11580
Europa Universalis III
-
Petiii94 #10740 edem köszi az infót...,de sztem senkit nem érdekel ,hgoy mit játszogatsz magadnak...
ganges ha van kedved sima DW-vel multizhatunk.Én már játszom másik 3 sráccal rendszeresen ha gondolod csatlakozz! :) őetiii.94 skypem -
Cnut #10739 Kipróbálom singleben... -
ganges #10738 Helló!
Valakinek nincs kedve EU Divine Wind Death and TAxes moddal multiban játszani? Ha van, akkor írjon légyszi! -
edem101 #10737 Nah, érdekes helyzet alakult ki a immár egyesített Japán-al :)
A Ming-ektől elfoglaltam Peking-et, és még pár közeli province-t, Manchu-k 2 háború során anexedbe lettek nyomva, Viyayaga egyesítette Indiát (szövetségesem), Indiától kicsit keletre Japán vassal-ok kezdtek felsorakozni (xD) a Ming-ek meg ámokfutásba kezdtek nyugat felé, a törökök meg kelet felé, most határosak egymással (hú, mi lesz ott xD). Jelenleg itt tartok, tervezem a 4. Mingek elleni hadjáratot, jelenleg kivárom, mi lesz a törökkel, hogy támadnak e vagy mi van :) -
Andorjan #10736 Köszi, játék-újrahúzás megvolt, gépet ha lehet, nem szeretném -
Petiii94 #10735 Húzd újra játékot,ha úgyse megy ,akkor gépet is.Tudom ,hgoy te inkább szereted a biztos munkát ilyen programokkal mint registry kikerülni ,de nem ajánlom.Mentésidet meg rakd pentdrivera.
Patcheld rendszeresen játékodat mindig javítanank valami bugot.
A játékot tuti h újrakell húznod hacsak nem jön be ez a szép minta:)pp -
Andorjan #10734 najó, itt van url-ként..
kép -
Andorjan #10733 Tapasztalt már valaki ilyet?
IMG]http://www.majhost.com/gallery/Andorjan/forum/eu_csikos.jpg[/IMG]
a kék csíkok játék közben is ott vannak. -
Solyom2 #10732 Köszi sikerült.Azért Velencével elég nehéz lett volna hanem tudok csapatokat szállítani. -
MitsuMishi #10731 Melyik a legjobb államforma? Most választhatnék Empire és Feudal Monarchy közt. -
Cnut #10730 A flotta ne a kikötőben legyen, hanem a tengeren. Kijelölöd a sereget, majd jobb klikk a flottára! -
Solyom2 #10729 A csapatokat hogy lehet hajóra rakni mert meg van a megfelelő mennyiségű hajóm de nem tudom hogy lehet a katonákat felszállítani rájuk. -
Petiii94 #10728 5.3 béta a legújabb.De szerintem még csak paradoxról lehet leszedni. -
baph #10727 Sziasztok
A legújabb patch még mindig az 5.1 vagy van már újabb? -
Petiii94 #10726 Ha történelemközeli játékot viszel akkor annektáld ,mivel a valóságban is az volt.HA meg arra hajtasz ,hogy csak értékes területeid legyenek akkor meg alapból se oroszországot válaszd,mivel oroszország területeinek nagyrésze sztyeppe,ha csak az orosz kulúrkörű területeket nézzük.Ettől függetlenül lehet nagyon erős országot csinálni belőle.
Az orosz sztyeppék egy óriási előnye meg ,hgoy ha jön az ellen ,felperzseled és mire Moszkvába ér már nem lesz embere és war exhusionje is magas lesz az attrition miatt:).
DE ettől függetlenül ha úgy érzed akkor csak Moszkvát,Kijevet,meg Szentpétervárt tartsd meg a többit add el valakinek aztán kereskedj.
-
MitsuMishi #10725 Ja bocsi, most megnéztem és tényleg. Akkor most ne legyen vazallusom? Csak mert ugye már sokan irták hogy a sztyeppei területek teljesen értéktelenek, és csak lehúzzák a fejlődést. -
Cnut #10724 Nálam ez az állandó probléma, de főleg azért mert eddig csak debil örököseim voltak... -
Andorjan #10723 egy közepes uralkodóval, és odafigyeléssel, nem. -
Cnut #10722 De ha az ember elhúzza a háborút nem lesz túl nagy a WE annyira hogy ne érje meg az egész? -
Petiii94 #10721 Mitsu amúgy ajánlom 5.3as béta patchet.Sokkal jobb !Mindenkinek kevesebb a manpowere.A horda meg az első 50 évben szétesik.Moszkvával optimális! :) -
Andorjan #10720 igen, az alapot úgy értettem, hogy mod nélkül, mert én a steppe wolffal játszok mostanában.
