Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kiegben a kolóniáid kereskedelmi központjaiba csak az juthat maj' be, akinek te engedélyezed (tehát nálam senki).
Tényleg, a kiegben lesz szabad kolonizáció, remélem ez azt jelenti, h a kolonisták mindig maxon vannak, és annyit küldhetek, amennyit csak akarok.
hja,a max is e körül mozog, a max max 9diplomat skilles uralkodó mellet 41, assem, zsernoki monarchiánal +10, azt hiszem ez így max 51, csak az a monarchia típus túl kezdetleges 😄 .
hm igazad van, ez azért nem fer hogy kurva nagy haverságban vagyok egy néppel és hadatüzen.. foglalom a területetit és még mindig +100 a relation.. szal megkersetem a badboy pontot : badboy=34.521 -ez sok ?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Köszi ez a tényleg bejött 😊
Ja, nézd azért a hínevedet is Paul, ha a maxos határ fölé megy, mindenki, akival nem vagy tûzszünetben, és szomszédos ország, rádtámad.
Érdemes a save gamedben átírni mindig 0-ra (lehet, hogy csalás, de különben lassú lenne a hódítás 😛 ). A save gameben rákeresel a népedre és ott badboyra(az a hírnév), lenullázod és már kész is. Szerencsére a kiegben lehet állítani maj' ezt is meg az inflációt is ki/be kapcsolásra, illetve lesz maj' történelmi játék is, mint az eu2.
Érdemes a save gamedben átírni mindig 0-ra (lehet, hogy csalás, de különben lassú lenne a hódítás 😛 ). A save gameben rákeresel a népedre és ott badboyra(az a hírnév), lenullázod és már kész is. Szerencsére a kiegben lehet állítani maj' ezt is meg az inflációt is ki/be kapcsolásra, illetve lesz maj' történelmi játék is, mint az eu2.
A magyarosításhoz nézz körül az 1068-as hozzászólásom környékén.
Ha végképp nem megy, akkor az msn címem [email protected], akkor átküldöm.
Ha végképp nem megy, akkor az msn címem [email protected], akkor átküldöm.
Sziasztok!
Tudna nekem is valaki magyarosítást küldeni a játékhoz?
mail: [email protected]
Elõre is köszönöm.
Tudna nekem is valaki magyarosítást küldeni a játékhoz?
mail: [email protected]
Elõre is köszönöm.
Köszi helpet😊
Most Mecklenburggal kezdtem el újra, európában béke van, coloniák megszerzésére koncentrálok. Colonizáltam Cape Verdent, most onnét támdom az inkákat. Elején kegyetlen nehéz nek tûnt mert még ismeretlen terepen alig írunk 1573at,se pénz se elegendõ kati h lenyomjam õket, de elég ha elöttük odaérek a provinciába és már nyomom is a seize colonyt, mert az inkák csak megszálják a területet nem csatolják magukhoz. Déli és északi aranymezõk már az enyémek 😊 csak az a bibi h a fehér zászlómat se fogadják...
Most Mecklenburggal kezdtem el újra, európában béke van, coloniák megszerzésére koncentrálok. Colonizáltam Cape Verdent, most onnét támdom az inkákat. Elején kegyetlen nehéz nek tûnt mert még ismeretlen terepen alig írunk 1573at,se pénz se elegendõ kati h lenyomjam õket, de elég ha elöttük odaérek a provinciába és már nyomom is a seize colonyt, mert az inkák csak megszálják a területet nem csatolják magukhoz. Déli és északi aranymezõk már az enyémek 😊 csak az a bibi h a fehér zászlómat se fogadják...
figy. a ker. központban látod az illetékes országok pajzsát. vidd rá a kurzort és látni fogod hány százalék esélyed van kiütni egy kereskedõjét. Lehet pont azzal országgal kötöttél paktumot akit legkönnyebben kiüthettél volna. Kössél azokkal akikkel 1% esélyed van (én nálam a résztvevõk 80%-nál csak 1% esélyem van szal szarok a kereskedésben, azaz nem egészen mert örömmel kérek ilyen provinciákat béke tárgyalásnál ).
más.
Az angliai csatám lezárult egész angliát elfoglaltam de csak 60%-ot tudtam elérni a sok barom kolonia miatt.. nekem meg nincs még kifejlesztve, meg amúgy is jobb ha kerülöm az angol flottát 😊 szal elkértem oxfordot és kelet angliát ( 10% goverment tech )
más.
Az angliai csatám lezárult egész angliát elfoglaltam de csak 60%-ot tudtam elérni a sok barom kolonia miatt.. nekem meg nincs még kifejlesztve, meg amúgy is jobb ha kerülöm az angol flottát 😊 szal elkértem oxfordot és kelet angliát ( 10% goverment tech )
mért van az hogy ha kereskdelmi egyezményeket kötök akkor a kreskedõim pillanatok alatt kiesnek és ha mégis bent maradnak akkor alig hoznak 4aranyar az 5ös szinten? ezelött 28at hoztak😞
Tudna vki küldeni magyarítást a játékhoz? mail:[email protected]
Tudna vki küldeni magyarítást a játékhoz? mail:[email protected]
Na kezd nagyon durva lenni a harc.. ha veszek egy tábornokot, 3 hét és már megint 100%-on van a katonai tradicio.. minden napra jut egy harc.. pedig csak 1510-ez irunk... Angliát csesztetem 20k lovassal, közben spannyol ország és portugália is hadatüzent, utánpótlás elvágva. De már nem is tudnák küldeni mert közben fél europa hadatüzent.. Évente több mint 100 arany minusszal zárok.. volt 1500 aranyam és most már csak 400 van. 4 év mulva békét kell kössek és lekell vegyem a katonaság zsoldját.
