4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#4171 Újra elkezdenék játszani, de most már nagyon komolyan.:DDD
Tudnátok valami ajánlást/leírást/statot, hogy melyik szervere kezdjem illetve milyen kaszt? =)
nagyon hálás lennék :D -
#4170 Elvileg a kliens optionsben ott van :) -
#4169 Eddig a karakter krealasig jutottam, az szerintem jo lett , keves karakter van meg de biztos raknak meg bele majd, hogy lehet full screenbe tenni ? -
#4168 Hát mert egy kalap szar, fúúú egy jó dolgot tudok kiemelni, a növelhető skill bart...mert legalább nem kell a shifttel váltogatni. Kukázhaó már most részemről. -
#4167 Jah én is úgy tudtam, de GST 19:00...-.- Szal itt olyan hajnal 3-4 körül :/ -
#4166 Allitolag ma mar kellene mennyek a szerver de ha play-ra nyomok: comming Soon:| de ugy vettem eszre nem sokmindenkit izgat ez a jatek:D -
#4165 szereztem en is keyt szoval en is kiprobalom -
#4164 Nem, teljesen más. Az Archlord 2 készülőben van. Ez egy új játék, lol mi?:D 100 évvel sima Al előtt játszódik (sajnos ezért elfek nincsenek benne:( ) PVP központú lesz, azt hiszem már lv1től lehet. Igazán nem tudom mitől lesz másabb. Pl huter használhat puskát (ami fura ha sima Archlordban meg nincs :D talán a scion, de az kicsit furcsább fegyó).
Egyenlőre ennyi. Holnap kipróbálom és mondok többet. :) -
#4163 hi , ma kaptam egy emailt hogy indul az Archlord X CB, tud valaki valami infot adni errol ? Arhlord 2 ? azt irja holnap indul -
feri19920929 #4162 hali
most kezdtem egy sciont és summoner vagyok.:) de sajna nem tudom mit érdemes huni és fejleszteni aki már kicsit tapasztaltabb és már elég jol ért hozzá az küldjön már egy buildot..ide vagy pm-be:)
előre is köszi:)) -
#4161 Sziasztok!
Elnézést, hogy nem konkrétan az adott témához kapcsolódik a hozzászólásom, inkább általánosan az MMORPG témához. Egy művészeti kutatási projektbe fogtam, és ehhez keresek lelkes és bevállalós online játékkal játszó önkénteseket. Aki szeretne részese lenni egy ilyen kutatásnak/gyűjteménynek, kérem hogy küldjön nekem privát üzenetet itt a fórumon, és megbeszéljük a részleteket :) További jó játékot :) -
#4160 próbálj meg kitörölni mindent a "crashreport" mappából.
Ha nemjó igy sem, akkor próbáld meg hogy csinálsz egy uj karaktert, azzal belépsz a játékba, aztán vissza a régi karakterre.
Legrosszabb esetben ujra kell tenned a játékot -
toratotics #4159 Hali!
Én most raktam fel a játékot,patch-eltem és megcsináltam mindent amit kellet.Azonban mikor indítom a játékot és már belép addig hogy "Webzen loading" , akkor kapok egy hibát XCrashReport.exe néven. Mi a teendő ennek kiküszöbölése érdekében?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
GyalogGalopp #4158 Hali mindenki!
Felmentem ts2-re körbenézni egy kapott linkkel és találtam egy szobát
aminek GyalogGalopp volt a neve...
Tudtok valamit arról a klánról? Él még egyáltalán??
Mert azt a klánt még én alapítottam ezelőtt vagy 5éve és az akkori szerver legnagyobb klánja volt.
A régiek lehet hogy emlékeznek rám, Zsolt néven futottam :)
Valaki ha tud róla valami infót vagy a régi tagokról az közölje velem pls :) -
#4157 Nekem kép nem volt, újra raktam és jó lett.:) -
Jude666 #4156 A kíváncsiság kedvéért feltettem, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy nincs hang.Persze az opciókban minden engedélyezve van, szóval nem értem az egészet.Az ilyen és hasonló problémák miatt töröltem le anno. -
#4155 Nekem ebbe a jatekba csak az tetszik hogy olyen jol lehet olni a moobokat vonatozva :D 5-6 moobot is egyszerre -
Jude666 #4154 Nagyon régen játszottam már vele, de valami rémlik ezzel kapcsolatban.Talán ríbút, új felhasználó.Egyébként azért gondoltam rá mert a játék maga dög unalom, kínkeservesen elvittem kb 30-as szintig, de onnantól csak magát ismételi, laposak a küldetések,grafika se tetszetős, ergo monoton. -
#4153 Az meg minek ? Amugy nekem a jatek megy jol de a haverom felrakta es amikor ki akarja valasztani a szervert (Europat) kiirja ezt neki a jatek: " cannot acces the login server " Van valami megoldas erre? -
Jude666 #4152 Létezik ehhez a játékhoz valamiféle működő csít? -
#4151 Amugy a maximum felbontas a jatekba 1280x1024?:| -
#4150 Es amugy mier adta el a Codmasters a jatekot? -
#4149 Lagolnak meg a szerverek ? Mert en egyszer amikor akartam ezzel jatszani felraktam de annyira lagolt a szerver hogy nem lehetett jatszani normalisan :( nem tudom hogy azota volt valami ujitas is esetleg a jatekon? -
#4148 ha játszom nem nézem az msn-t :_D de most pl este 8-ig csak msn-ezek mert melóban vagyok szal írhatsz :) -
#4147 gyaaaaaaaaaaaa, veled is milyen rég beszéltem sráác:D
msnen soha nem válaszolsz!:( -
#4146 már pár éve igen :D -
#4145 Am. tudtátok hogy a BenX című filmben erről a játékról van szó?:P -
#4144 Hali.AZ mitől van, hogy a warrior trainerem nem mutatja a skilleket?..felbasz hogy nem tudom tanulni őket. -
#4143 Frissítse a videókari drivert + rakja újra a gamet.
Hátha jó lesz. -
#4142 Hogyhogy nem látja? -
Apocalipto #4141 Hali,
Az miért van hogy ismim nem látja a mobokat deribell mellett csak Én? -
Drake17 #4140 http://www.magyararchlord.hu
Sziasztok! Itt megtaláljátok az új magyar archlord oldalt!
Régi archlord.extra.hu megszűnt, mivel extra.hu felmondta ingyenes szolgáltatásait blablabla... voltunk pár tárhelyen de ez a végleges :)
http://www.magyararchlord.hu
Gyertek! -
#4139 Persze, él és virul :D -
#4138 Kérdés, hogy él-e még a játék. Mert ha nem, akkor jogos hogy nincs magyar oldala.. -
#4137 Mi történt a Magyar Archlorddal?
Domain-váltás ismét? -
loeg #4136 Valaki tudna küleni egy linket ahol lehet regisztrálni?
Mert a codemastersen nem tudok!!
Ha tudtok akkor ide: [email protected]
köszi! -
colby87 #4135 Choatic Frontier Preview
http://archlord.webzen.com/MainPopupChaotic.aspx
JOIN NOW -
#4134 Egy ideje aktívan játszok, de most mikor elindítanám a client üzeni:English, és bezáródik.Ez most hülye?[#action -
Richardix #4133 Kéne egy kis help!
Egy haverommal ki akartuk próbálni ezt az Archlordot, de neki nem akart elindulni.
mikor elindítja nprotect betölti a dolgait, de nem megy tovább... nem tudja vki mi lehet a probléma? -
#4132 Már megvan!Archert érdemes kezdeni?:d