4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3731 igen csak penzert -
#3730 (Csak dióhéjban)hogy teszek követ egy tárgyba? -
harder85 #3729 az "elite armor cest" es hasonlok kinyitasahoz csak valos penzert lehet kulcsot szerezni? . bocs ha tul sokat kerdezek de nem reg keztem el jatszani -
#3728 Nagyon köszönöm! -
libike23 #3727 Köszönöm!
Szomorú!
-
#3726 Én az [email protected] írtam, ez van megadva reg.-nél, hogy probléma esetén ide küldeni. -
Nagyhelion #3725 Bocs arra gondoltam hogy már Emti az oldal tulaja ezért gondolom neki írt.
Elég félre érthető voltam sorry. -
#3724 Még Ezustviuhar és gugi is admin. Bár az utóbbi nem sok mindent segjtett. Mondjuk már nem is AL-ezik tudtommal. -
#3723 Recept nem szükséges hozzá, csak növeli az lötyi elkészítésének eséjét. -
Nagyhelion #3722 Hát már csak Emti van ott jószerivel neki meg elég sok dolga van. Ő is csak olyan heti egyszer-kétszer lép fel szal sok sikert az elérésében.
libike23: sajna ha feltörték és jelszót cseréltek stb... akkor azt a karit+klánt buktátok. Sajna az archlordban nagyon gyakori az acc feltörés. -
libike23 #3721 Sziasztok
Lenne egy kis gond.
Van 1 klánunk(volt) a górénak feltörték az email-ját és elvették a kariát.
A széfet stb... kiüritették.
Valamilyen mególdás nincs erre?
Nem tud belépni se a játékba se a email címére!
Úgy hogy most kesztheti előről az egészet?
Erre van valami mególdás?
A válszt előre is nagyon köszi! :(
-
harder85 #3720 narra figyeltem fel hogy egy ido utan az meta... italok elkeszitese recept nelkul is megy. ez normalis? -
#3719 Írtam egy levelet az archlord.extra.hu oldal adminjának, remélem majd elolvassa. -
herceg90 #3718 hellosztok a cc-s destiny kő mire jó? -
#3717 Ennek a fórumnak a moderátora a Magyar Archlord oldal tulajdonosa. Irj neki. -
#3716 Én mondjuk a leállás előtt is próbáltam regisztrálni, akkor látszódott az igazolókód, de nem fogadta el soha a reg-et, részletesen körülírta a probléma okát: "sikertelen regisztráció." Szóval sztem teljesen mind1, hogy látszik-e a kód vagy sem... -
#3715 Nincs vkinek admin ismerőse a Archlord magyar oldalához? Két napja probálkozom regisztrálni magam. Sima regnél nem látszik az igazolókód. a XUP-nál meg nem fogadja el az generált xml-t. -
herceg90 #3714 hello egy flying ring menyit ér most? van egy a bersimnek csak ráhagyom a bersimet és str+30-as kavics van benne és hát sorcnak az nem igazán jo igy kb menyit ér? -
galls #3713 Sziasztok, mi lehet a gond a kliensemmel, nem tudok beírni semmit, se nevet, sem pedig jelszót...? -
#3712 Destruction stone-t? AH-ból, vagy drop. Szerintem alacsonyabb szintű lények is dobálnak néha, legalábbis én lvl 20 környékén is találtam. -
harder85 #3711 meg egy kerdesem lenne "districton stone"t mijen szinten lenyek vagy hogy lehet hozza jutni? -
harder85 #3710 kosz -
#3709 Ha Battle Squere-ben vagy Arénában megölsz lvl 30 és lvl 40 közötti playereket, akkor kaphatsz skull of spite-t. -
harder85 #3708 sziasztok. valaki meg tudna nekem mondani hogy mi is az a " skull of spite" es holl lehet szerezni? -
#3707 -
#3706 Köszönöm a segítséget... [integet2] -
#3705 Chantra chopban valódi pénzért. -
#3704 és az is drop mint a chest? vagy az vehetek vhol? -
#3703 Egy kulccsal 1 chestet tudsz kinyitni. -
#3702 Srácok van egy csomó chest-em.(mindenféle) Mindegyik ezüst kulcs kellene... érdemes vesződni vele? Pénzbe kerül, vagy veszek egyet és onnan mindig ki tudom nyitni? -
#3701 1. Vagy veszel chantra shop-ban egy wing chestet (ehhez valódi pénz kell) és abban találsz.
2. Vagy AH-ban (Auction House - Item Trader) egy olyan nyakláncot amiben van (Accessory -> Necklace).
3. Vagy szokták hírdetni pl. Tullanban, hogy van eladó szárnyuk, ha tőlük veszed figyelj, hogy trade előtt nehogy kicserélje egy ugyanolyan ám üres nyakékre.
4. Vagy beírod pl.: WTB lvl1 eternity wing.
De persze te döntöd el, hogy milyen szintű és tipusú szárnyat akarsz.
5. Ismerőstől, klántagtól. -
#3700 Vgay veszel Gold-ért vagy cc-ért. -
AngelStar91 #3699 Hali!Mostanába kezdtem el játszani és azt szeretném megkérdezni hogy szárnyakat hogy lehet szerezni? -
#3698 nem, vagy ha igen akkor csatlakozom. Én sem tudok sem a munkahelyigépről sem otthonról reggelni. És semmilyen adminnal nem engedi felvenni a kapcsolatot... -
#3697 Csak én vagyok a láma, vagy tényleg nem látszik az igazolókód amikor regisztrálni próbálok az archlord.extra.hu-ra? Pedig több böngészővel is próbálkoztam. -
#3696 a subsricption nem aktiváltam.Az volt a baj. De köszönöm. -
#3695 Tegnap óta engem is állandóan a "Cannot access the login server." üzenet fogad (nem karbantartáskor), azért minden 10. próbálkozásra fel tudok menni. -
#3694 Srácok? Még mostanában is előfordul hogy megvan a COG mégsem enged be?
A siteon beenged, de játékba nem? Én rontok el vmit?
Köszönöm a segítséget előre is... -
#3693 Kb. négy hete (sokak örömére) vissza adtam az admin jogomat, mert elegem lett a dologból. Így hát fogalmam sincs a dologról. -
#3692 Pocak bátyó mi újság lesz extrás archlord oldal még ?