Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
"3. És te nagyon Híg agyú Tanulj meg olvasni azt írtam hogy Be Stunnolom és másra bízom hogy beöljék olvass már öcsém."
Akk. ez a sor mi?
Am. én csak 1 szer írtam rosszul te visz már többször is. am. meg csakhogy megnyugodj simán mennek a lv50-es karik is a temetõbe utánam szal...
Am. meg a lv36 és a lv38 között szinte semmi különbség nincs max 2 skill pont szal 36-on ugyanúgy mentek volna a 44-esek jah és csakhogy megnyugodj van amikor rám is 2-en jönnek és igen kitaláltad 44-esek és igen ezt is kitaláltad simán levertem õket szal sztem ha találkoznánk azonos szinten akk. a Te kis húú de erõs Archer-ed kifingana.
Jah igen még valami Te "híg agyú" Én meg nem ha jól tom nem szidtalak ill káromkodtam...
1. Utálom a Knight kasztot de vannak és attól függetlenül erõs kaszt.
2.Jáj levertél egy pár 44 est az eléddel hogy oda ne rohanjak mit vársz megcsókoljam a lábad ? Elárulom hogy ugyanezt a mûtétet a kis szar 36 os archeremmel eljátszottam jah és volt amikor ketten is voltak(egyszerre hogy ne legyenek értelmezési problémáid ).
3. És te nagyon Híg agyú Tanulj meg olvasni azt írtam hogy Be Stunnolom és másra bízom hogy beöljék olvass már öcsém.
4.Menjél nyugodtan fejlõdni én jót akartam .
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Nah szal ezek után gondold már át mit írsz le és mit nem...(Tuxi)
nemrég kinéztem magamnak egy unique itemet AH-ban. 50,000 volt az ára. Mondom dejó, ezt összekapargatom. Gyûjtögettem a pénzt, összejött. Most odamegyek az AH-hoz, zsebemben 59K-val, megnyitom, kikeresem klikk rajta, megkérdezi meg akarom-e venni, rámegyek OK-ra, és... SEMMI nem történik. se a pénzem nem vonódik le, se az item nem kerül az inventorymba. Mi lehet a probléma, ez most nagyon idegesít
DFTBA ಠ_ಠ
Ha a Tankok nem állnának falat siegéknél akkor lenne ez csapat MMORPG. Mert mindent meg kéne fontolni mikor mész kiket küldesz elõre stb...
A Siege egy rakás ****. Jó lagg nincs (annyira) de komolyan mondom nincs benne semmi fontos . Fúú Ott van csoda jó Leaderünk Mó666 Akinek ott van a feje fölött a logó és még pénzt is kapunk ( Õszintén senki se kap pénzt legalább is a magyarok közül ).A Siegére 2 darab akszt kell :
-Mage
-Knight
És ha csicska nyomorékok vagyunk akkor egy Tündi Bündi Ranger aki Láthatatlanul STAMP el . Hát igen ez siege modhatom !
Félreértés ne essék akik ezt olvassák ( aki olvassa egyáltalán ) Menjetek Siegére Hajrá hurrá legyen váratok ( de csak ha a guild legalább 40 online meg tud szerezzni és az átlag 70+ És akkor mehettek a leggyenébb várhoz ) .
Jah és ha már itt tartok mindig felmerült bennem hogy olyan naivak vagytok ti mind azt hiszsitek hogy ááá pár hónap és lesz várunk meg hûû de fasza lesz. Nem el kell hogy szomorítsalak titeket . Nem lesz soha az életbe váratok maximum segíthettek egy nagy Guildnak akiknek van vagy igényt tart rá : mert megteheti . És végül úgy végzitek mint mindenki . Beleolvadtok a nagy guildba (INF3RN0
És ez még csak a magyar példa. A fénykorában Léveõ Leghatalmasabb guild a Gaihon on azért nem kötözködött senkivel csak azokkal akik nyiltan ellenségek voltak mert megvolt a lehetõseég hogy húú a nagyobbakat figyeljük és haverkodás ezerrel ha feloszalanak a maradék +20 tag majd átjön . És ez be is vált náluk . Extrára nem írok mert csak ^^ Aki idetéved az majd el olvassa és majd meglátja mi ebbõl hasznos .
