Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gammábans ehol, de kívülrõl mindenféle frissítés limitáló proggik vannak (videócsip függõ). A hardware fórumon kérdezz itt rá, most éppen mit ajánlanak a fiúk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sehol...
Hi all
Hol lehet átállítani hogy ne 60Hz-n hanem 85-Hz-n fusson a játék?
Hol lehet átállítani hogy ne 60Hz-n hanem 85-Hz-n fusson a játék?
eXequtoR: Jaja! Olyan tuti kaszt lett, hogy el is bujt. Azóta sem látta senki.
Dragon: Szintes semmi. Pár skill, pár uj terület, pár uj ékszer és páncélzat és sok HL ele mob.
Dragon: Szintes semmi. Pár skill, pár uj terület, pár uj ékszer és páncélzat és sok HL ele mob.
Ez a remek swashbuckler jófajta class lett? Talán emiatt vissza néznék pár hétre, ha megéri.
Dave (ha még aktuális): Sorcival 50ig csak úgy tudsz értelmesen fejlõdni ( aoezni / vonatozni ) ha veszel dodge potit. Amint megvan a 2 konvertáló skilled onnantól lehet majd élvezni is a játékot. 😊
Dave (ha még aktuális): Sorcival 50ig csak úgy tudsz értelmesen fejlõdni ( aoezni / vonatozni ) ha veszel dodge potit. Amint megvan a 2 konvertáló skilled onnantól lehet majd élvezni is a játékot. 😊
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Sziasztok!
A crafting skillek másnak is nullázódtak? Ha használom õket nem kapok xp-t sem. Ki fogják ezt javítani? Valaki tud róla valamit?
A crafting skillek másnak is nullázódtak? Ha használom õket nem kapok xp-t sem. Ki fogják ezt javítani? Valaki tud róla valamit?
Nahh ak. mégis igaz volt a hír 😊
Elvileg már letölthetõ a telepítõje az EP3-nak.
A telepítéssel még nem lesz semmi változás, mivel a szerverek nincsenek még frissítve.
www.gamershell.com/news_57778.html
Dnote szerint ez a jövõ héten (elvileg 18-án) várható.
A telepítéssel még nem lesz semmi változás, mivel a szerverek nincsenek még frissítve.
www.gamershell.com/news_57778.html
Dnote szerint ez a jövõ héten (elvileg 18-án) várható.
Valamikor ebben a hónapban(ez hivatalos hír)(volt XD)
Nagy a csend. AKkor én et most megtöröm.
MIKOR LESZ EP III ? NYAF NYAF ?<#taps>#taps>
MIKOR LESZ EP III ? NYAF NYAF ?<#taps>#taps>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Nincs mit.
Thx ^^
Szeressük a zacskós tejet
Ha esetleg nem jól írtam volna...
wendi1106 itt tudsz regelni: http://archlordgame.com/freetoplay.php
A sorcival a 2. Dungiban tudsz jól fejlõdni: Nézd meg h. hol vagy a MAP-on(lenn leszel jobb sarok környékén) és keresd meg a 2. barlang jelet az a bánya. Ott lehet már fejlõdni 33-tól...
Hali.
Szóval akkor ez 1 teljesen ingyenes game akkor már csak az a kérdésem hogy hogy/hol tudok regisztrálni ??? :S
Szóval akkor ez 1 teljesen ingyenes game akkor már csak az a kérdésem hogy hogy/hol tudok regisztrálni ??? :S
Hali!
kb. egy éve nem toltam ezt a gamet. Van egy level 33-as sorcim és a kérdésem az lenne, hogy hol tudnék jól fejlõdni? Elég könnyen halok nagy tömegben,szal vmiféle dungira gondoltam... elõre is kösz a választ! <#wink>#wink>
kb. egy éve nem toltam ezt a gamet. Van egy level 33-as sorcim és a kérdésem az lenne, hogy hol tudnék jól fejlõdni? Elég könnyen halok nagy tömegben,szal vmiféle dungira gondoltam... elõre is kösz a választ! <#wink>#wink>
Szeressük a zacskós tejet
tényleg ingyenesen letölthetõ, tényleg ingyenesen játszató, tényleg MMORPG, tényleg a codemasters cég fejleszti, tényleg az archlord
😄 a mondat minden része igaz 😄
😄 a mondat minden része igaz 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Hali.
