Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Mit jelent az hogy server connect ended? Mert szeretnék játszani de nem tok!
hihi, még mindig laggos xar?

attyspocak
PM ment. 😊

Fayme
köszi, köszi😊
nem diploma munka (még), de majd szeretném fesztiválra küldeni😊
csak eddig még nem nagyon találtam alanyt, aki válaszolt volna a felkéréseimre😊

képek: picasaweb.google.com/educika

Marcinko
Talán még emlékszel Gyurcsányra - knight-( Nem miniszterelnökünk 😊 ) és Merike-re - Mage - késõbb Mericicus-ra - Elementalist -. Gaiahonon játszottak, bár már rég láttam õket. Na õk egy pár. Több infót talán még Sakál tud neked mondani róluk.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

attyspocak
Kafa ötlet. Valami diploma munka, vagy csak ráérzs ?

Az extra poltálon is toljunk be egy felhívást szerintem. 😊

Troyan
Vannak szerverkarbantartások, lehet egyet fogtál ki. Meg kell nézni a hivatalos oldalon mikor vannak ezek. Szerintem ez lehet ha már mûködött régebben.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Helló!!!

Szeretném a segítségeteket kérni. Elindítom a játékot, de csak a connecting megy ezerrel. Nem értem mi van vele, hiszen már korábban is játszottam vele. Kérlek titeket, ha tudjátok, mi a baj írjátok ide. Elõre is köszi!

Murillo
Fayme
sziasztok!
egy dokumentumfilmet szeretnék forgatni a virtuális "családokról" ( testvérek, szülõ - gyerek, párok, nagyik, akik együtt játszanak vmit). ehhez keresek "alanyokat", akik vállalnának egy virtuális interjút. (a játékban amivel játszanak, követném õket egy karakterrel és közben ventrin ts-en beszélnék velük). senkinek sem kell az arcát, nevét, egyéb adatát adnia az egészhez, csak játékkal kapcsolatos dolgokat.
ha tudtok ilyen embereket, vagy ti vagytok épp azok, légyszi küldjetek egy privátot itt. bármiylen mmorpg szóba jöhet.
köszönet!
fayme

képek: picasaweb.google.com/educika

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Troyan
Akkor mint Cartman-ék lvl 7 boar-okat fogok csapkodni kinnt, amig lvl 90 nem leszek aztán visszamegyek lezúzni õket. 😊

Gubberx
Itt most konkrétan arra gondoltam hogy 50+ általában minden dungeon full tele, le pk-znak lépten nyomon ha nem mész el onnan, vagy ha találsz is egy üres termet a lagg ugyis megöl :/ én speciel ebbe untam bele

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Troyan
Ismerem az oldalt és van már egy build quide-om, de gondoltam személyes tapasztalatok is érnek valamit, azoktól akik már elérték a 70-et.
Nem tudom, hogy meg fogom e unni, lehet. De most már tudok wolf potit csinálni és farkasemberként rohangálni. El leszek egy darabig.

attyspocak
Mérit nem lheet itt szrekzesetni a hozázszlóáskoat?

attyspocak
Vagy ne munja meg.

attyspocak
Itt fent két centis betükkel van kírva a portál linkje.
ÚJ Magyar Archlord Oldal szöveggel.

Gubberx
ITT találsz infót mindenrõl, majd lvl 50 felett te is megunod 😊

Troyan
Üdv néktek. Mé pang ez az oldal?? 3 napja játszom a játékkal és annyira sirályos, hogy belepistulok. lvl 26 Knight kétkezes sworddal nyomom Chlovis névvel Gaia szerveren. Regnum-al játszottam egy picit a free mmo-k közül de ehhez képest az valami javaplatformos supermario. (elnézést a supermario fanoktól) Teccik a night elf elementalista is de addig nem akarok új karaktert amig ezt fel nem vittem rendesen. Ha van tanács skill elosztásra szivesen venném. PVE kari deffense ezervel meg AOE támadások.

