11580
Europa Universalis III
-
koj #3180 légyszi segítség!!! -
#3179 -
koj #3178 légyszi segítsetek nincs pénzem sosem eggyik országgal se kemény 47 dénárral indulok ebből semmi nincs oha? hogy lehet csalással, vagy hol lehet átírni az induló összeget az egyes országoknál ?a válaszokat kégyszi privibe kösz -
kissssss #3177 nem kell ide privát űzi http://www.gamersgate.com/all?q=Paradox+Interactive itt nyugottan le tölthetted 10 dodóért nem kell meg köszönni -
kissssss #3176 LOL az igen ilyet még nem láttam -
edem101 #3175 bocs hogy nem irtam joideig ezt halgasátok 3000 ember felázadt és az erödöm most készült el ot ez még nem a lényeg hanem az hogy 0 ember védi és nem rohamoznak -
koj #3174 honnan lehet letölteni az in nomine kieget? a válaszokat légyszi privátba, kösz -
kissssss #3173 már 2099 írunk lol lehet valami idö buborékba estem tegnap nem pedig kádba O_o -
ganges #3172 A fórum meghali 2099. július 7-én.
Nincs trónörökös.
-
ganges #3171 igen, ott ahol a királyt. -
Fasiszta #3170 Át lehet váltani az országom vallását ? -
ganges #3169 az automatikusan van mindenkinek.Az everesten lehet mgnézni, hogy mi. -
Fasiszta #3168 Hol lehet IP címet szerezni. -
ganges #3167 Ez nem kódos játék, persze, ha én tudok, te is:))Nekem se eredeti.A kód néhány játékban azért kell, hogy egy falhaszálója legyen a játékosnak.Itt csak az IP cím kell(mindenkinek egy van és más).Itt lehet eredetivel, feltörttel, letöltöttel, másolttal multizni:) -
Fasiszta #3166 Másolt játékkal lehet multizni mert én torrentről töltöttem a játékot. -
ganges #3165 Kérdés:
Ti a gazdaságot hogyan osztjátok el?Vagy hogyan javasoljátok?
Ha valakit érdekelne:
Szeptembertőlcsak hétvégenként érek rá, mert tanúlnom kell, hogy felfegyenek a Radnóti Miklós gimmibe(aki ismeri Szegedet, az tudja, hogy a város egyik legjobb gimmnáziuma).4-5 voltam 7.-ben, most 8.-ban próbálok eles lenni.
Csak szoltam. -
ganges #3164 én tuti kis hazánkkal leszek, de lehetőleg MMP 1.5-tel kéne játszanunk.
Izgalmassá tenné, ha kedvenc nemzetünket kissé átalakítanánk.Én már csináltom, hogy a history/countries-ben magyarországot, de csak az uralkódot kéne, semmi többet.Így izgalmasabb lenne.:)))
Meg mondjuk a hostoló adna szabályt, hogy a "kitalát" uralkodó skillei max. xy lehet.
A töri végleg megváltozna 1399 október 14 után, egészen 1821 február 2.-áig.
Várom a kritikákat estig. -
ganges #3163 valaki játszott már egyster is, mert gondolom, hogy a mentés, folytatás kissá bonyolúlt.Meg max. 32-en lehetünk,és a hostolónak jó gépe kell, hogy legyen a sok adatátvitel elbírásához.(akkor én nem)
meg akkor ugyanilyen névvel kéne lenni, hogy felismerjük egymás(könnyítés érdekében)
De tuti igzalmas lesz:)))
Felesleges háborúk(casus belli nélkül), vagy szövetségre lépünk, s legyürjük a gépet, utánna meg egymást.esetleg csak próbálunk fennmaradadni minál tovább(1821 február 2) -
ganges #3162 én ma egész nap nem érek rá, sőt.most jön igazán a nyár.Tán azgusztus utolsó kéthete.(de akkor már ismételni kell) -
edem101 #3161 én holnap egésznap elérhetö vagyok -
#3160 ja -
ganges #3159 Ha királyi házasságban van, jó a kapcsolatotok, lehetőleg szövi meg minden.Ja, és az, hogy az egyik király meghaljon.Tédeg is megörökölhetnek!!