Nem,csak É.-Amerika nyugati része (a Mssisipi-ig, és az összes kanadai ter.) az enyém, meg Európa nagy része is (többek között Dijon, Moszkva, Athén, Berlin, Bécs, Krakkó, Amsterdam,Buda, Novgorod és UFA) ezenkívül Dél-Afrikában is van úgy 10 provinciám (Fokváros) meg a világ óceáni szigetei, mint Szt. Ilona, Fernanado Po, Cape Verde, Mahe, Bourbon, Mauritius, Diego Garcia, Kiribati, Samoa, Fiji, Tahiti, Bermuda és az Azori-szk.. Van asszem 7 ker. központom, mindegyik monopóiummal. <#integet2>#integet2> naon király
Burgundiától "függetlenítettem" Holland és Zeeland tartományt. Cél Németalföld egyesítése, gyarmatbirodalom kiépítése.
Saor Alba
De nincs benne magyar szöveg! Valaki pls küldje már el a
"localisation" mappában lévõ 2 fájlt.
"localisation" mappában lévõ 2 fájlt.
A játék fõmappájában sttings.txt-t megnyitod, felül az english-t vagy german-t átírod swedish-re, és a játék magyar lesz. Ha hungarianra írod át, akkor sehol semmilyen szöveg sem lesz <#beka3>#beka3>.
Ha valakinek meg van az Europa Universalis 3 magyar változata kérem küldje el a magyar fájlokat.
[email protected]
[email protected]
"Fasza"... Regeltem a gamersgate-n, de nem toma mygameshez adni az eu3-mat, csak úgy, ha újból megveszem :S
How to register:
At the top of the forum page, thre is a link named My Games. To register, you go here and enter your key.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/mygames.php?
If you have bought the game in a store and have a physical copy, the key is on the back side of the manual. If you have bought the game from GamersGate, the key is on that website under "My Games".
At the top of the forum page, thre is a link named My Games. To register, you go here and enter your key.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/mygames.php?
If you have bought the game in a store and have a physical copy, the key is on the back side of the manual. If you have bought the game from GamersGate, the key is on that website under "My Games".
Saor Alba
Hehhehh... <#nyes>#nyes>
Pár júzer már ügyködik a problémán most dobják ki modjuk új verzióját...
Pár júzer már ügyködik a problémán most dobják ki modjuk új verzióját...
Saor Alba
Haldok a Svéd Bir.-mal, már évvégén 2000dukátus üti a markom 😛. És Róma is evangélikus. Tényleg, h kell akkor regelni, vagy hol?
😄 Hát, ha nem akarsz online nyomulni, vagy paradox-fórumokba írkálni, nem nagyon kell 😊
Saor Alba
"Uralkodónk úgy döntött, hogy túl korán meghal. Örököse még nem elég rátermett arra, hogy irányítani tudja az országot, ezért az uralkodást egy régenstanács fogja folytatni."
LMAO Uralkodónk úgy döntött, hogy túl korán meghal 😛
LMAO Uralkodónk úgy döntött, hogy túl korán meghal 😛
na bakker micsoda buta egy játék! 200-as haverságban vagyok a cseekkel, játék eleje óta szövik vagyunk.. felajánlottam nekik hogy legyenek a vazalusaim. Erre ezt írták vissza : "Csodáljuk hogy egy ország fenn tud maradni egy ilyen hülye uralkodóval"
Kikérem magamnak! 😛
Kikérem magamnak! 😛
Valami olyasmit olvastam hogy a cég honlapján, v. egy általa megadott oldalon online regisztrációval...
Saor Alba
Tõlem bármikor. Ja, van 1 kis gondom, megvettem mostmár eredetiben is a játékot, és nemtom hogy hol van a kib***ott cd kulcs, nincs a tokban/tokon, nincs a leíráson/ban (végigolvastam csak úgy) és a cd-n sincs. Itt vettem a békéscsabai Mediamarktban egyébként. Most egyébként modolom a gémet, létrehoztam az unitárius vallást, most azon ügyködök, h történelem szerûen jelenjen meg, mint az evangélikus, továbbá újralemagyarosítottam az összes vallással kapcsolatos szöveget, így most már olyan van, amikor a konvertáció nem sikerül, h pl.: a gyaur kutyák térítése nem sikerült . 😛
nem feltétlenül!! direkt ipén lehet játszani!!Tsipával és Zabbal már játszottunk is!! tényleg mikor játszunk megint ?? Joebacsi nem akarsz beszálni egy multiba ? azaz ez nem kérdés 😊
Én is. Csak a multihoz kér kulcsot.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nem tudom van e már hozzá törés. Nézz szét a neten. Biztonsági másolatokhoz javított exe szokott lenni a www.gamecopyworld.com-on pl.
ezek a patchek mûködnek biztonsági másolattal is? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha majd szétesik Burgundia (1508 körül), jönnek a zsíros flamand és wallon tartományok. Egyedül lehetetlen kivégezni, burgundia túl erõs. Egyik serege határomnál ácsingózott, 8k-8k lovas és gyalogosból állt 😮
Egy játokomnál Dániával nyomtam erre megörököltem Burgundia németalföldi tartományiait 😮
Egy játokomnál Dániával nyomtam erre megörököltem Burgundia németalföldi tartományiait 😮
Saor Alba