Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A WingsOfGlory magyar guild tagokat keres lvl30 as szinttõl a Gaihon szerveren!Kérdés esetén estefelé írjatok Afrossnak!
Gubberx
chantra shop-bol (igazi pénz) játékosoktól (goldért)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kicsikiraly
hol tudok platinum key-t szerezni?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
tudunk angolul, de jobb az ha van egy magyar közösség és többen is vannak.

DFTBA ಠ_ಠ

Miért kérdezi meg mindenki h. melyik szerón van a legtöbb magyar? Amelyiken a legkevesebb van azon kb. nincs olyan sok kis magyar guild és legalább 1 nagy van. Am. meg tanuljatok agnolt 😊

Gubberx
állítólag gaiahon

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kicsikiraly
Egyik haverommal el szeretnénk kezdeni archlordozni. melyik szerveren van a legtöbb magyar?

DFTBA ಠ_ಠ

Gubberx
csak valami mittudomén 😄

Marcinko
Nálunk esett is 😊

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

dragon11
Felhõs az ég

attyspocak
Valami

Sir Quno Jedi
Bármi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Marcinko
Tessék írni valamit ( Bármit )!

attyspocak
Van biza! 😊

Sir Quno Jedi
Akkemény! 78?! 😄DD Hmmm...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fayme
az Új Magyar Archlord Oldal feliratra ha kattintasz, ott biztosan találsz minden kérdésedre választ, és klánt is könnyedénb keershetsz, mert azt hiszem van iylen fórum topikunk.

képek: picasaweb.google.com/educika

Sziasztok, most kezdtem a játékot. De még sok minden nem világos, pl h lootoltam 3ládikót amihez platina kulcs kell, namár most ez ér valamit, vagy magának a ládának a nevében kell benne lenni a platinának?(értem ez alatt h olvastam h ezekhez meg kell venni IRLpénzen a kulcsot, és a ládákért ilyen 30-300k-kat simán pengetnek)
Másik kérdés, h nem találtam rendes fórumot ahol lehetne valami guildet keresni, játékban meg nagyon sok balfasz van akik válaszra sem nagyon méltatnak jobb esetben. Ja itt h megy am a guild szervezés?
Elõre is köszi a válaszoakat, ha nem lett értelmes sry, nem nagyon aludtam...😊
Fayme
én kitartóan, már 78as vagyok 😛
irj rám bármikor( ha fent vagyok).
bár mostanában keveset vagyok nyári nyaralásokat stb miatt😊

Hát amúgy ha jól tudom olyan 10 dollár Körül lesz ( még nem 100%) De ha megfizethetõ lesz akkor megyek és nincs többé "Free" MMORPG többé 😊. Fayme Te még Pw zel ? mert jól jönne ha egy bõven 70+ os kari segítene szegény kicsi Low leveleken 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Az. Bár én mostanában Biablo2 LOD-ozok de amint kijön a 3 azzal fogom nyomni. És most pár ezer forint a B-netre nem sok és azzal addig gémelsz amíg meg nem unod és nem kell havonta fizetni

Fayme
csak kétezer lesz havonta? hmmm...megfontolandó 😊

Mikör Jöttök Rá hogy Nincs Free game (mmorpg nél legalább is)Millió 1 gamet felmondhatok nektek amibe mindig megvan a cc-s rendszer ( cq,cg,ad meg a franc se emlékszik rájuk már)Én Most Subsonik Barátommal Perfect World özünk ( Cg rendszer ^^) De csak egy évig mert Megyünk AION ozoni . Ez lesz A MMORPG! Fizetni kell majd érte havi 2000 ezret de Nuku CC és egyebek én úgy döntöttem hogy nem számít az a havi 2000 forint de legalább egyenlõség lesz a köbön ha legyõznek ott az azért lesz mert rossz az armorom vagy ilyesmi . Abban a gameba el fogok követni mindent hogy én legyek az akit inkább ki kerülnek minthogy le álljanak velem harcolni (anélkül hogy tank lennék<#papakacsint> ) ^^

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Nekem ezért halt meg a 44-es karim végleg.