Ez csak monarhiánál lehetséges, mivel a pápa, vagy érsek vallási okokből nem házasodik, köztársasági elnököt meg megválassza a nép. -
ganges #3158 egy multit? -
#3157 Majd 1* összeegyeztethetnénk páran... -
#3156 Ok. Te is tanulj meg magyarul írni. (gy.k.: Firefox magyar szótár a barátod) -
Fasiszta #3155 Mikor örökölhetem meg egy ország területeit. -
kissssss #3154 a multihoz sok idő kell legalább egy hétvégét rá kell áldozni -.- ugye a játék részletesége és a lassú fejlesztései miatt épp ezért nem nagyon multizik itt senki sem meg azért 4 vagy 5 embernek is össze kéne egyeztetni hogy ki mikor ér rá hétvégén ha akar valaki is egy normális multit mert 1 vs 1 marha unalmas tapasztalatból mondom -.-' -
edem101 #3153 én edig nem mert nemtalálok ot senkit -
ganges #3152 közülletek valaki multizik? -
ganges #3151 nem kérdés volt, bocs.vesszőt akartam:)) -
ganges #3150 KÖSZ MINDENKI!
SIKERÜLT, BÁR SOKKOLT AZ EREDMÉNY.
ÚJ KERESKEDELMI CIKKEK, PLAND, ÉS HUNGARY LATIN
AZ ÚJ TÉRKÉPFORMA
MEG MÉG SOROLHATNÁM
KÖSZ MINDENKINEK
ZAVARÓ TÉNYEZŐ VOLT:
A GOOGLE CROME BEZAVART
NEM CSINÁLTUNK KÜLÖN FŐKÖNYVTÁRAT, CSAK BETOPTUK A JÁTÉKOKBA -
edem101 #3149 még mindig jó olvasni a ketötök komentjét -
#3148 "CSAK NEKEM NEM AZ A NEVE, HOGY EU? HANEM JÁTÉKOK.:))"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
kissssss #3147 bocsi ezt nem hagyhattam ki csak már azt sem tudom hány napja baromkodtok ezzel a modal XDXDXDXDXD -
kissssss #3146 XDXDXDXD omfg XDXDXDXDXD -
ganges #3145 OK KÖSZI:))
CSAK NEKEM NEM AZ A NEVE, HOGY EU? HANEM JÁTÉKOK.:))
ÉN ELÖTTE CSOMAGOLTAM KI, MIELŐTT BERAKTAM VOLNA A MOD MAPPÁBA.
MINDENT KÖSZ
HAMAROSAN JELENTKEZEK! -
#3144 Azert kell a cache mappat torolni, mert eltero a terkep ugye az alapjatekhoz kepest. -
#3143 remenytelen eset vagy... Na megegyszer:
FOKONYVTAR= A JATEK KONYVTARA (eddig vilagos ugye?): EU3 vagy EUROPA UNIVERSALIS 3 (VAGY STB.) mappa-nak hijjak'.
A FOKONYVTARBAN van egy MOD mappa. Oda masold be az magnamundiplatinum.exe-t. Futtasd. Kitomoriti magat. Innentol fogva a mod mappat ne csesztesd, nem kell semmit torolni.
A FOKONYVTAR (EU3 nevu mappa vagy egyeb - figyelsz ugye?) MAP nevu mappajaban levo cache mappat TOROLD.
(gy.k.: europa universalis 3/map/cache)
Na nagyjabol ennyi is... -
ganges #3142 Na, kész a mod meg exefile-t áthúztam (most) a főkönyvtárba, a dir filével mit csináljak.És most a MMP.dir/map/chace-t töröljem, vagy a főkönyvtárban töröljem a map/chace-t?
3.2 béta map/chace is van.
Bocs megint, ha felidegesítettelek:(( -
ganges #3141 BOCS:(
Most szégyenlem magam:((Holnap újrarakok mindent 20 perc alatt.Majd akkora főkönyvtárbaátmásolom a mod, meg exe filet, de akkor a dir file-val mit csináljak?