11580
Europa Universalis III
-
ganges #2980 DeenQa
Addig játszól, míg meg nem unod.
Akár 2100 ig is:))
5990 FT nem sok.És későn jelenik meg:( -
Csokis #2979 Tudtátok, hogy ősszel kijön a Europa Universalis III Complete (magyarul)? Most olvasom a Seven M oldalán. Igaz, a tervezett ára egy kicsit húzós (5990 Ft). -
#2978 nincs mit -
DeenQa #2977 fuu nagyon komoly lett a játék vége a horvátokkal nekem :) am köszi annak aki elküldte az eventet amit kértem!
Horvátokkal enyém lett a legerősebb állam europában :) Jo politikának köszönhetöen megörököltem pár trónt, és még mindig vezetek több perszonáluniot, többek között spanyolokkal. Minden keresztény állam szövetségesem a franciákon kivül + törökök is :) Fél afrika az enyém, indonéz szigetvilág nagyrésze is :D néhány gyarmaton kívül minden core... kár h nem mehet tovább a játék... Betámadnám a protestáns és református europai országokat :D
pár kép:
-
edem101 #2976 remek a esö miat elszált az áram 10 másodpercre de a mentéseim is elszáltak -
edem101 #2975 ja ÉS HOGY LEHET A SIMA GYARMATOSITOT KOLONIÁKAT KÖZPONTI TARTOMÁNYÁ KINEVEZNI? -
edem101 #2974 na odamész ara a koloniára aminél tudsz hajot épiteni nemnyomsz a viszára hanem egyböl rányom ara a koloniára aminél nemtudsz és otvanak a hajok és megépiti ugyanez müködik a egységekel is -
#2973 majd ha megcsináltad amit mondtam, és még ígyis szarakodik, akkor visszatérünk rá. -
ganges #2972 ok, köszi
de az alap alapból magyar(de majd meoldjuk)
utolsó 2 kérdésem:
ez demó(mert azt mondtad vegyem meg
miért áll le néha a játék(tán mert így se kompatibilis?)
Ezt a "nem kompatibilis"-t ne érsd félre,nem szemrehányásnak értettem, csak okosnak akartam látszani:)))
De most komoly, miért állhat le?
-
#2971 töröld le, majd rakd újra az EU-t ANGOLUL. Úgy jó lesz. Erre rakd rá azokat, amiket én adtam.
Azért ilyen hülye a neve pár dolognak, mert a magyar és az angol verzió nem kompatibilis egymással :) -
ganges #2970 a korona csak IN-ben van. -
ganges #2969 szia!
Neruel, a trükk:
pl:rá mész horvátország provra, hajóépítés,(ott marad!)rá mész, nem rég elfoglalt, nem magprov dalmáciára, s ott mutatja a hajókat, onnan már tudod.)
Hegi90(ha jól írom)
Kösz a linkeket az eu-ról!
vegyem meg??
Ez demó??
még mindig nem kaptam válszt, hogy miért hívják pozsonyt prov1766-nak, bizáncot BYZ-nek:(((
Én ehez hülye vagyok:( -
Neruel #2968 pedig kéne... még ha nem is tudod áttelepíteni a fővárosod, akkor is ott kéne lennie a koronának legalább szürkén, mint a lenti ikonok
egyébként mi a trükk a flotta építésnél? -
ganges #2967 mivel nem tudjuk hova tette a letöltéseket, (mondom:újra letötöm, max nem telepítem fel megint)hiba van a letöltéssel:((
A játék néha megáll(nem fagy le a gép, csak a játék).
egyszer 1408 máj. 30.
másodszorra 1412 szept 30.
-
ganges #2966 a kiegek már fent vannak, de kösz -
#2965 Mellékeltem egy leírást hozzá, abba minden benne van.
Ezek angol verziók, mivel a kiegészítők meg patchek még nemjelentek meg magyarul, javaslom hogy tedd újra az egészet angolul (ha tudsz ilyet). Ha felrakod a kiegeket, meg a modot, akkor a mentett játékaid úgyis eltűnnek majd. -
edem101 #2964 ez jó bizánc neve BYZ komolyan megnézném én -
ganges #2963 Várj!!!
Újra le kéne tölteni, mert a patchok még nincsenek fent! -
ganges #2962 Szia!