Nenrandil
Egyet kell értenem...én anno ezen idegeltem be magam...háromszor kihaltam lag miatt... és szinte semmit nem fejlõdtem...

\"A book is a book\" Clive Barker

JA várjatok erre tudom a választ:

Az h. vegyél kibaszott CC-t h. ne menjen az a -3%(de így kibaszottul nincs értelme annak h. ingyenes) miért nem csinálnak olyan rendszert ahol lehetne választani pl. -3% v. mittom én -10k v. valami de ez így 1 rakás szar.

(megvan a téma)

PL. Mi értelme van annak h. minden halál után levesznek 3%-ot?

Itt is zajlana ha lenne vmi altéma

attyspocak
lol

Marcinko
bocsi archlord.extra.hu n zajlik az élet.

blah, blah, blah...

(megfelel?(: )

Írjatok már!!!Külömben kifog halni ez a fórum!!<#buck>
Kössz a segítséget!
Akkor egyértelmûen Gaiahon.
Fayme

Hello!

Valaki tudna segíteni, melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Aktiválni kell az emailodon miután megadtad a jelszót
hy letöltöttem a játékot és kéri user id-t meg a passwordot es mar beregeztem a codmasters oldalara de nem fogadja el mi az oka vagy mit lehetne tenni hogy jó legyen a game?
attyspocak
Irsz egy levelet a CM-nek.

Hy kéne gy ksi help hogyan tudom átadni valakinek a klán leaderséget?
attyspocak
Ha mindent tudnál elõre, akkor mi értelme lenne a játéknak? Mi volna benne a szórakozás?

Akhi
koszi😊 neki alltam enek a vilagnak is csak a questek nehezek ugy hogy nem ismerem a mobokat hol vanak stb😊

attyspocak
Mindegyiken, de egy nemhivatalos (444 válaszoló) felmérés alapján Gaiahon.

Akhi
Sziasztok!! melyik szervere erdemes menni ? melyiken van sok magyar? koszi a valaszokat!

Marcinko
Szevasztok !

lvl 50 archer cagyok Woodyka néven a Gaiahon szeron.
Ez a buildem:

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HAaaaafQfY4aaYa4aaa

( van még 4 skill pointom ) de nem tudom, hogy elköltsem ( ha igen mire ) valamire vagy várjak az EP 3 egy két skilljeire.

Ötlet ?

attyspocak
Csak pár percig volt a fejemen egy szilveszteri bulin. 😊

ÓÓ az a Trendi Napszemüveg nem a Tiéd ?? 😄

attyspocak
Mostanság ott sem párásodik be a a nemlétezõ szemüvegem a fórum friss hozzászólásainak elolvasása alatt. 😊

Gubberx
túlzás az a heti 1 😄

Birom azokat a Fórumokat ahoval csak heti 1x kell belépni hogy elovasd a friss beszélgetéseket. ( Nah jó igazából az archlord.extra-n megy az igazi fórumozás).

Szó sincsen efféle dologról nem adnám ki az accountomat senkinek se akár barát akár nem.

Köszi csak ezt akartam tudni.
attyspocak
Nem egésszen értem ,hogymit is szeretbél, de ha azt, hogy más tolja a karidat, ezt nem javasolom, hiszen meg kell adjad hozzá az account adatokat és így lehet, hogy annyi lesz a karidnak már most. volt sajna már ilyesmire példa.
Ha olyasmire gondoltál, hogy hol tudsz gyorsabban fejlõdni, akkor keresd meg tullantol keletre a Forgotten Grave nevû dungit Lizardsman Claw-nál. Talán ott vannak rád méretezett mobok. Ez ugyan kicsit poti igényesebb, mint a kinti fejlõdés, de egy-egy mob jóval több XP-t jelent.