U.I: Mó666 al nincs semmi bajom sõt amikor még gameltem jóba voltam vele.
Arról nem beszélve, hogy arénában CC-zhet felõlem a sok ele és egyéb. 😛 Végük van ha két criticalt bekapnak.
Ettõl függetlenûl ha ujra kezdeném és nem lovagot nyomnék, akkor Mage lenne a választásom. 😊
Persze nem ilyen terepen derül ki, hogy ki milyen, hanem arénában, ahol nem tölt vissza a HP. 😛
Ezt hogy felvázoljam kaptam Gyilkolásra egy Maget ( level 62 es ) És mentünk még egy 62 es mage val gyilkolni a 80+ osokat miközbe fejlõdnek ( Persze csak az ellenségeket) Nah most a 76 os Sorci úgy futott el mint a nyúl. Még Szidtam egy picit. Aztán lenyomntak minket ( 83 as Knigth meg még egy 70+ os meg volt ott valami mage is de az kisseb volt szóval túlerõ ) VIsszejött a nagypofáju Sorci . Mondtam hogy 1v1 be leverem ha igényt tart rá persze az õ haverjai bíztatták hogy nah fogadd el hiszen csak egy 62 es mage simán lenyomod . Hát nem fogadta el ( tudta jól hogy égne a pofája ha lezúznám , amúgy sikerült volna is nem nehéz). Na Szóval nagyobb szinten ekkora különbségek vannak. Egy 60+ os archer (volt erre is példa ) vagy mage simán lenyom akrá 80+ sorcerert.
DFTBA ಠ_ಠ
attys
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet widescreen (pl. 1440x900) felbontást beállítani a game-ben?
A válaszokat elõre is köszönöm!
"gyors fejlõdés ; könnyû grindelés ; pve kari ; pvp ben az ele resistre és a skill blockra épít ; neki van egyedül olyan buffja ami miatt nem lehet öt debuffolni ; mindezek ellenére könyen lemossák a pályáról ; a sebzése pedig azonos mint a knightnak kb, jobban jársz ha inkább neki vágod a fegyód,minthogy elkezdjél skillezni ; ostromon nélkülözhetõ."
Ha Hasznos Kasztot akarsz Most felejtsd el ezeket és Kezdj egy Knight ot Maget vagy Archert és késöbb nem lesz akkorra megbánásod hogy óóó halgatnom kellet volna arra a sutyóra aki ott irogált nekem.
Ma kint Trilg elött lenyomtam egy 76-os Orc Sorcit. Vagy 3 percig tartott a csata. 😊 Lenst használtam és small healinget. Õ állítása szerint Lenst és Extra L life potit. Ez van. 😛
Brumharton meg a Fre3dom-osok vannak akik úgy erõs magyarok.
U.I Gaihonon van a legtöbb magyar de a Brumharton is vannak azért és Ha jól tudom az Evergardan sincsenek kevesen.
Sztem ezek a Legjobbak
Human Mage
Human Knigth
Human Archer
Moonelf Ranger
és HUNTER helyett archer
<#crazya>#crazya>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Tudnátok ajánlani magyar klánokat a játékban?
Úgy tudom Bumharton van a legtöbb magyar.
Régebben már játszottam de abba kellett hagynom!
Melyik karit ajánlanátok?
És nem késõbb fog kelleni hanem a legelején. archlord oldalon van egy jó alap build azt csináld az elején. mottója def,hp, attack.
DFTBA ಠ_ಠ
www.guillotine.atw.hu
DFTBA ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
DFTBA ಠ_ಠ