Szerintem továbbra is érdemes 1 sikeres kolonistát küldeni 1 területre, mert gondolom nem kapsz belőle túl sokat, és a hordának nem kicsi a területe, aztán idővel úgyis felnő a kolónia, csak itt kell vigyázni, nehogy white peace legyen a csaták hiánya miatt. -
Petiii94 #10719 Divine Windben van ez a rendszer amit le írt Andor.Az elfoglalt területeken lesz egy kis ikon ,mint a gyarmatosításnál.Tudsz küldeni kolonistákat.attól függ ,hogy állítottad be 5 vagy 3 sikeres kolonista küldés után ha megvan az 1000fős kolónia átáll hozzád a tartomány.Sztem vazallusokat nehozz létre mivel oroszországhoz hozzá tartozik az egész horda.Inkább annektáld.De ez már a te döntésed :) -
MitsuMishi #10718 a-a, ez nem az alap, ez a Divine Wind. -
Andorjan #10717 Ja, igen, tudom már, csak régen játszottam az alappal. küldj rá colonistot, egy sikeres elég területenként, aztán csak figyelj, nehogy auto-whitepeace legyen, szóval pl szakíts meg 1-1 ostromot, hogy csinálhasson 1 katonát. így nem tudom, kapsz-e érte infamyt, az biztos, hogy sokáig tart, és kicsit drága is... -
MitsuMishi #10716 Az a probléma, hogy békekötésnél nem is enged már alapból semmi területet elkérni, hiába foglaltam be a területeit. Ezért nem is értem Oo most bugos a játék vagy mi? :D -
Andorjan #10715 jó sok háborúban, aztán egy idő után már mások is foglaltak tőle. ha ő támad, 2 infamy/terület, ha jól emlékszem. esetleg húzd addig a háborút - területfoglalás nélkül, de minden seregét szétverve - amíg más naggyal is háborúba nem kerül, az lehetőleg lenyúl tőle sok területet, ezt megcsinálod sokszor, így kevés infamyvel megvan. -
MitsuMishi #10714 És hogy tudtad annektálni, hogy végül vazallus lett belőle? Mert én mást nem tudok tenni vele mint elismertetni a vereségét, vagy adót fizettetni vele. -
Andorjan #10713 csinálj magad és a horda közé hűbéresekből egy folytonos határt (tehát legyen köztetek legalább 1 területnyi hűbéres állam-vonal), és nem fog megtámadni (nálam működött). Volt, hogy elengedtem vazallusként, és így nem támadott meg, szóval ez is működhet. -
Andorjan #10712 valószínűleg igen... -
MitsuMishi #10711 Moszkvával vagyok, mit kell tennem hogy végre eltűnjön az aranyhorda? minden területét elfoglaltam, de nem akarom elengedni, rohadtul unom már hogy 5 évenként megtámad. a kevés területéből meg legalább csinálnék hűbérest. Szóval, hogy tűnnek el innen? -
Petiii94 #10710 Teljesen felesleges újrahúzni ha már a rendszeredet is hazavágtad:D igazad van Andor.:D -
Andorjan #10709 ja mondjuk ha még nem ismered a registryt, biztonságosabb, ha újrahúzod, ellenben tovább tart fölösleges is. -
Petiii94 #10708 Nekem is nehéz volt rászánnom magam ,de 1 óra alatt megvagy vele fél óra alatt meg újrarakod programokat.És sokkal több időt spórolsz vele mintha órákig keresnél egy más megoldást... -
Andorjan #10707 registry-takarítás, kereséssel ;) -
josziip #10706 Már tegnap rászántam magam miután töröltem a játék minden fájlát a gépről, amivel sikerült elrontanom a rendszert. Még meggondolom. Más megoldás? :/
-
Petiii94 #10705 josziip rettentő egyszerű megoldás van a problémára.Windows reinstal(húzd újra a géped).Nekem is sok hasonló hibám volt mielött újratelepítettem volna.Sokmindent megold.
SuperGalaxy gyere szívesen játszom veled.MEg van egy srác már aki valószínű jön.Surmii téged is várlak! skypem: petiii.94 -
josziip #10704 Hali! :)
Egy problémám van és a segítségeteket kérném. Sajnos csak itt tudok érdeklődni mivel nem eredeti játék híján a Paradox fórumon nem tudtam hozzászólást küldeni. Szeretném feltelepíteni az Europa Universalis 3 Chroniclest, de ehhez le kéne törölnöm a Complete pakkot, viszont ezt nem engedi a gép visszadob olyan hibával hogy egy telepítési fájl nem lett installálva.
http://imagerz.com/QEASW0tvAwMHAFNEEAVQ
Valaki? :( -
#10703 Ha lenne megint egy multizás akkor én is mennék szívesen :D -
Petiii94 #10702 Osztom a véleményed Surmii singleben csak kezdők illetve olyan embereknek érdemes játszani akik az abszurd dolgokat szeretik.Multiban sokkal reálisabb a játék.Nem lehet ész nélkül mindenkire terjeszkedni ,mert mindig lesz ,aki szembeszáll veled:)
Sokkal jobb a játékmenet...De ezt már Kari911 is írta.
Én is szeretnék online játszani ,de nem sok értelmes ember van itt sg-n.Jönnek egy játékra aztán sose többet,vagy inkább 4-5 év után is csak a gépellen tologatják...
Ha gondolod EU3 paradox forumon mi magyarok jelentkezhetnénk ketten játékra.SZoktak indítani vasárnaponként 32-es szerókat.és játszák folytatásokban.Megpróbálhatnánk ha van kedved
-
Petiii94 #10701 Csáó .Valakinek nincs kedve online EU-zni?:)
petiii.94 skypem