11580
Europa Universalis III
-
#2460 torrent oldalak...?
Bakker, mindenhonnan (online shopok, áruházak) elkapkodták az EU III collectionst... :(
-
Vardar #2459 In nominehez tud akkor valaki valami linket? -
#2458 -
Vardar #2457 A két kiegészítőről magyarul. -
Vardar #2456 Magyar felirattal mindjárt felteszem az EUIIIat. most töltöttem le a Napoleon's Ambitiont. In nomine-hez van valami letöltési link? A felirat elvész ha felteszem a kiegészítőket? -
Vardar #2455 Nah megvettem eredetibe az EU3at. Kiegészítőkhöz jó torrent linket tud adni valaki? -
Mikike94 #2454 Nekem eddig sikerült el jutni hekertrés nékül:
sorry nem tudom feltölteni. -
Mikike94 #2453 Hello. szeretném meg kérdezni mikor lesz magyarországon az eu kolletkion és szép eredmény jocking.
-
Alal #2452 Na, békekötés... két eset van, ha békét akasz kötni, az egyik, amikor az ellenséges szövetség vezetőjével akarsz, és a másik, ha nem. A vezetőnél ki van írva, hogy ő az egész szövetség nevében tárgyal, a másiknál nincs. Azaz ha a szövetség fejével egyezel meg a háború befejezésében, akkor mindenki abbahagyja a háborút, ha mással, akkor csak vele. Édemes megnézni, ki vezeti az ellenséges szövetséget.
További bonyolítás lehet az, hogy ha a nem-vezető ellenséges ország vazallus, akko nem köthet semmilyen békét.
Ja és én a NA-t nyomom, de a simában is így volt.
És igen, ha sokat háborúzol, előbb utóbb bedarálnak... vagy te darálsz be mindenkit :D -
Vardar #2451 Nekem csak az alap EU3van 1 patchel. -
#2450 Azt hiszem a szövetségesével köthetsz különbékét, de ez másik kieg.ben megint máshogy van (jó hogy 3 - féle változata van a game-nek...), ha Toscana-val háborúzol, vele kell dűlőre jutni, hiába gyilkolod le a szövetségesét... -
Vardar #2449 De ez mindig így van. Pl: Genova szövetségese Toszkána vagy ki és hiába van már béke és jó pár elfoglalt területem, Toszkánának még fizethetek, hogy békébe legyek. -
#2448 Nem lehet egyfolytában háborúzni.. különben úgy jársz mint Alal... Ciprus: ez valami bug lehet.
Különben nem nagyon erőltettem az európai területek elfoglalását, ott van a rengeteg, felfedezni való, kolonizálható terület... :) -
Vardar #2447 De az szar, hogy a háború miatt elégedetlen a nép, kevés az adó, no sereg. Ezt ti hogy oldjátok meg? És azt, hogy pl: Ciprus szövetségese a Palanite és az még benn marad vagy 10 évig a háborúban, miközben Ciprust már rég annektáltam? -
Alal #2446 350 jaja, és hol van még a játék vége? :D Indiát már bezúztam, most egy teljes europai és amerikai dominanciát akarok kialakitani... Jelszavam: One nation under the sun! :D:D:D -
#2445 Használd a fantáziád; ki kell használni pl erősebb ellenfélnél ha erői le vannak kötve valahol, magyarán háborúzik, ekkor betámadod és 2 frontos háborúra kényszerül. Ilyenkor mondjuk gyorsan békét köt a másik ellenféllel, ezért alkalmazok egy "blitzkrieg" taktikát... -
#2444 350? OMG... -
Alal #2443 szerencse meg technika... anno nekem a holland szabadságharcból sikeült olyan szép kis biodalmat felépítenem, hogy csak na... most a Brit Birodalom világhódító útját egyengetem. Jelenleg olyan 350 badboyom van, meglássuk, mire jutunk a legvégére :) -
Vardar #2442 Mondjátok már meg, hogy kell. Én a törökökkel csak szenvedek. Magyarokról ne is beszéljünk... -
#2441 Alapjátékkal tökeccerű' :) -
Vardar #2440 Az a *********. Ezt, hogy a mádörfákörbe csináltad? -
Axsys #2439 Közbe megoldottam, regisztrációs adatbázis tisztítva, in nomine újra fennt, új peccsek fennt, MM Platinum fennt. Minden amerika -
Axsys #2438 Megtaláltam, a Magna Mundi ba volt, ott előtte nemnéztem mert nemvolt feltéve :-)
Most a következő problémám van: fennt volt a játék peccsekkel in nominevel rendesen, kiakartam próbálni az MM et mert érdekelt feltettem és behalt a játék, újratelepítettem, most csak a napoleont tette mfel, ígyis behalt, mikor tölti a mapot kifagy a játék exe hibával...
Jah és a legjob az egészbe hogy nemtom újratelepíteni az in nomineval mert azt írja a hogy már fennt van az in nomine, pedig nem :D
Valami ötlet? -
jocking #2437 Hát így.:p :D:D -
#2436 De, ott van az... :) -
Axsys #2435 Azt merre találom :-) ?
A játék mappájában nem volt. -
#2434 Hi. newnations.txt -
Axsys #2433 Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e valami leírás ahol össze van gyűjtve egy helyen, hogy melyik népekkel milyen nemzeteket lehet létrehozni a játék folyamán?
Ha nem akkor esetleg össze írkálhatnátok, enge mnagyon érdekelne a dolog, előre is kössz. -
Fasiszta #2432 Hogyan csináltad ezt a magyarokkal? -
Fasiszta #2431 Hogy lehet a pénzet növelni az elején mert nekem mindig nulla? -
jocking #2430 Na, így mindjárt más:
És persze a Magyar gyarmatokról se feledkezzünk meg:
-
Vardar #2429 Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet 0 kincstárral megélni? Meg, hogy lehet az, hogy más a legújabb flottájával szaladgál, 3 nemzeti terve van én meg sehol se vagyok ugyanannyi idő alatt? Azért Török vs. Velence nem ilyen nagy. -
jocking #2428 Köszi a segítségeket.:) Kicsit furcsa még nekem az interfész, korábban csak az EU 1-2-vel járszottam, ott meg sokkal egyszerűbben oldották meg a felfedezést.:D -
Alal #2427 kémeket a műásik ország központi régiójában tudod alkalmazni... régióra ráklikk, és bal alsó sarok -
Fasiszta #2426 Itt a magyarokkal sokkal jóbban lehet játszani. -
#2425 Hi. Ha az alapjátékkal (v. 1.3) játszol akkor a 'Quest for New World' nemzeti ideát válaszd és tudsz toborozni konkvisztátorokat (föld felfedezése) és explorereket (tenger). Ezeket rakd egy egység vagy hajó élére vezetőnek, mint a tábornokokat vagy az admirálisokat szokás. -
#2424 Én. De nem karácsonyra :) -
jocking #2423 Hali!
Lenne néhány kérdésem az EU3-mal kapcsolatban.
Az első: hogy tudok területeket felfedezni? A Magyarokkal játszok, már 1530 van, de még mindig nem tudok amerika felé indulni...
a második: mire jók a kémek? Egyszerűen nem találok olyan opciót, ahol használhatnám őket.
Előre is thx a válaszokat -
Vardar #2422 Szerintem én rendelek egyet karácsonyra:D Rendel még valaki más? -
#2421 Nah innen már olcsóbb szerintem a szállítás Magyarországra: link Bár itt meg drágább :/