\ azért is bower leszek->viszem a bowerem. -.-"