Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
amúgy nálam is valószínûleg elõbb-utóbb egymásnak esünk, mert közöttünk lassan elfogytak a kis államok, igaz 1530 van már...
mostanra végre van energiám gyarmatosítani, meg még erdélyt, és a horvátokat is meg kell vennem, erre is kell még 1-2 év 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kemény háboruban vagyok a franciákkal és a norvégokkal. A franciáknál nem állok túl jól, de norvégiát végig csaptam 4 lovassal 😊
Én vagyok a fõnök az én oldalamon, az ellenfélnél norvégia. Mivel a szövi spanyolok túl nagy veszteséget szenvdedtek a franciáktól a norvégok nem hajlandóak békét kötni.. ÉS MI TÖRTÉNIK ???
- 1.Október,1475 Norvégia öszeomlott.
loooool A fõvárosa kivételével csak úgyni megkaptam az összes területét 😛
Megaztán az annekció után 900-at kaptam vissza, meg Moszkvát 😛
1000-bõl aztán van haszon..
Bakker most Bosznia szivatott meg hogy nem fizeti vissza az 50 aranyamat, lehet jól jártam mert ezzel automatik casus bell-t adott, megtámadtam és szétszedtem két nyomi szövetségesével együtt, így 50 aranyért enyém lett bosznia, moldávia, montenegró. Így jár mostantól az aki lop.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Közepes fokozaton a magyarokkal én úgy nyomom hogy kezdettõl fogva maxra kutatás.. persze elõfordul hogy néha nem jövök ki az évvégi pénzbõl ezért max 0.3 ig felszokott menni de hamar vissza is megy 0.0-ra. Szerintem 0.1 még elfogadható 😊
én meg arra gondolok hogy ha majd úgy adódik ( core provincia lesz a vazallus prov.-ja=ergo casus beli) megtámadom, és minnél kevesebb területe van annál könnyebb lesz megsemmisiteni 😊
Sõt ha háboru van és egy területet támadunk direkt még a fal betörése elõtt ostromlom a várat hogy minnél több embert vesztsen 😊
Saor Alba
Képesek visszaindulni ha nincs érdekükben a harc ( tehát én úgy csinálom hogy véletlenül se lépek rá minden provinciára elsõnek, hogy jusson valami a gépnek is! ,ne sajnáld tõle mert úgyse tudja majd magához csatolni mert te békeszerzõdéseddel õ is békét köt ( és nem biztos hogy kérni fogod a gép által elfoglalt területeket 😄 )
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(gyengébbek kedvéért: unlimited time mod)
Saor Alba
Saor Alba
msnem: [email protected]