Nem szeretnék panaszkodni:(
Nekem az alap magyarúl van meg, az még ok, demikor tölt azt írja:A p6lya ??et?ltve(a 6, ? egy orsz betűk)
Meg pozsony neve:PROV1766
A bizánc neve:BYZ
Alsó austriáé:AQU
Nem tudom mi van???
Segíts!!!
Mit csináljak?A missiók neve:név_név_név(a "név" egy fájl, vagy angol szó neve)
Lehet mi vagyunk a hülyék, vagy nem tudo.
Segíts légyszi!!!! -
ganges #2961 KÖSZ!!
Csodálkoztam(hogy csak 52 mega, de csak ki kell csomagolni:))))
Kösz mindent, az MMP-t én is letudom töltei.
A patchek mind a kettőhöz vann?Légyszi felvilágosítanál(Azt még értem, hogy Napoleon Ambition meg In Nomine, de a többit nem:(( -
edem101 #2960 nincs nálam korona megnéztem semi csak a sereg kiképzés és a flota épités mindketö szürke ( flotát tudok épiteni van egy trüköm amit véletlen vetem észre) -
edem101 #2959 bocs a hibákért ez a bilentyüzet kicsit új és lecsuszik a kezem a bilentyüröl
-
edem101 #2958 dur ma sikerül csehország magyagyaország és kasztilia támogatásával teljesenszétsdzednem a törököt egyedül isztambol maradt ja és az osztrákokal vagyok igaz kb. 4-ünknek 20000 ember fölöti veszteség volt de nézük a jobik oldalát felszabaditoptam a keresztény területeket XD -
edem101 #2957 nekem az eredeti van és mindkét kiegészitö rajtavan
-
Neruel #2956 A provincia képernyőjén a neve mellet látsz egy kis koronát. Ha arra klikkelsz, és van kb. 1000 aranyad, és elviselsz egy -4-es stabilitás esést (asszem), akkor meg tudod csinálni - de írja a pontos feltételeket, ha rápozicionálsz a kis koronára, ez modonként és kiegészítőnként eltérő lehet
-
edem101 #2955 Hyogan lehet kinevezni egy provinciát főprovinciának? -
#2954 azért írdd be ha leszedted, mert holnap letörölném... -
kissssss #2953 úr isten ember X-( -
#2952 Tudod mit?
csak töltsd -
ganges #2951 Ok, de mind a 2-t? -
#2950 nem itt, de ide a fórumra fogom belinkelni........... -
ganges #2949 hol?ide, a fórumra? -
#2948 ha gondolod feltöltöm neked.... -
ganges #2947 Sziasztok!
Gáz van:(Nem jó a MOBS(ez kell, hogy használd a torrentet, a reg nem jó)
Nem tudtok egy honlapt, hogy ingyen letöltsem(víus nélkül) a két kieget??
Vagy a Médiában(kb ugyanannyik az ára) mennyibe kerül a két játék(külön-külön).
Esetleg megrndelés(ne külföldről). -
Alal #2946 Nem, leginkább a BadBoy-jal van a bajom, és hát nagyon nem lehet mindenhol terjeszkedni. Néha bezavarnak Európában - pedig én csak a szláv népeket akarom egyesíteni-, de most kezdem az afgán és a mongol területek elfoglalását. Majd aztán a szövetséges Perzsia hátbatámadása következik a fontos kaukázusi területekért. És az Orosz Birodalom újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez!!! :D -
kissssss #2945 csak nem tán az indiaiak borsot törnek az orrod alá??? :-D -
Alal #2944 Kein Problem... :) nem akartam én csúnyának tűnni (csak a gaz Mughal Empire szemében, de ez más tészta ;D) -
ganges #2943 Nekem csak alap van meg(szerdáig).Csak a fórum írásaiból jötten rá, hogy a westisation IN-ben van.Meg én csak segíteni akartam. -
Alal #2942 nekem nem IN-m van, hanem mezei NA. És azért írtam ezt ide, mert anno nem találtuk meg a választ rá. -
ganges #2941 De az IN-ben a keletiek a westisaltion segítségével latin országok lesznek(új tech group)
A western arms trade-t akkor kapod, ha egy(vagy több) latin országgal jó a kapacsoltatod.Ez tarthat 1 évig, 2 évigm vagy akár 50 évig is.