Kicsikiraly
jó sry nem vettem észre a szmájlit a te hszed végén 😄

DFTBA ಠ_ಠ

attyspocak
Örök hála és ezer köszönet, hogy felhívtad a figyelmem Noodlee második mondatára! em is tudom mihez kezdeék nélküled az élettel!

Érdekes ha annyira szar nem is tom hogy miért játszanak vele olyan sokan...

Kicsikiraly
#3595: "Mind1, már a kezemben a Fallout, szóval mostantól a melóba sem jövök be 😛"

DFTBA ಠ_ಠ

attyspocak
Hát ne játsz vele! em kötelezõ! 😊

Igen. A hangulata nulla. Tele van grafikai bugokkal, a karakter minden vacakba bele akad, stb...
Egyedül, ami tûrhetõ az a zene.

attyspocak
Monoton lvl8 környékén? Ahol fél óra alatt ugorhatsz 2-5 szintet?

attyspocak
Csinálj jobbat! lol

Kicsit monoton a játék, feeling az nem sok van, de az egyik haverom unszolására kipróbáltam.
Mind1, már a kezemben a Fallout, szóval mostantól a melóba sem jövök be 😛

Kicsikiraly
Zak! ne tedd ezt 😞

DFTBA ಠ_ಠ

Köszi a sok tippet, de megoldottam!

LVL 8!
Írtok-gyakok-trancsírozok 😊

melyik szerveren van több magyar?😛

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hátha jelent valamit, hogy a klienst a fileplanetrõl szedtem le.

Hiho!

Megjegyezném, hogy tök láma vagyok a játékhoz.
Leszedtem a klienst, induláskor patchelt párat, de a bejelentkezéskor azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni a login szerverhez. Mindez kb reggel fél 6 és 6 között történt. Sehol nem találtam, hogy mikor van downtime, lehet, hogy pont azt az idõszakot kaptam ki?
Valakinek van tippje, hogy miért nem tudtam csatlakozni?
Még a regem friss.

Kicsikiraly
ezt a mondatot nem igazán értem 😞

DFTBA ಠ_ಠ

dragon11
Köszönjük Emese.=)

Marcinko
Gratulálok IQ vihar

dragon11
Azon má jó van.. gagyi az egész oldal..

Kicsikiraly
szép nagy Magyar Archlord Oldalra rákkattintasz, skill buildek és ott kapsz egy jót.

DFTBA ಠ_ಠ

hi vki vmi jo buildot human magere mondana alõre is thx
Nosztredamus
hi

nemrég kezdtem most van egy lvl 14-es Orc Berserkerem 😊
az érdekelne,hogy az elite armor és a weapon chesteket hogyan tudom kinyitni?

Elõre is Köszönöm!

Gubberx
küldtem neked privit 😊

drucker
Sziasztok!

Új vagyok az Archlord-bann! 😛 Nagyon bejön a gamma! Milyen karival érdemes kezdeni?

Kezdtem egy Orc Berserker-t, de nagyon lassan fejlõdik és nem vagyok annyira megelégedve vele...
Aztán kezdtem egy Orc Sorcerer-t... ez már sokkal jobban bejön. Tud vki jó build-et ehez a karihoz?

hehe!!!!! belustultam
dragon11
Lol, OWNED.

Marcinko
beszarok hogy mik vannak 😊

Sziasztok!!! Vásárolnék 44 feletti karit!! MsN cimem: [email protected]
lehetöleg ne legyen több 6000FT-nál,de majd megbeszéljük! köszönöm
attyspocak
Arcger : kaptál levelet a játékban! Mentsd el a csatolt tárgyat és használd egészséggel!
Ha kinõtted küld vissza Attys barátomnak.

Sir Quno Jedi
Régi sztori. Jól védtem az itteni rendszert, végül nekem adományozták a címet 😄.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dragon11
OFF:
Te hogy lettél a rendszer hangja ?😊
ON:

Sir Quno Jedi
Már nemigazán. Amúgy Gaiahon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Jedi te még tolod a gamát? Ha igen melyik szerón vagy? stb... tod 😄