Ezt olvastam 1 oldalon:
"Az Archlord egy ingyenesen letölthetõ és játszható MMORPG, melyet a Codemasters cég fejlesztett."
ez tényleg igaz lenne mert akkor szivesen kipróbálnám a gémet 😊
Ezt olvastam 1 oldalon:
"Az Archlord egy ingyenesen letölthetõ és játszható MMORPG, melyet a Codemasters cég fejlesztett."
ez tényleg igaz lenne mert akkor szivesen kipróbálnám a gémet 😊
(Ne szóljatok le!!) A Hétfõi karbantartás 11:00-tól 15:00-iga tart tudtommal...
azt írja hogy "server connection has ended"
hétfõn szerver karbantartás van, azt hiszem 14:00-tól, de lehet rosszul emlékszem és már korábban van. szerintem az lehet a baj 😊
DFTBA ಠ_ಠ
hali! most raktam fel a játékot még új vagyok regisztráltam de nem enged be a játékba.
Remélem csak azért mert rosszak a szerverek!meg tudtok erõsíteni?
elõre is köszi
Remélem csak azért mert rosszak a szerverek!meg tudtok erõsíteni?
elõre is köszi
Dragon esetleg olvass vissza a kis "Veszekedésre" 😊
Dragon: Tudod azt csinálsz amit akarsz! Annyi karit viszel és olyan szintre amilyenre akarod.
Csak ez a "lusták vagytok megmondani" kicsit érdekes. Miért kéne bárki is megmondja? Mibõl gondolod, hogy bárki is tudja? Mert ugye ha valaki tudná tényleg ezt a válaazt, az azt jelentené, hogy vélhetõen végig tolta az összes karit lbl sokig. Szerinted?
Csak ez a "lusták vagytok megmondani" kicsit érdekes. Miért kéne bárki is megmondja? Mibõl gondolod, hogy bárki is tudja? Mert ugye ha valaki tudná tényleg ezt a válaazt, az azt jelentené, hogy vélhetõen végig tolta az összes karit lbl sokig. Szerinted?
amúgy is dragon, minek neked a legjobb pvp build? ha nem te vagy a legjobb már nincs is kedved játszani? én konkrétan egy PvE builddal tolom, tudom magamról hogy úgyse játszanék sokáig, de így leköt, és van élményem. Nem is tervezem, hogy fogok PvP-zni, szerintem próbáld ki te is ezt.
DFTBA ಠ_ಠ
De ilyen nincs, sro is van mmo és megmondják ott is h pvp-re most az update óta melyik a legjobb build.. itt is van!:@ csak lusták vagytok elmondani nekem :\ azért is bower leszek->viszem a bowerem. -.-"
Neked kéne tudni, te állítod, hogy van legjobb! 😛
"vegyétek már észre hogy minden kasztnak van vmi erõssége, az egész ízlések és pofonok alapon mûködik"
"vegyétek már észre hogy minden kasztnak van vmi erõssége, az egész ízlések és pofonok alapon mûködik"
Igen, ez így van, de van best PVP build, hidd el, csak még nem tudtam rájönni melyik az.. mert pl 1 mage vs sorcerer sorcerer a vesztes.
Holnap felrakom és szeretném vinni újra az archer karim, az nagyon jó pvp-be sokak szerint.. kis levelen szar, de nagyon ütõs..
Holnap felrakom és szeretném vinni újra az archer karim, az nagyon jó pvp-be sokak szerint.. kis levelen szar, de nagyon ütõs..
archer nekem bejött.
fejlõdni is lehet vele. ranger király pvp re. Egyébként nagy betûkkel itt van egy archlord oldal arra rákattintasz és ott az osztályok részt elolvasod, illetve ha visszaolvasol akkor olvashatod a kedvencem:
fejlõdni is lehet vele. ranger király pvp re. Egyébként nagy betûkkel itt van egy archlord oldal arra rákattintasz és ott az osztályok részt elolvasod, illetve ha visszaolvasol akkor olvashatod a kedvencem:
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
reset orb kell hozzá. jó drágán. vagy asszem trainernél van egy olyan gomb h reset, de az csak egyszer mûködik.
DFTBA ಠ_ಠ
Üdv!
Valaki segítsen nekem, hogy hogy is lehet a skilleket resetelni!
Köszi
Valaki segítsen nekem, hogy hogy is lehet a skilleket resetelni!
Köszi